Hirdetés
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
INTELligent
üzenetére
Mindenkinek másak az igényei, én szerintem ha nem kell a tele, vennék erre a célra egy használt filléres vázat, sőt, kb ezt is csináltam. Amióta megvan az e-m10 III, azóta eldöntöttem, hogy néha, amikor fényképezőt is vinnék magammal, nem az e-m10-et fogom, hanem valamelyik régi levedlett cuccot, gh2-őt vagy akár e-p1-et
. Úgy érzem tájfotóra ritkán kell nekem a jó szenzor, megfelel az öreg oly is és ha elesek, nem egy drága gépet teszek tönkre. Egyik olcsó kitobival fel merném az Osprey hátizsák vállpántjára is tenni capture clippel, így mindíg kéznél van és nem kell félteni.
Amúgy manapság amelyik mobilra fel lehet telepíteni a gcam appot és működik is rendesen, egész tűrhető képminőséget tudnak, random insta turistafotóra nekem általában a mobil is elég, ha élességben, zajban nem is, de dinamikában HDR módban a gcam appal veri az összes fényképezőgépemet. Az sem volt egy vagyon, anno bagóért rendeltem kínából
.
Ha mindenképp új gépet akarsz venni, én olyant vennék, amiben nincs stabi és a lehető legkisebb. Sajnos ilyent manapság lehet nem fogsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elite: Dangerous
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Úgy érzem tájfotóra ritkán kell nekem a jó szenzor, megfelel az öreg oly is és ha elesek, nem egy drága gépet teszek tönkre. Egyik olcsó kitobival fel merném az Osprey hátizsák vállpántjára is tenni capture clippel, így mindíg kéznél van és nem kell félteni.