Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz hibavissza #89534 üzenetére

    Nekem úgy dereng, hogy a GH5-öt szponzor megállapodás miatt használja/használta (a tévedés jogát fenntartom). Mint az éppen aktuális Samsung csúcsmobilokat is (na ez már egészen biztos, mert több TV reklámjukban is szerepelt, sőt forgatott reklámot ő maga is nekik). A Canon 6D II meg feltűnően egyidőben bukkant fel egy csomó híres Youtube videósnál, mint Neistat világi cimborájának számító Peter McKinnonnál is. Szerintem Neistat még az EOS 80D-vel csinált videót utoljára tényleg önszántából és nem azért, mert egy PR-os a kezébe nyomta.

    Btw jó ideje nem nézem a csatornáját, néha elkapok egy-egy videót, de nálam ott tette be a kaput, mikor elkezdte a napi vlogot csinálni a nagy büdös semmiről. Nagyjából azóta sem tért magához, hiába állt már le a napi vloggal.

    Továbbá a GH5-ös videói a tartalmi dolgoktól elvonatkoztatva is nézhetetlenek, állandóan félre van fókuszálva és még az objektíve is olyan focus breath-et tol, hogy beleszédülök amikor az AF huntol (és azt sokszor csinálja). A Panasonic igazán gatyába rázhatná már ezt az AF rendszerét, mert amúgy van pár gépe, ami egyébként tök ideális vlogger masina lenne.

    Abban meg tökre egyetértek mindenkivel, hogy a Full Frame világnak nekimenni a DFD-vel egyszerűen több, mint ciki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák