Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolikaDB

    veterán

    válasz vape1 #71458 üzenetére

    Elso sorban babára gondoltam, es nem a fáról leesni készülő gyerekre.
    Egy jo gepet akarok, ami szep kepeket csinal, lehetoleg eleinte max 2db obival megoldva, anyagi es tudasbeli okok miatt is. Nyilvan gyakorlas utan jobban tudja az ember, h mit s hogy.
    Hobbi ez csupan, de el kell dontsem, h egy univerzalis "jo gepnek" mit vegyek? Csucskompakt (Sony RX100), DSLR egy modern belepo obival (Canon EOS 100D), vagy hagyjam a full automatat es a "bonyolultabb" rendszert es egy eleg jo MILC, pl E-M10?
    Ex-DSLR-esek zavartak ide, h a tukros nagy is, az obi meg a cucc draga, ne cipeljem, ne azt lessem, h ha leejtem, akkor 200k-s obi szettorik, plusz a fokusz se olyan, a video meg plane nem, kevesebb extra a belepo DSLR-eknel, es mindezeket a dolgokat jobban, kisebb meretben, okosabban tudja egy MILC.
    Egyelore a szinvonal nalunk a telefon, amit überelni es kivaltani kell, meg a rokon Nikon D7000-ese, ami nekunk arban, tudasban eleg messze van a lehetosegktol, igenyektol. (ezert sem nezek ebben a kategoriaban, arsavban tukrost). Mivel kezdo vagyok, nem merek szamomra full ismeretlen teruleten hasznalt gepet bevallalni...
    Ennyi a tortenet. Hogyha ilyen necces egy kitobval meg egy fenyerossel jo kepeket loni MILC-el, akkor hagyom.

Új hozzászólás Aktív témák