- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
válasz
Tshunin #5272 üzenetére
Még most hirtelen annyit, hogy a kezdetektől csak egy megoldás volt, Catalysté. Harvestáljuk a fejlett civilizációkat, a fejletleneket segítjük a fejlődésben, majd jövünk megint.
A crucible döbbentette rá a gyereket arra, hogy ez így nem mehet tovább, a crucible adta mind a 3 új megoldást. Nem pattant ki a fejéből semmi. Ő is ott látja előszőr.
A starchild létezésére nem jött rá senki korábban, Shep az első aki látta, aki addig eljutott. Logikus is hiszen a crucible nem volt, ergo nem is lehetett volna eljutni addig.
Közben okosan rájöttél, hogy a citadella meg a crucible csatlakozási pontja a végjáték.
Sztem indoktrináció, álom, a gyerek az Harbinger. Átverése.
Na és hogy legyen egy kérdés tőlem is. Shep felrobban a citadellán. Belép a légkörbe megint? És lélegzik? Már a ME2 elején sem sikerült neki ez az összeállítás, pedig akkor még armor is volt rajta. Persze a teleportálós nyaláb visszavitte.Ja szal majd áprilisban kiderül. Ennyi nyavajgást nem hagyhatnak figyelmen kívül.
Az elit csapat legalább közösen megbeszéli, hogy mi lenne a legjobb
-
KillBorn
senior tag
válasz
Tshunin #5241 üzenetére
Na az aztán ultimate fail lett volna ha a korábbiak elpusztítják a citadellt...a reaperek citadell nélkül is megjöttek volna...ráadásul akkor még elpuszítani sem tudták/tudtuk volna őket.
Most nincs kedvem leírni Tshunin írásában lévő tévedéseket...lényeg az, hogy már mindenki túlgondolkozza a dolgot.
Sok az értelmetlen kérdés srácok. Az elején még voltak értelemesek, de mostmár...káosz...kezdem megérteni a reaperket...néhányótokkal össze kellett volna zárni őket...sztem nem sírva mentek volna vissza a mélyűrbe.
-
KillBorn
senior tag
válasz
Lankadatlan #5128 üzenetére
SpOiLeR!
Ha ME2-ben Miranda meghalt, akkor nincs. Ha él, akkor kilépett a Cerberusból, felkeres, és lehet neki segíteni, ha ügyes vagy, túl is éli amibe belefogott. Ha a csaja volt Shepnek lehet vele folytatni, szakítani is lehet vele (így is túlélheti).
Hogy a Cerberus mit csinál? Elég hamar meglátod!
-
KillBorn
senior tag
válasz
FehérHolló #4948 üzenetére
SPOILER
"If the rachni queen was killed in the first Mass Effect, then in Mass Effect 3 the Reapers will construct an artificial queen so they can have a rachni army to turn into Ravagers. If Shepard chooses to free this queen then, unlike the queen from Noveria, this artificial queen eventually proves untrustworthy after a few missions, taking away the rachni workers war asset she gave at first and sharply reducing the Alliance Engineering Corps. "
-
KillBorn
senior tag
válasz
nanorambo #4883 üzenetére
Tényleg érdekes.
Ha tényleg az indoktrinációs teória lesz az amit vegül megkapunk, és nem azért mert úgymond kierőszakoltuk a fejlesztőkből, hanem mert tényleg így akartk eredetileg is, akkor megint elfogjuk őket küldeni melegebb éghajlatra.Ha pedig nem, és ez a valós lezárás, akkor csak bennmaradtak a fájlnevek egy tervezett befejezés változatból, amit aztán megvágtak arra amit kaptunk
De csak semmi hirtelen indulat, várjuk ki ezt a pár hónapot a végéig
-
KillBorn
senior tag
Szpojler! Szpojler!
Na végigjáttszottam a játékot! Nagyon jó volt! A végéről már minden ki lett beszélve, nem rontotta le a játékelményemet (annyira) így, hogy tudtam mire számítsak.
Úgye a BW mondta, hogy több féle befejezés volt tervben, és csak a legvégén (tavaly novemberben alakult ki) ez amit kaptunk. Na nekem úgy tűnt, hogy a különböző befejezésekből darabok maradtak a játékban, ezért az a pár következetlenség, összevisszaság. De a starchild megjelenésésig minden okés nálam
Kár, hogy nem jött össze a harc Harbingerrel. Egy űrcsatával feldobhatták volna, mert egy-egy ellenben esélytelen...
A Racsni királynő azt emlegeti, hogy a "gyermek visszatért" , amikoris ugye szpojler.
Felvetődött, hogy miért védik a reaperek a citadellát, mikor ha elpusztítanák nem lehetne őket elpusztítani. Ezt el is mondják, azon keresztül harvesztálják ki az élőket, bolygóról bolygóra viszik, az a feldolgozó.
A kékgyerek azt mondja, hogy "én irányítom a reapereket", de egy mondattal később meg "mi" ként hivatkozik. (mondjuk ezt lehet csak az összeesküvés elméletek hatása nálam.)
Ha Shep irányítja(kék) a reapereket végül, akkor belőle lett (volna) a kékgyerek?
Szegény TIM, csak a módszerei voltak mások, de jót akart.
A játékban végig az indoktrinációról beszélnek. Teljesen ártalatlanul láttszólag, és ilyen befejezéssel feleslegesen. (lehet, hogy ez is benn maradt, mert ugye az indoktrinációs véget elvetették, habár mondták, hogy volt ilyen lehetőség is)Jó lenne megtudni mi alapján szállnak le a hajóról a végén. (nekem Garrus, Javik, Joker)
Lehet az bolygó ahol a végén beszélgetnek?Legjobb companion jelenet Liara búcsújelenete/ajándéka volt szerintem.
Nincs végleges mentés a játékban, legalábbis nálam. A készítők listája után visszatett a "támadd meg a cerberus főbázist" mentéshez, ami 2 órával a vége előtt volt nekem. Így, hogy őrizzük meg a mentéseket?
Ha mondjuk a végjátéknál el lehet menteni, akkor sem lesz benne a végső választás a mentésben, mert utána nem ment a játék (mert akkor lehetne folytatni, mint az ME2 végén). Így, hogy importáljunk egy következő részbe? Hogy lesznek egyáltalán DLC-k? Újra kell játtszani a végét?Várom azt a bizonyos, csak még egy történetet Shepardról.
-
KillBorn
senior tag
na akkor valaki elmesélhetné nekem, hogy mi a "legjobb befejezés", és az mitől az
mert szerintem nincs olyan. A suicide mission mindenki tűlélős változata, na az volt jó befejezés.
a piros? mert meghal az összes szintetikus életforma? A gethek (akikkel annyit szenved az ember, hogy békében legyenek Taliékkal, és egyébként is Legion az egyik legjobb karakter), a biotikus beületéssel rendelkezők, és a reaperek(na ez azért jó). Shepard egyedül itt éli túl, és ehhez a befejezéshez kell kell csak 5000+ military strength.
a kék? mert Shep meghal? Neo effektus, azaz egyé válik a kaszásokkal, így feláldozva magát?
a zöld? Synergy. Mert Shep meghal? De a többség életben marad?
Sztem itt nincs jó megoldás, vagy ha lennie kellene az a szinergia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Dune: Awakening
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fűnyíró topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest