- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- iPhone topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
sokkal inkább az a kérdés egyébként, hogy milyen minőségben teszi mindezt és mennyibe kerül.
Szerinted nem az volt az igazi kérdés? Nagyon jól tudod, hogy az volt, nyilván nem az, hogy működik-e (hanem hogy ezt milyen hatásfokkal és minőségben teszi), mert elolvastam vagy 3 cikket a témában és a szövegértelmezés még megy. De rögtön rá kell marni a dologra és mindenképpen kioktató és lekezelő, alázó stílusban (mert igen, az volt, ha házigazda vagy ha nem) oda kell dobni valamit, meglovagolva az előéletem ebben a topicban. Nagyon jól tudod, hogy nincs attól nagyobb sértés a fórumon, ha közlik, hogy ez aláírás gyanús volt. Ez egyet jelent azzal, hogy nagyobb marhaságot már nem lehetett volna írni, azonnali keresztre feszítés lehet csak a megfelelő retorzió, "az egész világ lássa" a dolgot!
Főleg nem volt akkora baromság, hogy ALÁÍRÁS GYANÚS legyen. A rangodtól független lehetne benned tapintat, alázat, segítőkészség, jobb arcnak ismertelek meg (bár lehet, hogy nem véletlen az avatar választásod?). De nehogy beismerj belőle valamit, az itt nem divat. Sőt, ossz egy bant, mert megteheted.És így igaz, nincs rá szükségem. A fényérték-növelést ki kell érdemelni!
hogy ha valaki gúnyolódva is, de szól, hogy mi van, akkor jön a sértődés olvasás helyett.
Ezt meg hagyjuk már végre könyörgöm, pont hogy utánaolvastam! Nem bántottam senkit, nem mondtam marhaságot, fogalmazásbeli eltérés történt, amire azonnal így kellett reagálni. Ne akarj ennyire kimosakodni a dologból, méltatlan volt ez a rangodhoz és pont. Befejeztem, itt meg pláne, egy életre!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- Amazon Fire TV stick/box
- Suzuki topik
- Windows 11
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Canon EOS R6 Mark III milc fényképezőgép - Új + BESZÁMÍTÁS -
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Eladó Insta360 Ace Pro 2 rengeteg kiegészítővel
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest