Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboj
tag
Sziasztok!
A héten sajnos összetörtem ~5 éves Xiaomi Mi A2 Lite-om kijelzőjét, és gyanítom nem lenne értelme már javítani (bár az érintőpanel rendesen működik még a pókhálós részeken is), így új telefon után keresgélek, viszont egyáltalán nem követem a kínálatot, ezért szeretnék segítséget kérni a jelenlegi best buy alternatívára 100 ezer forintig bezárólag.
- Árkategória.: max. 100k
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? emag, alza, egyéb megbízható webshop
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, Minthogy a fentebb írt teló is 5 éve teljesen megfelelően kiszolgált, és a baleset hiányában nem is cseréltem volna le, amíg működik, így hasonlóan hosszútávra
- Mire használnád? Nincsenek túl nagy igények, átlagos mindennapi felhasználásra kellene. Játszani nem szoktam rajta, és a böngészőnél nagyobb erőforrásokat igénylő appokat sem futtatok. Fényképezni szoktam vele, ha valamerre utazom, de itt sincsenek túl nagy igények, a Mi A2 Lite kamerája teljesen megfelelt a célra eddig is
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android legyen, egyébként mindegy, nem szoktam/szeretek babrálni rajta semmit, még a beállításokban is alig, pl. beállítok egy puritán tiszta fekete hátteret a kezdőképernyőre és annyi
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Ez lenne igazából a legsarkalatosabb pontja a keresésnek. Nem szeretnék tepsifont, már az előző is a komfortzónámon kívül volt eleinte, mikor megvettem, de már akkor sem nagyon találtam kisebbet, így kénytelen voltam alkalmazkodni hozzá. Jó lenne max. akkora méretű mint az előző, vagy a legkisebb méretű best buy alternatíva a jelenlegi kínálatból, mint ahogy a Mi A2 Lite esetén anno.Előre is köszi a segítséget!
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
tboj
tag
Sziasztok!
Néhány hónapja már érdeklődtem, hogy felmérjem a terepet, de most már aktuálissá vált húgom telójának cseréje. Eddig egy Redmi Note 2-t használt, ami kb. minden igényét kielégítette. Nem sokat telefonál, inkább tartalomfogyasztásra használja és szinte állandóan a kezében van. Egyedül a 32 GB tárhellyel volt problémája (túl sokat fényképez ), illetve a kijelzővel, ugyanis még nagyobbat szeretne... Nagyjából 100.000 forintig mennék el árban, és legutóbb egy használt Mate 8 volt az ajánlás, de amikor mutattam neki, akkor annyi volt a reakció, hogy "ez is csak 6 colos" xD
Ő ilyen 6,5 col körüli méretet szeretne, szóval ahogy néztem, vagy a Mi Max 2 vagy a Honor Note 8 jöhet szóba. Nézegettem teszt videókat mindkettőről, és összességében nálam a Honor jött ki győztesnek (nála is). Ezt akarom megvenni neki (ha esetleg tudtok ilyen szempontok mellett jobbat ajánlani, akkor jöhet, bár nem hiszem).
A nagyobb kérdésem az lenne, hogy honnan rendeljem. A puremobile-nál láttam 4GB RAM-os 64 GB-s verziót arany színben 1 év forgalmazói garanciával 110 ezerért, viszont a Spemall-nál ugyanez a verzió 96 ezerből kijönne 2 év EU-s garanciával, illetve itt van 128 GB-s is, ami pedig 107 ezerből jönne ki (ráadásul itt választható ezüst színben is).
A Spemall-os árak a standard shipping-gel lettek számolva, viszont valamit mintha olvastam volna egyszer, hogy EU express-t kell választani, hogy ne legyen megvámolva. Valaki fel tudna világosítani ezzel kapcsolatban?
A másik kérdésem pedig a Spemall-os garanciára vonatkozik. Ahogy láttam, van magyarországi szervizük is, így gondolom nem szükséges külföldre küldeni a készüléket, ha probléma adódna vele, csak Budapestre. Jól sejtem?Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
tboj
tag
Sziasztok!
Húgom szeretné lecserélni a Xiaomi Redmi Note 2-jét, mert kicsi neki az 5,5" (ne kérdezzétek, én sem értem, nekem már az 5"-os Redmi 4A is nagy... ). Tudnátok ajánlani a Note 2-höz hasonló vagy jobb tudással rendelkező, legalább 6"-os phabletet? Lehetőleg 100 ezer alatt jó lenne megúszni, vagy esetleg részletre még jobb lenne.
-
tboj
tag
Sziasztok!
Várható a közeljövőben (2016 első negyedév) a Xiaomi Redmi 2 Pro-nál jobb ajánlat megjelenése az 5" és 50000 Ft alatti készülékek között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest