- Milyen okostelefont vegyek?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
INTELligent
üzenetére
Mindenkinek másak az igényei, én szerintem ha nem kell a tele, vennék erre a célra egy használt filléres vázat, sőt, kb ezt is csináltam. Amióta megvan az e-m10 III, azóta eldöntöttem, hogy néha, amikor fényképezőt is vinnék magammal, nem az e-m10-et fogom, hanem valamelyik régi levedlett cuccot, gh2-őt vagy akár e-p1-et
. Úgy érzem tájfotóra ritkán kell nekem a jó szenzor, megfelel az öreg oly is és ha elesek, nem egy drága gépet teszek tönkre. Egyik olcsó kitobival fel merném az Osprey hátizsák vállpántjára is tenni capture clippel, így mindíg kéznél van és nem kell félteni.
Amúgy manapság amelyik mobilra fel lehet telepíteni a gcam appot és működik is rendesen, egész tűrhető képminőséget tudnak, random insta turistafotóra nekem általában a mobil is elég, ha élességben, zajban nem is, de dinamikában HDR módban a gcam appal veri az összes fényképezőgépemet. Az sem volt egy vagyon, anno bagóért rendeltem kínából
.
Ha mindenképp új gépet akarsz venni, én olyant vennék, amiben nincs stabi és a lehető legkisebb. Sajnos ilyent manapság lehet nem fogsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Úgy érzem tájfotóra ritkán kell nekem a jó szenzor, megfelel az öreg oly is és ha elesek, nem egy drága gépet teszek tönkre. Egyik olcsó kitobival fel merném az Osprey hátizsák vállpántjára is tenni capture clippel, így mindíg kéznél van és nem kell félteni.