Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
istvan170
üzenetére
fogdosd meg őket, hidd el, hogy egyszerűen el fog dőlni, hogy mi tetszik. miért költenél 300e ft-ot olyasmire, ami nem?
a nex-6 amúgy nagyon jó váz, a keresője is tök jó. az olympus keresője meg még jobb, minőségre, cserébe a sony-é nagyobb és jobb felbontású. de itt jó és még jobbról van szó, sőt, preferenciáról. nekem inkább a bebukott fekete-fehér részek zavaróak a nex keresőnél amúgy, túl kontrasztos.
azt meg, hogy az obikból mi és mennyire fontos neked, neked kell tudni. gondold végig, hogy tudsz-e élni az 55-210-zel és kell-e neked tele tutira. ha igen és igen, akkor a nex-6 abszolút pálya lehet. nálam itt bukna el a nex vonal, az biztos, de az én vagyok.
én amúgy leginkább az új pana 14-140-re gyúrnék, és akkor obicserebere sincs. g6-tal van is kitben, igaz, picit még drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Elektromos autók - motorok
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Path of Exile 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 6
- Túraautó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest