- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
Vistaboy #9826 üzenetére
Már jó pár éve ez megy hogy míg a warez teljesen játszható addig az eredetisek szívnak a különböző védelmekkel, nyomorék kliensekkel, állandó netkapcsolatokkal stb. Aztán ott vannak még a dlc-k amiket kivágva eladnak. Röhejes. Aztán ha meg ezeken túl rágja magát az ember szembesül a hulladék portokkal (khmmm... AC3...khm) Ki akar azért fizetni hogy szívassa magát? (Yep, eredeti Dirt 3-at 2 órán keresztül konfiguráltam.. már hajam téptem, vérnyomásom az egekben volt a kedves GFWL-nak köszönhetően)
Régi szép idők mikor jött egy játék és az teljes volt, jól futott és lám akkor még semmi kliens nem kellett a futtatásukhoz.
Egy szó mint száz ahogy írtad, döglődik a PC-s piac, és ez a kedves fejlesztőknek, kiadóknak köszönhetjük.
Omega meg jó de tényleg eléggé túl árazott. Nem ér ennyit.
A rEAperek meg eléggé aktívak még, nem irtottuk ki őket teljesen. Sajna zsinóron rángatják a BioWaret is, 100 hogy ők ragasztották fel az árcímkét a dlc-re. -
Spectrum
aktív tag
válasz
Vistaboy #5684 üzenetére
Én is így vagyok ezzel, azóta semmilyen játékba nem tudtam belekezdeni. Leginkább filmeket keresek, abból is csak valami agyatlan történetmenteset.
A multi hidegen hagy, ez egyszerűen nem az a játék. Bár a terv bejött, sikerült új játékosokat szerezni, nyelik az értelmetlen lövöldét, de milyen áron.. -
FehérHolló
veterán
válasz
Vistaboy #5684 üzenetére
nem vagyok boldog, amiért a 16K-s játékot egyszeri végigjátszást követően már a polcról levenni sincs kedvem, annyira elcseszték azt a készítők.
Én kizárólag a multért vettem meg 8k-ért. Azon a helyen, ahol én szereztem be, 12k volt a CE. CoD-hoz meg ne hasonlítgasd, semmi köze a kettőnek egymáshoz, legfeljebb a kiadó.
MMORPG-t előreláthatólag nem fognak belőle csinálni.Amíg nem jön a Dio3, vagy nem adnak ki egy épkézláb DLC-t, ami miatt érdemes lenne újra elővenni, egy kínszenvedés az életem.
Ha ezt komolyan írod, érdemes lenne elmenni pszichológushoz. No offense, komolyan.
-
-
JamesHun
addikt
válasz
Vistaboy #5303 üzenetére
egy 800 bio pontos DLC jön majd és mindenki megveszi
De lehetett volna Starcraft 2 árazása is arra szintén anyáztatok volna meg ha késik még 1 évet
ME2 DLC nélkül nekem pl szintén érdekesen lett vége, de mind1 ettől még végigvittem az 1-el a 3 elött
de nem értem azokat akik 20-30 óra játékidőt nem értékelnek pár perc miatt annyira hogy még 1x végigvigyék
úgy is végig fogjátok vinni biztos vagyok benne -
mrhitoshi
veterán
válasz
Vistaboy #3315 üzenetére
Ha nem is olvasod el, attól még a tudatalattidban ott lesz az infó.
Nekem eddig sikerült minden infó úgy beszerezni, hogy nem tudtam meg semmit se a játékról, de még mindig a 2-vel szenvedek, hogy meglegyen az átültethető karakterem.
Csak annyit tudtam meg, hogy mi van a From Ashes DLC-ben. -
Wasp_HUN
tag
válasz
Vistaboy #3130 üzenetére
Hát azért ha jobban megnézed a távoli textúrák is messze vannak a tűélestől. Főleg akkor látszik, ha kikapcsolod a Depth of Field-et. Amúgy érthetetlen számomra hogy tudták ilyen "minőségű" textúrákkal kiadni a játékot... néha olyan érzésem van, mintha egy 2005-ös játékkal játszanék.
Animációról nem is beszélve.
-
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Vistaboy #3031 üzenetére
Konzolok szervíze, ne is mondd.
Én egy simát és egy CE-t is előrendeltem náluk. A simát már lemondtam pár nappal előtte nem is kaptam róla értesítőt. Aztán jött egy értesítő a CE-ről amit még akkor rendeltem be amikor még 12k-ért volt előrendelhető, tehát lassan fél éve. Azt az emailt már kitöröltem így írtam nekik mailt h lemondanám. Vissza is írtak.
Erre tegnap csöngrt a futár kihizták a CE-t és a simát is.
Mondanom sem kell h nem vettem át....
-
Ilsyde
őstag
válasz
Vistaboy #3042 üzenetére
Gondolom ez is kb. olyan hosszu lesz mint az elso resz azaz 50 ora. Bar ha nem nyalod fel a terkepet akkor ez leredukalhato.
Youtube-on is kozzeteheto ismertetokben gondolkodtatok mar (amit a nagyobb kulfoldi magazinok is csinalnak), vagy ez valamiert nem kovetheto opcio?
Magamrol tudom hogy ha erdekel egy jatek tesztje akkor mindenkeppen videokat nezek rola - igy ha nem is ertek egyet az elhangzottakkal, legalabb latok igenyesen megvagott jatekmenetet es az alapjan is eldonthetem hogy kell-e. -
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy #3030 üzenetére
Hát elmehetnek a picsába a konzolok szervizénél! Felhívtam a kiszállítót, azt mondja, hogy ők még meg sem kapták ezt a csomagot! Nem érdekel, írok egy emailt, hogy ha holnap nem küldik ki, lemondom az összes előrendelt játékomat és inkább elhozom a CD Galaxisból, igaz, így csak hétfőre jön meg és 2K-val drágábban, de legalább tuti meglesz.
Addig meg letöltöm a picsába, mert már elegem van a várakozásból.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Vistaboy #2997 üzenetére
Azért az furcsa, hogy már ennyi teszt van róla
Ezen a linkelt teszten most én is meglepődtem, múlthét pénteken voltam ugyanis sörözni ezen oldal szerkesztőgárdájával és akkor még tesztpéldányuk se volt, mondták is hogy lehet elcsúszik a teszt 9.-e utánra. Nem értem azóta hogy játszhatták végig ha kaptak is példányt belőle mondjuk már hétfőn
-
FehérHolló
veterán
válasz
Vistaboy #2346 üzenetére
Nem akarunk esetleg előre azon rágódni, hogy a Doom 4-ben milyen karaktermodellek lesznek és mekkora lesz az orruk?
Olyan dolgon "akadsz ki", ami már teljesen eldőlt, néhány nap múlva biztosat tudunk róla, előtte meg úgyis mindegy. Érdemes ilyen témákról 1000+ karaktereket írni. -
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy #1670 üzenetére
Kiszámoltam: 18K-ért írják az N7 CE-t a CD Galaxisban. Még ha ez le is megy olyan 15K környékére - amennyiért néhol adják -, akkor is drágább lesz, mintha megvenném a normál változatot és vennék mellé 1600 BioWare Pontot 4K-ért.
Én egyedül a fémdoboz, valamint az extra karakter és küldetés miatt gondolkodtam el a CE megvásárlásán, de így már nem kérdés hogy inkább a normált hozatom és veszek mellé 1600 pontot is, abból még egy később megjelenő DLC-re is futni fogja (Feltéve ha lesznek értelmes darabok is, nem csak ruha vagy fegyverpakkok).
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Vistaboy #1166 üzenetére
Valszeg akkor tényleg délután vagy este. Mindegy, elvagyunk addig mással.
Egyébként itt tudjátok megnézni hogy jogosultak vagytok-e az early acces-re.
[link]
(Persze be kell előtte jelentkezni)Ha rákattintotok a more infóra, akkor pedig kiírja hogy pontosan mit kell csinálni.
-
vitaro
senior tag
válasz
Vistaboy #217 üzenetére
Fel nem foghatom minek kell ez. Már a DAO-ban is minden bajom volt Zevrantól. De úgy látszik van erre igény, személy szerint nekem óriási megdöbbenés volt látni a hivatalos fórumon, hogy hányan szeretnék ezt a lehetőséget a harmadik részbe. Például, hogy férfi Shepard is ki tudjon kezdeni Garrus-szal... Pedig szerintem ez a mutatvány még nővel is meredek.
-
Vistaboy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest