Hirdetés
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megtollasodik középkategória
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
crazyman
csendes tag
Ha már a revolutot ilyen jól megoldottuk...
Mióta hos2 van a mi 9-en, azóta nem megy a gpay. Minden tökéletesnek látszik, a kártyákat hozzá tudtam adni, Payment setupban minden pipa, de mégsem működik.
Ha terminalhoz érintem, akkor a POS kijelzőjén nem támogatott kártya vagy semmi, a telefonon meg csak csipog. -
crok
Topikgazda
Xiaomi.EU-ra van uj injector - akit erint.
-
crazyman
csendes tag
válasz
SerialWin7 #6919 üzenetére
Így van, rosszul írtam. Csak arra reflektáltam, hogy te is a KernelSU appra írtad, hogy le kellett cserélni a KernelSU Next appra.
Az eredeti KernelSU appot le kell törölni, mert arra ugrik. A Nextre nem.
KSU Next kernel van nálam is, de a revolut nem megy. És nem tudok rájönni mitől... minden gyanús alkalmazást letöröltem.
-
gdavid99
csendes tag
válasz
crazyman #6916 üzenetére
Ez nem túl jó hír, én most fejeztem be a frissen telepített rom belakását, eddig minden hiba nélkül működik. Revolut is megy, teszteltem a George appot is, az is elindult, (bár nem tudom mikor kéne rinyálnia, mivel ha nincs kivétel közé betéve akkor is elindul
)
(Ezeket is teszteltem: Otp, McDonalds, Hik-connect, MyRaiffeisen, MBH, mindegyik ment nálam)
Vissza olvastam egy hozzászólásod #6894 abban KSU-t írtál viszont azzal nekem sem ment csak KSU Next-tel, azzal próbálod?
Bár a topikhoz hűen jobban örülnék ha Magisk-kel menne a dolog, évek óta azt használom... -
gdavid99
csendes tag
válasz
SerialWin7 #6908 üzenetére
Ha jól rémlik töröltem / jegeltem úgysem volt jó, de most leteszteltem a KernelSU Next-tel, és tökéletesen megy (HOS2) (törölni / jegelni sem kell) PIF 18.7-tel, köszi a tippet.
Remélem megint egy jó darabig nem kell hozzá nyúlnom... Pár havonta eddig nyomtam egy Magisk frissítést + PIF és annyi, most jött el ez a napokban, (utoljára decemberben volt) de kár volt mert előtte ment minden, frissítés után rinyált a Revolut...
Nem véletlen mondják, hogy ami működik, ahhoz nem nyúlunk![ Szerkesztve ]
-
rErEaT
senior tag
válasz
SgtVoro #6910 üzenetére
crdroiddal megyek én is, bár KernelSU Nexttel, korábbi Magisk helyett, mert abban elég sokszor belefutottam, hogy valami rootot látott.
Így ezzel a kombóval semmi baj sincs, max fagyasztani kellhet az appot ahogy a Magiskot vagy letörölni és akkor biztosan nem látja semmi, hogy rootolva vagy.
-
SgtVoro
újonc
válasz
gdavid99 #6907 üzenetére
Nekem is ez a kínom, sima Magiskkel nem sikerül használhatóra kalapálni, de még küzdök vele.
XDA-n írkálták, hogy pár embernek Magisk Alpha-val sikerült működésre bírni, csak az meg ugye zárt buli, szóval ha egy mód van rá, jó volna klasszikkal megoldani.
Egyelőre ott tartok, hogy most nem a custom ROM miatt sír, hanem kifejezetten a root miatt, ami az eddigiekhez képest önmagában egy eredmény 😅
( @jimmy5 : attól még, hogy neked nem kell semmihez root, másnak kellhet. ) -
gdavid99
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg van másnak is problémája a Revoluttal(10.68)?
Nem tudom sehogy sem működésre bírni rootolás után, próbáltam KernelSU-val és Magisk-el is + PIF, Shamiko, ZygiskNext, Zygisk Assistant, sehogy sem hajlandó elindulni.
Az összefoglalóban leírt lépéseken végig mentem, többszörösen is, több rommal is teszteltem, HOS1 / HOS2 és XiaomiEU.
Próbáltam Rootolás előtt is belépni, és csak utána rootolni, végig menni a lépéseken, de ugyan úgy rinyál, hogy rootolt a teló. (Poco F5 Pro)
A többi appom hiba nélkül működik (Otp, McDonalds, Hik-connect)
Teszteltem még +2 banki appot is (MyRaiffeisen, MBH) azok is mennek. -
crok
Topikgazda
A dél óta Telegramon kint levő PIF build nemsokára kint lesz GitHub-on is.
-
crok
Topikgazda
Épp szerkesztés alatt van a PIF readme-je, nemsoká jön a v18.7.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest