- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Köszi az infókat, közben belefogtam és feltettem kernelSU-t. Ott is úgy mint a Magisk-nál kérte az init_boot.img fájlt hogy tallózzam ki, azt meg patchelte, majd feltettem a telefonra a szokásos módon, lett is root szépen, aztán feltettem a Magisken használt modulokat, minden hibátlanul működik és végre a Revolut is működik. Hozzáteszem elrejtettem a KernelSU-t. Bár volt egy anomália mikor kiírta ismét hogy rootolt készüléken nem megy a Revolut, de PIF-ben nyomtam egy újra generálást és most ismét működik. Úgy látszik mikor milyen kedve van ennek a Revolutnak, akkor működik ezzel a KernelSU-val.
Minden esetre várom hogy a jelenlegi Magisk alpha kiadásra kerüljön, mert állítólag azzal már megy a Revolut. Szóval vissza fogok majd térni azért a Magiskra mert megszoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged