Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazs89
lelkes újonc
-
crok
Topikgazda
Két napja írta az IntegrityBox dev hogy egész sok részét újra akarja írni a modulnak (rebase) - na, két órája van kint Telegramon egy beta build, nekem működik, másoknak nem.. csak FYI.
-
crok
Topikgazda
Van kint új IntegrityBox: V33 aki ezt esetleg használja (keybox-át még nem néztem). Újítás pl. hogy időnként ellenőrz(het)i a keybox-ot ami kint van és ha van kint újabb akkor magától frissíti (auto pilot) meg valamilyen szinten tettek bele custom ROM hide-ot ami ugye olyan amilyen hiszen annyi custom ROM van mindre úgyse lehet jó.. kezd egyre összetettebb lenni ez a modul, csak nehogy ez legyen a veszte..
-
crok
Topikgazda
Fontos frissítés: LSPosed 1.x helyett Vector v2.0!
-
crok
Topikgazda
Magisk Alpha-ra is kint van a v30.7 alapu frissites.
-
crok
Topikgazda
Magisk v30.7 pre-release frissítés.. még se a stable se a beta se a canary update json-ben nincs benne, vélhetően azt is frissíti nemsoká.
-
crok
Topikgazda
Most ugyanaz a keybox érhető el a modulból mint ami kint van Telegramon is - innen elérhető ha esetleg valakinek nincs Telegram hozzáférése.
-
-
crok
Topikgazda
Ha valakinek kell akkor a mai Meowna Integritybox-ból (v29) is kinyertem a keybox-ot. Most se akarom kitenni a fórumra direkben copypaste-elhetően mert.. tudjumiért'.. [link] A modulban a keybox-ot letöltő script "jól megbonyolítja" a keybox letöltését és "dekódolását", vélhetően hogy nehezítse a dolgot de amúgy úgy 2 perc megszerezni (mármint a modul telepítése nélkül)..
-
crok
Topikgazda
Es ugyanez Alpha-ra: ccb264f3-alpha
-
crok
Topikgazda
Magisk v30.6 - Hotfix : [MagiskInit] Revert a change that could result in bootloops
-
crok
Topikgazda
Magisk v30.5 - már stable-ben is ez van!
-
crok
Topikgazda
..és akkor ugyanaz Alpha-ban c3db2e36-alpha - v30400 alapon.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Magisk Alpha-t használóknak: frissítés v30.3-re: f16e93c7-alpha
-
crok
Topikgazda
Magisk v30.3 pre-release, "rejtesben-eszrevetlensegben" nincs hozzaadott dolog - Rust-ra atiras meg SEPolicy Android 16 tamogatas leginkabb meg vendor_boot-ba telepites van de ezek itt senkit nemigen erintenek.
-
crok
Topikgazda
Magisk Alpha-t használóknak: frissítés v30.2-re: 9476e728-alpha
-
crok
Topikgazda
Magisk v30.2 pre-release frissítés most jött ki 2 perce, még se a canary a beta vonalon nincs kint, akit érdekel kézzel frissíthető (később biztos kiteszi a canary és|vagy a beta update json-ba és akkor az alkalmazás is feldobja majd).
-
xabolcs
őstag
Eddig azt hittem, hogy ertem a csinjat-binjat ennek a macska-eger harcnak. De nagyon nem!
Van egy Pixel 8 (shiba): nyitott bootloader-rel is mukodik a TEE-je es Google remote key provisioning-et (RKP-t) hasznal.
Ennyi eleg is az uj BASIC integrity-hez.Ellenben a szigoritas ota hiaba volt STRONG (vagy az utobbi par napban csak DEVICE) szivarogtatott keybox-szal (es TrickyStore-ral), a Wallet es a Kreta ugyanugy panaszkodott.
Aztan talaltam BetterKnownInstalled (BKI) illetve SensitiveProps Mod modulokat a Pixel-Props-tol, de csak a Revolut-t javitottak meg.
Igy kiprobaltam a az A12 vendorsdkspoof-olo PIF-t, ami tenyleg spoof-olta, mert a Play aruhaz el se tudott indulni, igy az integritas ellenorzesek is hibat kaptak.
Visszaraktam az osm0sis fele PIFork-ot, a TrickyStore-t nem toroltem, csak kikapcsoltam.
Igy megint csak BASIC integrity van (es RKP), de a programok (Kreta, Wallet, Revolut) boldogok!
Gondolom valami be-cache-elodott es ideiglenes, de amig mukodik, hozza nem nyulok!
Mindezt az aktualis A15 QPR2-es LineageOS 22.2 + MindTheGapps parossall (es avb_custom_key-jel visszazart bl-lel, de ez ugyse szamit).
-
gruma
újonc
A
SERIALNUMBER=HIDDENalapján ez a chiteroman-féle Key Attestation app lehet (abban van ilyen "Secret Mode" ami így elrejti a keybox adatait), és az lekéri a Google-től a revocation listet indításkor.A Play Integrity-vel meg ott van a kapcsolat, hogy ha a Key Attestation szerint nem jó valami, pl. revokeolták a keyboxot, akkor esélyes hogy a Play Integrity se fog átmenni. Mondjuk volt már rá példa, hogy Play Integrityben még azelőtt tiltva lett egy keybox, mielőtt felkerült volna a nyilvános revocation listre, meg fordítva is volt már.
Egyébként ez is a legnagyobb hátulütője a TrickyAddon-féle megoldásnak, hogy ez egy innen letöltött keyboxot használ, amit bármikor revokeolhat a Google, aztán várni kell amíg lesz másik. Márpedig a keyboxok jelentősen eltérnek a fingerprintektől olyan tekintetben, hogy a fingerprint nyilvánosnak van szánva, a keyboxok ellenben szigorúan őrzött titkos adatok, amik a gyártók bénázásai miatt szivárognak ki, szóval nem zárható ki hogy nem lesz új.
-
dilajoska1
őstag
Ha mondjuk Android 13+-on az Aurora Store-t használnám és azon belül beállítom a spoof-ot Android 12-re akkor nem kell használni a TriclyStoret és azok az alkalmazások is fognak futni ami Device Integrity-t is kér? Természetesen a PIF, Samiko, Zygisk next fent lenne és rejtve lennének a kényes alkalmazások.
-
crok
Topikgazda
Ez egyelőre úgy tűnik működik - de nem nagyon tetszik a a TrickyStore bevonása miatt.. mindenesetre PIF && TrickyStore && TrickyAddon és működésre bírható a PlayIntegrity, viszont ugye mást meg eltörhet..
-
xabolcs
őstag
Mire gondolsz?
A kepek egy gyari, NOS 3.0-t futtato, zar bl-es Spacewar-on keszultek.
Egyebkent igen, a custom_avb_key / yellow state is basic integrity-t okoz, teszteltem.
-
-
crok
Topikgazda
hm.. próbáljátok akkor meg ezzel a pif.json-ben:
{"MANUFACTURER": "Google","MODEL": "Pixel 8a","FINGERPRINT": "google/akita_beta/akita:16/BP22.250325.012/13467521:user/release-keys","BRAND": "google","PRODUCT": "akita_beta","DEVICE": "akita","RELEASE": "16","ID": "BP22.250325.012","INCREMENTAL": "13467521","TYPE": "user","TAGS": "release-keys","SECURITY_PATCH": "2025-04-05","DEVICE_INITIAL_SDK_INT": "25","spoofProvider": true,"spoofProps": true,"spoofSignature": false,"DEBUG": false}vagy
{"PRODUCT": "akita_beta","DEVICE": "akita","MANUFACTURER": "Google","BRAND": "google","MODEL": "Pixel 8a","FINGERPRINT": "google/akita_beta/akita:16/BP22.250325.012/13467521:user/release-keys","SECURITY_PATCH": "2025-04-05","FIRST_API_LEVEL": "null"} -
crok
Topikgazda
Magisk frissítés: v29.0 - egyelőre csak a beta vonalon. Teljes C++ -> Rust átírás történt. Szerintem más belsőleg nemigen változott, új feature vagy a rejtés segítése nincs a changelog-ban.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Xiaomi.EU-ra van uj injector - akit erint.
-
Norby86
őstag
Ez szomorú.
Az az érdekes hogy sűrűn van online és írtam is neki privátba, de el sem olvassa, magyarán az van amit írsz hogy lesz**ja. Viszont legalább akkor most már tudom hogy hiába keresném az approve-ot, mert ezt neki kell jóváhagynia. Lehet akkor 3 nap munkám ment a kukába...csodás. -
crok
Topikgazda
Xiaomi.EU-ra van uj injector - akit erint.
-
xy.zsolt
őstag
Két mobilt fogok használni.....csak a bankos app-okhoz egy filléres zárt bootloader-est. A revolutot meg elkerülöm mivel sok értelme már amúgy sincsen. Ha sokan jutnak erre a következtetésre akkor azt az elmaradt bevétele miatt a revo is megérzi. Pl lehetett volna kommunikálni időben mielőtt meglépték ezt a frissítést....okkal nem tették, hát viseljék a következményét. Rendesen gyarapodnak a negatív értékelésekkel a play store-ban.
-
Grapestain
csendes tag
Hát, igen, próbálgattam az app újratelepítgetést is. Nyilván így azért az ember türelme és ideje is nagyon hamar elfogy. Akármit állítok, app uninstall, reboot, app reinstall, kipróbál. Egyszerűen úgy mennek bele órák, hogy döbbenet és aztán semmi eredmény cserébe, az nagyon szomorú. Most amúgy kicsit már átkozom magam, hogy nem kapcsoltam le rajta az auto update-et, mert nyilván folyamatosan pakolják bele az újabb detektációkat. Amúgy meg felteszem egy ideig azért elmegy korábbiverzió is. Nyilván az is ideiglenes megoldás, de igazából az egész root hiding mókolás ideiglenes mindig, egyrészt mert párhavonta mindig van valami nyígjuk, másrészt meg előbb utóbb kötelező lesz a strong integrity oszt akkor jónapot lesz. A lényeg kb csak az, hogy mennyi időt tud az ember megspórolni, arra meg bármilyen trükk jó, mert a mérce a végén nem az, hogy mennyire jó megoldás, hanem hogy elment-e vele 6-10 óra az életemből a semmire. De persze mostmár mindegy, mert megfrissült. Korábbiverziót nem tudom visszatenni. Titanium sem tudja visszatenni, APK mirror-rol sem megy fel régebbi.
Most arra jutottam, hogy még lehet KernelSU-t kipróbálom, de sok reményem nincs abban sem, vagy visszaállok Magisk-re, az kényelmesebb volt mint az Apatch, amivel időnként spontán rebootol a teló. Revolutnak meg veszek egy random Android 10-es használt vacakot az egyik sarki bódéban oszt annyi.
Merthát jah, kell az a root. Funkcionálisan is kell, megamúgyis engem is felcs*5z, hogy nem csinálhatok bármit a telefonon mert kiskorusít a bank. Ráadásul, ami még durvább, hogy a folyamatos keresztbetevésüknek az az eredménye, hogy már mindenkinek ott a telóján a ZygiskNext, Shamiko, amik closed source cuccok és úgy már tényleg rohadt nagybiztonsági kockázat. Szóval hogy a rohadt bank kényszerít bele, hogy a saját eszközöm biztonságát hazavágjam random ismeretlen forrásból jövő root szintű appok telepítésével. Nagyon nem szimpi ez a vonal.
Idézőjelben szerencsére nekem a reZygisk meg a NeoZygisk is megy, azok open source-ok, és sem funkcióban sem detektálhatóságban nem láttam különbséget a ZygiskNext-hez képest. Shamiko sem segített, mert hát végül ugye elkeseredik az ember és kipróbálja, de amúgy akarom én hogy az fent legyen a telómon? Nem akarom, mert shady az egész. Ezt várja el a bank. Alávaló világ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem szeretem mikor egyszerre sok minden változik, mert nem lehet tudni mitől romlik el.