- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
.. igen, ezen mosolyogtam a videó alatt, hogy a 32/42 végeket összehasonlítja, és vártam a kontrát, hogy a pana tud 12mm-t az elejé... ami simán kimaradt a videóból.
Nekem a 14-42 mk II, nem motoros kit zoom-om van, majd 1x összehasonlítom a 12-32-vel.
A műanyag bajonett sosem zavart. Sem az említett oly 14-42, sem korábban a nikon 18-105 esetében.
Most megnéztem, a 12-32 kitobim fém bajonettes, tényleg van ilyen is....
Ez is akkor csúsztatás, hogy egy korábbi? pana verziót hasonlít az újabb olyhozNem hiszem, hogy nem érzi, kilóg a lóláb.
Ráadásul kicsit szítja a feszkót is, hiába írja, hogy oké ez az ő tapasztalata.....
Lehet volt ott valami más ok, amiért ezt a filmet leforgatta...#98771csaabz
Nekem nincsenek ilyen fenntartásaim. Először 12-32 és 45-150 pana obijaim voltak a kis pana vázra, de használom az utána vásárolt oly vázon is. Nincs velük gondom.
Aztán nagyon érett egy "sötét" pana 12-60 kit zoom vásárlása oly vázra, de végül más lett.
Az egyetlen fix obim Sigma... szóval vegyes a felhozatal
Engem csak az zavar, hogy itt ez a 2 gyártó (oké, most már JIP, nem oly) és ilyenekről kell beszélni (R.W. is szokta említeni), hogy olyra oly obi, és panára pana obi...miközben mindkettő ugyanarra a bajonettre gyárt...
Ahelyett, hogy összefognának, inkább rivalizálnak, vagy nem is tudom mire vélni ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nikon D500, 17-55 mm 2.8, 18-140 mm 3.5-5.6, markolat, tartozékok egyben vagy külön
- GoPro HERO 8 Black, full szett
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Think Tank MindShift Gear PhotoCross 15 hátizsák
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest