- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grapestain
csendes tag
Igen, köszi, az a baj, hogy onnan jövök. Illetve HMA-t nem használtam, mert Titaniumból fullra leszedtem a Magisk appot konfig után, az úgy elég volt neki. Amúgy már az Xposed/LSPosed-ról is lemondanék, csak induljon el, de mostmár akármit csinálok sem megy. Gyári boot.img-t vissza-flash-elem sem indul el a revolut. Ördögi kör, mert akkor ugye nincsen Play Integrity. Tehát kell a Zygisk, hogy legyen PIF, de akkor meg már azt detektálja, kell Zygisk Assistant, Shamiko-t kerültem eddig, mert franc tudja mit csinál, de már kipróbáltam azt is kínomban, nem segített az sem. HMA is kicsit ilyen, hogy tök jó, hogy elrejtem vele X appot, de maga a HMA ugye Xposed-ot kér, ami önmagában egy rohadt nagy detektálható felület...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest