Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz
szironyl
üzenetére
Köszönöm a visszajelzést, én is ezt tervezem, csak tartottam, hogy nem hoz megoldást, cserébe a jól belakott telefonom le lesz wipeolva.
@dilajoska1 A második bejegyzésnél (Android Keystore Key) miért van felkijáltójel?
-
szironyl
csendes tag
Én is most fáradtam bele, hogy a Google folyamatosan leszív minket, úgyhogy visszazártam -,-...... OnePlus Nord 4 a teló, a rendszer gyári volt, a Magisk-et az init_boot.img módszerrel dobtam fel rá. Most visszatettem a gyárit és visszazártam a bootloadert, így minden zöld. A Google meg bekaphatja.
-
crazyman
csendes tag
válasz
nimmrody
üzenetére
Hát én is megcsináltam ezt... leszedtem minden modult és vissza, csak PIFork helyett a PIF Next.
PIFork-kal tulképp minden ment GPay, Revolut stb., csak a DÁP nem.
Nem tudom mit csináltam rosszul, de a Trickystore addonban a set valid keybox "No valid keybox found"-ot ad. Eddig az is volt.
Nincs device certificate a play storeban, gpay sem megy. Revolut még igen.
Ott a PIF Next menüben mi az ajánlott, pl. a spoof sdk version to play store kell? -
dilajoska1
őstag
Érdekes. Itt azt írja hogy bootloader zárva.
-
AcCEsS
senior tag
Köszi a visszajelzést, Oneplus telefonok esetében jó pár beírást találtam arról, hogy a visszazárás + rom flash nem hozott megoldást, nem állt helyre az integrity. Nekem Oneplus Nord 2T telóm van, ha esetleg valaki visszazárta a bootloadert, lécci írja meg mi lett az eredménye! Ha lesz időm, este megpróbálom.
-
nimmrody
tag
Szoval hogy is kezdjem.. kapja be a Google roviden.
Ma reggel arra ebredtem, hogy nem muxik a DAP.
Ebben az a bosszanto hogy pont akkor adja meg magat valami amikor tenylegesen kellene...

Csekkolom a play integrity appot, voros minden.. mondom mi van ???
Szenvedtem a Tricky vel .. set valid keybox stb.. de nem akarta a tutit.
Aztan visszaolvastam a sracokat itt lattam van uj Pif Next 2.1 modul a mai naptol.
Feltettem de azzal sem lett jo.. mergemben leszedtem az osszes modult majd ismet felraktam. Zygisk Next, Tricky Store, Tricky addon, Shamiko, es az uj Pif Next 2.1.
Minden zold es muxik ismet. 3/3
(Oneplus 12)Kisse felgyorsult a verseny a root kozosseg es a Google kozott......
-
pvt.peter
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Neked milyen telód / ROM -od van?
-
energiezolee
aktív tag
-
AcCEsS
senior tag
Most olvastam, hogy az újabb Android verziókon nem egyszerű a root teljes megszüntetése, mert:
ha a bootloader valaha nyitva volt, akkor:
NEM garantált, hogy a
DEVICE_INTEGRITYújra teljesül, még akkor sem, ha:
a bootloadert újra bezárod,
gyári firmware-t használsz,
teljesen wipe-olsz mindent.Ennek oka, hogyha a bootloader valaha nyitva volt, a megbízhatósági lánc” sérült. Gyakran a bootloader unlock "flag" nem csak visszazárható, hanem nyoma marad. Egyes készülékeknél, még ha bezárod a bootloadert, a SafetyNet / Play Integrity API továbbra is "megbízhatatlan" státuszt ad. Még rosszabb a helyzet, ha pif is meg lett nyúlva.
Ez szívás lenne, mert a bootloader visszazárásakor megy egy teljes wipe, és ha utána se lesz jó a wallet meg a Revolut... az szívás.
Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok?
-
energiezolee
aktív tag
Nálam továbbra is 3/3.
-
xabolcs
őstag
válasz
dilajoska1
üzenetére
A 3/3 integrity akkor szokott 1/3-ra meg 0/3-ra "valtani", amikor a hasznalt keybox ervenyet veszti: kikapcsolja a felhasznalo, viszavonasra avagy tiltolistara kerul, ...
-
pvt.peter
őstag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Igen.
-
pvt.peter
őstag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Nálam is ez van egy jó ideje, hiába próbálgatom az alábbiakat:
PlayIntegrityFix (chiteroman féle, ami azóta el is tűnt a githubról)
PlayIntegrityFork
PlayIntegrityFix-NEXTKözben kijött a PlayIntegrityFix-NEXT v2.1 is, sajnos ezzel is csak BASIC szintet sikerült elérnem.
-
dilajoska1
őstag
Nem tudom mi történt ma reggel de tegnap még 3/3 integrity-m volt. Igaz sima Magisk Cabary-t használok de ma ez fogadott. Hiába frissítettem a PIF nex-et, próbálgattam más pif.json-okat de nem változott semmi.
-
MÚMIKA
csendes tag
Sziasztok!
Úgy tűnik, Xiaomi.EU-s compatibility appot kilőtték. -
AcCEsS
senior tag
Nálam is megállt a Revolut, pedig már csak a bootloader nyitott, nincs se Magisk, se semmi root...
-
setino
csendes tag
Egy másik de teljesen ugyanolyan telefonra felraktam pluszba a Zygisk Assistant , Zygisk Next modulokat, Google play : "az eszköz rendelkezik tanúsítvánnyal" és a Revolut 10.84.1 is megy és még a TV go is
A curve pay-t holnap kipróbálom újra, egyszer sikerült, de utána a terminálok mindig azt írták hogy, ellenőrizzem az eszközt, mintha nem is érzékelnék, ekkor elindítom a curve alkalmazást utána se, akkor már inkább az órámmal fizettem...
De ha nálad megy akkor addig próbálom holnap érintgetni
-
setino
csendes tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Közben leszedtem a LSposed, majd a tricky store letöröltem majd feltettem újra, aztán elindult a Revolut 10.84.1
Viszont cserébe a play áruházban megjelent : "Az eszköz nem rendelkezik tanúsítvánnyal", közben 3/3 és most már a Telekom TVGO is működik...
A Curve Pay -t én is kipróbáltam egyszer sikerült fizetni vele, utána soha többet.
Te hogy használod elvileg, ha alapértelmezettként van beállítva érintés fizetésre, akkor ugyanúgy működik mint a google pay.
Egyes helyeken azt írják el kell indítani a curve appot utána fizetni. -
energiezolee
aktív tag
-
setino
csendes tag
válasz
energiezolee
üzenetére
A linked alapján még felraktam még ezeket a modulokat: Zygisk Assistant , Zygisk Next , Zygisk-LSposed
Valami változott, mert most már konkrétan egyéni firmware -re hivatkozik:
A link utolsó 6. oldalán már mások is írnak, hogy nem működik xiaomi.eu -n.
Azért köszi a segítséget! Várok még pár napot, meglátjuk lesz -e valami változás.
Google pay meg végképp nem akar már működni, lassan vissza lehet zárni a bootloadert
-
energiezolee
aktív tag
Nem tudom mennyit olvastál vissza, de én írtam egy hozzászólást, ami alapján megcsináltam mindent. Az ott leírt Magisk verzió és modulok vannak fent, ráadásul nekem régebbi rom is van fönt mint a tiéd. Itt a leírás. Romom 14.0.9.0.
-
setino
csendes tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Play integrity nekem is 3/3. Érdekes, neked melyik xiaomi.eu verzió van fent?
Nekem nem hyperos, hanem régi miui: 14.0.11.0
Magisk alphat használsz? és még milyen modulokat?
Nálam:
Play integrity fork, tricky store és addon.
Shamikot is probáltam, de nem változott... -
setino
csendes tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Ezeket mind megcsináltam, de most úgy tűnik már nem csak a rootot nézi, hanem custom romokat is elkezdte tiltani. nálam xiaomi.eu -ra már ezt írja:
Sajnáljuk, a Revolut nem támogatott ezen az eszközön.
-
energiezolee
aktív tag
Akinek nem megy a Revolut frissítés után az próbálja ki azt, hogy a Revolut 5. folyamatát (frissítéssel jött, mert idáig csak 4 volt) is hozzáadja a Magisk tiltólistához (DenyList) és a Tricky Store-ban is szintén. Nekem így elindult a 10.84.1-es verzió. Szóval úgy néz az új frissítés már a nyitott bootloadert is nézi...
-
zsola400
senior tag
10.84 - el még működik, akkor nem frissítem.
-
nimmrody
tag
En ujra tettem a modulokat vegul este.
Tettem egy probat az osmOsis fele PIF Fork helyett PIF Next 2.0, majd a szokasos Shamiko, ZygiskNext, Tricky Store es a hozza tartozo modul ami felteszi ugye a KsuWebUI-t, itt megcsinaltam benne az alap dolgokat amirol korabban mar volt szo itt es most nalam amiket en hasznalok mukodik.
- Google Wallet OK, - Revolut OK, - MBH es Granit Banki appok OK, - Wise OK, - DAP OK
(Dap: Most csinaltam meg a szelfis regisztraciot is mukodik mar benne)
-
pomm
tag
Redmi Note 10 Pro
xiaomi.eu.14.0.9.0
Magisk Alpha
Brutal Busybox
chroot-distro
DNSCrypt-Proxy 2
PIF v13
Shamiko v1.2.4
SQLite v3.49.1
Systemless Hosts
Tricky Store v1.3.0
Zygisk - LSPosed v1.10.1
Zygisk Assistant v2.1.4
Zygisk Next 1.2.9
zygisk-detach v1.20.1
AirFrozen-nel rejtve
Key Attestation 1.8.4 szerint a bootloader locked
Play Integrity szerint a Strong és a Basic nem jó, a Meets zöld pipa
Revolut, Wallet, DÁP, George, OTP megy. -
crok
Topikgazda
-
jimmy5
aktív tag
Ez a tetves Google leszopat mindenkit.
Én már meguntam a szarakodasukat.
Bezártam a bootloadert és vissza a gyári rom.
Minden megy ahogy kell. Semmi gebasz.
Leszarom a rootot.
Puszi mindenkinek ! -
pvt.peter
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Na felrakva az Alpha minden előző modullal, mint ami fent volt Magisk v29.0 esetén, lsd. [itt].
Vegyes az eredmény, de végre elindul a Revolut és nagyjából minden más banki alkalmazás: Wise, George, MBH App.
A MobilKincstár továbbra sem indul el (target.txt -hez hozzáadásra került ! jelesen), a Kapcsolat weboldara dob, illetve az OTP EP alkalmazás kifagy
Elméletileg tudnék fizetni a Wallettel, de csak BASIC integrity van, Key Attestation azt írja, hogy "Bootloader is locked".
Lassan ott tartunk, hogy kb. 5-6 alkalmazás kombinációja szükséges ahhoz, hogy a banki/egyéb alkalmazások indítása sikerüljön root, nyitott bl alatt.Ki mikor fogja feladni?

-
nimmrody
tag
Ezzel kapcsolatban esetleg van valakinek tapasztalata? Érdemes lehet lecserélni az osmOsis PIF Fork verziot erre?
-
zsola400
senior tag
Nálam sem megy G.Wallet de szerencsére a Raiffeisen sajátja a RaiPay meg simán működik.A Curve-nek is van sajátja a Curve Pay, ezt is kipróbálom legközelebb, hogy ez ilyenkor működik? Így lenne több alternatíva, ha lehal G.
-
pvt.peter
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Benéztem...
V12.0.10.0.QFCEUXM -et kellett volna felraknom nem pedig V12.0.7.0.QFCEUXM -et.
Ma/holnap majd folytatom a modulok telepítését is, majd visszajelzek mit sikerült indítani
-
energiezolee
aktív tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
Csak akkor kell visszarakni, ha használni szeretnéd a wifit.

Ebben crok tud segíteni, mért én másképp tettem föl. Nekem Magisk "patkolta" meg a boot.img-t és az automatikusan csinál backup-ot az gyári boot.img-ről és teljes eltávolításkor azt visszaállítja automatikusan. -
pvt.peter
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Igen is meg nem is
ugyanis a wifi azóta nem működik, azonnal kikapcsol ha bekapcsolásra nyomok.Felraktam az Alphat, előtte:
- visszaállítottam a Magiskot
- töröltem a Magiskot teljes eltávolítással
- mostani verzióhoz tartozó fastboot ROM -ból kiszedtem a boot.img -t majd patcheltem az Alphaval
- majd fastboot flash boot boot_patched.img parancsMinden más működik, de ahogy nézem nem egyedi probléma.
Visszakéne raknom a gyári boot.img -t, előtte teljes Magisk törléssel?A páciens:
Xiaomi Mi 9 Lite M1904F3BG
MIUI Global Stable V12.0.7.0.QFCEUXM -
pvt.peter
őstag
Van esetleg infó arról, hogy Magisk -ból mikor kerül új verzió (nem alpha, nem canary) kiadásra?
-
válasz
energiezolee
üzenetére
Most már nekem is.
Megnéztem a tiltólistát és a Walletnél a 2 sorból csak az első volt bepipálva. Javítottam és már fizettem is vele. -
Archttila
veterán
Ekozben... az Unicredit 0/3 -al is siman mukodik
(yet) -
válasz
energiezolee
üzenetére
Engem 3/3 nem érdekel, eddig Magisk-el minden ment csak a Revolut nem, most Alpha-val csak a Wallet nem megy.
-
-
sageree
csendes tag
Sziasztok! CIB alkalmazással van valakinek tapasztalata? A teló egy Galaxy S7 edge, rajta LinageOS 20 (Android 13). Magisk Alpha van rejtve, Zygisk next, Play Integrity Fork, Tricky Strore és Tricky addon. Ezek elvileg a korábbi linkek-videók alapján be vannak állítva. Applist detector nem jelez semmire, RootBeer nem talál semmit, Key Attestation szerint bootloader zárva, certificate rendben. Integrity Checknél egyedül a Strong nincs meg most. A Play Store szerint device is certified. CIB mégis root-ot kiált (elvileg menne ennek ellenére korlátokkal, amire figyelmeztet, a gyakorlatban azonban beregisztrálhatatlan) Mit figyel ez? Ugyancsak érdekelne, hogy a MÁV+ mire ugrik, mert azt pl. a Play Store fel sem ajánlja installra. (egyszer valamiért igen, de akkor sem települt). Köszi, ha van valakinek ötlete!

-
válasz
LaySoft
üzenetére
Play Integrity Fork, Zygisk Assistant, Zygisk Next, plusz van egy MagiskHide is, de ezt nem tudom csinál-e még valamit egyáltalán az Alpha-val.
Egyébként most nem tudtam fizetni Wallet-tal, mert nem felel meg a telefon a követelményeknek. Revolut továbbra is jó.
Eddig mondjuk minden más jó volt, csak az nem.
-
pvt.peter
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Na majd neki esek a mai nap.
Jelenleg a Magisk v29.0 van fent rejtve.
Először akkor visszakell állítani a rejtésből, majd törölni az apk -t, felrakni az Alpha verziót és patchelni a boot.img -t ha jól értem.
Modulokat érdemes előtte leszedni? -
energiezolee
aktív tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Nekem minden ok:
[kép] -
Magisk Alpha-val nekem is működik Revolut is BI ellenére. Mondjuk nekem crDroid 11.6-al menne minden root nélkül is, de root-al csak az Alpha-val.
-
dilajoska1
őstag
Nekem mától nincs strong integritym.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Trollok komolyan
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Gyúrósok ide!
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Oneplus 12)

ugyanis a wifi azóta nem működik, azonnal kikapcsol ha bekapcsolásra nyomok.