Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peppe79

    senior tag

    válasz vond #92106 üzenetére

    @vond
    Fantasztikus kis masina, csak néhány dolgot még nem igazán értek rajta. Például, néha automatikusan előugrik a PIP, néha meg kézzel kell elővarázsolni. Vagy, néha jelzi az EVF-en, hogy alul- vagy túlexponált, néha meg nem.
    Viszont a régi E-PL5-höz képest, ezen kész öröm a kis Konica manuálisakkal dolgozni. Ha mindössze az 50/1.4 és 40/1.8-as lenne kéznél, nekem már ez a két objektív is elég lenne. Az EVF, a PIP, a focus peaking óriási segítség. Délután lent voltam a 16 hónapos gyerekemmel a játszótéren, aki úgy megy, mint a motolla. A ~40 fotóból mindössze 5-6-ot nem sikerült élesre állítani. A régi PEN lighton, ahol az LCD nagyítás volt az egyetlen segítség, gyakorlatilag képtelenség volt mozgás közben rendesen lencsevégre kapni, kizárólag az etetőszékbe szíjazva. :))
    Amúgy, nekem a jpeg minőségével sincs problémám, elsőre ránézésre nem látom rosszabbnak, mint az Olympus jpeg fotóit. Ha majd lesz rá lehetőségem, akkor egyszer összevetem őket.

    @MrChris
    Szuper! Wifi még nincs itthon, abban is lemaradásban vagyok. Az adatátviteli sebesség számomra nem mérvadó, de a Deepin-t semmiképp nem cserélném le Windows-ra. Majd körbenézek, hogy van-e valami szoftver debian alapú oprendszerre.

    @Speedfire
    Egy E-M10-est szívesen kipróbálnék, de csak kíváncsiságból. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák