Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixtybi
tag
Látom, hogy ez a nohello újdonság, májusban volt az első release.
Ez mit vált ki a régebbi megoldások közül?
Vagy pluszban tegyem fel a zygisk next, shamiko, pifork, tricky store, zygisk assistant modulok mellé? -
norbert1998
nagyúr
válasz
Toninho13
üzenetére
Feldobtam a nohello-t. Ehhez ki kellett olvasszam a Magiskot és a WebUI-t. Ezek visszafagyasztása nélkül is 3/3, Ruru pass szintén megvan. Revo 10.84.1 (frissült magától???) továbbra is azt mondja, rootolt a készülék. Gondolom, kellene neki a Magisk Alpha. Visszaraktam a 10.82 Revolutot, de ez se jó.
-
zsola400
senior tag
Kint van a Magisk Alpha 30.1 [link]
Crok gyorsabb volt.
-
crok
Topikgazda
Magisk Alpha-t használóknak: frissítés v30.1-re: a344ebf2-alpha
-
Toninho13
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Szia!
"set valid keybox - "No valid keybox found" - ez kell nekem egyáltalán még?
Vagy bármi egyéb a Tricky Addon-ból? "
Ezzel én nem csináltam semmit.A denylist-en rajta van a revolut? Ha igen, akkor én a nohello-ra még rápróbálnék.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
energiezolee
üzenetére
Szuper, köszönöm.
Elég hirtelen jött ez a rootoljunk dolog, eddig nem tartottam rá igényt, csak volt egy kvázi tiszta stock HyperOS, meg tudjak fizetni telefonnal és ennyi.
Szerencsére a külföldi nyaralást még végignyomta két hete hibátlanul a Wallet és a Simple is, most a Revo egy darabig nem lesz fontos úgysem, így azt szerintem kihagyom most, amíg lesznek fejlemények még az ügyben a fejlesztők által. Más szóval, ha a jelenlegi állapottal kibírja a telefonom még pár hétig, akkor boldog leszek
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Szia!
Revolut xiaomi.eu-n csak alfa Magisk-el fog menni.
Ebben a hozzászólásban van egy link, ami alapján a Wallet-en (Google Pay) kívül minden fog működni. Utána még érdemes elolvasni a többi hozzászólást is itt a fórumon, mert 2 hét kevés amit visszamentél. OTP a Magisk fagyasztása miatt kezdett el működni nálad... Viszont, ha Revolut annyira nem fontos, hogy működjön, akkor szvsz hagyd így, ahogy most van, mert ha jól tudom Tricky jelenleg nem talál valid keybox-ot. -
norbert1998
nagyúr
Update, hátha segít:
Kidobtam a HMA-t, mert a Ruru megtalálta, használni meg amúgysem tudom, hogy kellene egyelőre - innentől az OTP újra működik, ahogy az MÁK is, Wallet is (talán). Revolut nem akar, az most ...82 verzió, eddig működött.
Szóval ELVILEG most a Revo-n kívül mindenem jó.A kulspontok: Yurikey, ahogy az előző kommentemben írtam. PIF 0sm0s1s, ZygskNext, Magisk 30.1. Tricky + Addon, ahogy az első kommentemben írtam. AirFrozennel Magisk "általam megadott álneve" fagyasztva.
A MagiskDetector még mindig azt írja, hogy "su file exists in path", míg a Ruru ugyanerre pass-t ír
Ez lehet a Revo hátterében? Vagy csak nézzem meg a friss Revo-t? Ez úgyis apk-ból lett felrakva. -
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998
üzenetére
Lemaradt, de:
Magixkban a különböző Action gombokat mikor kell nyomkodni? Újraindítás előtt vagy után? Értem ezt pl. a PIF-re, a Yurikey-re, stb...Okés, YuriKey-re ráböktem a modul telepítése és újraindítás UTÁN, és azonnal 3/3 lett minden. Ennek ellenére a ma reggel még működő Revolut, OTP nem megy, Mobilkincstár meg megy
Megfordult a minden
Magisk nincs fagyasztva még viszont. -
norbert1998
nagyúr
Sziasztok!
Visszaolvastam az utóbbi két hét dolgait + összefoglalót, dee még nem jártam sikerrel. Nem próbáltam még mindent, előtte kérdeznék.Első kérdés, ami még az összefoglalóban merült fel:
Google Szolgáltatlások és egyebek összes adatának törlése - ezt még ti űzitek vagy ez már irreleváns? A szolgáltatások teljes tárhely ürítése kukázza a jelszavakat és bankkártyákat is. Ez csak a telefonon vagy a teljes Google ökoszisztémán értendő?Felraktam a TrickyStore-t addonnal, és ahogy írta Toninho, select all, deselect unnecessary, save megvolt - itt még van valami olyan, hogy
set valid keybox - "No valid keybox found" - ez kell nekem egyáltalán még?
Vagy bármi egyéb a Tricky Addon-ból?
Most én Magisk 30.1-en vagyok, béta csatornás, eleve azzal indultam ma, mert eddig simán csak Simple + nemigazánműködő 1/3-as integrity-s, rootmentes xiaomi.eu-m volt. Egy hét szarakodás után döntöttem úgy, hogy akkor rootolom a telefont, hogy ne sírjon a google szája, hogy rootolt a telefon
Na most egy darabig a szarakodás során megvolt a 1/3, most 0/3-ra váltott.
Nyílván semmilyen app nem működik, pedig nemsokára határozottan be kellene jutnom a MÁP-ba pl.A terv az, hogy elsősorban a fenti néhány kérdésre szeretném megvárni a választ, illetve a Toninho későbbi, nimmrody egyik és két további másik hozzászólás (1) (2) alapján nulláról újrakezdem az egészet. Csak hát a gond az, hogy a mibenholmitvariálok, meg a target.txt meg a többi nekem már mind új, úgy igazán rootolt telefonom szeritnem nem volt már vagy öt éve, tökéletesen elvoltam az injectelt xiaomi.eu romokkal kb miui11 vagy 12 óta, root nélkül. Előtte meg nem is nagyon volt telefonos fizetés...
-
Norby86
őstag
Ugyan KernelSU Next-en vagyok, fenn van a shamiko, zygisk next, PIF 19.1, tricky store + addon és eddig fent volt az integrity box v3 is és igazából nekem mindent ment, kivéve a wallet. Gondoltam frissítem az integrity box v8-ra a legfrissebb kiadásra, így a v3-at letöröltem, v8-at felraktam és egyből működik a wallet. Viszont meghalt a chat gpt.
Na most arra keresnék még megoldást és akkor már úgymond kerek lenne a történet, mert a Revolut is megy, Gránit bank app is működik, már csak ez a frányaa Chat gpt halt meg. -
Narxis
nagyúr
válasz
koppasz1986
üzenetére
Ja a jelenlegin nem lesz de a jövőben bármi történhet. Azért itt nem csak arról van szó, hogy tudsz-e NFC-vel fizetni, belenyúlhat a Google még több dologba ami miatt nem éri meg mókolni, pl. kitilt a Google ökoszisztémából de akár magát a bootloader nyitását is ellehetetleníthetik. Ez egy régóta tartó trend, hogy az Android egyre zártabbá válik, nem idén kezdődött csak most ért olyan szakaszba ami minket is érint.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Pontosan!
-
LaySoft
tag
válasz
koppasz1986
üzenetére
Igen, ez a helyes hozzáállás!
-
G4bi89
senior tag
Tudom ez rajtatok nem segít, de itt még müködnek a dolgok. Igaz a hét közepén csak basic volt, amelyik készüléken meg tesztelni szoktam azon 0/3 .
Mindennap használatos készülék:
Oneplus, Android14, Apatch, Chiteroman féle PIF 19.1,Trickystore+addon,ReZygisk
[kép] [kép]Teszt készülék:
Oneplus, Lineage 22.2 (android15), Apatch, PIF-next 2.1, Trickystore+addon,Zygisk Assistant,ZygiskNext 1.2.9
[kép] [kép]Revolut,OTP,Gránit bank, George, és a Gpay is megy.
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Rég jártam erre, de szükségem van a segítségetekre!
Ha a telefon rootolt, akkor az Android Autót kell rejteni a Magiskban, vagy sem?
-
pvt.peter
őstag
Nem gondoltam, hogy ilyen kevés idő alatt ilyen sokan feladják

-
nimmrody
tag
-
energiezolee
aktív tag
válasz
Toninho13
üzenetére
Gondolom nem nekem szerettél volna válaszolni, de mindegy is. Nekem nem is fog menni, mert én az összes folyamatot letiltottam a Play Szolgáltatásokon belül. Ha jól emlékszem összesen 18 volt, ami a fizetéssel kapcsolatos. Nekem ne zabálja feleslegesen a memóriát és ne is fusson a háttérben, ha amúgy sem használom. Ha már Google kitilt a fizetésből, akkor én is tiltom a telómból!
Egyébként nekem tanúsított volt (és most is az) a Play Áruház, de mégsem működött a fizetés. -
Toninho13
aktív tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Akinek nem megy a fizetés, az nézzen rá a google play áruház tanúsítására. Nekem az ment el. Amióta frissítettem, azóta újra működik.
-
energiezolee
aktív tag
App-ban sehol! Ezt fizetés pillanatban mutatja, mikor a terminálhoz érintem a telefont. Ez a felugró ablak jelenik meg. Ha sikertelen, akkor gondolom mást mutat, de azt nem tudom hogy néz ki, mert még egyszer sem volt elutasítva a fizetésem. Gondolom olyankor pipa helyett X-et mutat és "Declined" szöveget jelenít meg...
-
G48
senior tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Na, nekem ilyen nincs az appban. [Csak ez] Neked ez hol van?
-
energiezolee
aktív tag
válasz
zsola400
üzenetére
Itt egy kép. Ma csináltam fizetéskor. A piros Curve ikon előtt először egy pipa jelenik meg és hangot is ad egyúttal, majd átvált a pipa Curve ikonra és kiírja a "Done" szöveget. És ma sem indítottam el előtte a Curve Pay app-ot (tehát nem kell futnia) és simán tudtam fizetni...
[kép] -
crok
Topikgazda
válasz
dilajoska1
üzenetére
Hiba van a modul mount-olással, John Wu-ra van személyesen téve a már rányitott issue.
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Frissítettem a romot a telefonomon (Oneplus Nord 4) és ismét nem megy a Wallet. Mindent úgy telepítettem fel ahogy az előző romon, tehát tricky store + addon, zygisk next, PIF 19.1, shamiko. Igaz a shamikor kikapcsolva is ment a Revolut, meg minden, kivéve a Walletet, na az akármit is próbálok, nem működik. Van valamilyen módszer jelenleg a Wallet felélesztésének? KernelSU Next-et használok.
-
zsola400
senior tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Nálad a CurvePay-el fizetéskor van valami visszajelzés, felugró ablak, hangjelzés, stb? Mert nálam semmi, tudok fizetni de csak a terminál visszajelzéséből tudom, hogy sikeres volt.
-
dilajoska1
őstag
Az új V30-as Magisk-el vigyázzatok!!! Nekem bootolás után nem indultal el az alkalmazások hanem visszadobtak a főképernyőre. Jó hogy Recovery-ből visszatudtam flashelni v29-es canary-t.
-
setino
csendes tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Nálam ha teljesen, mindent kipipálva a tiltólistán akkor állandóan újraindul a curve, amikor beszeretném állítani, hogy vele szeretnék fizetni a curve app beállításánál.
De viszont így, akkor tovább megy:
-
crok
Topikgazda
Kint van a Magisk v30 - de rejtesben nem tortent valtozas..
-
energiezolee
aktív tag
Szívesen, semmiség! Igen, muszáj rátenni, különben nem tudod hozzáadni az nfc-s fizetéshez. Szimplán kifagy nálam, miközben állítanám be a fizetést... Egyébként magához az app működéséhez nem kéne tiltólistára tenni. Simán működik, de ha fizetni szeretnél vele, akkor hozzá kell adni a listához.
-
setino
csendes tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Köszi, hogy megnézted! Ma a Sparban semmit nem csinált a telefon ha curve pay az alapértelmezett.
Itthon letöröltem az egész curve app, majd vissza és újra beállítottam, holnap megnézem újra.
Nálad a curve rajta van a magisk tiltólistán?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Trollok komolyan
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Gyúrósok ide!
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez lehet a Revo hátterében? Vagy csak nézzem meg a friss Revo-t? Ez úgyis apk-ból lett felrakva.
Megfordult a minden