Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Grapestain

csendes tag

válasz crok #6971 üzenetére

Hát, igen, próbálgattam az app újratelepítgetést is. Nyilván így azért az ember türelme és ideje is nagyon hamar elfogy. Akármit állítok, app uninstall, reboot, app reinstall, kipróbál. Egyszerűen úgy mennek bele órák, hogy döbbenet és aztán semmi eredmény cserébe, az nagyon szomorú. Most amúgy kicsit már átkozom magam, hogy nem kapcsoltam le rajta az auto update-et, mert nyilván folyamatosan pakolják bele az újabb detektációkat. Amúgy meg felteszem egy ideig azért elmegy korábbiverzió is. Nyilván az is ideiglenes megoldás, de igazából az egész root hiding mókolás ideiglenes mindig, egyrészt mert párhavonta mindig van valami nyígjuk, másrészt meg előbb utóbb kötelező lesz a strong integrity oszt akkor jónapot lesz. A lényeg kb csak az, hogy mennyi időt tud az ember megspórolni, arra meg bármilyen trükk jó, mert a mérce a végén nem az, hogy mennyire jó megoldás, hanem hogy elment-e vele 6-10 óra az életemből a semmire. De persze mostmár mindegy, mert megfrissült. Korábbiverziót nem tudom visszatenni. Titanium sem tudja visszatenni, APK mirror-rol sem megy fel régebbi.
    Most arra jutottam, hogy még lehet KernelSU-t kipróbálom, de sok reményem nincs abban sem, vagy visszaállok Magisk-re, az kényelmesebb volt mint az Apatch, amivel időnként spontán rebootol a teló. Revolutnak meg veszek egy random Android 10-es használt vacakot az egyik sarki bódéban oszt annyi.
    Merthát jah, kell az a root. Funkcionálisan is kell, megamúgyis engem is felcs*5z, hogy nem csinálhatok bármit a telefonon mert kiskorusít a bank. Ráadásul, ami még durvább, hogy a folyamatos keresztbetevésüknek az az eredménye, hogy már mindenkinek ott a telóján a ZygiskNext, Shamiko, amik closed source cuccok és úgy már tényleg rohadt nagybiztonsági kockázat. Szóval hogy a rohadt bank kényszerít bele, hogy a saját eszközöm biztonságát hazavágjam random ismeretlen forrásból jövő root szintű appok telepítésével. Nagyon nem szimpi ez a vonal.
    Idézőjelben szerencsére nekem a reZygisk meg a NeoZygisk is megy, azok open source-ok, és sem funkcióban sem detektálhatóságban nem láttam különbséget a ZygiskNext-hez képest. Shamiko sem segített, mert hát végül ugye elkeseredik az ember és kipróbálja, de amúgy akarom én hogy az fent legyen a telómon? Nem akarom, mert shady az egész. Ezt várja el a bank. Alávaló világ.

Új hozzászólás Aktív témák