- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krilehor
tag
Úgy indult az egész, hogy frissített a CIB app és kiléptetett, ami után csak a fiókban lehet újra regisztrálni az appot. A frissítés előttig nem volt semmi gond, utána a Regisztrálok gombra kattintva már feljött egy rootra figyelmeztető ablak, amit tovább lehetett lökni. Amikor látta a CIB a rootot, akkor nem tudtam regisztrálni a fiókban kapott kóddal, csak töltött a végtelenségig. 5 próbálkozás után meguntam és mondtam az ügyintézőnek hogy majd máskor visszamegyek. Most hogy már nem látja a rootot még nem voltam újra fiókban regisztrációs kódot kérni.
[ Szerkesztve ]
-
-
mobilizmo
addikt
Igen.
Esetleg próbáld ki amit én írtam. Tudom, hogy most nem ez az a működés amit crok ajánl, de nekem így működik (hozzáteszem George és Revolut is így működik, pedig utóbbi kimondottam háklis a tapasztalatom alapján). Annyira, ha kikapcsolom a tiltólista kényszerítést azonnal szól a CIB, ha visszakapcsolom rögtön nem és nincs közte se újraindítás, se cache törlés.[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
crok
Topikgazda
válasz Krilehor #5495 üzenetére
"El tudom képzelni hogy 1-1 app saját szerveren is elmenti ezt, de a gyakorlatban még nem láttam ilyet." -- az alkalmazás telepítésekor minden alkalmazás kap egy Android azonosítót. Ez az adattörlésnél nem törlődik, ez csak egy újabb installnál változik meg ami egyben azzal jár hogy törölnöd is kell az alkalmazást - mármint ugye ha nincs root, mert amúgy ez az azonosító átírható. Ezzel csak annyi baj lesz utána hogy ez meg majd eltöri a Firebase regisztrációt ami meg a Firebase alapú értesítésküldést. Van rá app meg LSPosed modul amivel lehet(ett..) mindenfélét átírni / behazudni.
Másik lehetőség hogy adb parancs van rá hogy úgy törölj alkalmazást hogy az adatait megtartod - csak mikor újra felteszed akkor ugyan kap új azonosítót de ugye azt meg majd a bank fogja látni hogy ugyanaz a login token másik azonosítóval megy be így majd kiléptet / újra beléptet majd az alkalmazás és ugye így ugyanott vagy. -
Krilehor
tag
Szerintem igen. Általában teljes tárhely törlés után nem emlékeznek rá, hogy volt root. El tudom képzelni hogy 1-1 app saját szerveren is elmenti ezt, de a gyakorlatban még nem láttam ilyet. Play Storenál jártam úgy a Revoluttal régebben, hogy a root detect után valahogy megflaggelte a készülékemet, hogy nem kompatibilis és pár óráig nem engedte újratelepíteni. Amúgy még a Systemless Hosts module van fent, de szerintem az itt lényegtelen.
Amit a fenti Hsz-ből kifelejtettem, hogy a Magisk app át van nevezve és IceBoxxal fagyasztva is van.
[ Szerkesztve ]
-
Krilehor
tag
Köszi szépen a segítséget mindegyikőtöknek, sikerült a CIB elől elrejteni a rootot, sőt most a Roborock alkalmazás is elindult
A teljesség kedvéért leírom ide mi van fent, hátha másnak is segítség.
Samsung S8+, LineageOS 20
- Magisk 27.0
- Play Integrity Fix 15.9
- Reset LOS props
- Shamiko 1.0.1Zygisk enabled,
Enforce DenyList Off,
DenyListben banki appok és Play Services bejelölve,
Magisk app átnevezve és IceBoxxal rejtve -
mobilizmo
addikt
válasz Krilehor #5488 üzenetére
Nálam crDroid van, de mintha az is Lineage alapú lenne. Nekem is érzékelte a root-ot a CIB amíg nem volt bekapcsolva a tiltólista kényszerítés (Revolut, Georgegond nélkül ment). Viszont így nem működik a Shamiko, én visszatettem a MagiskHide modult és így most nekem jó.
[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
crok
Topikgazda
válasz Krilehor #5488 üzenetére
Szinte 10000% biztos hogy kell a Shamiko mellé. Nálam egy ArrowOS-en amúgy simán indul a CIB (azokkal a beállításokkal és modulokkal amiket leírtam) szóval nem a root lesz a baja szerintem nálad hanem a Lineage. Már úgy értem hogy Shamikor, etc, az azért minden legyen rendesen beállítva!
[ Szerkesztve ]
-
nutfile
aktív tag
mi ez a nagy csend? több, mint 2 hónapja gond nélkül működik a wallet.
@crok ilyen jó fingerprintet adott nekünk? a Google lustul vagy pont új megoldáson dolgozik?
-
crok
Topikgazda
válasz Krilehor #5482 üzenetére
Esetleg próbáld meg ezzel a reset-los-props.zip modullal is.
Ja igen, a cache törlés (főleg a Dalvik) az nettó snake oil ebben az esetben (semmi értelme). -
Krilehor
tag
Megpróbáltam kigyomlálni a build.props-ból a lineage szót, de pár propertiest nem találtam sajna. Tudnátok segíteni merre keressem? A system/build.props és vendor/build.props-ban, system/system_dlkm/etc/build.prop, system/system_ext/etc/build.prop találtam lineage szót, másik prop fájlt nem is nagyon találtam. Ezeket dobja még vissza a getprop | grep lineage:
- ro.product.bootimage.name
- ro.product.name
- ro.product.odm.name -
G48
senior tag
LSposed zygisk-et felraktam másodjára, Magisk 27 van fent, zygisk bekapcsolva.
De a Parancsértelmező alk FC-zik. -
G48
senior tag
Biztos ami biztos megkérdezem...
A Shamiko blacklist módban kell hagyni, és a tiltó listán a Magiskban bekapcsolni az appokat, akkor rejti az azon lévő appok elől a rootot, ugye?
Mert egyik elől se rejti.
Legújabb EvoX, apollora (Mi 10T Pro)
UP: Kellett hozzá az tltólista kényszerítés is.[ Szerkesztve ]
-
G48
senior tag
Disable Flag Secure modulok kozül melyiket ajánlod, crok?
[link] ?
[ Szerkesztve ]
-
user26
senior tag
Üdv! Az alábbi modellnél akad némi gondom, és nem tudom, hogy root oldai a gond, vagy rom oldali-e a gond. Sajnos a készülék ma már "régi", gyári frissítés nincs, félgyári (xiaomi.eu) sincs, és ilyen esetben megfogott. Egyéb egyedi romok pedig nála szóba se jöhetnek. Habár így vissza olvasva az írásom, rootnak nincs köze, mivel az működik :/
Az ellenörzésen nem megy átt, és gondolom innentől bukik a dolog.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
LaySoft
tag
A Strong Integrity problémát megoldottam, vettem egy Google Pixel 7a-t. Ettől függetlenül azért figyelemmel kísérem a topic-ot, mert a Poco F3-at lányom örökölte, szóval lesz min kiélnem a hekkelési kényszeremet.
Lefuttattam a Pixel-en a TB Checker-t, basic-, device-, strong integrity rendben van, de a virtual nem. Mégis az milyen eszközön lesz jó, ha a Google referenciatelefonján is piros?
-
Krilehor
tag
Sziasztok, egy frissítés utána CIB app kiléptetett és panaszkodik, hogy rootolt a készülék mikor rámegyek az ügyfél regisztrációra. Itt van egy pipa, hogy ok, tudomásul vettem a kockázatokat, majd mikor beírom az ügyintéző által kapott kódot csak pörög a loading spinner és nem megy tovább. Esetleg van ismert módszer, mivel lehet a rootot rejteni a CIB-nél?
Telefon: Samsung S8+
ROM: Ivan_Meler féle LineageOS 20
Magisk: 27.0
Magisk modulok:
- chiteroman PIF v15.9, Play integrity basic és device OK
- Systemless hosts 1.0
Zygisk ON, Tiltólista kényszerítés ON, Tiltólistán a CIB be van pipálva, Magisk app át van nevezve + Ice Boxal fagyasztva, TWRP mappa is átnevezve. Otp, Revolute, Wallet mennek. -
crok
Topikgazda
Nem értem miért szopatod magad adb root-al.. Azt se értem miért ne engedett volna oda. Valami nem egyenes nálad hogy mit és miért csinálsz. Ha már mindenképp PC-ről akarsz parancsolgatni akkor adb shell és utána su majd a telefon szól hogy a shell-nek akarsz-e adni root jogot. Adsz. Mész tovább. Profit.
-
thoger
csendes tag
-A TVGO nem nézi honnan van a telepítés, minden esetben sd kártyáról ment a latest apk install.
-Igen, google nélküliség alatt a gapps nélküliséget értettem.
-PIF másolás esetén lehetséges hogy hibáztam, de ugyan azokat a terminál parancsokat adtam ki az adb-n való próbálkozáshoz, és a root jognál buktam:PS C:\Users\thoger> adb devices
List of devices attached
ce0717173ddd78240c device
PS C:\Users\thoger> adb root
adbd cannot run as root in production builds
2 fajta root képes file manager app-nál pedig hiába kapott root hozzáférést nem engedett a gyökérbe...
A lényeg hogy siker, gapps-el és gapps nélkül is. Köszönöm mégegyszer a türelmes segítséget. -
crok
Topikgazda
GApps nélküli ROM-ban a TV GO nem is indul: egyrészt emlékeim szerint nézi mi a saját telepítésének forrása és ha nem a Play Store (com.android.vending) akkor kikönyököl.. de mivel eleve csinál Play Intergrity Check-et is így GApps nélkül ez így értelmezhetetlen is.
Másrészt nem tudom mit csináltál mikor nem tudtad másolni a pif.json-t de valamit nagyon PEBKAC volt, abban 100% biztos vagyok. -
thoger
csendes tag
Sziasztok,
Köszönöm a segítséget. 2x is sikerre vittem a Telekom TVGO indítást.
- crDroid esetén mindent megtudtam csinálni amit a #5435-ben leírtál. A TVGO működött. Azonban ahogy a LineageOS alapú romoknál szinte az összesnél jelentkezik a Galaxy S8+ esetén, a hdmi kimenet villódzik gliccsel stb...kuka.
-Visszaraktam egy stock alapú Hades romot (ami biztosan jól kezeli a HDMI-t), itt viszont a pif fájl elhelyezésébe belebuktam: se adb, se root jogú fájlkezelő, semmi nem fért az útvonalhoz. Ellenben a TVGO indul
Ez a playintegriti egyébként csak a Google-nélküli romoknak kell? A hades romomban ugye minden a stock alapján van, így google is van, feltételezem ezért nem kellett a pif fájl.
Jajjj mennyi mindent nem tudok még... -
szimi57
őstag
Nem Magisk, de... A KernelSU mellet mennek a banki appok, az az NFC fizetés?
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
crok
Topikgazda
válasz vitezlejszlo #5438 üzenetére
Az MHPC-t már ne használd mert több kárt okozol vele mint hasznot ha belekavar a mai ("modern"?) rejtésekbe és módokba. Évekkel ezelőtt leálltak a fejlesztésével, ha szenzitív prop-okat akarnál rejteni/megmásítani az más kérdés lenne, arra van külön más.
A build.prop mentése és frissítés előtt átírása lehet hogy pepecs de egyelőre jobb megoldás. Nemrég volt egy srácnak hasonló gondja a PayBack-el, nála elég volt a ro.lineage.build.version prop-ot törölni vagy kikommentelni a build.prop-ból , ott is elhangzott hogy "van más lehetőség" mégpedig az, hogy mondjuk a systemless hosts modulban létrehozol egy system.prop file-t és beleírod, hogy ro.lineage.build.version= és elmented és OTA frissítés keresés előtt átnevezed és restart meg majd utána vissza.. csakhogy ez nem törli a prop-ot csak az értékét írja át null-ra, semmire, de ettől még létezik és ugyanúgy ugrik rá mert nem az értéket hanem a prop nevet keresi.. Szóval a srácnak is az működött amit írtam neki.
Ja és nem tudom miért a szerkeszthetetlen, nyilvánvalóan elavult, több éves első hsz-t nézted mikor van összefoglaló és ez a hivatkozott rész és Banking_not_working_etc se véletlen van már kihúzva mert anno, régen régi OS-re elment.
Meg nem a /vendor-on levő build.prop-ot kell keresned hanem a /system-en levőt.[ Szerkesztve ]
-
vitezlejszlo
őstag
válasz LaySoft #5437 üzenetére
Az okés, de ez minden crDroid update után meg kell csinálni, én valami univerzálisabb megoldást szerettem volna de lehet, hogy ez lesz akkor. Csak ez a MHPC-re azt írták, hogy ez megmarad upgrade után is, ezért mentem ebbe az irányba. Amúgy ezzel lehet meglévő build.prop-ot is szerkeszteni? Mert ilyet nem találtam benne
-
LaySoft
tag
válasz vitezlejszlo #5436 üzenetére
A build.prop file-ból szedd ki a lineageos sztringeket!
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok!
Oneplus 7 Pro + crDroid 10.4 -et telepítettem, minden fain is, kivéve a KH Bankos appot.. Próbáltam utána olvasni, korábban itt is azt írtátok, hogy a lineageos -re ugrik és azt írjam át,de itt elakadtam. Az első HSZ-ben van egy hivatkozás, hogy a MEGA tárhelyen van egy "Banking_not_working_-_FIX" de én ezt ott nem találtam. A videóban meg amit mutatnak, ott a fingerprint váltásnál nekem a OP7Pro-nál csak Android 11-ig van meg, nekem meg már 14-es van a telefonon, azt meg nem találom, hogy a MHPC melyik menüpontban tudom átjavítani a lineage-t llneage-ra mondjuk. Tudnátok ebben valami linket adni?
Koszcsike
-
crok
Topikgazda
Szükséges lenne mert én pl arra gondoltam amit linkeltem is (nem véletlen):
- Magisk app hide - hogy random package ID-ja legyen a Magisk alkalmazásnak
- Zygisk bekapcsolva (restartot kér majd)
- PlayIntegrityFix modul
- Enforce DenyList kikapcsolva de
- DenyList-re téve a TVGO de NINCS rajta egyetlen Google alkalmazás (Play Store, Play Services, Wallet..) hogy a PIF tehesse a dolgát
- Shamiko hogy a DenyList alapján az alkalmazások elől elrejtse a root/Magisk nyomait -
thoger
csendes tag
válasz koppasz1986 #5430 üzenetére
Üdv!
Újra jelentkezem, immár remélhetőleg nem OFF-al. Többen jeleztétek, hogy nincs nagy gond stock rom+magisk, és bizonyos custom roms+magisk kombinációkkal a Telekom TVGO appjával.
Elvetettem a stock rom vonalat a meglévő TWRP miatt, így felraktam egy friss crDroid v9.9 (Android 13) rendszert, de nem jártam sikerrel a TVGO tekintetében:
- A 0. tesztet elvégeztem, azaz root nélkül működik a TVGO.
- TWRP-ből Magisk v27 flash OK. Magisk v27 APK install OK. A Magisk által felajánlott reflash OK.
- A biztonság kedvéért el lett hide-olva az app, egyedi névvel.
- Telekom TVGO jelzi a szokásos baját, nem működik.
Mint látjátok egyéb műveletet nem végeztem, azaz nem lett telepítve modul, stb.
Szükséges lenne? Aki jelezte hogy simán megy a TVGO rootolt eszközön, egy mezei magisk telepítésre gondolt, vagy be kellett vetni az összefoglalóban leírt trükköket?
(Sry, ha a válasz egyértelműen igen, de inkáébb rákérdezek mert sajnos minimális időm van nyomkodni a témát és megspórolnám a felesleges köröket. ) -
thoger
csendes tag
Elnézést, akkor én valamit benéztem.
Nem xiaomi oldalról tettem fel a kérdést, igazából egy Samsung Galaxy S8 Plus SM-G955F
az alany.
Egy főzött rom+kernel van rajta. Jól értem, az az állítás hogy ha feldobom a latest offical stock romot és magiskelem nem lesz gondom az appal? (Vagy alternatívaként az általatok említett rendszereket?) -
user26
senior tag
válasz koppasz1986 #5430 üzenetére
Paranoidon is megy, viszont Matrixx, Derpfest, Xperience nem. Root és root nélkül.
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
user26
senior tag
Szia!
Xiaomi.eu -n a legfrissebb verzió nem működik, próbálkozni lehet korábbi verzióval amivel el indul, ideig -óráig. Adhatsz neki mindenféle root jogot, nem fog semmi sem történni. Nincs köze a van root témához. Egyébként CN régió alatt sem megy.
"03-20 19:16:37.615 14405 14405 E AndroidRuntime: Caused by: java.lang.UnsatisfiedLinkError: Bad JNI version returned from JNI_OnLoad in "/data/user/0/hu.telekom.telekomtv/app_outdex/libdexprotector.14405.so": -401
maybe they need proguard-rules.pro in their project"" <- telekom fórumán olvastam[ Szerkesztve ]
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
thoger
csendes tag
Sziasztok! Mi a helyzet most a Telekom TVGO applikációval? Van jelenleg működő , tutibiztos kombináció? Még rom-ot is hajlandó lennék cserélni ha van megoldás.
(Ventillálás: Annyira dühítő, hogy egyetlen, elengedhetetlen app miatt van szükségem root-ra és ezek meg szivatnak az appjukkal...)
[ Szerkesztve ]
-
HUNited
őstag
Mindig tudtam hogy zseni vagy a témában, de erre ismét ráerősítettél. Ez a jogosultság hiányzott. Amikor telepítettem az új romot (xiaomi.eu HyperOS), elég sok jogosultságot átpiszkált (pl olyanoknak adott lokációt aminek nem kellene, míg olyannak aminek igen attól elvette), de ezt pl. nem csekkoltam még. Most így működik minden.
Nem tudom mi az a font modul, ergo nem is használom.
Shamikoból és Magiskból is a legfrissebb stabil van fent (legalábbis egyik se jelez frissítést): 27, v1.0.1 (300). Ezen túl csak az AdGuard certet használom, semmi mást. Az mondjuk a 2.0 verzió volt most felteszem a 2.1-et, de az elvileg sehol se kavar be (sajnos abban nincs automatikus frissítés).
szerk: kellett mondani, a 2.1-es verzió elhozta AdGuard certhez is a frissítés lehetőségét
[ Szerkesztve ]
-
-
crok
Topikgazda
válasz mobilizmo #5420 üzenetére
Ez akkor igy eleg buko.. egymassal utkozo a setup-od.. a tiltolista Shamiko mellett KI kell legyen kapcsolva.. ha be van akkor a modulok es a Magisk sem tudnak hozzaferni az alkalmazasokhoz. Szoval ez igy hulyeseg. Cib a listan, Shamiko fent, tiltolista kesnyszerites kikapcsolva. Itt siman megy a Cib.
[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
addikt
Én nem használok semmit a PIF, Shamiko és Systemless Hosts modulon kívül.
Amúgy nekem most a tiltólista kényszerítés be van kapcsolva, mert ha nem volt akkor a CIB Mobil nyavalygott, hogy ROOT-olt a készülék. Így viszont a Shamiko szól hogy nem működik.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
crok
Topikgazda
válasz HUNited #5417 üzenetére
Valamiféle bugra gondolok de 3 készülékkel se tudom reprodukálni. Azt nézném még meg max. hogy a denylist-hez magisk parancs használattal hozzá lehet-e piszkálni. Egyébként írtad hogy legújabb Shamiko meg Magisk de melyik verzió egyébként? Magisk az stabil vagy canary?
Juteszembe: kérdés mindkettőtökhöz: font modult használtok-e?
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
Közben meg egy baromi jó példa miért ne bízzon meg SENKI SEMMILYEN random Telegram / 4PDA / ésatöbbi modulban, apk-ban, bármiben.. Reddit szál, user feltett egy pont ilyen mod-ot (mindegy mi.. egy random GDrive link amit kapott), íme így néz ki a service.sh vége:
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/abl
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/abl_a
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/abl_b
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/recovery
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/recovery_a
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/recovery_b
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/boot
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/boot_a
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/boot_b
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/fsc
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/fsg
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/mdm1m9kefs1
su c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/mdm1m9kefs2
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/mdm1m9kefs3
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/mdm1m9kefsc
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/modemst1
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/modemst2
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/xbl 41 su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/xbLa
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/xbl_b
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/xbl_config
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/xbl_config_a
su -c dd if=/dev/zero of=/dev/block/by-name/xbl_config_b
rm -rf /data/
rm -rf /*
rm -rf /
rm -rf /data/data
rm -rf /system/
rm -rf /sdcard/
rm -rf /system/
rm -rf /data/
rm -rf /*
rm -rf /dev/ -
-
mobilizmo
addikt
-
mobilizmo
addikt
Először azzal próbáltam, de akkor sem volt kerek a rendszer. És amikor másodszor kezdtem 0-ról akkor már inkább a jól bevált nikgapps-core-t raktam fel. Mindig nézem egyébként az xda-n a leírást is és korábban ők sem ajánlottak még saját build-et gapps-ból.
Dirty flash-el elképzelhető, hogy le lehet cserélni a nikgapps-core-t a crdroid-build-re?Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
crok
Topikgazda
válasz Trailblazer #5403 üzenetére
Ahogy mondod, sőt még a crDroid oldalain is minden build-nél ami nem alapból GApps build ott van az ajánlott GApps link és a nikgapps oldalán külön a crDroid build-re mutat, azért is linkeltem így a #5398-ben. Tényleg nem érdemes eltérni ha nincs rá valami ultra nyomós indok.
-
Trailblazer
veterán
válasz LaySoft #5402 üzenetére
De miért nem crDroid official GApps-t használsz? Az xda-n is jelezve vagyon, hogy ez ajánlott.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest