- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kawauso
aktív tag
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
novakalex #169276 üzenetére
A Mi11 Lite 5G NEre úgy emlékszem hosszabb támogatást ígér a Xiaomi. Egyébként eléggé egyforma a 2 telefon, a családban van 11 lite 5g ne, tetszik, hogy a méretéhez képest könnyű. Ha van rá lehetőséged nyomkodd meg mindkettőt pl Médiamarktban.
szerk.:
upsz, Viktor beelőzött. 😀
-
-
-
-
Ájvé
veterán
válasz
novakalex #131890 üzenetére
Nem sok lehetőség van ár és méret miatt se, Meizu M6 Note is csak azért jött szóba mert akciós (kivezetik) és befér a keretbe. Redmi 6 se rossz,de M6 Notenál gyengébb azért. Mi A2 Lite lenne még kompakt méretben de az 60-ért kapható (bolti garanciával 3/32-es esetleg 53-ért van még).
-
-
-
-
Sungoo
addikt
válasz
novakalex #130383 üzenetére
Én is az Edge-t hoznám el.
(#130385) Ájvé: Értem én, sőt használom is. De valaki már akciófilm szintre emeli ezt a rettegést. Láttam már webkamerán házilag forgácsolt réz kupakot...
Az adatlopás minden platformban benne van. PC, mobil, online tárhelyek, stb. De valahol ezt egészségesen kell kezelni. -
Ájvé
veterán
válasz
novakalex #129677 üzenetére
56-ért Redmi Note 5 esetleg.
Redmi 5 Plus még esetleg 50-ért, előnye A2 Liteal szemben a nagyobb akksi. -
Tyrel
őstag
-
Ájvé
veterán
válasz
novakalex #128681 üzenetére
Hardverben Nokia 8 a legjobb ezek közül. Kamerában Honor 9 talán lehet jobb, de másban nem. P20 Liteot pedig felejtsd el, ezek mellett nem rúghat labdába.
Nokia 8 amúgy csak bolti garanciával van 100-ért.Bazs1981:
Redmi 5, ha innen veszed cég nevére akkor még áfát is megúszod. Viszont ha cég nevére veszed nem tudsz elállni a vásárlástól. Garanciát itthon a Wayteqnél tudod értékesíteni. -
diegho
nagyúr
válasz
novakalex #128667 üzenetére
A Sony-t húzd ki, szerintem nem egy árkategóriában kellene lennie a többivel. A G6 egy elég jó telefon, de a varázsát inkább a 100k alatti független ára adja, míg a többi jóval drágább, tehát, ha előfizuval egy árkategóriában van a többivel, akkor felejtős. Marad a P20 és az U11. Az U11 sokaknak nem tetszik, mert tepsi, így taperold meg mielőtt döntenél. Igazából a nagy all rounder az a P20, de ez elmondható a korábbi Huawei szériákról is.
-
-
-
Tin
veterán
válasz
novakalex #128582 üzenetére
galaxy a5 2017, most nagyon jó áron van, mediamarktban 69999,-
én végül ilyet vettem asszonynak. már oreo-val jött, az akkuidő elég jó, a kijelző remek, szerelési minőség szintén. és víz/porálló. bár 8 magos, nem egy erőmű, de 1-2 évig biztosan nincs vele gond. és rengeteg van belőle, népszerű telefon. mondjuk az értesítő led meg a haptic feedback lehagyása köcsögség, de mindkettőre van megoldás. ha sokat játszol, erősebb hw ajánlott, ha sokat fényképezel, akkor sem ez a telód. egyébként igazuk van akik szerint ár-érték arányban ez most az egyik befutó.
-
Chris0321
veterán
válasz
novakalex #116061 üzenetére
Nem tudom te melyik szolgáltatónál vagy, de én a helyedben megnéznék egy függetlenül hasonló árban lévő telefont és megnézném a szolgáltatódnál mennyi. Valószínűleg hasolnó árkülönbség lesz az új Nokiánál is de ez nem garantált. Elvileg már csökkenie kellene az árának így ahogy telik az idő a megjelésétől kezdve.
-
Chris0321
veterán
válasz
novakalex #116050 üzenetére
Én is erre a telefonra várok már május vége óta. Én azért fogom ezt venni mert egyrészt márkahűség (jelenleg egy 735-ösöm van és bár elmúlt 2 éves az égvilágon semmi baja és tisztában vagyok vele, hogy más csinálja de a Nokia felügyeli a dolgokat) másrészt tetszik a fém hátlap amit egy egész tömbből készítenek el és amire én fogom használni (telefonálás, netezés, fotó és videókészítés, nagyritkán egy kis játék) arra megfelel és mivel ez lesz az első androidos telefonom a stock droid is jobban hangzik mint az agyonmókolt plusz rendszeres frissítést és a legfrissebb programot igérték. Plusz néztem videót róla és mint az összeszerelési minőség mind a tervezés (nem kell egész modulokkat cserélni csak most hirtelen nem tudtam jobban megfogalmazni) minőséginek tűnik eddig. Egy töréstesztet is néztem róla amin elég jól teljesített.
-
BenHans
addikt
-
Ájvé
veterán
válasz
novakalex #101062 üzenetére
Jó lenne, ha lenne.
Vagyis van ahol van. -
Ájvé
veterán
válasz
novakalex #101060 üzenetére
Zopo Speed 7
vagy
Xiaomi Redmi 2 Pro, ha LTE 800 Mhz nem olyan fontos. -
Ájvé
veterán
válasz
novakalex #97700 üzenetére
Na ez pont annyi:
Xiaomi Redmi 2 Pro
Bár én inkább gyűjtenék kicsit és megvenném a Redmi 3-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest