Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grapestain
csendes tag
Igen, köszi, az a baj, hogy onnan jövök. Illetve HMA-t nem használtam, mert Titaniumból fullra leszedtem a Magisk appot konfig után, az úgy elég volt neki. Amúgy már az Xposed/LSPosed-ról is lemondanék, csak induljon el, de mostmár akármit csinálok sem megy. Gyári boot.img-t vissza-flash-elem sem indul el a revolut. Ördögi kör, mert akkor ugye nincsen Play Integrity. Tehát kell a Zygisk, hogy legyen PIF, de akkor meg már azt detektálja, kell Zygisk Assistant, Shamiko-t kerültem eddig, mert franc tudja mit csinál, de már kipróbáltam azt is kínomban, nem segített az sem. HMA is kicsit ilyen, hogy tök jó, hogy elrejtem vele X appot, de maga a HMA ugye Xposed-ot kér, ami önmagában egy rohadt nagy detektálható felület...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gmail
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- E-roller topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest