Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Csinált egy target.txt nevű szövege dokumentumot a gyökér könyvtárba és írd bele hogy:
# target.txt
# use automatic mode for gsf
com.google.android.gsf
# use leaf certificate hacking mode for key attestation App
io.github.vvb2060.keyattestation?
# use certificate generating mode for gms
com.google.android.gms!
# use Revolut
com.revolut.revolutEzzel mennie kéne a Revolutnak.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
debug.zip nem kell.
-
zsola400
senior tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Magisk Alpha is kell hozzá, hogy induljon a Revolut.
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Az utobbi napokban elszállt a youtube revanced és a music revanced is. Gondoltam újra telepítem, de ez a hiba üzenet fogadott a KernelSU-ban. [kép] Ezek után vissza váltottam a 2.0.0 verziós KernelSU-ra, hátha a legfrisebbel vannak gondok. Azonban ekkor sem oldódott meg a dolog. Leszedtem minden modult, újra raktam az egész rootot, ugyan az a hiba. Tanácstalan vagyok... Szerintetek mi okozhatja? Konkrétan nem települ fel rendesen, csak az alap music és youtube települ, a revanced kiegészítők nélkül. Eddig mindig működött. Most kipróbálom hogy a régi KernelSU-t felrakom, hátha... De ha van ötletetek mi okozhatja a hibát ne tartsátok magatokba. Köszönöm!
-
user26
senior tag
Üdv!
Az OTP Banki alkalmazás "figyeli", hogy az integritás jó, vagy nem jó ?
Az integritás szó alatt azt értem, hogy a play store tanúsított, vagy nem, az integritásban a "basic, device, stong" mit ad vissza, ezek visszadott értékei alapján az app hogy viselkedik? -
energiezolee
aktív tag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszi. Már nálam is rendbejött, csak kellet egy teló újraindítás is. Nem volt elég csak az áruház adatait törölni...
-
Black&White
addikt
válasz
energiezolee
üzenetére
Nálam is ez volt ,de TS-ban egy set valid keybox a basic, meg a device integityt rendberakta.
-
xabolcs
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Ilyenkor a KeyAttest-tel nezd meg a hasznalt keybox ervenyesseget!
Valoszinuleg visszavontak! -
energiezolee
aktív tag
Nálam lehalt a Play Store. Nem hogy Strong, de még csak Basic sincs, és tegnap még semmi baja nem volt. Ez miatt DÁP sem működik. Sehogy sem tudok legalább egy basic integritást sem intézni... Valakinél hasonló? Áruház verzió: 48.8.07-31.
-
szazs89
újonc
Üdv! Gondoltam megosztom, hogy nálam mi a helyzet..
(Galaxy S10e, LineageOS 23.0, SwiftKey)Magisk Alpha 30400 (hidden, builtin Zygisk + denylist)
osm0sis/PI Fork v14(141000) (a most kijött v15-öt nem próbáltam)
5ec1cff/TS v1.4.1 +KOWX712/AddonModule v4.3:
+ SelectAll, Deselect Unnecessary [Save]
+ Keybox > Valid (AOSP-vel nem ment a DÁP, MKincstár)
+ Set Security Patch > Get SP Date [Save]
+ [Save]Így amit próbáltam minden megy:
George, Simple, OTP (Shelter-ben), Telekom /TvGO, BpGO, DÁP(*), MK(**)
A (**) kivételével eddig a TrickyStore nélkül is ment minden (csak PI Fork volt fent), illetve
a (*) csak nemrég kezdett (megint) root-ot kiabálni, viszont a fenti beállításokkal már újra elindul, ahogy a MKincstár is végre engedi az azonosítást.Az Integrity Checker csak Basic-et mutat, igaz a PlayStore adatokat (cache?) nem töröltem.
Egyedül a MÁV+ nem megy (Shelter-ből se): szó nélkül kilép.
-
krics
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Működik a wallet is, a modulok simán alapbeállítással futnak.
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Ez a chat oldal nagy segítség volt. Most már működik a mobilkincstár. Senki , sehol nem tudta ezt a billentyűzet beállitási problémát. Egy dolog ami még mindig probléma a Repont applikáció, hol működik, hol nem . Poco F7 indonéz romon vagyok. Tudtok esetleg valamit erre?
-
xabolcs
őstag
válasz
zsola400
üzenetére
Hát komoly fejlesztés volt az ÁK részéről
Min mulik, hogy valami gyari billentyuzet vagy sem?
Peldaul van a LineageOS, az AOSP billentyuzettel jon. Aztan persze ratesz az ember valamelyik Gapps csomagot, hogy tudjon szivni a Play Integrity-vel.
Akkor meg a GBoard-ra fog fujni a MAK? Es ha rogton valamelyik "priv-apps" konyvtarba teszi (pl. ota.zip-et ujracsomagolva, vagy epp "billentyuzet. zip"-et flash-elve), akkor is?
-
pvt.peter
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Köszi a leírást, egyelőre még nem mertem ráfrissíteni.
Látom, hogy jött frissítés ZygiskNext -ből. -
krics
aktív tag
Nekem a15 van a telón, gyári xiaomi hyperos 2. A máv+-t leszámítva minden működik a következő setuppal:
Kernelsu next + PIF Fork, ReZygisk, Tricky Store. Ahogy olvasom a sima Kernelsuval is ugyanígy ok ez a setup. -
K_a_m_i
tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Igen, köszi! Lecseréltem a Magisk Alpha-t, KSU Nextre és így nálam is megy.

-
user26
senior tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Szia. Nem bizos, hogy érdemben jól írom, de úgy tudom a Telekom TV go, az lehetséges, hogy a root miatt is nyafog, de a ROM miatt is panaszkodhat, hogy nem indul el. Ha jól emlékszem, de tévedhetek, root nélkül xiaomi.eu - s miui-n se ment.
-
SerialWin7
tag
Nem tudom, hogy mi ez a Guardian de nálam indul KSU Next + susFS mellett. PIF Fork, Tricky Store, susFS és Zygisk Next mellett. Ahogy a TV Go is...
-
K_a_m_i
tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Nekem nincs előfizetésem, de most kipróbáltam és nekem elindul a Telekom TV GO. A tiltólistához, a HMAL-hoz és a Trickystore listához hozzáadtam. A fentiekhez képest noHello nincs, PIF inject 4.3 és Trickystore van.
-
K_a_m_i
tag
Van ez az applikáció, ami akármit csinálok észleli, hogy root-olva van a teló. Ha valaki esetleg érzi a kihívást nagyon örülnék egy működő megoldásnak. DÁP, Raiffeisen, MHB, Revolut mennek. Magisk Alpha, az app a tiltólistán, emellett próbáltam Zygisk Assistant, Shamiko, Nohello, HMAL különböző kombinációival, a Magisk app rejtve plusz lefagyasztva. A Play tanúsítvány OK és Strong integrity van, de így sem jó.
-
dilajoska1
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
👍
-
Headless
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Ahh azt nem akarom végigjátszani legutóbb valamit annyira tönkre tett, hogy android autonál nem működött a google segéd/gemini.
Annyira nem érdekel a DÁP hogy foglalkozzak vele. Én szinte biztos vagyok hogy a romba nem stimmel valami. Várok egy frissítést hátha.
-
Headless
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Közben megtaláltam /data/adb/modules/pif de valtozatlan minden. Ahogy eddig. Action volt, reboot volt. Valószínű nálam a rom/kernel verzióban van valami. Amiért nincs basic sem...
Mc kupon mondjuk most nem ment, bár nem tudom azért mert próbált ellenőrizni hogy közelben vagyok-e. Mobilos rendelésnél hozzáadta.
-
energiezolee
aktív tag
-
Headless
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Merre lenne az a fájl? Minden pif action után bekéne állítani?
Jelenleg csak spoofBuild és spoofProps van engedélyezve.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
Headless
üzenetére
custom.pif.json-ban beállítottad, a spoofVendingFinger-t 1-re? Én Wallet-el alapból nem foglalkozok, így azt nem tudom. Szerintem felesleges is vele bajlódni root-olt telón, mert úgyis csak pár napig működik mindig. McDonald's-al pedig érdemes kipróbálni, hogy a kuponok QR kódját is betölti-e, mert akkor tuti a működése, és az elvileg csak minimum 3/2-es integritással jelenik meg...
-
Headless
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Hát én is kipróbáltam ez utobbit, de igazából ugyanaz a végeredmény minden megy kivéve a wallet és a DÁP.
valamiért az spic 0/3 amúgy, play storeban is, de revo, mcdonalds, tesco granit minden megy.
Matrixxrom 11.9.0 Android 15
-
energiezolee
aktív tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Én semmit nem másoltam át...
-
dilajoska1
őstag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Mert ott az oldalon ír valamit csak nem igazán tudtam értelmezni.
-
dilajoska1
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
És a Shamiko service.sh-ban lévő dolgokat nem kell átmásolni a Zygisk Next service.sh fájljába?
-
energiezolee
aktív tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Próbáld ki úgy, hogy a Zygisk Next legfrissebb verzió telepítése után KsuWebUI-ban beállítod a Next-et a mellékelt kép alapján. De telepítés előtt érdemes legalább kikapcsolni (bár elvileg nem számít, ha nincs kikapcsolva) Shamiko-t Magisk-ben. Nálam Play Integrity Fork v14 van még modulként, de szerintem Pif Next-el is kell működnie. Assistant nincs telepítve az én telómon és minden működik.
[kép] -
pvt.peter
őstag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Jól gondoltam, sikerült a frissítés 30400 -re (eredeti posztban pont fordítva írtam).
Frissítettem a ZygiskNextet is 1.3.0 -ra viszont azóta nem megy a Revolut, Mobilkincstár és DÁP.
Shamikot letöröltem (mert integrálásra került a ZygiskNextbe), majd visszaraktam de a helyzet változatlan.
Jelenleg ezek vannak fent:
- Magisk Alpha 30400 rejtve
- PlayIntegrityFix-NEXT v3.0
- Shamiko v1.2.5
- Tricky Store v1.4.1
- Zygisk Next v1.3.0
- zygisk-detach v1.20.1Tricky Addon -ban megcsináltam a szokásos lépéseket:
Select All -> Deselect Unncessary -> Save -> Keybox>AOSP -> Save -> Set Security Patch -> Get Security Patch Date -> Save -> Save
A MolbilKincstár és a Revolut felkiáltójeles, tehát Cert Generating opció van kiválasztva a Tricky Addon -ban mellettük.Erste, MBH App, Wise megy.
Revolut, Mobilkincstár, DÁP nem megy.
Curve Pay -el nem tudtam fizetni, mert fizetéskor elszállt az app, de belépni betudok és nem is kapok semmi figyelmeztetést a root -ra vonatkozólag.BASIC integritym van.
-
Headless
őstag
Sziasztok,
Nemrég frissítettem a telefonom matrixxrom 11.9.0 Android 15.
Magisk alpha 30.4
Zygisk 1.3 (alkalmazások tiltólistán)
Zygisk assistant
Trickystore 1.41 (alkalmazások target.txt-ben ,set valid keybox megvolt és a set security patch Date is)
Piffork 14(.1) action lefuttatvaDe még basic integritym sincs. Amúgy banki appok mennek meg alapvetően minden a DÁP és walleten kívül. Van esetleg ötletetek?
-
ranger69
tag
Sziasztok!
Redmi Note 10 Pro-ra tettem fel a legújabb crDroid 12.2-t, ami Android 16 alapú. A telefon sajnos 2 éve nem frissült, így sok szempontból nagy megújulás a régi MIUI után ez a rendszer. De sajnos néhány erre érzékeny app nem indul. Átnéztem az összefoglalót és az utóbbi 1-2 száz bejegyzést, de nem egyértelmű számomra mi az aktuális megoldás.
Elsősorban a Revolut használata érdekel: nincs rootolva a teló, a nyitott bootloaderre panaszodik.
Magisk a Tricky Store modullal elég vagy kell más is a megfelelő működéshez? -
pvt.peter
őstag
Jól gondolom, hogy Magisk Alpha frissítése 30400 -ről 30100 -ra működhet úgy, hogy a Lehetőségeknél a Recovery módot nem bepipálva továbblépek és a Módszereknél a Közvetlen telepítés opciót választom, ugye?
-
sixtybi
tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Felkiáltójellel vagy csak simán?
-
Norby86
őstag
Hello!
Próbáltam az általad ajánlott apk-t, meg külön a https://github.com/ShivamXD6/Simple-Flag-Secure/releases/tag/MOD-V4 linken található modult is, de egyikkel sem működik. KernelSU van fent, Lposed nincs. Ez lehet a gond? Ez csak Lposed modullal működik?
-
crok
Topikgazda
-
crazyman
csendes tag
Az miért van, hogy nekem a DÁP csak spoofVendingSDK=1-gyel működik? Úgy pedig a play store meg csomó minden nem...
-
sixtybi
tag
Megint történt valami? Hetek óta ment a telóm jól (kivéve revolut). 3/3. Most meg megint 0/3, és trickyben nincs valid keybox. Kb 1 napja. Ilyenkor nekem a Gmail elkezd nem frissülni, meg a DÁP nem működni.
-
K_a_m_i
tag
válasz
zsola400
üzenetére
Én ezt használom: https://github.com/ShivamXD6/Simple-Flag-Secure/releases/tag/MOD-V4 Ez nekem minden rom-on működött, minden applikációval. a disableflagsecure nem mindig volt jó.
-
zsola400
senior tag
Régebben mikor használtam NFC-s okosórát, csak akkor lehetett az órát hozzáadni a telón keresztül a Gpay-t ha a telón is működik a Wallet/Gpay, utána már nem ellenőrizte csak, ha valamit változtatni akkartál vagy pl. kártya hozzáadás, óra reset.
Vagy pl. Xiaomi óra ott van külön Xiaomi Pay vagy ha van olyan óra ami kezeli a CurvePay - t, ezzel működik telón is basic Integrity mellett az NFC-s fizetés. -
Narxis
nagyúr
Crdroid 9(Android 13) már túl régi ehhez a Zygisk Next + TrickyStore dologhoz, hogy legalább basic integrity legyen? Nem fontos, csak most nosztalgiázok és feltettem a legutolsó Android 13-as crdroidot a telómhoz és gondoltam próbálkozok. Az android 15-ös vagy 16-os custom ROM-oknál a fejlesztők barkácsolják ezt de kíváncsi voltam mekkora a különbség azzal az android verzióval amin gyárilag is fut, aksi idő és teljesítmény szempontjából.
Az igaz, hogy egy NFC képes okosóra vagy aktivitásmérővel működik a fizetés boltban, függetlenül attól, hogy a teló milyen állapotban van integrity szempontjából?
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan plugin amivel a védett tartalmakról is készíthető képernyő fotó? Pl. a banki appról.
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
revolu futtatáshoz kérnék segítséget. xiaomi 11 ultra. xiaomi.eu 14.0.13.0 stable. twrp. nyitott bootloader. Még nincs rootolva.
Itt találtam egy megoldást root nélkül de elég komplikált. https://xiaomi.eu/community/threads/fix-for-google-wallet-play-store-and-revolut.75896/?utm_source=chatgpt.com Működhet? Azzal kezdi hogy a magisket távolítsd el. Vagy ti mit javasoltok? Rootlással? Ha igen a lépéseket valaki letudja írni meg mit honnan telepítsek? köszi -
SerialWin7
tag
Én két eszközön, két különböző root implementációval használom a ZygiskNext v1.3-RC3-at és nincs gondom vele. A revolut meg annyi hogy hazzá kell adni target.txt-hez és revoke-olt keybox-al is indul.
Most van megint valid keybox, amivel megy a Wallet 2-3 napig... -
ath
senior tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Es tenyleg! Most van basic es device integrity is, store is jo.
-
ath
senior tag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Azt mivel lehet?
Nalam most se valid keybox, se store tanusitvany. Egyre idegorlobb ez a mokolas.. -
SerialWin7
tag
Integrity nélkül, zárt BL-t szimulálva nálam tökéletesen indul a Revolut.
-
K_a_m_i
tag
Csak érdekességképpen: van egy régi Ulefone Armor 7E telóm ami rootolva volt, de amikor a Google elkezdte ezt a sz@rakodást, akkor újraraktam a gyári ROM-ot (A9) és visszazártam a bootloader-t. Így szépen strong-nak mutatta a Play Integrity-t. Na, ma megnéztem és már csak basic integrity van. Ennek ellenére a Revolut megy rajta. Nem tudom mivel szórakoznak a Googlenél, de ha gyári ROM-mal, lezárt bootloader-rel sem fog menni a Revolut egy idő után, akkor bek@phatják. A másik telón, amin A12 van és rootolt most megint csak basic van, de azon nem megy a Revolut, mióta nincs keybox-om.
-
pvt.peter
őstag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Köszi a részletes választ.
Akkor valószínűleg új teli lesz
már több mint 5 éve nyúzom. -
pvt.peter
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
A 2. képen levő tanústványra gondolok, nálam a "Play Protect-tanúsítvány" menüpont alatt azt írja, hogy "Az eszköz nem rendelkezik tanúsítvánnyal".
-
dilajoska1
őstag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Köszi de sajnos így is csak basic. Néztem a Tricky-t és már abban is azt írja hogy invalid keybox.xml és úgy látszik hogy az új Yuri keybox-át is már bannolták.
-
SerialWin7
tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Nálam még strong van. De próbáld meg a spoofProvider-t 1-re állítani. Hátha bedobja a device vagy strong-ot.
-
G4bi89
senior tag
Gondolom bannolták a keybox-ot, mert még basic sincs.

Köszi google.... -
xabolcs
őstag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Koszonom, hogy leirtad!
Valamiert azt hittem, hogy A13 alatt konnyebb labdaba rugniuk a custom rom-oknak!
-
SerialWin7
tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Android 11-en nem kell az SDK spoof, hiszen eleve régi verdicten vagy, sajnos... Az új A13 illetve afelett van. A valid keybox.xml meg Tricky Store-hoz kellene... Ugyanis A13 alatt is device kell a tanúsítványhoz, ami két módon lehetséges. Az első valid keybox.xml, a második valid FingerPrint, ami eleve átmegy device-on. A printek 99% bannolva van, valid keybox meg ha van is akkor is 3 napig tart... A11 felett valami custom ROM-mal több esélyed lenne.
-
pvt.peter
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Azt gyanusitom, hogy a tanusitvanyt nezi, legalabbis jelenleg nem tudom ezt a magyarazatot kizarni (vagy pedig tanusitvanytol fuggetlenul szigoritas tortent nehany verzioval korabban...)
-
energiezolee
aktív tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Szia.
Nálam is ugyanaz van a MÁV +-nál, mint nálad. Play áruházban nem jelenik meg, de külső forrásból letöltve sem működik. Hiába teszem Magisk tiltó és Tricky Store listára. Előző verzióval is próbáltam, de nem működik az sem. Ott valami nagyon szigorú rendszerellenőrzés lehet az app-ban.
-
pvt.peter
őstag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Play tanúsítvánnyal kapcsolatban a "Spoof sdk version to Play Store" opciót nem volt még bekapcsolva, de bekapcsolás után is ugyanaz maradt minden.
Ezt konkrétan hogyan és mivel kellene csinálni? -> "A play tanúsítványhoz meg kell egy keybox ami eléri a device szintet"Ezek vannak fent:
-
SerialWin7
tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Nálam tökéletesen működik a ZygiskNext. Tegnap frissítettem 1.29.1-ről talán 1.3.0-RC2-re mert az RC1-el voltak bajok. A play tanúsítványhoz meg kell egy keybox ami eléri a device szintet és a PIF Fork CI-ben van egy olyan mező, hogy spoofVendingFiner, ezt egyre kell állítani és akkor lesz tanúsítvány.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Használ vki MÁV+ alkalmazást?
A Play áruház nem engedi telepíteni, mert azt írja, hogy nem kompatibilis az eszközömmel (Xiaomi Mi 9 Lite - MIUI Global v12.5.3.0 RFCEUXM Android 11), pedig a követelménynél Android 7.0 és újabb szerepel.
Néztem a Google Play beállításoknál, hogy Play-Protect-tanúsítvánnyal nem rendelkezek jelenleg. Azt gyanítom, hogy emiatt írja azt, hogy nem kompatibilis az eszközöm.
Ezt vissza tudom állítani valamilyen modullal?
Egyébként a bank appok (Revolut, Erste, Mobilkincstár, stb.) mind működnek. -
pvt.peter
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Jött ki Zygisk Next 1.3.0-RC2.
Van már olyan aki próbálta? -
xabolcs
őstag
válasz
SerialWin7
üzenetére
Igen, tudom, hogy van. Csak azt nem, hogy a sok uname meg ki tudja milyen kapcsolgathato beallitasnak van-e haszna Play Integrity, Wallet szempontjabol.
A native detector, disclosure es mas detektalo alkalmazas nem erdekel!
Visszaterve a Walletre: bar mindig susfs enabled kernellel dolgoztam, a Walletet tenyleg csak a mukodokepes keybox erdekelte, ahogy irod is.
Ezert sose telepitettem a susfs webui modult, s nem is alligattam, kapcsolgattam semmit se azzal.
-
Norby86
őstag
Köszi az infót!
Igen, Oneplus telefonom van OOS rendszerrel. Akkor ha jól értem a Shamiko modul nem is kell jelen esetben. Amúgy most Magisk Alpha-val is működésre bírtam mindent (lekopogom) most megy a Chatgpt, Wallet is. Csak fel kellett tennem a Tricky store + addont is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- D-Link DIR-860L
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

már több mint 5 éve nyúzom.