Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Throme

veterán

válasz MrChris #98767 üzenetére

.. igen, ezen mosolyogtam a videó alatt, hogy a 32/42 végeket összehasonlítja, és vártam a kontrát, hogy a pana tud 12mm-t az elejé... ami simán kimaradt a videóból.
    Nekem a 14-42 mk II, nem motoros kit zoom-om van, majd 1x összehasonlítom a 12-32-vel.
    A műanyag bajonett sosem zavart. Sem az említett oly 14-42, sem korábban a nikon 18-105 esetében.
    Most megnéztem, a 12-32 kitobim fém bajonettes, tényleg van ilyen is....
    Ez is akkor csúsztatás, hogy egy korábbi? pana verziót hasonlít az újabb olyhoz

Nem hiszem, hogy nem érzi, kilóg a lóláb.
    Ráadásul kicsit szítja a feszkót is, hiába írja, hogy oké ez az ő tapasztalata.....
    Lehet volt ott valami más ok, amiért ezt a filmet leforgatta...

#98771csaabz
    Nekem nincsenek ilyen fenntartásaim. Először 12-32 és 45-150 pana obijaim voltak a kis pana vázra, de használom az utána vásárolt oly vázon is. Nincs velük gondom.
    Aztán nagyon érett egy "sötét" pana 12-60 kit zoom vásárlása oly vázra, de végül más lett.
    Az egyetlen fix obim Sigma... szóval vegyes a felhozatal
    Engem csak az zavar, hogy itt ez a 2 gyártó (oké, most már JIP, nem oly) és ilyenekről kell beszélni (R.W. is szokta említeni), hogy olyra oly obi, és panára pana obi...miközben mindkettő ugyanarra a bajonettre gyárt...
    Ahelyett, hogy összefognának, inkább rivalizálnak, vagy nem is tudom mire vélni ezt.

Új hozzászólás Aktív témák