- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
Cray Tyler #6278 üzenetére
A "kavedaralo" az mi?
-
-kdM-
senior tag
válasz
Cray Tyler #6307 üzenetére
ugyan így vagyok az asari adepttel...demoban az volt a kedvencem, de azóta nem tudom megszerezni (az 5 új karakteren kívül ez az egy nincs meg)
-
leviske
veterán
válasz
Cray Tyler #6307 üzenetére
a hunter mód arról szól, hogy gyorsabban mozogsz, kapsz némi bónuszt a fegyver vagy képesség sebzésre és mutatja az ellent akkor is, ha füstben vagy fedezék mögött van. A gond az, hogy ha egész idő alatt rajtad van a harcban, nem látsz semmit, mert kb olyan benne a kilátás, mint mikor épp halni készülsz.
a kis geth droid sokkal hasznosabb, mert miközben rakétázza az ellent, még folyamatosan tölti is a csapat életét, ha a közelében vannak.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Cray Tyler #6278 üzenetére
Jó lett a videó, 8 wave -ig megnéztem.
Nincs bajom hogy ti szerettek multival játszani, csak én nem szeretek, és soha nem is szerettem.És talán 37 évesen nem is fogok változni. Elnézését kérek.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Cray Tyler #6250 üzenetére
-
Spectrum
aktív tag
válasz
Ha elfogadod, hogy másoknak ezek komoly csalódást okoznak és tudod mi a probléma, akkor nem értem miért kell leszólni őket (minket). Csak ez az egy dolog zavart a hozzászólásodból.
Engem például abszolút nem érdekel a multi része, sőt egyenesen hülyeségnek tartom, hogy belerakták, de nem fogom emiatt leszólni a multizókat. Pedig ha megnézed, a téma fele már erről szól, számomra elég unalmas. Máshol arról megy a vita, hogy mennyire buzibarát vagy homofób az EA, szintén nem érint.Az emberek túlnyomó többségének pedig nagyon meghatározó valaminek a vége, szó szerint az egész élményre rányomja a bélyegét, neked szerencsédre nem így volt.
Egyébként jól tetted, hogy nem vetted magadra, mert csak egy részét szántam neked.
-
nanorambo
őstag
válasz
Én magamra veszem a !A ZSENI! szerepét és feloldozlak téged az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen!
Nekem személy szerint semmi bajom nincs azzal, hogy élvezted a játékot, mivel a játék nagyon jó. És le sem nézek senkit akinek netán tetszett a vége, vagy nem tetszett, de nem ad hangot annak, hogy nem tetszett.
Én csak azokat nem szeretem akik lenézően elhordják minden "földi jónak"
azokat akiknek nem tetszett a játék vége. Persze nem rád értem ezt, mert a hozzászólásaiddal bebizonyítottad, hogy nálad szó sincs ilyesmiről.
Nah én voltam a napi zseni sziasztok
-
hiroki
tag
válasz
Cray Tyler #6241 üzenetére
-
Spectrum
aktív tag
válasz
Én meg azt élvezem amikor megjelenik egy zseni, aki nem tudja vagy nem akarja felfogni problémát, majd mindenkit óvodásnak/bőgőmasinának/rinyálónak nevez, mert neki más a véleménye. Esetleg megpróbálja elfedni a tátongó réseket azzal, hogy azelőtt minden rendben, ha ez nem sikerül, eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Pár tucat hozzászólás után meg kezdi elölről, mint ha mi sem történt volna. Unalmas talán azért lehet, mert sok embernek ugyanaz a véleménye.
Sok rinyáló csak arról tud beszélni a Titanic kapcsán is, hogy elsüllyedt.. Dögunalmas. -
nanorambo
őstag
válasz
A játékban kétségtelenül van érték. Éppen ezért fájó a nagy kontraszt a befejezés és a trilógia egésze közt. Azzal egyetértek, hogy sokan csúnyán adnak hangot a dologgal kapcsolatban is és azzal is, hogy most inkább várni kéne a tisztázó DLC-t. De örülök neki, hogy ilyen sokan (és sokáig ! ) hangot adnak a nemtetszésüknek, mert amit a nagy játékgyártók művelnek mostanság az igen csak nagyfokú pofátlanság. Ha nem itt akkor máshol és kicsit később borult volna ki a bili, de biztos vagyok benne, hogy kiborult volna, mert lehet idiótának nézni a vásárlókat, de csak egy darabig...
Szerintem szánalomra nincs szükség, de ezt te tudod
-
vitaro
senior tag
válasz
Cray Tyler #6233 üzenetére
Hétvégén +25% XP bónusz járt mindenért, azért kaptatok több pontot.
-
hiroki
tag
válasz
Cray Tyler #6028 üzenetére
teljesen egyet értek..már lassan én is unom ezt a sok panaszkodást....én is várom az új dlc-t
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Én nem utálom csak szimplán a Single-t önmagában szeretném élvezni anélkül, hogy bárki mással feltehetőleg idegennel (mert csak egy haveromnak van meg a ME3 de neki is PS-en így, ha akarnánk se tudnánk multizni) lövöldözzek akikkel feltehetőleg nem tudom megbeszélni a stratégiát. A Single-ben meg ugye te irányítasz mindent, elküldöd a squadot fedezékbe, támadást kérsz, kiválasztod ki mikor milyen erőket, fegyvereket használjon, na ezt a multiban nem teheted meg illetve a multinak nem sok története van így fel sem dob, ha ész nélkül akarok lövöldözni akkor mint említettem előveszem a COD-ot.
-
vitaro
senior tag
válasz
Vannak olyanok akik egyáltalán nem szeretnek multizni, de szeretnék elérni a "legjobb" befejezést. És ehhez szükség van a multira. Ez a baj. Én a kezdetektől fogva nagyon ellene voltam, de legnagyobb meglepetésemre egész szórakoztatónak találom már.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Cray Tyler #6024 üzenetére
Csak a Mass Effect éra nem a multiról szólt. Ez nem COD meg Battlefield.
Ha az első résztől benne lett volna a multi senki sem panaszkodna miatta.
Amúgy meg a személyes véleményem, hogy dugja fel magának a EA/Bioware páros a multiját. -
pohár
félisten
válasz
Cray Tyler #6009 üzenetére
ez mikor is lesz?
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Cray Tyler #6012 üzenetére
Én sem elkeseredett vagyok, hanem csalódott. Ha meg multizni akarok akkor előkapom a COD-ot ez a játék a SP történetről szólt és nem a MP-ről és ugye pont a lényegét rontották el. De örülök, hogy ennyire bejön neked a multi ME.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Cray Tyler #6009 üzenetére
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Cray Tyler #5992 üzenetére
Hát én Grunt-ot szinte mindig magammal vittem a Human Reaper-hez, csak a másik társ változott. Pont azért vittem mert erős és amikor jönnek a collectorok pikk pakk elintézi őket. És így is 12-en túlélik. Jack-et vagy Mordint meg vissza küldtem a maradék legénységgel.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Cray Tyler #5992 üzenetére
Ok. tényleg csak 30 szint van.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Cray Tyler #5980 üzenetére
Max 30 szint ? Akkor hogy a francba sikerült nekem 30 fölé mennem ? Nem emlékeszem pontosan, lehet nem 42-43 szintet értem el, de 30 fölé biztos mentem.
Most már értem. Amikor a begyűjtő hajón vagyunk, és ki kell jelölni a második csapat vezetőjét, akkor nem kellett volna Grunt-ot választanom, hanem mondjuk Garrust vagy Mirandát. Ezen kívül minden oké, kivéve az, hogy Mordin is meghalt.
Viszont a Hold the Line részt nem értem. -
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
Cray Tyler #5978 üzenetére
Minden, amit leírtam silverre vonatkozik.
"... a BF-skines human soldierek mind retardált nyomik"
Láma kérdés: Mi az az afkoló player?
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
Cray Tyler #5970 üzenetére
A f@szom az ilyenekbe!!! Ezért nem kaptam meg én sem. Idegbajt kapok az ilyenektől. Azoktól is akik 3 lövéssel (nem rakétával) szedik le az Atlast.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Cray Tyler #5965 üzenetére
Azt sajnálom, hogy Mordin nálam a 2. részben meghalt. Pedig jó lett volna látni a 3-ban.
Lehet mégis csak végig kellene ezen menni még egyszer.
-
alexdeak
csendes tag
válasz
Cray Tyler #5970 üzenetére
Köszönöm, így legalább talán lesz megoldás... Nem maradt más, mint a várakozni.
-
L4mie
veterán
válasz
Na ez tökéletes példa
eddig talán a legtalálóbb amit ez ügyben hallottam.
(attól még egy ideig keserű lesz a szájadszéle, és csak egy idő után tudod azt mondani, hogy hát tulajdonképpen tök jó volt azzal a csajjal) Malachi: lol most elnézést de
hülyevagy loool jó értelemben
-
Malachi
veterán
válasz
a csajos példához - nem rossz a párhuzam, de az is számít, meddig voltál a csajjal és mennyire voltál belezúgva. a rövid kapcsolataimat sose gyászoltam, a több éveseket meg sokszor és sokáig. a Mass Effect nekem pedig egy 5 éves kapcsolat, basszus, a második leghosszabb.
és így egy nő se vert át, mint ez a játék.
nagykorú tartalom, vigyázat!!!
kb. akkora volt a sokk, mintha pár év után a szerelmem bejelentette volna, hogy 18 éves koráig fiú volt. khm. -
mrhitoshi
veterán
válasz
Cray Tyler #5962 üzenetére
Ja, csak éppen az a gáz, hogy így valahogy nem visz rá ez a hű de szuper játék arra, hogy újra játsszam.
nanorambo: anélkül igazából, nem is szabad véleményt alkotni.
-
nanorambo
őstag
válasz
Cray Tyler #5962 üzenetére
Az a baj, hogy irigyellek. Nekem sajnos nagyon beárnyékolja az az egészet a befejezés. Igazából kicsit mérges is vagyok magamra, de ez van...
-
pohár
félisten
válasz
Cray Tyler #5703 üzenetére
nekem is Crusader jött, majd egyszer biztos használom
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz
Nekem nagy kedvenc a Crusader, az előző comm. packban adta, azóta nem is használtam másik shotgunt. Távolra egyszerűen brutális.
-
L4mie
veterán
válasz
nem lep meg :[
remélem nekem legalább egy black widow lesz
tegnap kiesett a sima widow, szerintem az N7 Valiant jobb, legalábbis az én infiltrator stílusomhoz jobban illik. -
L4mie
veterán
válasz
Cray Tyler #5607 üzenetére
Jézusom ezen a granyón fél percet gondolkoztam én is mi a fene lehet
(Valakik kaptak már jutalomcsomagokat? mi jó volt bennük.)
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
Cray Tyler #5565 üzenetére
Mennyi ilyen idegesítő hibával találkoztam!
-Stasis: ott áll az arcomban a geth destroyer erre a mögötte álló akármelyik másik gethet sikerül "buborékba" tenni.
-Overload: u.a. mint az előző esetben + néha elfelejt továbbugrani a "villám" a többi ellenfélre.
-Charge: pont mint nálad, de nagyon sokszor. Nyomkodom, mint a fába szorult féreg és az istenért sem csinál semmit. Közben meg fogy a barrier.Más
Azt mondjátok már meg, hogy az infiltratornak miért alap a sniper? Én annyira nem tudok sniperrel játszani, hogy az elképzelhetetlen. Nekem nem megy ez a gyors célzás és lövés. Elrontom és egy óra mire újratölt.Kicsit érdekelne, hogy ki milyen kaszttal milyen taktikát választ, hogyan játszik. A már említett 200%-os CD bonuszos dolgot én a kezdetektől játszom az engineeremmel. M3 Predatorból hamar megkaptam a X-est. Mást nem viszek. Elég pontos is. Nem egyszer megvan vele a 20 headshot úgy hogy azért távolságot tartok. Fedezékből 3-4 lövéssel a guardianokat is el lehet intézni. Ha nagy rush van akkor kb automatára beáll az ujjam az overloadra és közben lövök ahogy csak az egerem bírja.
Valaki még említette itt a banshee fejlövést. Én úgy tudom, hogy annak a hasa a gyenge pont. Brute-nak is ahol nincs páncél: has, fenék, fej. -
FehérHolló
veterán
válasz
Cray Tyler #5565 üzenetére
Vanguardos dolog nálam is volt. Ha újra kijelölöd a célpontot, akkor működik, bár ez is félmegoldás.
Gethre csak tipp, hogy elkezdődött már újratelni a pajzsa, de a lag miatt nem látod. Ekkor goldon újra bele kell lőni egyet, mielőtt az életét tudnád bántani.
Balance-ot én még nem nagyon éreztem, de valószínűleg nem figyelem eléggé.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Cray Tyler #5556 üzenetére
Widow (sima, nem a black) annyira átlő a fedezéken, hogy egymás mögött lévő elleneket is sebez. Akár 3 troopert is ki tudsz vele nyírni egy (fej)lövésre. Nekem párszor sikerült a 2-3 guardian is, de az inkább mák volt, hogy úgy álltak be egymás mögé, hogy ugyanoda került a rés a pajzson.
Van egy olyan érzésem, hogy az armour piercing mod is hasonló tulajdonsággal ruházza fel az adott fegyvert.Füstön átlátós modot én nagyon szeretem, bár még multiban nem kaptam meg.
-
L4mie
veterán
válasz
Cray Tyler #5550 üzenetére
btw:
had javítsalak ki ^_^ Vanguarddal nem 200% os fegyóval kell menni, shotival, az viszont nem adott még sehogy se 200% ot :[ Amíg nincs disciple IV-X (vagy mi) addig a Katana a legkönnyebb, abból gyorsan megvan a X-es szint. ezekkel olyan 170-180% osan lehet.
Onnantól nálam a kombó, charge-nova-hátrál közben puffogtat-chargeBtw: vagy mi bénulunk, vagy változtatják folyamatosan a mobokat ezeket vettük észre:
A Brute gyengébb (de már execute-ol) a Geth-hunter meg kevésbé látszik.
A geth-rakétások egyre többször lőnek kanyarba, úgy hogy sarokmögül még ki sem látnak, de a rakétájuk már jön
A piro-k meg nagyobb rangeből tüzeskednek.
nicns valami note ami megerősíti ezeket, vagy esetleg cáfoglja?Jaja: hétvégén promotoltunk rendesen (személyszerint 4-et) mikorra várható a csomagocska, és mikor derül ki, hogy meglett-e a 150k? és hogy számolja egy promote 4 karakter vagy csak 1?
-
pohár
félisten
válasz
200%-os recharge bonus? azt hogy? nem rémlik ilyesmi a male/female vanguardnál
-
FehérHolló
veterán
válasz
Charge-dzsal vissza lehet lökni a boszit kivégzés közben, akkor túléli a delikvens.
-
warcat
veterán
válasz
Cray Tyler #5406 üzenetére
Igen,csakhogy a Black Widow-al 3 lövést adhatsz le újratöltés nélkül,ebből kettőre megkapod az infiltrator álca-bonuszt, ami eldönti a kérdést.
Multiban baromi nehéz felfejleszteni,Black widow 1-2-3 nál persze jobb a Widow X,de singleben ilyen probléma nincsen. -
pohár
félisten
válasz
Cray Tyler #5401 üzenetére
a Widow is keresztülviszi az ólajtót amit maguk előtt visznek, mint a szart, drágám
épp ma kaptam meg (meg ugye a demoban is aprítottam vele kicsit) -
Televan74
nagyúr
válasz
Cray Tyler #5307 üzenetére
Jó neked.
A harmadik részre nem sok figyelmet fordítottak a készítők. Ha csak fele annyi munkát fektettek volna bele mint a második részbe, akkor nem lett volna benne a bug és logikai következetlenség.Sok hozzászólás volt már arról , hogy mennyit dolgot csempésztek bele a játékba más forrásokból. Egyrészt volt egy elvárás a kiadó felé(EA) a megjelenési dátum miatt.Másik dolog , hogy sok meghatározó ember távozott a projektből.
Vagy az ördög a részletekben lakozik és tényleg azt gondolták, hogy később történet szálat befolyásoló dlc -kel, szerettek volna eljutni a végkifejlethez. Mert a három befejező videó sehogy nem passzol a játékhoz. -
vhunor
őstag
válasz
Az egész ME3 egy nagy befejezés, nem csak az utolsó 10 perc. Az lett volna a hab a tortán, aztán kinek tetszik, kinek nem.
-
Blyan
félisten
válasz
Így van, én is így gondolom. Az előző részek döntése a ME3 egésze során mutatja meg magát, nem az utolsó 10 percben.
A végével inkább az a baj, hogy a ME3 eseményei, bármit is csinálsz, akárhogyan, na azok nincsenek befolyással arra mi történik ott. Pedig kéne.
(#5308) KubanitoS
Rosszul látod.
Vannak akik élvezik az játékot, még úgy is, hogy nem az lett amit ígértek, és vannak, akik tűkön ülve várják a javítást, totál elégedetlenek - szinte mindennel, nap mint nap újabb hibákat keresve kutatva.
Ez van, de itt nem fikázza senki a másikat. Én legalább is nem tettem. -
pohár
félisten
válasz
Cray Tyler #5088 üzenetére
tyű, asszem megint rá kell gyúrnom a spectre packokra
-
L4mie
veterán
válasz
Cray Tyler #5088 üzenetére
hát ez ellentmondásos pack
5-t tudsz 1 mecsre, közben meg +1 et permanens .
Mind1 már tudjuk mire való, örül a kis lelkünk és meg is nyugodott
nekem jöhet sok sok ilyen -
FehérHolló
veterán
válasz
Cray Tyler #5085 üzenetére
Nálam is így néz ki, és megmaradt már vagy 10 kör után is.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Cray Tyler #5082 üzenetére
Nálam nem kell equip-elni.
Délután tudok shotot mutatni, innét nem lehet belépni. -
L4mie
veterán
válasz
Cray Tyler #5079 üzenetére
Rosszul mondod, az egyik vanguard 18 as volt
Halt is a nyomorék rendesen.dehogy lenne imba...mivel nincs pvp, csak CO-OP ezért inkább Buff mint imbalanced cucc.
És nekem is eshetne sok sok sok, mert annyit halok, hogy hihetetlen. -
FehérHolló
veterán
válasz
Cray Tyler #5080 üzenetére
Öööö, nálam permanensen növelte, nem csak egy menetre.
Lehet, hogy másik kártya volt (értsd: van egy menetes és korlátlan kártya is).Szerk.: Itt nem írja, hogy lenne két külön kártya:
Miscellaneous (Rare):
Cobra Missile Launcher Capacity Upgrade +1
Thermal Clip Pack Capacity Upgrade +1
Ops Survival Pack Capacity Upgrade +1
Medi-Gel Capacity Upgrade +1
Reset Powers -
FehérHolló
veterán
válasz
Cray Tyler #5077 üzenetére
Nem 1 küldetésre növeli az a kapacitást, hanem az összesre ezek után.
Gratula hozzá! -
Polllen
nagyúr
válasz
Cray Tyler #4343 üzenetére
A BSG logikusan lezárt történet. Az ME nem az.
Epic befejezés, de légből kapott és kidolgozatlan az eredeti történethez képest. A miért pedig sztem a többséget nem érdekli... A Star Wars se sokra jutott volna egy gagyi befejezéssel...
-
FehérHolló
veterán
válasz
Cray Tyler #4380 üzenetére
Már leírtad, hogy nem követed sem a cikkeket, sem a fórumot, se semmit. Igazán jó lenne, ha ilyen peremfeltételek mellett nem fosnád magadból a féloldalas hozzászólásokat, melyben más emberek véleményével kapcsolatban "érvelsz". Teljesen értelmetlen.
Hogy pontos legyek, főként az zavar, hogy a hiányos közösségi ismereteid ellenére tele vannak a hozzászólásaid olyan általánosításra utaló szavakkal, hogy mindenki, bárki, játékosok.
-
Zolix64
tag
válasz
Cray Tyler #4374 üzenetére
Esetleg le tudnád írni, hogy miért tetszik és szerinted miért méltó a befejezés, mert a legtöbb pártoló itt vérzik el? (vagy csak a színek tetszenek a végén?
)
-
Malachi
veterán
válasz
Cray Tyler #4368 üzenetére
FONTOS - attól, hogy neked tetszett, sajnos ez egy nagyon rossz befejezés - minden szempontból. és ezzel nem azt mondom, hogy a te élményed nem ért semmit. örülök, hogy tetszett és tök jó, hogy van, akinek bejött. nem hiszem, hogy hülye vagy, mert élvezted a játékot. erről ennyit.
igen, a Wing Commander az interaktív mozi, (játszottam vele, még a megjelenése táján) a Mass Effect meg nem az. csak az utolsó 15 perc. addig viszont a játékos alakítja a történetet, a saját döntéseivel. nem egyetlen előre megtervezett utat jár be és nem csak statiszta a történetben, hanem ő alakítja. az első és a második részben, sőt a harmadik rész nagy hányadában is. attól, hogy az amatőr lezárás miatt a világon semmi jelentősége nem lesz az addigi döntéseidnek, még nem csinál interaktív mozit a játékból. ha ezt nem érted, akkor...akkor nem érted, mindegy. de nincs igazad. ez nem nézőpont kérdése.
én az egész harmadik részben arra számítottam, az első perctől kezdve, hogy Shep úgyis meghal a végén. nem hittem el, hogy túlélhet ekkora fenyegetést. amúgy is arra gondoltam, hogy ha úgy alakul a dolog, simán feláldozom magam a galaxisért. így álltam neki. ehhez képest 5800 körüli assettel fejeztem be, ami bőven elég volt a "legjobb" befejezéshez. az én Shepardom túlélte, elsőre. mégis azt mondom, hogy szar a vége.
komolyan mondom, hogy vedd a fáradtságot és olvass utána annak, hogy miket kifogásolnak az elégedetlenkedők a befejezéssel kapcsolatban. vannak érveik. összeszedett gondolataik. itt nem csak egy örök elégedetlen maximalista geek banda nyafog.
és nem, nem érted mi a kínja a többi playernek. fogalmad sincs róla, ha szerinted ez egy méltó befejezés. tényleg, személyeskedés nélkül - nem tudom, hogy érted-e, felfogtad-e, végiggondoltad-e akár egy percig is bármelyik befejezés következményeit, azon túl, hogy mondjuk 1000 óra Mass Effectezés után nem tűntek fel az ellentmondások. ez a része nem is ízlésvita, ezek tényszerű, ordas nagy hibák a játékban. nem értem, miért nem veszed észre, a védhetetlent véded.
-
Spectrum
aktív tag
válasz
Cray Tyler #4368 üzenetére
Ott tévedsz nagyot, hogy ez nem csak a "bioware története". Az ő ötletük, ez tény, de minden játékos benne van és saját maganák alakíthatja. Nem maguknak írták a történetet, nem tehetnek vele bármit, ha így lenne akkor nem lenne publikálva és egy polcon porosodna az írók otthonában.
Ha nem hiszel nekem, higgy a fejlesztőnek:
Hudson: “Um… You know, at this point, I think we’re co-creators with
the fans. We use a lot of feedback.”Egyébként meg azzal, hogy a fejedet a homokba dugod és kijelented, hogy szarsz mások véleményére, nem tudom mégis minek koptatjuk a billentyűzetet.
-
S e t h
nagyúr
válasz
SPOILER
Az általad "heppiend"-ként aposztrofált végkifejlet hiánya szerintem csak max az éretlenebb korosztálynál merülhet fel, mivel itt nem az volt a konfliktus oka, hogy jujj, Pásztor kapitány meghalt vagy nem, megmozdult a mellkasa, ja most mi lesz?!?
A véggel szimplán csak annyi probléma van ,hogy inkoherens az azt megelőző történeti szállal, ergo a játékos úgy érezheti, hogy most mire fel volt az a sok döntési mechanizmus amin át kellett izzadnia magát, ha a végén azzal szembesül, hogy ennyi erővel lehetett volna ezt a játékot sima Mario módra is játszani.
A másik meg az, hogy a korábbi epizódokban Sheparddék a lábszárukat lefosták abbéli erőlködésükben ,hogy eredményesen szembe tudjanak szállni egy azaz 1 reaperrel és a collektorokkal, majd most meg sikerülni nekik legyőzni a reaperek számbeli fölényét???
Aki hisz még a mesékben az persze hihette, hogy itt mekkora happy end lesz a végén, de én azt vártam ,hogy itt csak akkor lehet happy finish, ha az írók, vmi elképesztő nagy fordulatot visznek be a sztoriba, pl.megjelenik a télapó, a húsvéti nyuszi és Black Jesus és egyesült hatalmukkal száműzik a kaszásokat egy fekete lyukba vagy vissza az országházba. -
válasz
Cray Tyler #4355 üzenetére
Na de teljesen ellentétes a véleményed a valósággal, mert te abból indulsz ki, hogy a happy end hiánya a problémája a legtöbb játékosnak, ez pedig nem igaz. Vagyis a véleményed egy hamis feltételezésen alapul, ezért célszerű lenne átgondolnod.
másrészt valóban nem követem, sem a fórumokat, sem az egyéb cikkeket, mert abszolút hidegen hagy, hogy mások szerint miért szar
Tulajdonképpen itt a legnagyobb probléma a véleményeddel, mert még arra sem vetted a fáradságot, hogy utána nézz, hogy mi a bajuk a játékosoknak a végével.
-
hiroki
tag
válasz
Nem sok az az ezer óra? Egyébként osztom véleményed, szerintem is zseniális a sorozat. Azért a semmiből teremteni egy ilyen világot az már valami.
-
Malachi
veterán
válasz
a Mass Effect nagyszerű. volt, egészen addig, amíg 15 perc alatt tönkre nem vágták az egészet egy ostoba és logikátlan befejezéssel. simán elhiszem, hogy 1000 órát játszottál összesen, de akkor nem értem, hogy nem veszed észre az üvöltő ellentmondásokat a befejezésben. neked kéne legjobban tudnod, mennyire nem méltó az egész összecsapott szemét ehhez a remek trilógiához.
és komolyan, az interaktív film megállapításodat se tudom hova tenni. éppen olyan ellentmondásos vagy, mint a Mass Effect széria le (nem) zárása.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Figyelmedbe ajánlom ezt a topikot ezt 18órája nyitotta valaki http://social.bioware.com/forum/1/topic/323/index/10250628/1 a kérdés pedig az, hogy meghatározza e a vég, hogy mennyire jó egy játék? és szerintem ez az egyik legjobb válasz rá
"The ending does not decide on how good a game is...only when it is not part of its feature."
De természetesen mindenkinek meg van a saját véleménye nézőpontja, de azért a 89%-os közösségi elégedetlenség és az Amazon féle vissza adjuk a pénzed story elég jól mutatja, hogy valami nincs rendben a játékkal.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
MAYBE SPOILER!
Mint ahogy azt a többiek is írták nem a happy end a lényeg. Belegondoltál egyáltalán mit írsz? Gondolom végigjátszottad mind 3 játékot több mint egyszer az összes DLC-vel és természetesen a 3-ban elérted a legmagasabb készültséget is. Vagy nem? Mert, ha végig játszottad volna mind hármat maximalista módon szerintem te is ki lennél akadva, hogy felesleges volt Kadian v. Ash halála az első részben felesleges volt kínlódni a collector-okkal a 2-ben ill. megakadályozni az érkezést a DLC-ben és még ezeknél is feleslegesebb volt a 3-ban szenvedni, hogy egyesítsd a galaxist mert teljesen mindegy mit csinálsz akkor is benézi az egész galaxis mert az összes mass relay elpusztul ami viszont szintén felveti a kérdést, hogy, ha azok elpusztultak akkor mi van azokkal a rendszerekkel ahol a relay-k voltak mert ugye az ME2 Arrival-ban a relay kinyírásával kinyírtad azt az egész rendszert és ezért dekkolsz a földön a 3 elején. Speciel pont lesz**om, hogy nem lesznek kis kék gyereki Shep-nek és az is rendben van, hogy feláldozza magát a jó cél érdekében de ne így.MÁS
Nincs valakinek olyan MOD-ja amivel a Defender és az Overload Specialist medált instant megnyerhetem? Mert nem akarok Multizni és végképp nem akarok a nulláról indítani egy új karakter class-t és már csak az kettő nem szép színes -
válasz
Nagyon félreértelmezed a dolgokat, mert nem a happy end hiánya miatt van felháborodás.
Na meg legyünk őszinték, ki a francot érdekel, hogy mekkora nyomás nehezedett az írókra? Ha nem bírják, ne írjanak sztorikat. Eleve 5 évük volt, hogy kitaláljanak valami normálisat, ráadásul tudtommal nem felebaráti szeretetből tették, hanem fizetést kaptak érte.
Az ME-nek mindhárom része 10 rugó körül volt a megjelenésekor, azt hiszem a 30 rugóból joggal várja el az ember, hogy normális befejezése legyen a trilógiának.
-
Spectrum
aktív tag
válasz
Eddig legalább háromszor linkelt cikk. Nem a happyend hiányzik.
-
SzalaiG
addikt
válasz
A topik inkább ONLY SPOILER!
Értem, h szerinted ez így is jó, de sokunknak nem a happyend hiányzik, hanem az, h nincs értelem a sok erőfeszítésnek. Szinte mindegy mikor milyen döntéseket hoztál, mert a vége ugyanaz, ráadásul nincs is benne semmi következetesség.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Ezek nem tételek, hanem bizonyítatlan alapfeltevések. A te agyszüleményeid, amiket ahhoz használsz, hogy levezesd az álláspontod.
Ha követted volna valamennyire a topicot, az utolsó párszáz hozzászólásban ismétlődő jelleggel olyan témákról volt szó, amik felvetése már alapban cáfolja az utolsó 4 bekezdésed - amik igazságát a "tételeiddel" próbálod alátámasztani.
Amazonra: Mekkora reklámlehetőség már!
-
Malachi
veterán
válasz
"A felháborodás 80%-ban ennek szól, meglátásom szerint, hogy Sepörd nem csinálja halomba a kis kék gyerkeket az end sequence-ben (Liara fan vagyok)."
itt el is buktál.
pedig mennyi betű...ja, és még csak rajongónak se kell lenni hozzá, elég egy kis józan ész, logika és kritikai érzék ahhoz, hogy az ember felismerje, ha valami rossz. egy játék, ami kb. 1000 változót figyelt a harmadik rész végére az minden, csak nem interaktív film.
á mindegy, neked ez a véleményed, olvastuk, oké. legközelebb azért tájékozódj egy kicsit, mielőtt nekiállsz fél oldalas kommentet írni, ami semmit nem bizonyít csak azt, hogy nem sok fogalmad van arról, amit írsz.
-
Rossi
addikt
válasz
Cray Tyler #379 üzenetére
Ez jó. Btw, hamarosan itt az ideje hogy elkezdjem a Mass Effect maratont...
-
Chabe89
addikt
válasz
Cray Tyler #379 üzenetére
Igen találkoztam én is az aszárival, de azért remélem a 3. részben több szerepet is kapnak majd ennél. Az első résszel is hasonlóan állok mint a kettővel, szóval van minden féle mentésem ott is. Fent van még mind2 a gépemen nagyon le se fogom már törölni még 1x legalább tuti kitolom mind2 márciusig. Arra azért kiváncsi lennék hogy a DLC-k fogják-e befolyásolni a 3 történetét vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest