Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz INTELligent #101435 üzenetére

Mindenkinek másak az igényei, én szerintem ha nem kell a tele, vennék erre a célra egy használt filléres vázat, sőt, kb ezt is csináltam. Amióta megvan az e-m10 III, azóta eldöntöttem, hogy néha, amikor fényképezőt is vinnék magammal, nem az e-m10-et fogom, hanem valamelyik régi levedlett cuccot, gh2-őt vagy akár e-p1-et :D . Úgy érzem tájfotóra ritkán kell nekem a jó szenzor, megfelel az öreg oly is és ha elesek, nem egy drága gépet teszek tönkre. Egyik olcsó kitobival fel merném az Osprey hátizsák vállpántjára is tenni capture clippel, így mindíg kéznél van és nem kell félteni.
    Amúgy manapság amelyik mobilra fel lehet telepíteni a gcam appot és működik is rendesen, egész tűrhető képminőséget tudnak, random insta turistafotóra nekem általában a mobil is elég, ha élességben, zajban nem is, de dinamikában HDR módban a gcam appal veri az összes fényképezőgépemet. Az sem volt egy vagyon, anno bagóért rendeltem kínából :D .
    Ha mindenképp új gépet akarsz venni, én olyant vennék, amiben nincs stabi és a lehető legkisebb. Sajnos ilyent manapság lehet nem fogsz kapni.

Új hozzászólás Aktív témák