- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
Sziasztok!
Egy G70-es Pana tulajjá léptem elő, 14-140-es obival. Az elmúlt időben kompaktos voltam és sajnos eszem ágában sem volt követni a fényképezőgépek fejlődését így mintegy 30 éves lukat kellene hirtelen áthidalnom
Szeretnék kérdezni az objektívekkel kapcsolatban, mégpedig az analóg kori objektívek világából.Keresgélek valami nagylátószögű, fényerős, fix obit, de minél többet olvaasgatok róluk, annál inkább nem tudom, hogy mit válasszak és lassan már azt sem tudom, hogy miért

Konkrétan csillagfotózáshoz szeretnék egy esetleg több objektívet, de nem tudom melyik(ek) volnának megfelelőek.
Van direkt mFT-s kiszemeltem, mégpedig egy Rokinon 12mm f/2.0 NCS CS, ami APS-C esetén 98.9 fok széles, ha hihetek a nem mindig egyértelmű e-bayes leírásoknak. Ez mit jelent mFT-re adoptálva?
Másik kérdésem: van két Fujica FX obim. Ezekhez nem találok konvertert mFT-re, illetve lehet hogy nem is létezik?
Köszönöm a válaszaitokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szeretnék kérdezni az objektívekkel kapcsolatban, mégpedig az analóg kori objektívek világából.