- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz SerialWin7 #6395 üzenetére
Nekem Oneplus Nord 4 gyári rom van fent. Amúgy lehetséges hogy a 27-es Magisk-en még menne? Mert én alapból a 28-as verziót raktam fel. Ahogy nézem itt még sokan 27-et használnak.
-Norbi-
-
mizoli
addikt
válasz SerialWin7 #6397 üzenetére
Nincs.
-
mizoli
addikt
válasz SerialWin7 #6395 üzenetére
Megy az OTP a Magisk 27.0-n.
Nézd meg ismét a DenyList-ben, minden sor legyen bekapcsolva. -
-
Norby86
őstag
válasz SerialWin7 #6371 üzenetére
Jelentem kipróbáltam és szuperül működik ez a megoldás a Gránit bank appal 28-as Magisk-en. Kíváncsiságból feltettem a Mcdonalds appot is hátha, de ott már sajnos nem működik. Mondjuk a Mcdonalds appot csak hébe-hóba használnám. Arra mi amúgy a megoldás hogy az is működjön?
-Norbi-
-
addikt
LOS 21 official, Mi 10T
DenyList:
- DAP
- Google Play Services, Google Service Framework (és minden ami Google, de ez a 2 valüszínűleg a legfontosabb)HMAL invisible apps:
HMAL
Magisk
Applied to:
- Google Play Services, Google Services FrameworkÉn még a GSF nek egy adattörlést is nyomtam, és újra is indítottam a készüléket.
Így enged eljutni a belépésig, tovább nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
Valami ötlet Digitális Polgárjenőre? Nekem sehogy se megy. A lineageos rom lehet a baja?
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Whitealert
tag
Köszönöm a segítséget, nekem is sikerült.
Leírom hogy csináltam, hátha másnak is segít:
1. Magisk 28 telepítés
2. Magisken belül, Zygisk bekapcsolása, tiltólista kényszerítése
3. Egy root filekezelővel megkeresni a build.prop file-t, a gyökérkönyvtár/system mappában van. Az összes lineageos szó átírása valami hasonlóra, mondjuk linegeos. Ezt csinálható telefonon is, vagy PC-n oda-vissza másolással.
3. kh app telepítés
4. kh mobilbank hozzáadása a magisk tiltólistához a "tiltólista konfigurálása" beállításokban. -
mzsol
tag
válasz Whitealert #6389 üzenetére
Szia! Én most csináltam meg. Magisk 28 + Hide magisk + denylist + PIF + Zygisk next + Zygisk assintant majd root filekezelővel kimásoltam a build.prop-ot és átírtam a lineage szavakat és ezt visszamásoltam. Nekem crdroid van, de az alapja lineage, MI 9 a teló. Device és basic integrity zöld.
[ Szerkesztve ]
-
Whitealert
tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy a kh bank alkalmazás most milyen integrity mellett működik?
Telepítettem egy LineageOS 21-et (Mi 9 Lite-ra), a device és a basic integrity átmegy a strong nem.
Visszaolvasva láttam, hogy nem biztos, hogy a magisk a baj, a kh érzékeny lehet a LineageOS-re is. Elvileg volt az összefoglalóban régebben egy leírás hozzá, de most már nem találom benne.
Van esetleg valaki akinek működik a kh alkalmazás LineageOS-en? Jó lenne tudni melyik irányba próbálkozzak. -
addikt
válasz instantwater #6387 üzenetére
Úgy tűnik a Kitsune Mask pont ezt tudja, és AllowList alapján dolgozik.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Van valami megoldás arra, hogy a DenyList egy alkalmazás összes activityje elől elrejtése a rootot?
Meg figyeltem, hogy az egyszer megfelelően beállított appok egy idő után újra látják a rootot, mert frissítéss után újabb random generált nevű activityben detektálják a rootot, és a DenyList pedig név alapján rejt.
-
rErEaT
senior tag
Nekem a 2.118.1 van fent.
Magisk verziód? Custom Rom valami plusz infot is plzBár úgy sem biztos, hogy pont egy banki alkalmazás .apk fájlját keresgetném neten (ergo nem tudnék downgradelni), de lehetséges, hogy valami új dologot kezdtek akkor el nézni :/
[ Szerkesztve ]
-
user26
senior tag
Üdv! Akartam most fizetni, de nem sikerült. Hamar lecsekkoltam az integrityt, nálam a base jó csak. Pif 17.8
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
AcCEsS
senior tag
Apránként azért sikerült a Wallethez újra hozzáadnom a kártyáimat (1 hét alatt), nem tudom mi lehet/lehetett a hiba, illetve az elutasítás oka, de sok-sok elutasítás után sikerült egy, majd 1-2 nap próbálkozás után mégegy stb. A rossz holdállásra gyanakszom!
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
crok
Topikgazda
válasz Soltee1 #6372 üzenetére
Azt nem tudom hogy mindenkinél de nálam pl. minden megy mint eddig és tömeges pattogást se nagyon látok sehol, Xiaomi.EU is megy - bár jó ha tudod Strong-ot SOSE tudott a PIF önmagában és pár napja több tucat keybox is bannolva lett. Szóval gyanítom azért nem írja mert elvileg se az van amit írsz.
-
Soltee1
tag
Mindenkinél működik a PIF?
Basic, Strong?
Senki nem írja, de elvileg már csak a basic van nem? -
SerialWin7
csendes tag
válasz Norby86 #6370 üzenetére
Nem, ezek modulok. Csak feltelepíted Magisk-ben és annyi.
Linkelem a legfrissebbet belölük, ha ez segít...
ZygiskNext: [link]
Shamiko: [link]ZygiskNext-nél annyit kell majd látni, hogy pipa és Zygote injected. Shamiko-nál meg egy emote lesz "Shamiko is working as blacklist mode" kiírással Magisk-en belül.
Lehet, hogy a beépített Zygisk-el is működik azóta, én nem tudom, mert V27-en ragadtam...[ Szerkesztve ]
-
Norby86
őstag
válasz SerialWin7 #6369 üzenetére
Köszi, hétvégén megpróbálom! És a Zygisk Next-ben kell valamit állítani? Shamikot elég csak feltelepíteni vagy azon belül kell valami engedélyt adnom? Egyik programot sem használtam még.
[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Én még a 26.4-es Magisk verziónál ragadtam, többek között azért, mert a Gránit bank app nem akart működni az új Magisk verzióval, csak evvel a régivel. Még anno talán crok próbált segíteni, de az istenért sem állt össze a dolog. Most viszont egy friss romot húzok a telefonomra (One Plus Nord4) és szeretném már a legfrissebb Magiskot használni, csak lényeges hogy működjön többek között a Gránit Bank appom rajta. Mi a pontos menete ennek hogy működésre bírjam? Gyári Oxygen OS 14 rom van a telefonomon, Android 14 alappal.
-Norbi-
-
vpleft
tag
válasz energiezolee #6365 üzenetére
Köszi a választ! Én a gyári rendszeren vagyok, mert a legújabb xiaomi eu verzió elég bugos volt a telómon
Idő közben újra flash-eltem a telefont, ugyanazzal a gyári rendszerrel, ami ezelőtt is rajta volt és most valamiért működik a legfrissebb magisk+pif+shamiko+freeze kombóval. Ezelőtt bárhogy próbáltam, nem akart menni. Clean rendszerrel meg most egyből megy... Nem értem -
addikt
válasz instantwater #6341 üzenetére
Újraindítás után mindig megjelent a Magisk stub (zöld robotos ikonnal), ami szintén fennakadt az app list checken, és nem akartam kézzel törölni minden újraindítás után.
Ezért az előzményben linkelt forkolt LSPosed + HMAL lett a megoldás.
Most teljesértékű Magisk mellett boldogok a bankok.A Magisk saját beépített csomagnév változtatós hideolása nem volt elég mindegyiknek.
-
energiezolee
aktív tag
Szia
Nekem Xiaomi Redmi Note 10 Pro-n Android 13-on (xiaomi.eu rom), Magisk 26.4-es, mindenféle modul nélkül működik az OTP. Csak AirFrozen-nel van fagyasztva a Magisk és természetesen legfrissebb xiaomi.eu-s modul is telepítve van. Nem tudom ez segít-e neked, de azért leírtam. Hátha...
[ Szerkesztve ]
Üdv : Energie Zolee
-
addikt
Totál commander fájl másolás közben feldobta ezt a dialogot: [kép]
A forrás és a célmappa is a belső tárhelyen volt, tehát nem rendszer mappa.
Később sikerült eltüntetni ezt az ablakot azzal, hogy DenyListre raktam a TotalCommandert.
Ugyanakkor megfigyeltem, hogy újra indítás után, zöld android ikonnal megjelenik egy Magisk az app listában ami ugyanezzel a dialoggal a Magisk telepítését kéri.
Lehet valahogy konfigurálni, hogy ez ne jelenjen meg?
[ Szerkesztve ]
-
vpleft
tag
Sziasztok!
Nálam sem megy sajnos az OTP, pedig a múlt hónapban semmi gond nem volt vele.
Csatoltam a setup-omról screenshotokat. Nincs ötletetek esetleg, hogy mit tudnék még kipróbálni?[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Jelenlegi setup: Poco x3 nfc
- Magisk elrejtve randomizáltan
- Zygisk bekapcsolva
- Denylist NINCS enforce-olva
- Shamiko
- Zygisk assistant
- PIF
- BCR (de nem hiszem hogy ez belekavar)
+ magisk ice box-szal freeze-elve.Amiket próbáltam:
- Downgrade Magisk 27001 verzióra (28001-ről)
- Zygisk Next modul + beépített zygisk off
És természetesen reboot mindegyik változtatás után, de nem segít egyik sem pedig a play store szerint a device verdict megvan[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz SerialWin7 #6360 üzenetére
Nálam is megy.
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
mekker
őstag
Digitális Állampolgár alkalmazás nem megy, érzékel valamit. Korábban már nyomkodtam, de nov 5-ös release log alapján eddig nem volt biztonsági ellenőrzés, csak mostantól. Valakinek megy? Lineage OS 21 hivatalos 'grus' build, csak a strong integrity teszten bukik. Rurun SU file és Magisk file teszteken bukik. Dev mode-ot & távoli debugot kikapcsoltam, restart, force stop + cahe-törlés megvolt. SELinux státusz ok.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mzsol
tag
Csak elkezdtem a root folyamatot, mert gondolom nincs más megoldás a banki app működéséhez. Mi lehet a gond, mert a laptop fastboot módban nem látja a telefont? Flashelném a patkolt boot.img-t, de várakozás az eszközre üzenet van a powershell-ben. Próbáltam win10-11-en, három különböző kábellel. ADB 1.5.6 verzióval.
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
Ugy tunik, hogy most mar a REpont app is figyeli, hogy "feltort" a keszulek vagy sem. Konfiguralas utan megoldodott a problema
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
AcCEsS
senior tag
Nálam a múlt héten krepált be a telefonos fizetés Nord 2T-n, frissítettem 17.9 PIF-re, de még Magisk 27000 verziót használok. A szokásos Play* cuccok törlése és reboot után az Integrity Checker Device + Basic ok, mégsem tudtam kártyát hozzáadlni a Wallethez, a sikeres jogosultság ellenőrzés után a kibocsátó szerződésének elfogadásakor simán csak kiírta, hogy nem sikerült befejezni a beállítást, próbálja később. Aztán következő nap sikerült egy kártyát hozzáadnom, de azóta egyet sem, mindig a nem sikerült, próbálja később dumát írja. Persze, azóta már többször újrakezdtem az egészet, teljes törlés stb., de azóta más egy kártyát sem sikerült hozzáadnom. Mi a búbánat lehet ez?
[ Szerkesztve ]
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
mzsol
tag
Sziasztok! Mi 9-en A14 alapú crdroid van fent, nincs root. A kh mobil app nem megy. Ezt írja [kép]. Ennyit írt tavaly is amikor az A13 alapú raktam fel, akkor volt root, de a magisk beállítások kevés volt kellett terminálban a propsokat átírni. Most ezt nem tudom mert a terminálhoz is root kellene. Lehet e működésre bírni a mobilbankot root nélkül?
-
vazee00
tag
Kipróbáltam a myraiffeisen -t KSU - val, és Apatch -al is, de azok esetén is egyből kifagyott. Még nem jöttem rá, hogy mi az oka, de ezek alapján nem a Magisk megtalálása a gond.
FayRPG: fayrpg.hu | Zöldhulladék, zöldség-gyümölcs hulladék újrahasznosítás: bioferet.hu | fayrpg.hu | kukamosok.hu | tejfelvasarlas.jomekft.hu | fantasyworld.hu | blackcatpub.hu | energym.hu | keramika.hu | TheVR Android App: thevrapp.hu | személyi edzés érd: stepandmove.hu
-
SerialWin7
csendes tag
Én már a 2700X Canary-kal is szenvedtem. Ugyanannyi modult használok mindig. Próbáltam 0-ról ugyanúgy "Failed to inject init" lett a vége. De a Github-os pull request-ből ítélve ez javítva lesz a következő 2800X kiadásra. Remélem, hogy azzal már a Viper is fog menni... Addig meg tökéletes a 27 is.
-
user26
senior tag
Szia, le van fagyasztva, a pl AirFrozen -l is külön ? Vagy a másik ami szokott lenni az IceBox.
@SerialWin7, jól van beállítva minden ? Ha a ZygiskNext se jó már, akkor ami "utánna" van, tuti nem. Lehet, hogy ennek ellenére a beállításod jó, de ha sok modul van akkor az gyakori összeakadás is lehet. Tévedhetek. Több infó több lehetőség.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
rErEaT
senior tag
Valamit csináltak az OTPnél, mert most fagyasztott Magisk-al se megy már 🙄🙄
vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?(fagyasztott, átnevezett Magisk)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Végül a következő kombináció vált be a hivatalos LOS 21-re:
- Zygisk Assistant
- Denylist
- Magisk app törlésMagisk fagyasztást nem próbáltam, mert gyorsan újratelepíthető apkból.
Érdekes, hogy gyárilag nem rootolt a LOS, de root-rejtő Zygisk Assistant és DenyList kell az app indításához. PlayIntegrityt egyáltalán nem ellenőriznek ezek az appok.
A ZA miatt egy sor másik bankot DenyListre kellett tennem, de működik.
Először feltettem a forkolt LSPosed_mod-ot és a szintén forkolt HMAL-t,
De később rájöttem, hogy a ZA+DenyList elég.
Talán ezzel meg tudtam volna tartani állandóra a Magisk appot, de a stabilitás és a minimális számú modul többet ér.
A kutatás közben talláltam egy kis útmutatót a HMAL beállításához, hotha valakinek hasznos lesz: guide_hmaIlyen kevés telepített modulnál érdemes felrakni valami anti-bootloop modult is?
Például ezt: abootloopKöszönöm
-
vazee00
tag
Köszi a tippet mindenkinek! Mikor a logcat -ot futtattam nem, de próbáltam előtte, és most is lefagyasztva a Magisk - ot, de ugyan úgy, azonnal crash -el a myRaiffaisen app. Lehet, hogy újra kellene tennem a romot, hátha valamelyik magisk modul tele szemetelte, és azért romlott el.
[ Szerkesztve ]
FayRPG: fayrpg.hu | Zöldhulladék, zöldség-gyümölcs hulladék újrahasznosítás: bioferet.hu | fayrpg.hu | kukamosok.hu | tejfelvasarlas.jomekft.hu | fantasyworld.hu | blackcatpub.hu | energym.hu | keramika.hu | TheVR Android App: thevrapp.hu | személyi edzés érd: stepandmove.hu
-
mekker
őstag
válasz vazee00 #6322 üzenetére
Bocsi, nem olvastam végig az egész threadet, nálam ez a konfig + át van nevezve az app random aliasra a Magisk által + Ice Box nevű appban el van rejtve ("Frozen" állapotú) a Magisk app. Talán segít. A myRaiffeisennek asszem csak egy ilyen nevesített Activity/Service-e van, így nincs nagyon mit kombinálni rajta. Esetleg a Google Play Store-ral vagy a Google Play Servicesszel lehet valamit játszani még.
-
mekker
őstag
válasz KurtCobain #6325 üzenetére
Köszi, nekem is volt vele bajom annó, lásd: [link]
-
vazee00
tag
Bocsi, nemrég regisztráltam oda, jóváhagyás miatt nem jelenik meg. Feltöltöttem addig privatebin -re: LINK
-
vazee00
tag
Persze, itt találod: LINK
Ezt már azzal a modul listával készítettem, amit javasoltál:
-
vazee00
tag
Köszi a tippeket mindenkinek! Kipróbáltam, hogy letöröltem egyesével az összes magisk modult, de továbbra is azonnal összeomlik. Ha letörlöm a magisk appot, akkor is. Most már egyáltalán nem értem. Itt található az ADB -n keresztül mentett crash log: [link]
Lehet, hogy az egyik modul pakolt le valamit, ami ottmaradt, és ez okozza? Próbáltam törölni a /data/adb mappát, de nem segített. Jelenleg visszaálltam a 28000 magisk -re(canary -ról), és csak a Play Integrity fix v17.9 van fent, a beépített Zygisk engedélyezve van, Magisk hide bekapcsolva... Valakinek valami tipp?
-
crok
Topikgazda
-
LaySoft
tag
A OnePlus 3T-re visszaraktam a legutolsó stock OxygenOS-t (Android 9), bootloader-t visszazártam, azonban a Play Integrity API Checker szerint csak basic integrity van. Mi ennek az oka, lehet orvosolni?
-
crok
Topikgazda
válasz vazee00 #6322 üzenetére
Hat szerintem pont azzal a sok modullal akad ez ossze.. ha visszanezel irtunk mar a Citra modul(ok)rol, nem valami stabilak. Majd ranezek de pl. nalam mukodik, hasznalom is. A Strongra (meg a tobbi modulra) szukseged van jatek vagy hasonlo miatt amugy? Latok ket T modult amit frissiteni lehet, azokat direkt nem frissitetted? Egy logcat-et tudsz valahova feldobni rogton az app osszeomlasa utanrol?
-
vazee00
tag
Sziasztok!
Magisk, és myRaiffaisen appal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Legújabb canary 28001 Magisk van fent az alábbi modulokkal:
MEETS_STRONG_INTEGRITY megvan, a myRaiffaisen app viszont sehogy sem működik. Olvastam az összefoglalót, és a hozzászólásokat, kipróbáltam a HMA -t, és próbáltam több app segítségével fagyasztani a Magisk -et, de a myRaiffaisen továbbra sem működik. Megnyitás után azonnal összeomlik. Magisk hide engedélyezve van.
Kipróbáltam mindent, amit Telegram csatornákban, és külföldi fórumokban olvastam, de nem jártam sikerrel.(Vagy csak Basic -nem device- hitelesítést kaptam, és működött a myRaiffaisen - vagy nem működött, cserében megvolt a device/strong) Van valakinek tippje, hogy miként lehetne működésre bírni, mi lehet a gond?Köszi!
-
crok
Topikgazda
Az utolsó v27 Canary az a 27008 volt, igen, arra gondoltam.
-
mekker
őstag
Köszi a választ! Igazad van a backuppal, de nem nagyon van mit. A korábbi boot.img-et vissza tudtam flashelni, de sehogy sem műxik a v28-as Magisk. v27 volt nekem is a tippem, azzal megy, és a modulok sem rosszalkodnak. A Canary az most a 27008?
-
crok
Topikgazda
Ilyennek nem esünk neki backup nélkül.. ha az nincs akkor nincs meg az a boot.img amit utoljára használtál? Másrészt egy akármilyen készüléken patch-eld meg akkor a v27-el vagy méginkább az utolsó v27 Canary-val.
Szerintem a remove-modules-ra nem lesz szükség, főleg amíg azt se tudod hogy egyáltalán valamelyik modul csinálja-e. Az összefoglalóban leírtam hogy lehet letiltani és akkor nem kell törölni se őket, elég letiltani.. valamint ott van a safe mode-ban indítás is. -
mekker
őstag
LineageOS-t update-eltem, mert már régen volt, és sajna nem megy fel a Magisk 28. Felpatcheltem a megfelelő boot.img-t a Magisk appban, majd azt felflasheltem, és bootloop, csak az eredeti boot.img-dzsel hajlandó elindulni.
adb shellmagisk --remove-modules
segíthet? Van esetleg kevbésbé "drasztikus" módszer, ami segíthet? Xiaomi mi 9 SE LineageOS 21 20241027-esbuild.
-
crok
Topikgazda
Nem is gondolhattad volna rosszabbul:
Widevine keys ≠ Google Attestation keys
A DRM egy teljesen különálló nyúlüreg.
PS: Xiaomi-nál pl. Xiaomi.EU ROM-on tudsz L1 cert-et lekérni.[ Szerkesztve ]
-
user26
senior tag
Szia, sziasztok! Elnézést, hogy ide írok, nem biztos, hogy idevaló az írásom most, de nem tudom, hogy hol írjak erről. A tricky strong modul segítségével ugye a strong is átmegy az ellenőrzésen, persze tudjuk ideig - óráig. Ez azért jó, vagy lenne jó, ha olyan alkalmazást használunk, ami megköveteli ennek (strong) meglétét, és tud működni nyitott BL mellett. Én azt hittem, hogy ennek segítségével pl a Netflix is L1 tanúsítást kap ilyen helyzetben, de sajnos nem, Oneplus modell esetében. (Xiaomi esetében majd kipróbálom) A strong ebben az esetben adott alklamazások miatt lenne csak jó, vagy az eszköz tanúsitása miatt ? Jelenleg úgy gondolom, hogy nekem ez nem fog kelleni, netflix esete miatt Oneplus-n, vagy legalábbis most nem tudom kell-e vagy sem. Vagy spontán bele keveredtem a netflixel kapcsán, és nincs köze hozzá. :/ A DRM tanúsítás az teljesen más dolog ettől függetlenül ?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Bsony
tag
Sziasztok,
Kérdés, milyen backup megoldást használtok akkor amikor rootoltok egy telót? Nyilván megy minden a levesbe, és vissza kéne állítani minden alkalmazást és beállítást. De van erre valamilyen jó tool, vagy megoldás, hogy ne kelljen minden újra felrakni/beállítani? -
Traptor
aktív tag
Hmm, most, hogy feltettem a Zygisk Assistantot majd az újraindítás után fagyasztottam a magisk-et összeállt
Bocsánat, tökre azt hittem, hogy ez csak a modul kézi beállításához kell.
Tehát így most egyelőre minden úgy megy, mint a gyári rendszeren.[ Szerkesztve ]
.: Aláírás helye :.
-
Traptor
aktív tag
Értem, akkor ez így jó. Annyi különbség volt az általad írtakhoz képest, hogy a Zygisk Assistantot nem tettem fel, úgyhogy azt most pótoltam de sehol sem találtam meg, hogy ezt hogyan kéne konfigurálni.
A másik, hogy a magisk tiltólistánál az alap lista van, tehát nem jelennek meg a rendszer appok. Azok közül nem kellene valamit tiltani?.: Aláírás helye :.
-
crok
Topikgazda
válasz Traptor #6306 üzenetére
A Ruru (is) egy teszt alkalmazás, arra való hogy legyen valami adatod hogy mégis mi baj lehet - mert az "igazi" alkalmazások nyilván nem fognak beszédes információkat visszaadni.. Azért írtam hogy úgy állítsd be mintha az az alkalmazás lenne mint ami hibát dob.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz instantwater #6302 üzenetére
Nem csak a mido-n használok LOS-t, van itt egy Note 7 meg egy Note 9 is.
-
addikt
-
crok
Topikgazda
Juteszembe: installkor az app kap egy app azonosítót - ez akkor se változik ha törlöd az adatait - viszont a szerver megjegyezheti. Ezt elkerülendő talán a legegyszerűbb megoldás az, ha az alkalmazást magát törlöd (uninstall) és utána újra telepíted mert ekkor mindenképp új app azonosítót kap. Most mentem végig az InTune + Ms Teams-en, nem kérdezett semmit hogy most én mit keresek itt egy nyitott bootloader-el meg root-al úgyhogy részemről a módszer működőnek tekintett.
Az említett LOS21-en még fagyasztgatás nélkül is indul a Gránit és kéri a login-t, sőt, nemigen néz Play Integrity-t se mert Basic-el is elindul - a login-ig biztosan.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest