- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
gyapo11 #102074 üzenetére
A 3 nap nem elállásra van, hanem ha rendeltetésszerű használatot akadályozó hibája van a terméknek, akkor cserélni kell. Kizárólag ebben az esetben.
A 14 nap meg nem hiba felfedezése miatt van, hanem mivel nem boltban vásárolt az ember, így -a törvény elgondolása szerint- nem volt alkalma megismerni a terméket (kibontva látni, kézbefogni, eladóval beszélni, stb.), így amennyiben kézhez kapva nem felel meg az elképzeléseinek, elállhat (azon most ugorjunk rugalmasan túl, hogy, neten utánanézve sokkal jobban képbe tudja helyezni magát az ember, mint egy boltban, bár kétségtelen, hogy van amit neten keresztül még így sem lehet, pl. kézbefogni, én emlékszem, amikor a gépemet vettem, kérdeztem, hogy van-e grip, amivel ki lehet próbálni, milyen úgy a fogása, rárakták, kb. egy tizedmásodperc alatt mondtam, hogy ezt miért nem így gyártják eleve, szóval ha nem lett volna grip, a gép alap fogásával nagyon nem lettem volna elégedett, azt meg neten keresztül nem lehet kipróbálni) .
Új hozzászólás Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest