Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Grga_Pitic

    aktív tag

    válasz hibavissza #85725 üzenetére

    Azt gondolni, hogy a helyenként a hivatalos ár kevesebb mint felébe kerülő termék teljesen hivatalosan, minden közterhet megfizetve kerül eléd, az pont olyan, mint a 400 Ft-os gyrosról azt vélni, hogy teljesen a HACCP előírások szerint működő egységben, kiváló alapanyagokból készül. Finoman szólva is naivság.
    Ekkora árkülönbözethez az is kevés, hogy a 20% angliai áfát elsíbolják, itt valószínűleg elég komoly, láncszerű áfacsalás lehet a háttérben (ennyit a transzparenciáról). Keress csak rá az itthoni olcsó étolaj és cukor ügyre. És nem kell azt hinni, hogy ilyesmi az Egyesült Királyságban nem történhet meg. Az eglobal egy kínai üzlet tudtommal, nem ugyanazzal az üzleti etikai/erkölcsi normákkal, mint a bennszülött kereskedők.
    Ettől még vásárolhatsz tőlük, csak ne dőlj hátra, hogy 100%-ig legális üzlettől vásárolsz csak azért, mert EU-n belüli a kereskedő.
    Az Olympus európai központtal történő gariztatáshoz sok sikert kívánok.

    Egyébként bevallom, engem is csábítottak az olcsó árak, de eddig ellenálltam. Így örülök, ha már nem forgalmaznak Olympus-t, mert sokkal egyszerűbb a képlet. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák