-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Biztosan ki lehet szedni, az is csak egy ext4 partíció lesz szerintem. Ha adsz valami linket még akár efforot is teszek bele.. de miért nem jó a meglevő négyből egyet választani? Nem leszel vele egy cseppet se kivételes, sem egyedi, sőt, nem is kell és nem is tudsz egyedi lenni.. ha csak ezért csinálod akkor semmi értelme imho (linkelt hsz-t olvasd el).
-
crok
Topikgazda
zygisk-detach v1.10.1 frissítés
PS: ha megszorulna a kisközösség a 4 meglevő custom pif.json-el akkor lesz egy ötödik a tarsolyban.
-
C64
őstag
válasz Archttila #4788 üzenetére
Szia. Azt a custom pif-et hogyan lehet összehozni? Olvasgattam xda-n de elég összetettnek tűnik. Eddig magiskhide props-ot használtam lineage os alatt, párom telóján meg oxygen os gond nélkül de a napokban azokat az újjlenyomatokat is tiltotta áldott barátunk a goggel.
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
crok
Topikgazda
válasz micafighter #4790 üzenetére
Semmit se kellene tenned, ugyanúgy mennie kellene így is ha van custom recovery. Vagy PC és fastboot flash..
-
crok
Topikgazda
válasz Trailblazer #4791 üzenetére
Nem kell kiszedni mert elég régóta elég neki a ZIP-et megadni, megoldja, úgy tudom payload-ból is kiszedi a 'zoxigént. Arra meg emlékszem hogy leírás ellenére se tudod kiszedni, sose értettem miért.
-
Trailblazer
veterán
-
Archttila
veterán
15.2 (a lassan 1 honapja hasznalt custom pif-fel) tokeletesen mukodik
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
G48
senior tag
Ha a Lineage-t frissítem, újraindítás után -nyilván- nem lesz root hozzáférésem.
Felrakhatom a Magiskot TWRP alól újra? -
PpenoO
őstag
válasz janakbacsi #4785 üzenetére
Újult erővel leszedtem először a mindetach aztán az lsposed modult és pár újraindítás után nekem is megy. a granit app..miracle
Pedig nem indult miután a canary magisk verziót complete uninstalláltam, crdroid boot img filet stable magiskel patcheltem és adbvel flasheltem fastboot modeban.
Csak azután indult el, hogy felraktam a fent említett két modult. .asz tudja, most plusz moduloktól mentesen, Deny + enforce + 15.2 pif + custom pif.json megy a Granit app + device/basic check.
Mindenkinek köszönöm a rám szánt időt és hozzászólásokat
[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
Nekem is megy a gránit bank app és az nfc s fizetés is. Crdroid rommal.
[ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
PpenoO
őstag
Érdekelni érdekel, de mára elfáradtam az 50 rebootba meg matatásba. Sosem volt és most sincs fent semmilyen hidelist apk vagy, modul, sem pedig detach.txt. Az általad leítak alapján nem ezen modulok miatt kéne működnie. Az viszont biztos, hogy amikor felraktam a romot fél napig matattam redditen amikor rátaláltam egy kommentre, hogy LSPosed és Mindetach kell a Granit applikációnak, akkor feltettem és el is indult.
-
crok
Topikgazda
Ha teged nem erdekel akkor engem meg annyira se, csak azt nem ertem hogy ha fent van az LSPosed meg a mindetach DE se egy LSPosed modul nincs SE nincs a mindetach konfiguralva akkor megis miert segitett volna - hacsak fent nem hagytal bizonyos dolgokat regrol (pl. egy HideMyApplist meg egy detach.txt). Nem kerek a sztorid de akkor elengedem mert teged se erdekel.. majd akkor lesz szopoag ha megint megall majd.
-
PpenoO
őstag
válasz energiezolee #4781 üzenetére
Köszi hogy segiteni akartál, sajnos a crdroidon alapból nem megy, viszont ezzel a két modullal igen.
-
energiezolee
aktív tag
Szívesen mindkettőtöknek! Örülök, ha segíthettem egy kicsit...
Üdv : Energie Zolee
-
PpenoO
őstag
Csak a Gránit appot tettem magiskban denied listre és enforceoltam a listet, viszont így se ment. Feltettem ezt a két modult és elindult. A canaryval is ezt csináltam, de azzal nem akart elindulni. Nem biztos, hogy meg fogom/akarom érteni most miért is indult el, 3 órám meg két pohár borom ment rá... Ha kellene log stb, szólj és csinálok.
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz energiezolee #4776 üzenetére
Ja, csak tipp volt. (OTP van, Gránit nincs) De köszi!
-
PpenoO
őstag
válasz energiezolee #4776 üzenetére
Köszi, nekem valamiért elhasalt ma reggel fizetésnél és PIF csere sem segített. Ott "hibáztam", hogy felraktam a canary féle magisket, azzal valamiért sehogy sem ment a Gránit app pedig átment az API Checken illetve mindenféle modult, pifet próbáltam a lehető legtöbb permutációban. Most visszatettem a sima stable magisket, denylistre tettem + enforce list de így se ment. Feltettem a Mindetach 3.4et + LSPosed 1.9.2 kombót és elindult végre (PIF 15.2 + crok féle custom pif). Remélem működni is fog egy jó darabig.
-
energiezolee
aktív tag
válasz the radish #4771 üzenetére
Szia!
A gránit használatánál nem kell fagyasztani a magisk-et. Csak az OTP-nél.PpenoO #4774:
Nálam a gránit simán működik úgy hogy magisk-nél be van rakva deny list-be. Nekem xiaomi.eu-s romom van és még az után is működik, miután elhasal a wallet![ Szerkesztve ]
Üdv : Energie Zolee
-
crok
Topikgazda
Tesztkeszulekemen ArrowOS-en indul siman. Most meg dolgozom, ha nem felejtem este osszeirom. De nem nagy etwas az tuti, amit irtam az osszefoglaloba azzal siman indul DE malad a crDroid miatt hatrany van.. mert Lineage alapu es konnyen felismerheto a LOS prop-ok miatt...
-
PpenoO
őstag
Visszateszem a sima magisket, hátha, aztán megpróbálam ezt a fagyasztást. Ha esetleg van más topiklakó aki használ Gránit appot és nála működik, megoszthatná a beállításait.
Letelepítve a magisket, működik az app, viszont api checker természetesen elhasal device/basic checken.
[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
válasz the radish #4771 üzenetére
Ha a magisk freezelve van akkor a PIF modul sem működik, nem? Ilyenkor meg a kártyás fizetés nem fog menni, jól gondolom?
-
crok
Topikgazda
Ez így rossz.. Strong az életben nem lehet de a Basic és a Device az kell.
Összefoglalóban minden ott van, keress arra hogy pif.json
Csinálj egy Play Integrity check-et és utána adj egy ugyanilyen PIF logot - ebben nincs benne hogy csinált volna valamit ..[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
Van baj mert ma reggel elszállt és nem tudtam fizetni, próbáltam betenni custom PIFet de nem ment. Így újra raktam a Magisket (boot flash is megvolt) és tudni szerettem volna mi a latest javasolt config. A bankkártyát gránit appban digitalizálnom kell, hogy használni tudjam, így ameddig az nem indul el addig meg vagyok lőve. Kezdem a PIF 15.2 + custom PIFel.
-
PpenoO
őstag
-
crok
Topikgazda
Hát úgy nagyjából De ha csak Wallet-re kell akkor nem kell Canary se detach. Tulajdonkébb Shamiko se (vagyis akkor mehetne enforce-al is ha a ROM "egyenes")..
DE!
Mivel nem említesz ROM-ot így nem tudom még félbiztosra se mondani hiszen lehet olyat használsz ami tudja egyébként magától is.. itt itt még portolt crDroid-ot említettél meg hogy szívtál vele.. de azóta a crDroid hivatalos pl. ment enélkül is úgy emlékszem, persze a portolt (miért portolt valamit használsz?..) még lehet csúnyán elcseszett is. -
PpenoO
őstag
Google payre jelenleg mi a legfrissebb megoldás?
Magisk Canary + magisk hide app + nem forceolt deny list de csak a sima appokat megjelölni, a play servicest és a playstoret hagyni kell?
Zygisk-detach 1.10
PIF 15.2 + custom PIF
Shamiko 1.0.1Ennyi lenne?
-
crok
Topikgazda
válasz micafighter #4757 üzenetére
Így van + egy kis kör lesz még vele. Összefoglaló idézet:
Chiteroman PlayIntegrityFix esetén ide tedd:
/data/adb/pif.json
Osm0sis PlayIntegrityFix fork esetén ide tedd:/data/adb/modules/playintegrityfix/custom.pif.json
és
Ha a file a helyén van akkor vagy restart vagy ez a parancs kell egy terminálban:
su -c killall com.google.android.gms.unstable[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
PlayIntegrityFix v15.2
Nincs benne már fingerprint. -
crok
Topikgazda
válasz szimi57 #4752 üzenetére
Amíg a karbantartó karbantartja a ROM-ot és ad ki frissítést vagy megoldást mikor a Google eltöri a benne használt spoof megoldást (injector, custom fp, BÁRMI) addig nincs gond, addig nem kell majd root. Mókolni ettől még kellhet..
Rákényszerítve így valamilyen szinten rá leszel innentől kezdve, igen (úgy értem mióta a Google ezt csinálja a nyitott bootloder ellen.......), ha nem fp bogarászásra akkor arra hogy valamit mindenképp csinálni kell, ahhoz meg Magisk mindenképp kell. -
szimi57
őstag
Kösz, előbb-utóbb valszeg rá leszek kényszerítve?! Nem ide tartozik, de most kukáztam a MIUI romot. Egy A14-es custom romra, Xiaomi 12x készüléken. Root még nincs, de lehet nem is kell mert a Play szerint tanúsított?!
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
crok
Topikgazda
válasz szimi57 #4750 üzenetére
Természetesen van, a leírásokban benne van melyik prop-okra van szükség belőlük és a prop-ok listázásához nem kell root, még gyak. ADB se.. egy random terminálban is kikérheted az összes prop-ot és értékét egy getprop-al, azt egy file-ba el is mentheted vagy akár kereshetsz is benne:
Ezzel a belső tár gyökerébe mented az összes prop értéket props.txt néven:
getprop > /sdcard/props.txt
Így tudsz keresni a prop listában, például a ro.product.model értékére:
getprop | grep ro.product.model
Itt le van írva melyik json-ban levő változóba melyik prop értéket kell írni.
Aztán leszeded az egyik pif.json-t amit feltöltöttem (vagy itt van a minta hogy hogy kell kinézzen a file) és behelyettesíted a megfelelő értéket a megfelelő változóhoz.
---Még sosem voltak használva fizetésre.
- Amúgy tökéletesen teljesen mindegy hogy fizettél-e vele valaha, mivel az információ amit keresel benne zéró egyedi dolgot se tartalmaz, pont az a lényeg hogy olyan készülékről kell infó ami már elég új hogy úgy az Android 8-at megüsse DE ne legyen annyira új, hogy legyen benne kötelező strong integrity-hez hardver így ki lehessen játszani a Google ellenőrzését (mert a device integrity-t lehet spoof-olni és ma még elég is a legtöbb alkalmazásnak) de csak a készülék típusát spoof-olod vele, NEM az identitását.Szóval szerintem most ezt én így leírtam de úgy gondolom feleslegesen mert nem lesz rá szükséged.
[ Szerkesztve ]
-
szimi57
őstag
Van 3 teló amiből ki tudnám szedni a FP-t. Még sosem voltak használva fizetésre. Van erre megoldás lehetőleg root nélkül?
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
-
crok
Topikgazda
válasz janakbacsi #4747 üzenetére
15.1-el is tokeletesen megy.
-
janakbacsi
őstag
Nekem a 15.1 van fent. Akkor azt cserélni kellene 14.6 ra?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
troller
senior tag
válasz janakbacsi #4745 üzenetére
Én még a 14.6-os PIF-en vagyok az egyik crock által megosztott pif.json-t használva, amióta felrakta, így azóta is megy a mobilfizetés. (kopp-kopp)
A többi nem igazán érdekel, se TV-t nem nézek, se nem bankolok telóról, mondjuk a voda app se nyávog a root miatt.[ Szerkesztve ]
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
janakbacsi
őstag
a crock által megosztott 4 fájlból egyet betettem én is a megfelelő helyre, így most működik. kíváncsi leszek, hogy meddig lesz életképes.
-
janakbacsi
őstag
nálam is elhasalt a 15.1-es pif. tegnap még tudtam vele fizetni, ma meg már nem.
-
crok
Topikgazda
válasz Trailblazer #4742 üzenetére
Úgy, hogy a cache 24 óra és még nem volt recheck Eltörik, csak várd ki
-
Trailblazer
veterán
Nekem meg csak basic integrityvel engedte nemrég az érintéses fizetést. Hogyisvanez?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
the radish
senior tag
válasz the radish #4740 üzenetére
Sikerült, bár nem tudom, hogy az előző 2 alkalommal miért nem.
-
the radish
senior tag
válasz the radish #4738 üzenetére
Az elmúlt 2 hónapban már vagy 4 alkalommal sikeresen downgradeltem a tv go-t, most azonban sehogy nem sikerül. Tiltólista természetesen ok, régi apk sikeresen felmegy, viszont más módon mint a legfrissebb, de mégis kiabál és el sem indul.
Minden más ok.A legfrissebb QR kódot is mutat.
Ruru csak a twrp-t mutatja.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
zygisk-detach v1.10.0 frissítés
-
the radish
senior tag
Letiltottam de nem ment át. Viszont most visszatértem az eredeti magiskhoz, minden ok a shamiko (természetesen törölve) nélküli beállítás szerint és így rendben van. Az egy tv go miatt kavartam, de abból visszamegy a 2.0.891 verzió, ami még működik.
Azért köszi.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz the radish #4736 üzenetére
Az Integrity miatt próbáld ki hogy a GPhotos modult letiltod és restart - utána átmegy az Integrity teszten?
-
crok
Topikgazda
válasz the radish #4734 üzenetére
Ohh.. hát itt tonnaszámra van téma ami felfedezhető egyébként (Xiaomi.EU ROM, Google Photos, Viper..) ráadásul a Google Photos szerintem össze is akad a Xiaomi.EU ROM injector-ával. Mindenesetre a Wallet miatt kérdezem hogy feltetted a friss, tegnapi injector-t?
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz the radish #4732 üzenetére
Mid van még? Beállítások, modulok, etc. ROM?
-
the radish
senior tag
válasz koppasz1986 #4692 üzenetére
Feltettem én is a canary + shamiko combot, de nálam a tv go még most is elhasal.
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
Pedig de elkényelmesedtem. Most, hogy ennyire nem kavart a Google, megint leszoktam a fizikai kártyáról. Tegnap de. sikeresen fizettem a Lidl-ben, majd hazaérve láttam a linkedet. Ellenőriztem és valóban eltört a régi.
Mákom volt, de jobb résen lenni. Pedig de jó volt ez a kis szünet...
Köszi, hogy te legalább figyelsz helyettünk is![ Szerkesztve ]
-
user26
senior tag
Sziasztok! Írtátok vagy sem, nekem a mai naptól a PIF 15.1 chiteroman verzió elhasalt.
(@crok ajánlott előszőr 4db pif.json -t, abból egyet beüzemeltem, avval (az) még most működik.[ Szerkesztve ]
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
hito
nagyúr
válasz energiezolee #4724 üzenetére
Igen, én fogalmaztam pontatlanul Köszi az infót, fél füllel hallottam róla.
crok: OK!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Atomgeszi
nagyúr
Bocs, de semelyik másik topikban nem olvasni annyit a PlayIntegrity-ről és megoldásokról, mint ebben az egyetlen topikban az utóbbi 1,5 hónapban..több száz hsz, több oldal naponta..., ha van Magisk, ha nincs.
Még az összefoglalóban is szó van a PlayIntegrity-ről. Egy mezei user mégis hogy döntse el, hogy mi hol mi férhet meg ahol ennyi hozzáértő van(ezt jó értelemben mondom)?!Szerk: elhiszem, hogy mindenkinek elege van. Elegetek van nektek is, akik kisujjköröm alól kiszedtek annyi tudást, mint mi hozzánemértők 3 hónapnyi olvasás után.. De a mezei usernek is, hogy azt se tudja, hogy mit hova írjon már lassan, minden mindennel összefügg, magisk playintegrity pfjoson , nem csoda, ha laikusok ebbe teljesen belezavarodnak.
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
energiezolee
aktív tag
Szia!
Az nem bug, amit te írtál, hanem a Google folyamatosan tiltogatja azokon a telefonokon a fizetést, amin fel van oldva a boootloader, mivel elvileg csak a gyári szoftver minősül biztonságosnak (szerintük). Ha te mókolsz bármit (pl bootloader-t nyitsz) a telódon az már nem számít a gyártó által kiadott állapotnak. Ezt a Google folyamatosan figyeli és leltiltják az érintésmentes fizetést az eszközödön. Főleg mostanában álltak rá erre! Az az apk-t amit a xiaomi.eu kiad, az egy úgynevezett másik ujjlenyomatot (fel lehet fogni egyedi azonosítónak is) ad a telefonodnak, amit a Google még nem tiltott le. A xiaomi.eu csak akkor ad ki újabb (module) apk-t, ha már nem működik (újfent) a fizetés. De mivel folyamatosan nézi (Google) ezeket, ezért valószínűleg azt is le fogja tiltani előbb vagy utóbb (sajnos mostanában inkább előbb)!!! Én sem tudom pontosan leírni a dolgokat, de bízom benne, hogy a lényeg érthető...
Érdemes visszaolvasni itt úgy december elejéig és láthatod, hogy mennyire szivatja most a custom (egyedi) rom használókat a Google.Üdv : Energie Zolee
-
crok
Topikgazda
Menjünk már át innen a MIUI / HyperOS topikba és innen folytassuk mert ez NEM ide való.
-
crok
Topikgazda
De mégis miért IDE irányítottak ha még Magisk sincs??? Milyen új hobbi ez hogy írjunk a random topikba random off tartalmat hátha válaszol valaki? Ez valami új hobbi?..
A Play Integrity API Checker-el vagy SPIC - Play Integrity Checker-el vagy eleve a Play Store beépített Play Integrity checker-ével nézd meg, hogy a teszten hogy megy át a ROM, a device integrity-n és a basic integrity-n át kell menjen.
A Play Store-ban is elő lehet hozni a Play Integrity API check ellenőrzés értékét amit maga a Play Store csinál:
Nyisd meg a Play Áruházat -> jobb felső sarkok saját profil fotó -> Beállítások -> Névjegy -> Play Store verziót nyomkodni 8..10x amíg be nem lép a fejlesztői módba -> Általános -> Fejlesztői beállítások -> Integritás ellenőrzése -> Tesztelni fogja és kiírja az eredmények.Ha a teszt alapján Device integrity jön ki akkor jó vagy, akkor vagy vársz amíg megcsinálja magának a Play Store / Play Service az új tesztet (ált 24 óránként) vagy adattörlés ésvagy még egy restart és akkor tutira megcsinálja magának megint.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
Pontosan azt javaslom ami a feletted levő hsz-ben van Ha ez a verzió van fent már akkor a Play Store és a Play Services adatainak törlése és megvárni amíg a Play Integrity check-et megcsinálja magának.
Nem tudok viszont olyan ismert bugról ami csak egy készüléket és a Xiaomi.EU ROM-ot úgy érinti hogy sehogy se lehetne vele NFC-vel GPay-el fizetni.[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Xiaomi 13 Ultra-n van gondom GPay-jel, Xiaomi.EU rom van fenn. Ismert bug, hogy nem működik az NFC fizetés. Kártyahozzáadásnál azt írja, hogy ez a készülék nem használható érintéses fizetésre. Kijött hozzá egy bugfix apk formátumban (eu.xiaomi.module.inject), amit a rendszerfrissítés menüpont ajánlott fel. Letöltöttem, telepítettem, de ugyanazt írja.
Mit javasoltok? Mit kéne még tennem a működéshez?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
crok
Topikgazda
PIF frissítés nincs és nem is igen lesz ha betartja a dev. az ígéretét miszerint nem ad a 15.2-ben pif.json-t (egyébként két-három napja már van "nyoma" hogy dolgozik a 15.2-n).
-
crok
Topikgazda
Ha engem a szolfézs érdekelne a 7 kereszttel és 7 bével vagy bármivel akkor olyan topikba írnék ahol erről van szó, úgy meg főleg hogy ha már írtam egy random topikba és szólnak róla hogy hova való - mert itt ez nettó off.
Én értem hogy s.*rt se tudsz a témában (se ebben se abban amiről kérdezel) de egy összefoglalót meg egy topikcímet azért néztél remélem mielőtt ide írtál.. nem? Csak mert azt sikerült a másik topikban levő Logout linken kisilabizálni hogy nem oda hanem ide lett költöztetve a Magisk téma. De hogy ennek a te gondodnak nem sok közve van alapvetően ehhez az azért megvan, ugye? :\PS: a launcher csere nem fog neked adni hangrögzítést. Meg ha kérhetem ne itt legyen már folytatva a szál ha a témának van topikja. Köszi. Írok oda ha kell de ide nem akarok válaszolni mert nem ide való.
-
janakbacsi
őstag
Csak akkor bukja a gesztus vezérlést.
-
pepe62
aktív tag
Értem a helyzetet, ez nem ide való. Azért meakulpáztam az első hozzászolásomban. Azt is írtam, hogy gyakorlatilag sz@rt sem tudok a témáról, te meg úgy írtad le, mintha én rögtön a 7 kereszttel és 7 bével, plusz a kvint körrel kezdeném a tanításodat, ha jönnél hozzám pl. szolfézst tanulni. Tiszteletben tartom a tudásodat, meg is köszöntem...de nem kell a cipész hasonlat, vannak amikben mások sokkal többet tudnak nálad...de bocs, ha félreértettem a beszólást... ...semmi harag, ez sem ide való...
[ Szerkesztve ]
Imádok borral főzni, néha még az ételbe is teszek.
-
szimi57
őstag
Javasolnám a Pixel Experience romot. Sok anyag van hozzá. Régebben a kedvencem volt más Xiaomi készülékre.
-
Upo
addikt
Amúgy miért akarnád nyitni a telefont? De ahogy írták, a nyitás mindent töröl a készülékről (factory reset). De az ilyen ikon-viselkedés-stb problémákra több mint valószínű, hogy egy sima factory reset a jelenlegi rommal is megoldás lenne. Le kell menteni amire szükség van (képek, zenék, stb), aztán a menüből egy gyári visszaállítás, és úgy kipróbálni a működést. Ha jó, akkor meg újra be kell lakni.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest