-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
válasz
RockHaRD #3652 üzenetére
ezt csak spoileresen tudom leírni
hát, a starchild, az magyarul kb. csillaggyermek, mind mondjuk a kis kék fickó, dereng a végéről? a többi, a szöveg pedig nagy vonalakban elmondja a befejezést - nem szó szerint nyilván, de kiindulásképp tökéletes egy ihletszegény írónak - és Shep kalandjaira is passzol néhány mondat. aztán ahogy a dalszöveg vált, úgy változnak a színek is, biztosan ez is ismerős - és a végén az, hogy mindehhez ott a kép a játék végéről...csak erősíti a gyanút, hogy van összefüggés a dal és az ME3 vége között.
ha valaki gondolja, lefordíthatja. én lusta vagyok hozzá.
-
nanorambo
őstag
válasz
RockHaRD #3626 üzenetére
Viszont azt nem tudom, hogy befolyásolja-e, ha a Mass Effect 2 -ben megvetted a normandy gyengélkedő-fejlesztését mert akkor ugye bármilyen döntést hozhatsz, nem lesz [robotface]
-
-
pohár
félisten
válasz
RockHaRD #3620 üzenetére
SPOILER
na ez az, én szeretném megmenteni az egész bandát, EDI-t külön sajnálom, de ha ő meghal, meghal rajta és Jokeren kívül mindenki (bár hogy miért, azt nem tudom), ha meg hagyom meghalni, akkor mindenki más életben marad, de Joker gondolom oda lesz meg vissza... bár újra lehet írni EDI-t gondolom, és testet is lehet neki keríteni (bár elvileg folytatás nem lesz, kár ilyeneken filóznom), meg Shepard is túléli, és ezzel viszont nincs lezárva a játék, mert van amikor meghal, szóval nem tudom... nagyon befejezésért vagy folytatásért kiált a vége
-
Malachi
veterán
válasz
RockHaRD #3286 üzenetére
5000 feletti war assetsnél jöhet a legjobb befejezés, de talán attól is függ, a második részben mit csináltál a collector base-zel. nekem 80%-os readiness mellett lett 5811 a tényleges és gyakorlatilag minden vackot felkutattam és mindenkit magam mellé állítottam - a paragonnál ez van. szóval nem árt azért a multi, mert 50% readynessnél nekem nem lett volna meg az 5000 asset.
viper26 - az utóbbi 5 év legnagyobb űr RPG/TPS akármije hadd legyen már AAA kategóriás. mindhárom rész alapján teljesen megszolgált minden dicséretet, az más kérdés, hogy a legvégét - szerintem - összecsapták.
a többi kamu, a hires textúra, a befejezés nyitottsága, meg a többi túlzás bár kicsit ciki, de attól a játék még ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest