Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Azért jeleztem, hogy ki lehetne próbálni mindkettőt, hogy lássuk, melyik módszer a jobb, de a felskálázásnak van egy olyan előnye, hogy csak egy kép kell hozzá.

MrChris: kíváncsi vagyok nagyon az eredményre, úgyhogy köszi, hogy foglalkozol vele.
mephisoft: úgy emlékszem, hogy itt csak simán felskáláztam a szerkesztett jpeg képet, majd visszaméreteztem, egyéb okosság nem volt, tehát dedikált zajszűrés sem. Amúgy a normál munkafolyamat az szokott lenni, hogy LR-ben előhívom a képet (ha kell, akkor ilyenkor az utolsó lépésként használom zajszűrésre a topaz beépülő cuccát, vagy mást, de általában nem kell), kiexportálom teljes felbontáson Tiff kiterjesztéssel, ezt töltöm be a Gigapixelbe ahol a kívánt méretre felskálázom, a kapott -sokszor 0,5-1-3Gb-os- Tiff-et beimportálom LR-be, majd innen csinálok egy 24mpx-re leskálázott, vízjelezett jpeg kimenetet. Kissé macerás, tudom, ve a végeredmény nem rossz. Tapasztalatom, hogy 3gb-nál nagyobb képekkel a LR nem tud mit kezdeni, így ennél nagyobbra nincs értelme nekem konvertálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest