Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Garmin topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
jjeahh
üzenetére
G6-ot milyen videó beállítással használod, hogy utómunkára a legjobban használható képet kapjál? Van ahol natural -5,-3,-3,-5 ajánlanak, ami nagyon durvának tűnik. Most 7végén Std -2,-2,0,-5 próbáltam, már ez is eléggé összenyomja a kontrasztot, hogy szerintem már nem vész el alul-felül és minél jobban nyomott annál kisebb sávszél jut a hasznos információnak.
Viszont a szaturációnál nem jöttem rá miért csökkentik, pláne -3-ra, nem/ritkán tapasztaltam túlcsordulást már 0-án is. Meg a próbálkozásaimnál most nekem úgy tűnik hogy jót tesz egy kis EV kompenzáció -⅓ -½ szinten, ami fehérbe ég annak vége a feketébe bukottnál meg vagy van még valami info vagy kevésbé zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Microsoft Excel topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Wuthering Waves
- Robotporszívók
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest