Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
válasz
Mirman
üzenetére
Szerintem eleve nem ugyanolyan eszköz. A teleobjektív az maga az alaptevékenység eszköze, olyan mint a horgásznak a horgászbot, objektív nélkül nem lenne fényképészet (most az egyszerűsítés kedvéért tekintsük a pinhole-t is objektívnek), a teleobjektív meg szimplán egy célobjektív az adott témára. A könyv végképp nem hasonlítható mindehhez, mivel ott én tanulok, én szerzek tudást, amit aztán már saját ismeretként tudok hasznosítani. Ha már madár, az sem ugyanaz, hogy én sokat olvasva, tanulva megállapítom egy madárnak a faját, mint ha kiállítanak egy madarat, és odaírják a szakértők, hogy ez micsoda. A lessel kapcsolatban pedig nem arról van szó, hogy én építeném, hanem ahogy mások leírták, olyan szinten megcsinálják neked a lest és a terepet is úgy rendezik, hogy akár széles látószögű objektívvel is fotózhatnál. Ott már igazából nem is marad számodra semmi kihívás, szimplán fizetsz érte, hogy madár képeid lehessenek, méghozzá nagyjából ugyanolyanok, mint az összesnek, aki fizetett érte. Hangsúlyozom, nekem semmiféle etikai problémám nincsen ezzel, aki ebből él, azt meg is tudom érteni, de a vendégek gondolkodásmódjával nem igazán tudok azonosulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest