Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.vr

    őstag

    (Főleg, de nem csak) makró-téma kapcsán, apróságnak tűnik de azért nem annyira az: a G5/G6 LCD-je nem csak billenthető hanem forgatható is, ez pedig portréállásban talajszinti makrónál nagyon kényelmes (állványról is) Persze Te ahogy írod D90ről jössz szóval ez nem fog hiányozni, de számomra ez az egy fontosabb hiányosság az e-m1-ről. A stabi egy álom (bár makró-célokra még csak itthon tudtam próbálgatni a 60/2.8-cal), tudja wireless vezérelni az fl-36r-t (már a Robin Wong-féle "shoebox flash bouncer"-t is "legyártottam" :) ) és nyilván a szenzor is minőségi előrelépés a G5/6-hoz képest (persze azok meg azért jóval olcsóbbak mint a gx-7 vagy az e-m5/e-m10/főleg az e-m1)

    Pl. ennyiben kiváncsi leszek a Pana G7-re (bár korábban mintha olyan pletykák lettek volna hogy a Pana dobja a G termékvonalat) hogy _ha_ végre abban is frissítik a szenzort akkor ez lehetne megint az az opció aminek jó szenzora (lenne), jó az ergonómiája (többek szerint így persze "csúnya" :) ), szinte ennek részeként kihajtható/forgatható kijelzője van, és moderált az árazása.
    (persze csúcs-stabi nyilván nincs, viszont van Pana video és AF. Hát mindenből nem lehet sajna összelegózni a legjobbat, nemcsak kedvező áron, hanem egyáltalán sehogy sem)

    [ Szerkesztve ]

    "Oscar bácsi meg nem gyütt"

Új hozzászólás Aktív témák