- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
sherlock1 #6483 üzenetére
Talán teljesíteni kellene a hatodik hullámban az objective-et.
Ha quick join-t nyomsz, akkor akárhova betehet, nem csak új játékba. Olyan helyre is, ami épp nincs tele, de már bőven megy a játék. Így kerülhettél a 11-dik wave-be, ami kb. ingyen XP-t ért, szóval ne panaszkodj. -
Vistaboy
veterán
válasz
sherlock1 #6158 üzenetére
"They will not make a new ending, because that would be unfair to the people who liked the ending."
Jogos, pusztán csak annyi vele a baj, hogy akik elégedettek voltak a befejezéssel, azok körülbelül a rajongók 10%-a lehetett, így nem lenne jobb a többség érdekeit nézni?
"There are three groups, people who liked the ending, those who were just confused and didn't get answers so they got angry, and people who were angry because they didn't like the ending. In the closure DLC, they are aiming to make the people who were confused happy. They know they can't make everyone happy, so they want to please as many people as possible."
Ja, és amennyiben sikerül a zavarodott embereket is boldoggá tenniük, akkor már nem 10% fogja szeretni a játékot, hanem 20%.
Nagyon jó, talán majd a negyedik-ötödik DLC-vel eljutnak odáig, hogy fele-fele arányban megoszlik a játékosok véleménye a ME3-ról.
Részemről én tegnap letöröltem mindhárom részt a gépről. Majd ha kijön ez a "forradalmi" DLC, akkor megnézem, mit írnak róla a többiek, és ha valóban érdemes lesz miatta újra végigvinni az Illusive Man bázisától kezdve, akkor talán még egyszer feltelepítem a játékot. (Az elejétől addig tutira nem kezdem el, amíg nem lesz legalább tucatnyi KÜLÖNFÉLE befejezés - azaz soha).
-
leviske
veterán
válasz
sherlock1 #6161 üzenetére
Hol? Vagy hogy? Elintézte volna az origin, miközben nem voltam gépnél? Csak mert BSN-en nincs és a ME3configban se látok verzióváltozást. Van valami trükkje a patchelésnek?
MOD: Közben ráfrissítettem originben és most már tölt valamit.
MODII: És most már a játék verzió is 1.02. -
JamesHun
addikt
válasz
sherlock1 #5839 üzenetére
komolyan nem értelek titeket
eddig háborogtatok, hogy eladjátok a gamét, mert szar a vége
most meg látatlanba úgy is szar lesz eladom
lehet veletek jót csinálni?lehet értelmesebb lenne inkább a sztorit továbbvinni mint gyökeresen eddig ez volt a vége, de most hello kitty ugrál a fákról mert ez kapta a legtöbb voksot ending lett
persze a nagy öngólokat kivédve azért minimálisan átdolgozvaés adjanak már ki egy fasza DLC-t amíg ezzel tökölnek, mert játszani akarok lassan újra vele
főleg ha végeznek a honosítással 100% hogy egyből végigviszem még 1x-2x -
L4mie
veterán
válasz
sherlock1 #5600 üzenetére
persze
csak a baj, hogy random arc volt és gyakorlatilag nem együtt működtünk, hanem piócáskodott az meg bosszantott na...
Igazából warp ra van talentolva, hogy Cray throw ra talentolt sentinelje meg simán kiüsse, így a explosion force jóval nagyobbat üt mintha egy nem így egymásra talentolt karakterekkel csinálnák. (legalábbis így tapasztaltam)
Amúgy a drell számomra az egyik unszimpatikus faj...nem tudom miért :[ pedig Thane mint karakter szimpatikus volt. lehet a hülye ruhájuk miatt vagy valami
játékmód igen jó lenne DLC be
-
Spectrum
aktív tag
válasz
sherlock1 #3985 üzenetére
Ez a "final hours" elég nagy felzúdulást keltett pár napja, majd gyorsan próbáltak tüzet oltani.
Én mondjuk nem hiszek már nekik, elég tisztán látszik a szar a fejlesztői jegyzetekből. Az, hogy nem mondtak semmit 2 hét alatt, már több, mint aggasztó. Legjobb esetben is csak most fognak hozzá egy dlc-hez vagy kiegészítőhöz.
-
G4ga
őstag
válasz
sherlock1 #2954 üzenetére
jaja Iponos.
Pontosan emiatt nem szeretem a futáros témát. tény hogy kényelmes, de inkább elmentem érte személyesen. Máskérdés persze ha valaki nem Budapesti.
Jól elvan ám dugva Ipon. Vagy 10 percet kovályogtam mire megtaláltamPedig van GPS-em...
Szerk:
Anno jer1cho barátom kreált Bioware Social Networkon PH! Mass Effect 2 játékosok csoportot. 3nak van már hasonlója? Ha nincs megkrálnám és szivesen venném ha csazlakoznátok a Multi miatt is. Ugyan sokan nincsenek nekem barátnak hozzáadva Socialon, de szivesen venném a játékos neveteket Püban, hogy legyen kivel multizni! -
Chabe89
addikt
válasz
sherlock1 #2222 üzenetére
Hát amit én a videókból kivettem (ami multinak tűnt) akkor ugye van a Firebase Ghost ez a Mars állítólag nem tudom pontosan, Firebase White ez Noveria és amilyen helyszíneket még láttam: Palaven, Rannoch, Tuchanka,talán Thessia, de ebben nem vagyok biztos, meg a földön is lesz 1-2 pálya szerintem. Főbb helyszíneken biztos lesz multi is.
-
FehérHolló
veterán
válasz
sherlock1 #2215 üzenetére
Hejj, ráérünk arra még! holnapig
csab991: Körülbelül a fegyverek fele nem volt benne a ME2-ben. Erősen hiszem, hogy a régieket összehangolták az újakkal.
Egy példa, hogy a Revenantba most már csak 60 golyó fér, eddig 80 volt benne. De ez a legkisebbek egyike. Szinte minden részlet más, az alapelvek maradtak. -
pohár
félisten
válasz
sherlock1 #2098 üzenetére
akkor pöröghetne a PlatinumShop, 16 órája kérdezték tőlük hogy mi az az előrendelői ajándék, de válasz nem nagyon jött még...
biztos ami ziher alapon kaptak még egy mailt is tőlem, arra gyorsabban válaszolnak majd, mert nekem olyasmi rémlik hogy máig van előrendelés csakna, a mailem vissza lett dobva: A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:info@platinumshop.hu
mailbox is full: retry timeout exceededez kész vicc
-
tiv83us
veterán
válasz
sherlock1 #2024 üzenetére
Mind a ketto eros, de ha van legalabb ket teniszezono a palyan, mire az infivel pl becelzod az ellent, addigra a ket vanguard mar reg odebb csapta charge-al, vagy nova-val (vagy mindkettovel egyszerre). Persze ha az osszes kemenycsavo kidol, akkor mindenki azert izgul, hogy az inflitrator egyedul befejezze a wave-et, ami altalaban kis ugyesseggel sikerul is. Az Asari Adept is kemeny karakter, de egy throw-val nem veszed fel a versenyt a nova-charge-al. A warp-al meg max legyengited a nekik, de olni szinte lehetetlen vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest