Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scarabaeus

    őstag

    válasz robi-k #12456 üzenetére

    Kicsit ez is napellenző a tölcséres kialakítása miatt :)

    Más: A holland azt írja:

    "When you combine the Panasonic 12-35 mm with the Panasonic GX1, and you don't use the optional LVF2, you will be using a wobbly construction to make your pictures, with your arms stretched out to look at the LCD screen.
    Then even at a shutter speed of 1/100 th of a second you will not reach the full resolution potential of this lens. [...] The image stabilization is able to regain 2 stops at short shutter speeds (< 1/25 sec)."

    A többi részben szépet és jót irkál róla, de ezt a részt nem értem. Távollátás, vagy mi? EVF nélkül kinyújtott karral fényképezni... Ha az ember a könyökeit magához tartja, egyik kéz a váz és objektív alatt, a másik a váz oldalán, ha nem is éri el az EVF-fel megtámasztott stabilitást, de ne legyen már ennyire problémás. Nomeg 2 FÉ az előnye az OIS-nek... 2005-ben 1/6 (odafigyelve 1/4) mp-es záridőkkel lehetett ekv. 36 mm-en működni az FZ20-assal. Jó, itt szóba hozza az objektív nagy felbontóképességét, és annak a szintjén lehet, hogy nem lehet kihozni a maximumot, de akkor is furcsállom. Ez a kinyújtott kezes dolog, na ez meg...

    Quoth the Raven "Nevermore."

Új hozzászólás Aktív témák