Hirdetés
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grapestain
csendes tag
válasz
SerialWin7 #6975 üzenetére
Igen, most látom, hogy XDA-n is többen írták ezt ma délután. Még nem tudom, hogy van-e kedvem closed source TrickyStore-t feltenni. Az utolsó, ami open volt, v1.0.3, meg nem megy a régicske 10-es androidomon, csak újabbakon. Az 10-es támogatás csak késbb érkezett a TrickyStore-ba. Persze frissíthetném újabbra az OS-t, van rá gyáriból is újabb, meg custom is nyilván, de próbáltam eddig kerülni egyéb okokból. Mindegy, ez innentől már személyes probléma. Köszönöm szépen!
Azért milyenszép, hogy ahhoz, hogy a Revolut elhigyje, hogy biztonságos a telefonom konkrétan fel kellene áldoznom a biztonságot. Valahogy mindig annyira lenyűgöz, amikor a gyökérség tort ül a világon, és azok, akik próbálnak egy bizonyos viselkedést kikényszeríteni akár szabályozással akár jelen esetben más módon pont az ellenkezőjére kényszerítik az egyént. Külön jó, mert aztán majd az egyik ilyen closed source hack egy napon kap egy frissítést vagy aktiválnak benne egy backdoor-t, szépen le lesz nyúlva az accountja/pénze/cryptója/dickpic-jei többszázezer embernek, és akkor majd verhetik az asztalt a nagyokos gyártók, hogy hát ők megmondták, hogy nem biztonságos.
UI: Azért ha rossz kedvem lesz és mégis kipróbálom, megírom majd az eredményt, hátha másnak segít. De szerintem skippelem. Inkább be fog köszönteni a duplatelózás korszaka. Lesz egy buta szar banki appokkal, meg lesz egy ami telefon és úgy tudom használni, ahogy szeretném a mindennapokban. Durván meg vagyok mostmár sértődve. Ha valaki tudja milyen igazából szívből gyűlölni, az értheti csak ezt meg igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest