Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
energiezolee
aktív tag
-
energiezolee
aktív tag
válasz
zsola400
üzenetére
Gondolom adattörlés megvolt a play áruháznál... Ha igen és úgy sem jó, akkor ez van sajna. Úgy tudom, hogy basic-el is megy majdnem minden app, de most már van elvileg valid keybox is, szóval a régi megoldás is újra működik...
janakbacsi #8058
Nálad nem tudom mi lehet a probléma. Próbáld meg krics által linkelt videót, hátha... -
-
energiezolee
aktív tag
Ez már haladás. És gondolom Tricky listához is hozzá adtad... Magisk Alpha és annak rejtése is szükséges a Revo elindulásához, illetve Magisk-ben tiltólistára kell tenni minden folyamatát. Illetve Zygisk Next 1.3.1. ezzel a beállítással.
Ezek után adattörlés Revolutnál, majd kéne mennie. -
energiezolee
aktív tag
válasz
martongunar
üzenetére
Úgy tűnik, hogy abban (my Raiffeisen) összetettebb root detektálás van, mert nálam sem megy Magisk alatt. Így valószínűleg csak KernelSU és APatch allat működik.
-
energiezolee
aktív tag
Szia.
Úgy tudom már nagyon kevés (vagy nincs is) az cfw ami alapból kap tanúsítványt a play áruháztól. Ha itt vissza olvasol (elég sokat) akkor van néhány ötlet hogyan lehet tanúsított a szoftvered. A DÁP biztos hogy nézi, a Revolutban nem vagyok biztos, de az tuti, hogy a tanúsítvány megszerzéséhez és a Revo működéséhez is elengedhetetlen a Tricky Store használata.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
debug.zip nem kell.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi. Már nálam is rendbejött, csak kellet egy teló újraindítás is. Nem volt elég csak az áruház adatait törölni...
-
energiezolee
aktív tag
Nálam lehalt a Play Store. Nem hogy Strong, de még csak Basic sincs, és tegnap még semmi baja nem volt. Ez miatt DÁP sem működik. Sehogy sem tudok legalább egy basic integritást sem intézni... Valakinél hasonló? Áruház verzió: 48.8.07-31.
-
energiezolee
aktív tag
-
energiezolee
aktív tag
válasz
Headless
üzenetére
custom.pif.json-ban beállítottad, a spoofVendingFinger-t 1-re? Én Wallet-el alapból nem foglalkozok, így azt nem tudom. Szerintem felesleges is vele bajlódni root-olt telón, mert úgyis csak pár napig működik mindig. McDonald's-al pedig érdemes kipróbálni, hogy a kuponok QR kódját is betölti-e, mert akkor tuti a működése, és az elvileg csak minimum 3/2-es integritással jelenik meg...
-
energiezolee
aktív tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Én semmit nem másoltam át...
-
energiezolee
aktív tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Próbáld ki úgy, hogy a Zygisk Next legfrissebb verzió telepítése után KsuWebUI-ban beállítod a Next-et a mellékelt kép alapján. De telepítés előtt érdemes legalább kikapcsolni (bár elvileg nem számít, ha nincs kikapcsolva) Shamiko-t Magisk-ben. Nálam Play Integrity Fork v14 van még modulként, de szerintem Pif Next-el is kell működnie. Assistant nincs telepítve az én telómon és minden működik.
[kép] -
energiezolee
aktív tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Szia.
Nálam is ugyanaz van a MÁV +-nál, mint nálad. Play áruházban nem jelenik meg, de külső forrásból letöltve sem működik. Hiába teszem Magisk tiltó és Tricky Store listára. Előző verzióval is próbáltam, de nem működik az sem. Ott valami nagyon szigorú rendszerellenőrzés lehet az app-ban.
-
energiezolee
aktív tag
Sziasztok.
Nálam a Zygisk Next 1.3.0-RC1 frissítés totál kinyírta a teljes root-ot. Visszatéve az 1.2.9.1-et újra hibátlanul működött minden. Lehet csak nálam van így, de inkább jelzem nektek.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Akkor feldobtam a frissítét, majd vissza a Targeted Fix-et. Nem kér enni úgy sem...

-
energiezolee
aktív tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Én inkább hagyom a régit... Vagy van valami amiért érdemes frissíteni?
-
energiezolee
aktív tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Magisk-ben megjelent egy PIF Fork frissítés (141000) és letöltve megint csak basic lett, és eltűnt belőle a spoofVendingFingerprint opció. Visszatéve az általad linkelt verziót újra strong lett...
Elképzelhető, hogy elrontották a frissítést vagy még nem került bele spoofVendingFingerprint opció ebbe a frissítésbe? -
energiezolee
aktív tag
Az "su" parancs nincs az elején, azt ne felejtsd el. [kép]
Tehát először az "su" majd utána jön a "pm uninstall -k –user 0 eu.xiaomi.module.inject"
Amúgy neked nem Note 10 Pro-d van? Csak mert a rom, az Mi 10 Pro-ra való, ami az általad küldött linkben szerepel. Egyébként szerintem viszont benne van abban is az inject app, de nem vagyok benne 100%-ig biztos. -
energiezolee
aktív tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Kösz szépen, működik! Annyit fűznek hozzá, hogy nem kell törölni a custom.pif-et, mert amúgy is átnevezi "magának" .bak-ra és a helyébe lép az új custom.pif. [kép]
-
energiezolee
aktív tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Így már értem.
Akkor kérlek még abban segíts, hogy az új CI-t hogy kell "integrálni"? Köszönöm!
Amúgy a linked hibás sajna.pomm #7847
Nem tudom mi lehet nálad. Eleve ugyanazt a ROM-ot használjuk ugyanolyan telóval. Viszont nem láttam, hogy írtad volna a xiaomi.eu saját inject moduljának törlését. Az nem maradt ki véletlenül? -
energiezolee
aktív tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Nekem eleve nem volt benne az a sor amit át lehet állítani, szóval nálam ez az érdekes. Gondolom csak annyit kell tenni, hogy rányomok az action gombra és letölti a fingerprintet, majd a custom.pif.json-ben kéne lennie az új sornak. Vagy tévedek? [kép]
-
energiezolee
aktív tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Köszi, de egyelőre még nem aktív. Most próbáltam ki...
-
energiezolee
aktív tag
Fura...
Gondolom a Play Integrity Fork "Action" gombra nyomás után a Tricky Store listán rajta vannak a Play Szolgáltatások, és Áruház folyamatai... Illetve Set Valid Keybox és Set Security Patch "nyomkodása" megvolt, majd Save is?
A SpoofFP tartalmáról tudsz küldeni képet? Illetve arra érdemes figyelni, hogy nem a pif.json-ból kell bemásolni a fingerprint sort, hanem a custom.pif.json-ból a "playintegrityfix" könyvtáron belül.
Aztán jöhet a Play Áruház adattörlése, majd a biztonság kedvéért egyből jöhet egy újraindítás is... -
energiezolee
aktív tag
Bocs, lejárt a szerkesztési idő. Most látom, hogy Shamiko nem a legfrissebb neked. 1.2.5 a legújabb...
Egyébként szerintem, ha törölnéd a Revolut adatait, az sem működne utána a jelenlegi moduljaid mellett.
És minimum egy "basic" integritas is kéne neked, az pedig a Tricky Store-on múlik és azon belül pedig a keybox-on. -
energiezolee
aktív tag
A PlayIntegrityFix-Next nem "működik" együtt Shamiko-val. Neked a Play Integrity Fork v14 kell. Szerintem az lesz a gond. A Next-hez a ReZygisk kéne, de Shamiko nélkül nem működik a Revolut.
George azonnal ki kéne írja, hogy root-olt a teló vagy csak bejelentkezés után? Mert nekem simán elindult, még csak tiltólistára sem kellett tenni. Viszont nincs bankszámlám náluk, így nem tudok bejelentkezni.
Fura, hogy nálad a Curve sosem működött. Nálam pedig sosem volt olyan, hogy ne működne.
-
energiezolee
aktív tag
Nekem is ugyanez a készülék és szoftver van. Minimum a "device" meg kell legyen legújabb Magisk alpha, PlayIntegrityFork v14, ZygiskNext, Shamiko, Spoof FP modulokkal. Nem felejtetted el véletlenül letiltani, vagy eltávolítani a Xiaomi.eu-s injektor app-ot? Az OTP csakis Magisk fagyasztással fog menni ezek mellett is. Wallet sajna offos a mi telónkon, de van helyette Curve Pay.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Nem "törte el" de a spoofProvider 1 sem hozott változást, így egyelőre maradt a "device", ami tökéletes.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Értem. Köszi szépen a részletes leírást!
UI.: checker app helyett én a play áruházét használom. Szerintem felesleges még 1 appot pluszba letölteni... -
energiezolee
aktív tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Félig meddig értem, amit írsz. spoofVendingSdk 1-et mivel, illetve hogyan ellenőrizzem? Amúgy tegnap hamar ittam a medve bőrére, mert ma már csak "device" a play áruház adattörlés után.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Úgy tudom, hogy a Wallet mostanában nem igazán működik, de ha tévedek javítson ki valaki. Emlékeim szerint pár embernek sikerült működésre bírnia, de azt nem tudom, hogy azóta is működik-e nekik...
-
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Sajnos én csak Magisk témában tudnék segíteni neked. Olyan segítségére lesz szükséged, aki a ksu next root-ot használja, de viszont így már ez a téma nem tartozik ebbe a fórumba...
-
energiezolee
aktív tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Tegnap frissült a Play Áruház, és megmaradt a Strong, szóval király a megoldás amit leírtál és linkeltél.

-
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Milyen banki alkalmazásokat használnál egyébként?
Play Áruház "Basic" integritása megvan? Ezzel tudod ellenőrizni.
Legtöbb banki alkalmazáshoz legalább "Basic" integritás szükséges. Ha az nincs meg, akkor sem azok, sem a Curve Pay nem fog működni... -
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nálad a root -al lesz valami, mert a Curve appon belül kell beállítani, hogy alapértelmezett fizetés legyen, de neked ott hibát ír ki. Valószínűleg a Curve érzékeli a root-ot. Revolut működik, vagy egyéb banki alkalmazás? Play Áruházban legalább a "Basic" integritás megvan?
-
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Beállítottad alapértelmezett fizetési eszköznek a Curve appon belül? Ha jól emlékszem ott kell beállítani. De megpróbálhatod az nfc beállításokban is, mielőtt modulokat cserélgetsz, vagy telepítesz. A végén az nfc fizetési beállításoknál így kell kinéznie.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nálam jelenleg a PlayIntegrityFix-NEXT 3.0, ReZygisk v1.0.0-rc.3, Tricky Store 1.3.0 van Tricky Addon 4.1-el, és SpoofFP v1 a Play Áruház "Strong" integritása és tanúsítottsága miatt. De az utóbbi nem szükséges a Curve Pay működéséhez. A Curve összes folyamatát (jelenleg 2 van) Magisk tiltólistára kell tenni, és ezeknek a kapcsolóknak úgy kell lennie, ahogy a képen látod, de Tricky Store-hoz nem kell hozzáadni.
Ezek mellett a Gránit Bank, Digitális Állampolgár, MobilKincstár, NAV, ONE, Revolut, Telekom, Curve Pay, McDonald's, ZEN.com, ChatGPT működnek normálisan. -
energiezolee
aktív tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Szia!
Te egy Istenkirálycsászár vagy!

Valóban működik, és utána csak Magisk tiltólistára rakva a Meki 2 folyamatát az is életre kelt, tehát Tricky Store-hoz nem kell hozzáaadni. Még a kuponbeváltás is működik, szóval köszi szépen!
Ráadásul nekem nem is a PIF fork van telepítve, hanem a PlayIntegrityFix-Next, de azzal is simán működik.
[kép] [kép] -
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Ide írtam választ.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Természetesen a legújabb 47-es. Köszi az infókat! Akkor várunk... Az egyik hozzáértő majd csak talál valami megoldást.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Nekem még a "device" sem sikerül sehogy, szóval nem értem... Android 13 van a telómon.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Köszi a visszajelzést.
Közben a hozzászólásom után nem sokkal már én is rájöttem, hogy még a basic-em is elszállt és azért nem indult, Tricky Store-ban a valid keybox-ra nyomás után helyreállt.
-
energiezolee
aktív tag
Nekem a legújabb DÁP (1.14.25.2270757) is elhasal. Ilyen még nem volt. Az eddig mindig működött... Szerencsére már előtte kifényképeztem a QR kódot, így tudom magam igazolni.
-
energiezolee
aktív tag
Nem egyedüli a problémám: [link]
Egyébként, ha letiltjátok a play áruház frissítését, akkor előbb utóbb nem fognak működni az appok. Legelőször a ChatGPT nem fog, mert annak mindig a legfrissebb verzió kell...#7736 SerialWin7
Nálam is a törlés után kezdődött a dolog.#7735 setino
Ezekkel a modulokkal és beállításokkal is próbáltam, de nem segített. -
energiezolee
aktív tag
Valóban! Nálam is pont úgy viselkedik, mint nálad. Nekem sincs még basic sem, ha azokra nyomok. De neked legalább van tanúsítványod. Én már vagy 10x töröltem a szolgáltatások, keretrendszer (framework), és áruház adatait, illetve próbáltam a frissítések eltávolítását is, de ugyanúgy "az eszköz nem rendelkezik tanúsítvánnyal" hibaüzenet fogadott...
-
energiezolee
aktív tag
Akármilyen trükköt próbálok, nem működik. Nem tudom visszahozni az Áruház tanúsítványát. Nagyon sokmindent kipróbáltam, és egyik metódus sem segített. És az integritást sem tudom basic "fölé" vinni. Tegnap óta ezzel szenvedek...
crok #7728
Köszi! Nekem ki is írta az Alpha Magisk mikor elindítottam, hogy van frissítés... -
energiezolee
aktív tag
Nálam is minden működik (még a Revolut is), kivéve a Meki és a Wallet. Szóval érdekes ez a "nem tanusított eszköz" dolog. Amúgy eddig nekem is tanusított volt, amíg nem töröltem az szolgáltatások és az áruház adatait...
-
energiezolee
aktív tag
válasz
K_a_m_i
üzenetére
Basic elég neki. Kell még a működéséhez alpha Magisk és rejteni is kell a tiltólistájában (nálam csak az első folyamat van rejtve), illetve Tricky Store listán is rajta kell lennie, mert nézi a boorloadert is. HMAL-t én nem használok és tökéletes működik a Revo. Magisk fagyasztása sem kell hozzá, mert az csak az OTP-hez kell.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Köszi. Akkor eddig te vagy az egyetlen, mert DÁP topikjában eddig akik irtak, azoknak nem. Biztos, hogy az általam írt verziót használod? [link]
-
energiezolee
aktív tag
Nálatok a DÁP rendben működik? Nem a belépéssel van gond, hanem a saját adataim, vagy a gépjármű adatok lekérésekor, illetve a tárhely sem elérhető és például a erkölcsi bizonyítvány opció is eltűnt a főmenüből. Szinte mindenütt karbantartásra hivatkozik.
Ez a legújabb 1.13.252040428-as verzió.
Köszi előre is, hogy megnézitek!
-
energiezolee
aktív tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
-
energiezolee
aktív tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Honnan tudod? Nem is írtam ez előtt.
A MobilKicstár is megy nálam, csak annyi, hogy frissítés után valamiért kivette "magát" a Magisk tiltólistáról és vissza kellett rakni a folyamatokat... Szóval nálam semmilyen működést nem "törölt" el az újabb alpha, pedig már nekem is csak 3/1 az integritásom. -
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Ebben igazad van és egyáltalán nem leb@szásnak szántam, de szegény crok már biztos nem örül a sok off-nak, és a Curve topikjában is valószínűleg szívesen látnak ilyen és hasonló információkat és ott szinte azonnal reagálnak is rá, ha más is tapasztalt hasonlót.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Érdemes a System státusra nézni, ha nem működik a fizetés, illetve lehet emailt is kérni, ha a rendszerrel probléma van. De azt sem értem sokan miért ide írnak még mindig a Curve-el kapcsolatban, hiszen van saját fóruma, ahol egyébként a topikgazda ki is írta, hogy gond van a rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

crok