Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iPhone topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
Üdv!
Hát nagy bajban vagyok.... Igazából a muszáj szülte ezt a bejegyzést is, ugyanis véleményem szerint elég rossz most a mobilpiac. Már ami a felső kategóriát illeti. Azért írok ide, mert hátha ti tudtok valami jó megoldást/készüléket. Amit szeretnék benne:1. OIS legyen, nem feltétlen duál kamera, de OIS akkor is legyen és szép képeket csináljon.
2. 6 GB ram alá nem mennék, de úgy néz ki, sajnos kell
3. FullHD felbontás elég, preferálnám az amoled-et, de ha IPS attól se vágom hanyatt magam
4. 5.5" már sok, mindenképp alatta szeretnék maradni.
5. nem árt ha jó a DAC, bár nincs "hetvenezres" fejhallgatóm, hogy annyira püpec legyen
6. B20 kell, nekem fontos.
7. jó lenne snapdragon proci, a kirin-től félek picit de nem kizáró ok. Ami nem kell, az MediaTek és x86
8. jó lenne előlapi ujjlenyomat olvasó, bár ezt is le tudom adni, ha arról lenne szó, lényeg, hogy legyen.
8. nem jöhet szóba iPhone (mert az iOS nem nekem való, ezt tudom) Samsung és olyan noname, ami kiadja az OS-t egyszer és kész, annyi neki.
9. ár nem számít. max 200.000 lenne rá a keret, de ha 240-ért van olyan, amibe ez mind benne van, akkor annyiért is elviszemÉs ennyi, nincs ilyen telefon. Legalábbis amiről én tudok. Nem most akartam venni telefont, de bedöglött a mostani és egy Nokia 3310-essel űzöm az ipart. Legjobb lenne október-november-december körül venni telefont, ezt tudom én is, de most muszáj.
Amit nézegettem, de valamiben úgyis elmarad:
-OnePlus 5
-Pixel
-Honor 9Ti tudtok jobbat? Xiaomi, Oppo stb szóba jöhet (ha van B20) és akár használt vagy külföldi rendelés is játszik
Köszönöm a segítséget, hátha ti többet tudtok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Warships
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Opel topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Iphone 13 Pro 128gb
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó Honor 200 256GB tokal és fóliával Újszerű állapotban, 2025.03.25-ei vásárlás magyar számlával
- Samsung Galaxy S23 Fekete 128/8 GB Kártyafüggetlen + Otterbox tokok + Smart Tag 2
- iPhone 12 Pro Max 128 GB Független Makulátlan
- Xiaomi MI 9T 6/128 Kék, dobozában, eredeti töltőjével, eredeti + 5 tokkal + 1 kijelző védő üveggel e
- Phone 14 Pro MAX 128 GB Deep Purple - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest