- [Re:] Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
- [Re:] Sony Xperia XA2 és XA2 Ultra duplateszt
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Samsung Galaxy A3 (2016) - a család kicsi kincse
- [Re:] Xiaomi Mi 9 - egy híján
- [Re:] Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Amazfit GTS okosóra
- [Re:] Xiaomi Mi A2 - fejlődött is, meg nem is
- [Re:] Búcsúzik a Windows 10 Mobile
- [Re:] OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
- Utoljára frissítve: 2014-12-18 22:59:26
Mobilarena
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Hozzászólok Aktív témák
-
Előzmény:
Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek Archívum VIII.: [link]Everybody lies.
-
george11
senior tag
höhö, egy új topic remek kilátásokkal
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Chaser
titán
Vegyetek valamit...de jó idő volt ma
_tejesen'® joálapotpan'™_
-
george11
senior tag
Nemkősemmi
Csajosképet meg csak linkelni ér, mert visszamarad a fejlődésben néhány látogató, és nem lesz belőle félhomáremósmetroszexujális felnőtt."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
DeltaPower
őstag
Azért szégyellhetitek magatokat.
1. alig van új topik már trollkodtok
2. az első hirdetés a 13. hsz-ben van, babonás valaki?
3. hirdetés előbb volt mint sunáskép"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
george11
senior tag
nem kell, hogy 18+ legyen bazze
nem egy bant kaptam már emiatt ...
kérdezd meg a kalador című srácot, aztán majd elmeséli, hogy mi baj van ezekkel a képekkel(nincs velük baj, de legalább kiélhette magát)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
csaszi72
aktív tag
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
KTU
addikt
miért, az szerintem nincs a szabályzatba hogy 2 személy nem használhat 1 nick-et,
pl. szólok a nejemnek, fiamnak akárkinek, hogy lépj már be, mert én egyéb okok miat nem tudok ....
az benne van, hogy 1 személy 2 vagy több nick-et nem.
de lehet rosszul tudom, és
ez amúgy is csak fikció, és nincs semmi valóságalapja[ Szerkesztve ]
MONESE_regisztrációnál_kapsz_+5_€-t___CURVE_reg._kapsz_+5_£-t___kód_nélkül_fizetsz_a_bakkártyáért_és_nincs_bónusz,__Win-Win_helyzet___Írj_privát_üzenetet.__Keress_Telegramon:_https://t.me/KTUKTU
Hozzászólok Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Technicolor TC7200
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kedvenc zene a mai napra
- Adblockerek a PH-n
- nVidia Maxwell / Pascal / Turing tulajok OFF topikja
- [Re:] Kingston HyperX Predator 240GB PCIe Gen2 x4 SSD HHHL adapterrel (SHPM2280P2H 240G)
- Hobby elektronika
- Orvosi kérdések
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo 520S-14IKB Ultrabook -35%” Bivaly i7-8550U 8Gb DDR4 512GB SSD FULLHD IPS HARMAN
- jóNOTEBOOK jóÁRON Eladó • 11" 14" 15" • Intel i3 i5 i7 • SSD • Radeon GeForce • Akku • Gyönyörűek
- Dell Latitude E7440 I5-43000u/8GB RAM/128GB SSD/HDMI/14" FULL HD IPS Kijelző..
- Intel Xeon E7-2870 / LGA1567 10 magos proci!
- Asus P5G41T-M LX LGA 775 alaplap, Xeon procik kezelésére felkészítve!