- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
Sziasztok!
Egy G70-es Pana tulajjá léptem elő, 14-140-es obival. Az elmúlt időben kompaktos voltam és sajnos eszem ágában sem volt követni a fényképezőgépek fejlődését így mintegy 30 éves lukat kellene hirtelen áthidalnom
Szeretnék kérdezni az objektívekkel kapcsolatban, mégpedig az analóg kori objektívek világából.Keresgélek valami nagylátószögű, fényerős, fix obit, de minél többet olvaasgatok róluk, annál inkább nem tudom, hogy mit válasszak és lassan már azt sem tudom, hogy miért

Konkrétan csillagfotózáshoz szeretnék egy esetleg több objektívet, de nem tudom melyik(ek) volnának megfelelőek.
Van direkt mFT-s kiszemeltem, mégpedig egy Rokinon 12mm f/2.0 NCS CS, ami APS-C esetén 98.9 fok széles, ha hihetek a nem mindig egyértelmű e-bayes leírásoknak. Ez mit jelent mFT-re adoptálva?
Másik kérdésem: van két Fujica FX obim. Ezekhez nem találok konvertert mFT-re, illetve lehet hogy nem is létezik?
Köszönöm a válaszaitokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- RAM topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- eGPU tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Overwatch 2
- Gaming notebook topik
- HDMI topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Cudy LT500D Dual Band 4G/LTE Wi-Fi router / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szeretnék kérdezni az objektívekkel kapcsolatban, mégpedig az analóg kori objektívek világából.