- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock1
tag
válasz
FehérHolló #6484 üzenetére
Teljesítettük. Nem quick join volt. Kapd be.
-
sherlock1
tag
Egyre bugosabb a multi. Nyerünk egy silver játszmát, utána mennénk mégegyszer és a játék rögtön berak a 11. wave-re... Aztán egy gold játszmán, eljutunk a 6. wave-ig, minden frankó, mindenki életben van, erre kiírja a játék, hogy mission failed...
-
sherlock1
tag
Hát ez az asari justicar nem lett túl jó goildon. A nyílt pályákon nem sokat ér, csak a zártabb, termekkel, folyosókkal teli pályákon jó és akkor is csak az offensive builddel. Defensive build nem sokat ér goldon, annyi a különbség vele, hogy nem 3 lövéstől halsz meg, hanem 4-től. Az offensive build az jó, sokkal gyorsabban meghalnak az ellenfelek, de csak akkor, hogyha benne maradnak a buborékban. A másik probléma, hogy a legtöbben nem tudják, hogyha a buborékban van az ellenfél, akkor gyorsabban meg lehet ölni őket, ha odafutok egy lassú bosshoz, hogy rányomjak egy buborékot, akkor hülyének néznek.
Drell adept simán bealázza.
-
sherlock1
tag
Ha találkozok csaló hosttal, és úgy nyerünk sokszor, akkor olyankor mi van? Claymoreral újratöltés nélkül lő, az életerő lecsökken, de sose halunk meg, rajta kivűl más nem tud lőszert felvenni. Mondjuk ha nem ilyen hülye random drop rendszer lenne, akkor talán zavarna is...
-
sherlock1
tag
Eddig csalódás ez az új dlc, vicc hogy ezért pénzt akartak elkérni.
-
sherlock1
tag
Kaptam batarian sentinelt és soldiert... Ugyanaz a probléma velük, mint a kroganokkal. Bronzeon nagyon erősek a melee miatt, silveren se rosszak, de goldon már nem ér semmit a melee és ugyanúgy nem tudnak vetődni, mint a kroganok. A blade armor meg elég zavaró a célzásnál.
Találkoztam asari justicarral, csinált buborékot, bebújtam alá, ééés semmit nem ér, ugyanúgy sebződtem mindentől, sok értelme van. -
sherlock1
tag
Tölthető az új dlc.
-
sherlock1
tag
Leestem a Purgatory bár alá, találkoztam a papír vendégekkel..
http://noob.hu/2012/04/09/MassEffect3_2012-04-09_20-06-03-57.jpgDe legalább a Hanar Diplomat küldetést sikerült befejezni végre a patch után, igaz azt is csak másodszorra, elsőre ugyanúgy bugos volt.
-
sherlock1
tag
Tölthető a patch.
-
sherlock1
tag
-
sherlock1
tag
A carnifex az egyik legjobb fegyver a játékban.
Az n7-es fegyverek közül meg sikerült a legszarabbakat kapnom: javelin, semmire se jó hulladék, maximum bronzera jó bohóckodni vele. scorpion, dettó -
sherlock1
tag
Nálatok is laggos a multi?
-
sherlock1
tag
válasz
Wizard of Oz #6038 üzenetére
KCox: Discussing extended cut - NOT a reimagining of the endings or a new ending
Currently building it right now, cinematics team and writers heavily involved, working on it
"We definitely look, we definitely put together a list." The community team feed the dev team the questions. "We want to give you some more closure" around the questions you have, fill in some of the unknowns. "Want to give players a sense of personalization with the endings"
"When you see the ending of Mass Effect, you now have the information and the context to feel satisfied"
Still "summer" release - "going to put in the time and the effort that it takes, not going to rush it." "More than just a few cinematic scenes - definitely a considerable amount. So we're happy to be doing it."
"Will Extended Cut provide new endings?" no no new endings, but closure
"Why was that content not in the game at launch?" The dev team stands by what we releasei nt he core product, wer'e very proud of it (mild applause from audience) "It was important though, for us to listen to the community, and community feedback ovbviously didn't come until the game came out" "couldn't have included in game because we didn't know there was huge demand for it
next questions "Why did we choose to show Tali's face at all, and two, why was it the way it looked?"
1.) because everyone wondered, "and we wanted to do it in a tasteful way that didn't throw it into the game engine" "a gift from tali was the most appropriate way to do it"
2.) We often use source material, source art, for MANY things withing the game -- wanted it to be photorealistic, high fidelity, correct color -- as close to a picture as possible. Pored through thousands of images to combine extisting image and artistic vision to create Tali's face
"We really felt that Tali deserved that same treatment - we wanted her to be based on a real person, because" that relationship is important to players
"Do we have any comments about the indoctrination theory?"
"The indoctrination theory illustrates again how, um, committed the fanbase is..." don't want to comment either way. Don't want to be prescriprive -- fans interpret their own way, plus DLC coming. "We want the content to speak for itself, and we'll let it do so"
omfg. sok bullshit.
-
sherlock1
tag
Nem látom, hogy a Hanar Diplomat küldetés kijavítása is benne lenne, pedig az a legbugosabb.
-
sherlock1
tag
Patch Notes:
April 9th – PC
April 10th – Xbox and PS3Fixed issues when in some cases Shepard’s customized facial features from ME1/ME2 may not be properly imported to ME3
Fixed an issue when quickly and repeatedly selecting to Resume a Save could result in Player Level reset and a potential locking of powers.
Fixed an issue when selecting Multiplayer in the Main Menu while under a poor network connection could result in an unresponsive state.
Fixed a potential crash while accessing an in-game terminal from Eden Prime level.
Fixed an issue when attempting to login while Server is down. It would display a Server Down message and accepting the Server Shutdown message would shut down the game.
Fixed a potential memory crash while loading a Quick Save of a custom FemShep.
Fixed an issue when restarting missions and acquiring an above max amount of weapon mods results in displayed debug text on-screen.
Fixed an issue when an unresponsive game state could occur during transition after the Conduit level.
Fixed an issue when DLC game saves can be accessed from an account without DLC if another account on the same computer has access to the related DLC. (PC Only)
Fixed an issue when saves from different accounts on the same computer may become locked if one account has access to DLC which the other account does not. (PC Only)
Fixed an issue when potentially the game could enter unresponsive state when transitioning from the Holding Docks area to the Normandy Docks area of the Citadel. (PS3 Only) -
sherlock1
tag
Én már beszóltam nekik twitteren és a bw forumon is (igen, tudom semmi értelme) és erősen gondolkodom, hogy eladom a CE-t accounttal együtt.
-
sherlock1
tag
Ezzel a 100 ezres premium specter packkel és a commendation pack bénázással eléggé elvették a kedvem a multitól.
-
sherlock1
tag
Goldon a wave 10 objective teljesítése után miért erölködnek az emberek? Pénzt már amúgy se kapunk, ha megcsináljuk, a wave 11-ért meg pláne nem, xp-nek meg amúgy sincs értelme lvl 20-nál.
-
sherlock1
tag
A 2. nálam is előfordult, de amikor újraindítottam a játékot, akkor láttam, hogy kaptam új cuccokat, úgyhogy mégis megvette, hiába írta ki azt, hogy failed.
4. A pályán kívüli, fal alatti/mögötti ellenfeleket én le tudtam lőni widow-val...
5. rá kell nézni a karakterre, a piros körnek kell lennie mielőtt lenyomod
6. nálam akkor nem sebződnek az ellenfelek, ha fedezékből próbálok balra/jobbra/hátra lőnisingle player bugok jobban idegesítenek, mert nem tudok bejezeni fontos küldetéseket.
N7-es fegyvereket csak ilyen különleges event packek adnak? Azért is vicces, mert nekem CE-m van, úgyhogy miért nem kapom meg alapból multiban rögtön...
Amúgy miért csak engem idegesít, hogy amíg a ME2-ben tudott cipelni shepard a hátán nehézfegyvereket, addig a ME3-ban már nem bírja el őket, csak a földről tudja felvenni? Megfájdult a háta szegénynek?
Hülye Bioware.
-
sherlock1
tag
Patch jöhetne már, nem tudom befejezni a Hanar Diplomat küldetést. Végre sikerült aktiválni a terminálokat, de most meg nem tudok beszélni a salarian specterrel, mert nincs ott ahol lennie kéne...
-
sherlock1
tag
Lemaradtam. Ez a Dr. Ray Muzyka-s blog bejegyzés ez most jó?
Multiban csak én érzem gyengének az assault riflelek sebzését? -
sherlock1
tag
válasz
KubanitoS #4088 üzenetére
Rengeteg minden kiderül amúgy a Mass Effect 3: Final Hours-ból arról, hogy miért lett ilyen borzalmas a vége.
-
sherlock1
tag
Persze erre már magunktól is rájöttünk, de a [The Truth DLC most már tényleg kamu.]
-
sherlock1
tag
Például kiderül belőle, hogy direkt lett ilyen borzalmasan béna a befejezés, nincs semmilyen elrejtett halucinációs dolog benne. Semmilyen ending utána dlc-t nem terveztek. A prothean tag már az alapjátékban is benne lett volna, ő lett volna az egyik kulcsfigura, de aztán ki kellett vágni és dlcben adták ki inkább.
Ha lesz is rendes ending DLC, azt csak rajongói nyomásra csinálnak majd.
-
sherlock1
tag
Eh... Mass Effect 3: Final Hours-ból idézetek
link2My favorite quote is "And even in November the gameply team was still experimenting with an endgame sequence where players would suddenly lose control of Shepard's movements and fall under full Reaper control."
Regarding script leaks: "...a user named GameGuy6700 took the linear script at face value: 'Apparently your chocies in the past games don't matter in ME3 if this script is authentic. The writers came up with one plot line and then used a bunch of excuses to explain how a given decision you could have made didn't really change anything'. The entire teams was devasted, especially Walters and his team of eight writers. The fans weren't giving BioWare the benefit of the doubt; no, they took the hacked story synopsis as the real script."
"How to end the trilogy was another subject of great debate. The massive IM boss battle was jettisoned, but the team was still unsure how to wrap things up.
"There were certainly a lot of stakeholders to please and not a lot of time to do it. Mass Effect 3 was originally planned as a project that could be finished in less than two years, even with the addition of multiplayer mode. The pressure was mounting, and Casey Hudson could feel it. So he had the perfect solution. He jumped in his car and headed to the airport for a calm summer flight over the mountains of Jasper all by himself."
Mac Walters on the Star Child/Reapers
"Originally, with the catalyst, the star child at the end of the game, I had written that much more in the guise of a investigative style conversation, where there is something he tells you but then, you get to ask a bunch of questions and you get your questions answered. But then me and Casey talked and decided, lets keep the conversation "High level". Give you the details that you need to know, but don't get into the stuff that you don't need to know. Like "How long have they been reaping?" You don't need to know the answers to the mass effect universe. So we intentionally left those out""Casey on after Mass Effect 3
Whatever we do would likely happen before or during the events of Mass Effect 3, not after"Elment a kedvem, lehet át se veszem a CE-t, ha megérkezik.
-
sherlock1
tag
válasz
nanorambo #3914 üzenetére
Csak most jelent meg a játék és veszik, mint a cukrot, nincs miért izgulniuk. Ending dlc meg 100% hogy lesz. A 2008-as prince of persianal és volt valami dlc, amitől happy end lett. Abban meghalt a hercegnő, a dlcben meg kiderült, hogy mégse. A halucinációs elmélet meg nagyon meggyőző. Én meg türelmesen várok a CE-mre...
-
sherlock1
tag
Konzolok szervizétől még mindig nem érkezett meg a CE, nagyon fasza bolt ám ez.
-
sherlock1
tag
Nekem sem jött meg a konzolok szervizétől. Legalább írnának valami mailt, hogy mi van.
-
sherlock1
tag
Gondolom 18 óra után már nem nagyon jönnek futárok. Ennyit erről...
-
sherlock1
tag
-
sherlock1
tag
-
sherlock1
tag
válasz
FehérHolló #2554 üzenetére
Igen. A level 31 felett nézd meg a csíkot, ha 60 lenne a max akkor a kék csíknak a felénél kellene lennie, de nincsen.
-
sherlock1
tag
Nekem úgy tűnik a képen, mintha megnőtt volna a level cap is. Máskülönben nem látom értelmét.
-
sherlock1
tag
válasz
FehérHolló #2545 üzenetére
Ez elég furán hangzik.
-
sherlock1
tag
konzolokszervize.hu-tól kapott már valaki megerősítő mailt? vagy nem szoktak küldeni ilyesmit?
-
sherlock1
tag
Amúgy a CE-ben a litográfia az mi a rák?
-
sherlock1
tag
Itt az oldal alján vannak, hogy milyen pályák lesznek a multiban.
-
sherlock1
tag
Milyen megbízható vpn-ek vagy proxy-k vannak amikkel előbb lehet aktiválni vagy hogy is van ez pontosan?
-
sherlock1
tag
válasz
SalvadorLynx #2238 üzenetére
Elméletileg ez az a demo, amit kiállításokon is mutogattak. Inkább bétának nevezném, mint demónak. Teljes jobb lesz. (kivéve a futás animáció
)
-
sherlock1
tag
Lehet tudni, hogy hány pálya lesz a multiban?
-
sherlock1
tag
konzolokszervize.hu-tól kapott már valaki valami visszaigazoló mailt?
-
sherlock1
tag
9-én hány órától lehet aktiválni?
-
sherlock1
tag
De fontos dlc, a protheanok a legfontosabb, legtitokzatosabb faj már az első rész óta és mivel lesz egy élő tag, ezért valószínüleg sok fontos dolgot megtudhatunk majd. Ezért ment a sírás amúgy, ez nem egyenértékű mondjuk egy Zaeed dlc-vel. Igazából csúnya dolog, hogy nem az alapjátékban van benne.
-
sherlock1
tag
-
sherlock1
tag
konzolokszervize.hu-n rendelt valaki pc-s CE-t (ott 16 ezer)? Én ott rendeltem elő, még mindig lehet. Ezek szerint van nekik bőven?
-
sherlock1
tag
válasz
GeneraL_XTX #2049 üzenetére
Gondolom a dlc-k nélkül tudják olcsóbban adni. Én bevállaltam egy CE-t, bár szerintem már lekéstem róla.
-
sherlock1
tag
Szerintetek hamar el fognak fogyni a CE kiadások?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest