- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaySoft
tag
Másodszorra sikerült. Teljes Magisk uninstall, majd TWRP-ből 27007 canary zip flash-el, majd reboot után az app-ban most volt Közvetlen telepítés lehetősége, az megcsinálta jól.
De Gránit továbbra sem megy gruma beállításaival. PIF 17.4, Shamiko 1.1.1, Zygisk Next 1.1.0. Zygisk kikapcsolva, Tiltólista kényszerítés kikapcsolva, Tiltólista konfigurálásban TB Checker és Gránit benne van. De Gránit nem megy. A Zygisk lekapcsolása után a TB Checker root check négy teszten elhasal, Zygisk-el mindegyik jó. Basic, device integrity megvan.
-
crok
Topikgazda
válasz LaySoft #5994 üzenetére
Az az app.release.zip az a Magisk Canary app csak apk-rol atnevezve zip-re - ha jol saccolom. Azt hiaba tallozod be, nem azt kell patch-elni. Ha a ROM zip-et betallozod ott akkor az app kibontja es megcsinal mindent (magatol, ez egy relativ regi feature), legeneralja amit kell es flasheled normal modon (osszefoglalo, Magisk sajat leiras, etc), keszuleknek megfeleloen.
-
user26
senior tag
Üdv!
Nem járok tömegközlekedéssel, viszont kérdésem lenne azokhoz, akik root mellett használják pl a Máv, appot. Megfelelően működik Play Integirty "mizéria" mellett ? Esetleg a strong miatt később bukó ?
2, Más téma...
Valaki használja az "új" google dialer módot ? [link]
Vélemény, tapasztalat, meglátás ?3, Más téma...
@LaySoft, nem ismerem a készüléked, sem az eljárási technikád a szóban forgó dolog miatt, csak annyit akarok hozzá tenni, hogy újabb készülék esetében az init_boot fájl kell a rootnak, a megszokott régebbi készülékeknél boot fájl. Amúgy a twrp-ből telepítés már régi elavult megoldás, magisk telepítése, fent az összefoglalóban írva van pár lépés úgy emlékszem.
4, Más téma...
#5990, kicsit nyakatekertnek gondolom, de ha így jó... :/Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
gruma
újonc
Gránit appra megoldás: frissíteni Magisk 27007-re, Shamiko 1.1.1-re, beépített Zygisket kikapcsolni, helyette ZygiskNextet felrakni.
Innen csórtam: [link]
(Illetve ha véletlen valaki ugyanezzel szembesülne: nekem ezután elromlott az LSposed és vitte magával az egész Zygisket, erre a megoldás LSposed_mod [link] )
-
user26
senior tag
válasz sixtybi #5964 üzenetére
Szia!
Ota frissítés után a revanced nálam elszált, amit ajánlottak legfrissebb (youtube-revanced-magisk-v19.16.39-all), tegyem fel, és nálam is ezt írta. Jó pár napig nem foglalkoztam vele (2-3), tegnap este láttam ezt meg: youtube-revanced-extended-magisk-v19.16.39-all
Ez gond nélkül települt, és minden olyan mint volt.
Oneplus 12, global v840-re frissültemXiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Imdre
aktív tag
válasz nutfile #5983 üzenetére
Akkor egyre több a Oneplus közös szál...
Csak nem a gyártói rom a baja? Akkor szúrnám t*kön magam, ha unroot után se mennePpenoO: az érdekes, mert nálam a 9.96.0 a legfrissebb. Ez nem megy, de a korábbi 9.94.0 meg igen. Na ezért volt, hogy Nálad indul, amiket írtál beállításokat/modulokat. Kíváncsi vagyok indulna-e Neked a 9.96?
[ Szerkesztve ]
-
Imdre
aktív tag
Igen ez tiszta. Enforce denylist tiltva, így a Shamiko dolgozik. Viszont így sem megy a Gránit. Eddig így volt jó és így is jó a korábbi verzió (+ persze Magisk hide + Icebox fagyasztás a Magisk-re).
Próbából tettem csak át, hogy shamiko ki, enforce denylist be, de így a régi verzió sem megy.
Már nincs ötletem valakinek miért megy olyan setup alapján, amivel nekem sose működött. Elkeztem sorra jegelni a root appokat, de az se vezetett eredményre.
Csak próbálnám kideríteni, hogy mitől nem megy az új verzió -
crok
Topikgazda
Elég ha a deny list-re teszed a TB-t, majd a Shamiko az alapján rejt amit tud (a checker alkalmazásokat ugyanúgy kell kezelni mint a banki alkalmazásokat, hiszen erre vannak kitalálva).
Ha Enforce-olod a deny list-et akkor totálisan megtiltod hogy a Magisk hozzányúljon az adott alkalmazás folyamataihoz.. és mi nem fog még akkor tudni hozzányúlni? Igen, a Zygisk és a Zygisk alapú modulok mint pl. a Shamiko, LSposed, etc. Pont ezért hasal el a Gránit is ha Enforce-olod, mert se a Shamiko se semmi más ami a rejtésre volna alkalmas nem tud hozzányúlni a folyamathoz.[ Szerkesztve ]
-
nutfile
aktív tag
-
LaySoft
tag
Értem. De akkor energiezolee-nak mitől megy? Sajnos arra (még) nem válaszolt, hogy milyen Magisk moduljai vannak...
-
crok
Topikgazda
-
xabolcs
őstag
Van egy Xiaomi Note 5 Pro / whyred keszulekem.
Gyari rommal (Android 8-cal jott ki, de a legfrissebb 9-es), zart bootloaderrel is csak device integrity-t tud.Ha tenyleg behozzak a strong-ot, akkor majd megyek reklamalni, hogy szerintuk melyik a biztonsagosabb, a zart bootloader device integrity-vel vagy a (nyitott bootloader) strong integrity-vel.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
crok
Topikgazda
(Csak ha van StrongBox - egyébként még mindig elég instabil sajnos de hátha lesz keybox hozzá. A10-en még nem olyan a "védelem", ez még nem univerzális. Chiteroman csinált egy Poco F3 ROM-ot egy jó hete ahol eleve integrálva van ennek a működése, ott ugye így se root se Magisk se KSU se semmi nem kell a Strong-hoz - "csak" keybox.. de hajrá ( : )
Erste: Minimum Android 9-re akarnak áltállni 2 hét múlva mert előkészítik a Strong-ra váltást (gyárilag szállított Android 8 felett már kötelező volt a TEE hardver a készülékben a Google megfeleléshez -> onnan már nem kell sokat matekozni hogy miért nem engednek be alacsonyabbat..).
Gránit: szintén zenész de még van benne custom root check, gyanítom marad is.
PS: sajnos nem lesz sok időm behatóan root-al foglalkoznom. -
lecsek
tag
Tricky-Store 1.2.0-RC1 [link]
Android 10-11 is támogatott
TB Checker - Strong integrity PASS -
sixtybi
tag
-
LaySoft
tag
válasz energiezolee #5958 üzenetére
Magisk-ban milyen modulok vannak?
-
Imdre
aktív tag
Köszi szépen, de így sem megy
Próbáltam többféleképpen, de csak nem ment.
Egyelőre feladtam. Érdekes, hogy visszarakva az eggyel korábbi verziót az mindenféle piszka nélkül pöccre megy
Majd lehet teszek egy próbát a Canary-val + legfrissebb Shamiko. Stabilról Canary-ra, illetve ha más miatt vissza kellene térnem stabilra, annak mi a menete? -
Imdre
aktív tag
Kiprópáltam a Te és az energiezolee által írtakat, de így sem megy. Nem tudom mi lehet, ami nem tetszik neki, nálatok meg sikán megy... Igaz stabil 27-es Magisk van, arra ugye nem megy fel a legfrissebb Shamiko, de energiezolee még ezeket se használja.
Gondolkodtam még a hide my apps modulon, de akkor meg a Raiffeisen nem indult -
LaySoft
tag
válasz energiezolee #5958 üzenetére
Köszi, este kipróbálom!
-
PpenoO
őstag
Törölted a play services framework cachet? Az képes ilyen csodákra. Nálam 27006os magisk (saját hide on), friss shamiko, configure nem enforceolt list (play store, play services, framework és a gránit app), zygisk detach + apkval megy a legfrissebb gránit is.
[ Szerkesztve ]
-
Imdre
aktív tag
válasz energiezolee #5954 üzenetére
És milyen beállításokkal megy?
-
LaySoft
tag
válasz energiezolee #5954 üzenetére
Na ez jó hír, hogy nem a strong integrity a baj. Tudsz mondani Gránit app verziót?
-
Imdre
aktív tag
Ettől féltem
Egyelőre visszatettem a korábbi verziót, de szerintem a Raiffeisen-hez hasonlóan ideig-óráig fog csak menni...
Köszi, ha sikerül utána nézned
Hamarosan tényleg ellehetetlenül a root társadalomSzerk: 17.1 van még, az Play integrity szerint rendben van...még
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
Szerintem a Gránit meg az Erste is átáll Strong Integrity-re. Az Erste szerintem biztosan. Remélem lesz időm és utánanézek..
Mindenesetre frissíts PIF-et mert van új build: V17.4 új fingerprint-el, lehet eltört nálad (is) és csak Basic-en van most.{
"ID": "AP41.240726.010",
"BRAND": "google",
"DEVICE": "komodo",
"TYPE": "user",
"TAGS": "release-keys",
"FINGERPRINT": "google/komodo_beta/komodo:15/AP41.240726.010/12266677:user/release-keys",
"MANUFACTURER": "Google",
"MODEL": "Pixel 9 Pro XL",
"PRODUCT": "komodo_beta",
"INCREMENTAL": "12266677",
"RELEASE": "15",
"SECURITY_PATCH": "2024-08-05",
"DEVICE_INITIAL_SDK_INT": 32,
"spoofProvider": true,
"spoofProps": false,
"spoofSignature": false
}[ Szerkesztve ]
-
Imdre
aktív tag
Mai Gránit bank app frissítés után az istenért nem akar indulni. Stabil Magisk 27 + shamiko + konfigolt denylist + Magisk app hide + Icebox fagyasztás kombóval eddig nem volt gond, de mai frissítés után már nem indul. Ötlet esetleg?
-
janakbacsi
őstag
-
crok
Topikgazda
válasz janakbacsi #5942 üzenetére
Ha nincs us Magisk akkor miert ide irsz?
BTW LSPosed + a DisableFlagSecure modulod helyett probald meg akkor a javasolt modullal innen: [link] Amig az alkalmazasba hook-olsz barmivel addig felfedezheto neki.. a CustoMIUIzer pl. nem hook-olja igy azt nem is nezi-latja. -
zsola400
aktív tag
Nálam xiaomi.eu rom-on így néz ki: Magisk 27.0>YouTube/Zigisk-detach/LSPosed modulok, LSPosed-ben pedig CustoMIUIzer ami a screenshot, statusbar, ikon száma/elrendezés +stb, ezzel rengeteg módosítás megoldható egy modullal. Magiskban DenyList-be az appok Raiffeisen, Unicredit, Revolut, Wise stb, Magisk fagyasztva, bár fagyasztás nélküli is indulnak az appok.
Eddig amit nem sikerült elindítan az az AlfaGo (biztosító app) és a Barion. -
janakbacsi
őstag
válasz energiezolee #5941 üzenetére
nincs magisk nálam. helyette van a kernelsu. a kettő együtt nem javasolt.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
energiezolee
aktív tag
válasz janakbacsi #5940 üzenetére
Szia!
Próbáld ki ezt:
Ehhez csak Magisk kell, és működik Gránit app-ban a képernyőkép készítés...[ Szerkesztve ]
Üdv : Energie Zolee
-
crok
Topikgazda
válasz janakbacsi #5936 üzenetére
Ezek egyaltalan minek vannak fent?
Foleg a masodik. De az LSPosed is.
Irtad tan' a Secure Flag leszedeset - az pl. pont megakasztja. -
janakbacsi
őstag
válasz sixtybi #5933 üzenetére
hiába rejtem el, így sem működik. pedig biztos van valamilyen megoldás rá, hogy ne ismerje fel a zygisk és lsposed kernelsu modulokat a gránit bank alkalmazás, mert ezelőtt valamikor működött a screenshot a banki alkalmazásban, de már elfelejtettem sajnos, hogy pontosan mit kell csinálni. emiatt a kettő miatt nem indul el.
[ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
sixtybi
tag
válasz janakbacsi #5932 üzenetére
Én a myraiffeisen-nel szívtam, de végül feladtam. Gránit megy. Hide my applist-et használsz? Én abban mindent elrejtek, ami miatt hisztizhet.
-
janakbacsi
őstag
xiaomi.eu rom-os telefonomon nem működik a gránit bank alkalmazás, a revolut megy. nem tudok rájönni hogy miért. van valakinek esetleg ötlete?
leszedtem ezt a két modult és most megy.
[ Szerkesztve ]
-
sixtybi
tag
válasz dilajoska1 #5930 üzenetére
Ugyanígy jártam, és ugyanez volt a megoldás.
-
dilajoska1
őstag
Akinek szüksége van az LSposed-re és neki is hasonló hiba jelentkezett az a magisken belül erre frissítse és így már működik.
[link][ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
dilajoska1
őstag
Na meg van. Az Lsposed zavart be.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
dilajoska1
őstag
Probaltam a zygisk next-et de az sem működik. Szerintem a google csinált valamit.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz dilajoska1 #5925 üzenetére
Zygisk kikapcs, restart, Zygisk visszakapcs, restart - altalaban segit.
-
dilajoska1
őstag
Most telepítettem a legújabb Google Play renszerfrissítéseket és telejesen elszált a zygisk így a PIF és semmi Zygisk-es cucc nem működik.
-
user26
senior tag
válasz janakbacsi #5921 üzenetére
Szia, milyen custom ROM ?
Akiket ismerek poco F5 Pro -ra fejlesztők, ők kezelik a helyzetet, illetve tegnap olvastam, hogy most olyan romokat "gyártanak", a fejlesztők, ami Json frissítőt tartalmaz. Persze ez is egy alternatív megoldás.
"Most Roms now imp a Json updater so if not work you can just tap in the menu and It Is fixed"Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
janakbacsi
őstag
válasz janakbacsi #5921 üzenetére
device integrity nem jó.
-
janakbacsi
őstag
erre van valami megoldás? poco f5 custom rom.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Érdekességképp: chiteroman mégsem csinál több Tricky Store build-et.. viszont talált egy módot amivel egy CRDroid-ot Strong-al le tudott tesztelni.. csinált egy pull req-et is a crDroid-nál.
Fontos megjegyzés: Ez mind-mind csak és kizárólag a Play Integrity kijátszására megy ki - ettől még root-ot, root-ra vagy akár csak nyitott bootloader-re utaló nyomokat, jeleket, etc. bármelyik alkalmazás kereshet ill. nem feltétlen néz Play Integrity-t. Fejlesztői döntés mit néz vagy mit nem, átmehet PI check-en a készlék de simán megfoghatja egy-egy app "root nyomokkal" és fordítva. -
G48
senior tag
Ha a Wallet látta egyszer hogy nincs DEVICE, utána akkor sem lehet vele fizetni ha lesz újra? Csak ha a datákat törlöm?
-
sixtybi
tag
válasz janakbacsi #5904 üzenetére
Mi az, ami miatt fontos a strong?
-
crok
Topikgazda
Kell a keybox..
-
xabolcs
őstag
Szamomra csak az derul ki a bejegyzesbol, hogy a "whichever module you prefer" modulok kozul a TrickyStore-ral es le nem tiltott keybox-szal sikerult STRONG-ot csinalni.
A rom-ba integralt (de kikapcsolhato) play integrity-rol nem latok infot, csak annyit, hogy friss-ropogos.
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
janakbacsi
őstag
evolution rom-ot készítők megcsinálták a strong integrity-t?
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz sixtybi #5901 üzenetére
Azzal pont hook-olod az alkalmazast, arra meg fagy, crash-el. Torold a modult, ne csak kikapcs mert akkor y telepitett apk-kent meg lathatja (HMA ugyanez..). Fel kell takaritani utana, Zygisk ki majd bekapcs (restartokkal jar ugye). Zygisk-next-et is kiprobalhatod a Magisk sajatja helyett!
-
sixtybi
tag
Most visszagondolva azután romlott el, hogy a disable secure flag lsposed modul-ban engedélyeztem, hogy tudjak screenshot-ot csinálni a myraiffeisen app-ban is. De még utána jó volt, mert tudtam. De lehet ehhez van köze. Viszont hiába szedtem ki, vagy raktam disabled-be a modult, sőt az egész lsposed, így sem megy. Az oxygen customizer-t nem ismerem. Az mire jó amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest