Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz madgie #60881 üzenetére

    Technikai kivitelezés pompás, részleteiben nagyon jó, de egészében nekem sok és nem látom a koncepciót. Mintha csak fogtak és összedobáltak volna pár jó és nehezen (drágán) megvalósítható technikát, hogy ennyi kúlság együtt biztos csak jó lehet.
    Pl. elkezdi követni az emberünk útját a repülőn, a látvány az ablakból, a landolás, a csomag, a shuttle - eddig még kerek történet. De innen ugrik a toronyház tetejébe, majd teljesen öncélúan egy fentről le zuhanás, előbb az épület valamilyen aknáján, majd falakba animált lyukakon át, iroda, konyha, szobák, egészen le valami hálószobába egy köntösös nőhöz, lassított zenével. A nő észreveszi a kamerát, hozzávágja a párnát, és a csilingelős-giccses zene újra visszagyorsul, s megy tovább át a szobán, stb. Már itt elvesztettem a fonalat, hogy ez hogyan jött be és miért kellett, a videó meg elvesztett engem.
    A szelfizős hipszterek az sztk-szemüvegükkel nagyon hiányoztak. A halakat néző gyereknél azt hittem, valami történet is lesz, de csak a vásárolgató feleség lett a téma. A jégkorcsolyás rész bénán nézett ki. A dűnés is bénán kezdődött, de az éjszakai madmaxes és csillagos rész ellenben kiváló volt. Közben csak halványan látszanak a hegyek a háttérben, pedig a szöveg fele alatta csak arról szól, hogy a hegyek közti hasadékban és a dűnék között találta meg a hely lelkét.
    Ugyanígy csak elsuhant egy vár fölött, én mondjuk a tizedmásodperc helyett egy tizen-huszonmásodperces nyugis lemenő napos vagy lemenő nap falra vetülő sugarai / árnyékai, majd éjszakai csillagos ég timelapse-et tettem volna be, esetleg a hely történelmére is utalással (talán légiós vár volt?). Igaz annak más hangulata és üzenete is lenne, mint ennek a menjünk szelfizzünk vásároljunk fogyasszunk béreljünk hajót repülőt skydivingoljunk és éljünk felgyorsított gyönyörű luxuséletet, mint amilyen üzenetet a helyről ez a videó közvetít.
    De a visszhangja alapján úgy látszik ezt kajálják a népek, s csak én vagyok túl konzervatív.

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák