Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
rErEaT
senior tag
válasz
koppasz1986 #6499 üzenetére
Off topic, de van bármi baja a crDroid 11nek? nekem most LOS21 van és ott a Trebuchet launcher miatt szar a recent apps, néha ki kell lőni azt a launchert és akkor megint működik... kicsit idegesítő, de nem akarom megszokni, bár hónapok óta így használom
Azért nem váltottam eddig, mert lehet, hogy crDroidnál is ugyan ez a hiba, hogy ha egyedi Launchert használsz
-
mobilizmo
addikt
válasz
SerialWin7 #6496 üzenetére
Valójában Revolut jobban érdekelne, mert DáP egyelőre úgysem sok mindenre használható. Én crDroid-on (10.10 A14) vagyok, ami LOS alapú és eddig különösebb variálás nélkül Magisk saját cuccaival ment minden.
-
SerialWin7
csendes tag
A 28.1 nálam megoldotta a OneUI alatti problémákat. ZygiskNext a 2SI fix miatt injected, Viper FX az overlay.d fix miatt process-szel. A DÁP ZygiskNext + Shamiko kombóval DenyList-re rakva tökéletesen megy. A Revolut nálam sehogy sem indult... OneUI és LineageOS alatt sem, kivéve KernelSU-val
-
mobilizmo
addikt
Nekem nem ügyfélkapu+ miatt van DÁP.
Egyébként kíváncsi vagyok, frissítettél Magisk 28.1-re? Mert lehet a DÁP azóta észleli, hogy rootolt a készülék. Revolut viszont biztos, hogy nem, az már korábban is volt és többen is írták itt is, hogy csak a nyitó képernyőig jutnak el. Nem tölt be az app. Mindeközben minden más (CIB, Erste, Wallet) hiba nélkül megy és BI és DI van. -
mobilizmo
addikt
Na, úgy tűnik a DÁP-nál elkezdték nézni a bootloadert.
Revolut-ra van már valami megoldás? -
mzsol
tag
Sziasztok! Valami változott... , reggel nem müködött az nfc-s fizetés. Most megnéztem és nem megy át a device integrity ellenőrzésen [kép]. Telepíteni kell az új magisket vagy mivel próbálkozzak? Crdroid A14, magisk hide, PIF, Zygisk next és assintant van fent, eddig ez elég volt.
-
crok
Topikgazda
Magisk stabil frissítés: v28.1
Ugyanígy Canary: v28101
Changelog:
[App] Fix stub APK download link
[App] Fix support for Android lower than 8.0
[General] Fix support for MTK Samsung devices
[MagiskInit] Fix a regression for 2SI devices
[MagiskPolicy] Fix a regression causing overlay.d replaced files to be not accessible
Szerintem itt köztünk csak az első volt olyan ami kijött mint hiba (rejteni nem lehetett mert a stub-ot rossz helyről töltötte volna le). -
donszabo
csendes tag
A telón jelenleg (Flyme 10.5 oprendszer) Android 14 van. Nemrég kijött az AI verzió is, aminek a marketing neve Flyme 11, amit egyelőre nem telepítettem fel mert félek, hogy a Google Pay meghal tőle néhány hétre, mint a múltkor, de ettől sem fog menni az Android Auto ezt mondták. Szóval jelenleg hiába telepítettem fel az APK mirror oldalról a legfrisebb Android Auto appot, nem csatlakozik az autóm kijelzőjére sehogysem.
Itt azt írta valaki hogy rootolni kell, aztán Magisk, és megoldódik, de nem értek hozzá. Utoljára a Sony J7-esemet, aztán a Galaxy S2-met hekkeltem adatkábellen, azóta lemaradtam
https://xdaforums.com/t/ama-meizu-21-flyme-10-5-11.4702138/#post-89828090
Ehhez kérnék segítséget.
Egy másik kínai ismerős ezt küldte, ebben is az van hogy unlock bootloader
https://sa93g4.smartapps.baidu.com/pages/question/question?qid=147409374109947845&_refluxos=a10&_swebfr=26&_swebFromHost=bdhonorbrowser
Hiába Android 14 van a telón, Find Device kompatiblilis tracking kulcstartót sem tudok installálni, mert nem tudja a Google Fast Pair Service-t sem a teló. -
sixtybi
tag
válasz
instantwater #6474 üzenetére
Erről jut eszembe, most néztem, hogy lsposed-ban, ezeket a module-okat lehet más user-ek alá, vagy akár a work profile alá is telepíteni. Ez gondolom azt is jelenti, hogy ha nincs ott, hogy pl a work profile app-ok látják az összes telepített app-ot? Mostanában szokott is olyat, hogy root-ot észlel a work profile-ban az intune, és törli az adatokat. De aztán 5 perc múlva újra jó. de ezt naponta eljátssza. Másnak is van ilyen?
-
crok
Topikgazda
Pontosan mit értesz az alatt hogy egy "Meizu 20 INF telefont szeretnék Android Auto kompatibilissé tenni"? Az egy 2023-as készülék, még alig egy éves, bőven megvan benne minden ami az Android Auto-hoz kell, eleve a rendszer része Android 10 és felette és gyárilag Android 13-al jött ki GSMArena szerint. Szóval mi a gond vagy a cél pontosan? Ne essünk egy XY problémába ha nem szükségszerű és ne nyiss bootloader-t ha nem kell.
-
crok
Topikgazda
válasz
LaySoft #6479 üzenetére
Ez van minden Google által közzétett PI dev. videó után
Egyébként évek óta tervezik az RKP rendes élesítését és igen, ez egy bizonyos Android főverzió felett igen erős gondokat jelenthet - viszont egyben valamennyire lazább lesz (lehet?) mert bizonyos check-eket meg majd nem is fog csinálni.. én annyit látnék ebben hogy custom ROM-ra is lehetne a "régi módszer" szerint egyfajta "approve"-ot kérni (mint régen megadni egy "beregisztrációs" weblapon a rendszer Android ID-ját és ezáltal tudatni a Google-el hogy custom ROM felhasználó vagy vagy legalábbis hogy nyitott a bootloader-e ennek a rendszernek ezzel az ID-val).. hogy ezt akarják-e ezzel nekünk megadni vagy nem.. hát az majd eldől
Ettől még az semmit nem változik hogy az alkalmazásfejlesztők aktívan fognak harcolni és mindenféle root felderítést csinálni ugyanúgy mint eddig.. ez az egész csak a PlayIntegrity-re és és így az arra épülő dolgokra vonatkozik (Wallet, Google alkalmazások, PlayIntegrity check-et használó alkalmazások, etc.) de a saját felderítést ugye nem érinti.
-
donszabo
csendes tag
Sziasztok! Egy Meizu 20 INF telefont szeretnék Android Auto kompatibilissé tenni és azt írták az máshol, hogy rootolással és Magisk modulokkal ez megoldható. Tudna valaki segíteni nekem ebben vagy ajánlani egy helyet ahol megcsinálják? Nem lennék hálátlan. Nagyon köszönöm!
-
válasz
koppasz1986 #6475 üzenetére
Az audio samplerate changer melle probaltad mar a fejleszto audio misc. settings moduljat?
-
válasz
sixtybi #6473 üzenetére
Bocsi, javítottam.
HMAL az LSPosed modul.LSPosed modulokat HMAL-lal lehet rejteni, a listából név alapján kikeresve.
Ezek többnyire külön telepített APK formátumú appok.Hozzáadtam a HMAL listához a Google kompnenseket is, de lehet, hogy ez nem szükséges. Jobb a békesség.
-
sixtybi
tag
válasz
instantwater #6472 üzenetére
Lsposed modulokat hogy rejtesz el? És a hmal nálad magisk module? Nem lsposed-on belül van?
-
válasz
sixtybi #6462 üzenetére
Úgy látom a Redditen másokat is utolért a Revolut root check.
Nekem LOS21-en működik a 10.56.2.
Magisk 28
DenyListen van a Revolut összes eleme, plusz az összes Google komponens (Calendar, Carrier Services [ims], Find My Device, Gmail, Google One, Google Partner Setup, Google Play Services [gms], Google Play Store [vending], Google Services Framework [gsf], Google Wallet)
Magisk modulok: Zygisk Assistant, LSPosed,
LSPosed modulok: HMAL, Disable Target API Block (régi appok telepítéséhez)
HMAL: Elrejtve a Magisk, és az összes LSPosed modul (HMAL, DTAB) a Revolut elöl és a korábban megadott Google komponensek elöl is.
-
crok
Topikgazda
-
hellboy
csendes tag
Azt próbáltam, de úgy a lineage sem bootol, boot hibát ír a telefon
Szerintem a jó boot.img-et patcheltem.
Annyi történt, hogy 1116-s lineage boot.img ez, mert az raktam fel 2 héttel ezelőtt.
De a magisk telepítés előtt updateltem linage-et 1130-ra.
Ahhoz nem kellett a 1130 boot.img-et telpíteni - még erre tudok gondolni hogy ez okozta a gondot. Természetesen a 1130 update sikeres volt, futott a lineage és a magisk-el
abból patch-eltem a 1116 boot.img-et:
file-ok: [link]Újratelepítésnél ez a copy-partitions kérdéses: [link]
Ha jól értem ez a lépést ki kell hagyni: "The steps below only need to be run once per device."Valami azért törést okozott, hiszen nem indul, illetve adb-n sem látszik a telefon
De szerencsére twrp-vel bootolva látható lesz adb-n, így remélem vissza tudom majd telepítni adb sideload-al linage-et -
hellboy
csendes tag
Sziasztok!
motorola32-n telepítettem a lineage os 21-re a magisk v28-at,
a boot.img-et patcheltem a magisk-el,
-flash boot magisk_patched.img
-fastboot reboot
után a linage os logo nem jelenik meg csak a 3 fehér köröcske pörög
(amikből összeáll a logo),
tehát nem tudja betölteni linage-t.Hogyan javítható ez, kezdjem újból a lineage os telepítését?
fastboot van és lineage os recovery is
(abból még format data-t is elindítottam - nem segített) -
sixtybi
tag
Köszi. lsposed-ot még most is használok a HMA miatt. Meg ez a disablesecureflag is aktív volt. Kb csak arra használom, hogy a MÁV-os appban a vonatjegyeket át tudjam küldeni pl az asszonynak, ha ő nem bír magának venni. Most disabled-re tettem a module-t, nem lett jobb a helyzet. De nekem a myraiffeisen se megy hónapok óta, valami biztos nem oké nálam.
-
-
sixtybi
tag
válasz
koppasz1986 #6463 üzenetére
Nekem még ennyit sem ír, csak a logó-nál megfagy. Asszony teloja is root-olt, de neki mégis megy. Nem értem
-
sixtybi
tag
Revolut app mindenkinél megnyílik szépen? Nekem talán ma, vagy max 1-2 napja kezdte, hogy nem nyílik, csak a logo jön be, de semmit több. Reinstall megvolt. HMA, magiskhide configolva. És eddig mindig működött. Van device és basic is, wallet megy, minden oké. Másik, nem root-olt telefonon működik, tuti a telóval van valami baja.
-
Ezt az ANX Camera modult próbálta már valaki xiaomin?
Jó lenne visszakapni a MIUI Camerát, mert a Gcamok közül mindegyik máshogy köhög. -
válasz
instantwater #6459 üzenetére
Megoldottam kerulőúton.
HMAL-lal elrejtettem a Cromite-ot a kérdéses App elől így Chrome Webview használatával nyitja meg a bejelentkező oldalt az appon belül.
Valoszinűleg a fejlesztő is így gondolta eredetileg, csak valami félrement.
-
Létezik valami Magisk modul ami egy adott apphoz meghatározza, hogy milyen böngészővel nyisson meg linkeket?
Van egy app ami minden megnyitáskor böngészőben kéri a belépést, majd custom protokollos címre irányítva visszadob az appba.
Ez Chromeban működik, de nem az az alapértelmezett böngésző, és nem is szeretném azzá tenni.
Az alapértelmezett jelenleg a Cromite, de ez nem támogatja a custom protokollos app nyitást, tehát hiába jelentkezek be, nem dob vissza az appba, az pedig nem érzékeli a belépést.Szerencsére csak átmenetileg és rövid ideig kell használnom ezt az appot, de elég macerás minden alkalommal az alapértelmezett böngészőt állítgatni a rendszerben.
-
crok
Topikgazda
Ja ez kimaradt - ezt a pif.json-t lehet belőle generálni:
{
"PRODUCT": "tokay_beta",
"DEVICE": "tokay",
"MANUFACTURER": "Google",
"BRAND": "google",
"MODEL": "Pixel 9",
"FINGERPRINT": "google/tokay_beta/tokay:15/BP11.241025.006/12620009:user/release-keys",
"SECURITY_PATCH": "2024-11-05",
"FIRST_API_LEVEL": "null"
} -
crok
Topikgazda
válasz
instantwater #6456 üzenetére
Termeszetesen igen.
-
-
crok
Topikgazda
Xiaomi.EU injector frissites:
XiaomiEUModule_2024.11.27.apk -
-
crok
Topikgazda
válasz
instantwater #6452 üzenetére
Nekem borzasztó instabil eredményekkel dolgozott.. ami nagy valséggel abból ered hogy borzasztó mennyiségű kód van egybeturmixolva (PIF, TrickyStore, HuskyDG féle SN prop rejtés, meg még úgy két tucat egyéb modul így-úgy összeollózva, automatikusan ad hozzá denylist-hez dolgokat, eltávolít modulokat amikre "már nem lesz szükséged" pl. PlayCurlNEXT.. etc.) de a forrása nincs kint sehol és van benne bináris file.. nem is értem XDA-n hogy maradt még fent.. csak óvatosan.
-
Integrity Wizardot haszálja valaki?
-
-
crok
Topikgazda
válasz
instantwater #6449 üzenetére
Akut hatása mindenképp lehet, így van, de van módszer arra hogy jól megszívd: az app ID alapján letilthatja a már telepített, belakott alkalmazás használatát amit a már sokszor említett újratelepítés és az új app ID megold általában de nyilván kellemetlenség. Át lehet kókányolni az app ID-t (root-al természetesen) csak utána meg azért fog majd sírni az alkalmazás hogy nem egyezik a belépéshez elmentett trace-el / cookie-val / egyéb azonosítókkal az app ID így akkor is "letilt".. ez az egyik bevált módja annak hogy ha egyszer egy app frissítés után root-ot és|vagy nyitott bootloader-t vagy csak erre utaló nyomokat érzékel akkor "meg tudja jelölni" a telepítést. Ez ugye azóta lehet életszerű mióta az Android ID-t "kivezették" mint alkalmazásazonosítást és helyette van külön minden alkalmazásra app ID. Úgy emlékszem Android 9 óta van így.
-
Rendben, ez valid use case.
Ez esetben a patchelés és Magisk app használatának idején tartózkodjon a banki appok megnyitásától, és akkor nem lesz baj.Legrosszabb esetben annyi fog történni, hogy a bank nem enged belépni appal amíg a Magisk fenn van, vagy extrém esetben ki is jelentkezteti az appot, így a Magisk törlése után újra be kell jelentkezni, de hosszútávú hatása nincs a Magisk app telepítésének.
-
válasz
kulturg #6445 üzenetére
Azt hiszem, értem a kérdést, de kérlek javíts ki, ha rosszul értettem.
A Magisk kérdésed a korábbi HMAL #6439-es kommentemre kérdezted.
Igen, előfordulhat, hogy ha a Magisk appot felrakod és ezt látja egy app akkor hibával le fog állni, hiszen a Magisk pont egy olyan alkalmazás ami normál esetben csak rootolt készülékeken van telepítve.A HMAL segítségével tudod elrejteni a Magiskot, ha a beépített Magiskhide csomag átnevezős megoldás nem elég.
Nálam néhány a beépített megoldással átnevezett csomagot is felismerte valahogy.Ugyanakkor a Magisk appal root nélkül semmi hasznosan nem lehet csinálni, és a HMAL egy LSPosed modul, az LSPosed pedig egy Magisk modul.
-
kulturg
tag
válasz
instantwater #6444 üzenetére
Innen le tudod tölteni és telepíteni a Magisk appot mindenféle unlockolás és rootolás nélkül.
Ezután egy másik app (pl. bank app) láthatja az app listában, hogy van egy Magisk nevű app, és ezért letilthatja magát. Pedig még csak unlockolva sincs, nemhogy rootolva. -
-
kulturg
tag
válasz
instantwater #6439 üzenetére
Ha fölrakom a Magisk appot root nélkül, akkor az app lista szerint blokkolhat némelyik app?
-
Norby86
őstag
válasz
instantwater #6439 üzenetére
Köszi az infót! Fel is teszem ezt a modult hátha szükségem lesz még rá.
-
válasz
Norby86 #6436 üzenetére
Értem.
A HMAL azaz Hide My App List.
Ez egy Lsposed modul.Elrejti az alkalmazáslistát a megjelölt alkalmazások elől, hogy ne tudják felderíteni, hogy használsz-e valami olyan appot, amihez mindenképp root kell, ezáltal érzékelve a rootot akkor is, ha maga a root rejtve van.
-
crok
Topikgazda
válasz
SerialWin7 #6437 üzenetére
Mindkettő - mert van olyan amit boot során is módosíthat. A betöltés "ideje" az más de a resetprop csinálja így mindkettőt, late_start-ban meg megnézetném hogy valóban "úgy maradt-e", mert ha nem akkor service.d-ben még mindig átírható.
-
SerialWin7
csendes tag
Ha mondjuk LineageOS prop-okat szeretnék Magisk modullal megváltoztatni azt hogyan érdemesebb csinálni? System.prop fájlba beleírva vagy resetprop paranccsal post-fs.sh-ba?
-
Norby86
őstag
válasz
instantwater #6435 üzenetére
Azt próbáltam a beállításokban, de nem teszi ki az ikont sehova. Amikor újból rákattintok meg azt írja hogy ez a billentyűparancs már létezik. Na mindegy, végülis nem annyira lényeg, egy modult használok csak vele. Ez a HMAL mi pontosan?
A mywalkb félét nem próbáltam, nekem ez anno bevált, így más verziót nem néztem. -
válasz
Norby86 #6434 üzenetére
Jobb szélén alul Settings, és lesz a listában egy Create Shortcut elem.
Sajnos csak a homescreenre tud ikont tenni, nem az appdrawerbe ezért én beraktam minimised silent notificationnek, akkor nem foglal ikont a statusbaron, és a lista alján elfér.
Azért sem tettem neki ikont, mert a HMAL ikonja egyből oda visz ahova kell, és a modulok önálló appok ként települnek, kb soha nem kell magát az LSposedet megnyitnom.
A mywalkb féle nem működött?
-
Norby86
őstag
válasz
SerialWin7 #6429 üzenetére
Felraktam a PIF18-at plusz a JingMatrix féle LSPosed-et és elindult a mekis app.
Apropo LSPosed, nem tudja valaki hogy tudom az ikonját kirakni? Bármit próbálok, nem sikerül.
-
-
mekker
őstag
válasz
instantwater #6425 üzenetére
Most felraktam, de még nem értem el a nírvánát
-
rErEaT
senior tag
válasz
instantwater #6430 üzenetére
Köszi, ahogy látom ez kapta a legtöbb csillagot is a forkok közül
-
Ha a korábbi mywalkb félre Lsposed nem lenne jó Android 15-ön, akkor JingMatrix féle állítólag jobb: [link]
Nálam Android 14en tökéletesen teszi a dolgát az első opció.
-
Norby86
őstag
válasz
SerialWin7 #6427 üzenetére
Nálam nem akar menni a McDonalds, de a PIF-et felteszem. Más is kellhet még, vagy ez elvileg elég lesz?
-
Norby86
őstag
Helló!
Csak érdeklődés szintjén mert kíváncsi vagyok, most hogy fent van a Zygisk Next és a Shamiko, meg megy a Gránit bank appom amit szerettem volna, mi annak a feltétele hogy esetleg más appok is, akár a Netflix, Mcdonalds appok is menjenek? Elég a PIF 18-as verziót feltennem és kész? Vagy mit kellene még hozzá mókolnom?
-
-
mekker
őstag
válasz
instantwater #6418 üzenetére
Köszi, így már sikerült. Ruruban most az összes pipa megvan, integrity továbbra is 2/3 pipa, de a polgárjenő app még így sem enged be. Bekonfigoltam HMAL-ban is, hogy rejtsen neki mindent, és továbbra is denyListen van az app + Play Store + Play Services. A Services Frameworköt nem engedi (gondolom, mert akkor crashelne a Magisk is). DenyList nincs enforce-olva, de az enforce se segít. Polgárjenő app force stop delete cache és data, Services framework cache data törlés restart, polgárjenő app reinstall megvolt.
-
nimmrody
tag
Rájöttem egy kis XDA olvasás után.
Leírom ha tudok segiteni ezzel másoknak is.
1. Netflix eltávolítása: Távolítsd el az eszközödről a meglévő Netflix alkalmazást.
2. Régebbi verzió telepítése: Töltsd le és telepítsd a Netflix egy régebbi verzióját: Netflix 7.50.0 build 8 34768 beta (arm64-v8a) (480-640dpi) (Android 5.0+).
3. Nyisd meg az újonnan telepített Netflix alkalmazást, majd zárd be.
4. Frissítés a Google Play Áruházból: Frissítsd a Netflixet a legújabb verzióra a Google Play Áruházból.
5. Bejelentkezés és bezárás: Nyisd meg a frissített Netflix alkalmazást, jelentkezz be, majd zárd be az alkalmazást (kényszerített leállítással)
6. Error -93 hibaüzenet: Nyisd meg újra az alkalmazást, látni fogod az „error -93” hibaüzenetet (nem minden készüléken jön elő), majd zárd be újra az alkalmazást (kényszerített leállítással).
7. Végső lépés: Nyisd meg még egyszer az alkalmazást – mostantól megfelelően működnie kell a Netflixnek.
Továbbá fent van a liboemcrypto.so disable és Safetynet fix modul magiskben.
Működik jól a NF.
-
nimmrody
tag
válasz
instantwater #6421 üzenetére
Igy csinaltam de sajna tovabbra is ugyanaz a hiba. (15001).(-93)
Koszi a helpet. Bele kell melyednem jobban majd hol lehet elcsuszva. -
nimmrody
tag
Sziasztok!
Azt meg tudja valaki mondani milyen modult kell feltenni vagy beallitani ahhoz, hogy a Netflix elinduljon? OP12
-
válasz
instantwater #6418 üzenetére
HMAL-t Magisk és önmaga rejtésére használtam, mert minden újraindításkor visszajött a Magisk telepítő, és ezt az appok érzékelték. Volt ami még a hideolt Magiskot is észrevette valahogy.
Így inkább telepítettem a teljes Magisk appot és HMALlal rejtem ahol kell plusz DenyList ahol kell.
Lehet, hogy törölt vagy hideolt Magiskkal, DenyListtel és Zygiskkel is megy HMAL nélkül, de nekem visszajött a telepítő restartkor.
Az előzményben linkelt megoldásból kimaradt, hogy a beepitett Zygisket használom.
-
Az eredeti Lsposed projekt valóban megállt, de vannak forkok amik kompatibilisek az újabb Androidokkal.
Nézd meg a #6366-ot, és az előzményét a #6341-et amiben benne vannak a linkek az LSposedhez és HMAL hoz amiket én először a bankok őz nem raktam fel de később mégis felraktam más app miatt.
A #6393-ban leirtam, hogy nekem hogyan sikerült elindítani a DAPot A14 alapú LOS 21-en.
Persze, más megoldás is létezhet.
-
wjoe
tag
Nekem a #6403 szerint Denylist-re felvéve működik a REpont és a DÁP is.
-
mekker
őstag
válasz
instantwater #6412 üzenetére
Ehhez kell LPosed? Korábban volt felrakva 1-2 modul miatt, de aztán lett valami a projekttel, és a forkokat már nem nagyon követtem le. Meg lehet oldani az applista rejtését LPosed nélkül?
-
SerialWin7
csendes tag
-
kulturg
tag
válasz
instantwater #6412 üzenetére
Azt elfelejtettem, hogy magisk hide is volt. Na de ha nincs magisk és root (csak unlock), akkor mi baja lehet az app listával?
-
-
kulturg
tag
válasz
SerialWin7 #6410 üzenetére
Unlockoltam, nem ment. Aztán rootoltam, volt force denylist, zygisk, shamiko, icebox, zygisknext (vagy nem tudom mi most a legújabb), egyikkel se ment a DÁP (de bank appok működtek). Aztán unrootoltam, nem ment. Majd lockoltam és most megy.
-
-
mekker
őstag
válasz
instantwater #6393 üzenetére
Köszi!
-
-
wjoe
tag
válasz
SerialWin7 #6400 üzenetére
OTP app alkalmazásinformációban az app kényszerített leállítása után töröld a tárhelyet és a gyorsítótárat, majd tavolitsd el az appot.
Telepitsd újra a Play Áruházból (ekkor új ID-t fog kapni) de még ne inditsd el.
Magisk-ben vedd fel a tiltólistára
Majd fagyaszd a Magisk-et Ice Box-alNekem így működik PixelOS A14 alatt,
Magisk Canary (28001) alatt csak a v18-as PIF, v1.2.4-es Zygisk Next és v2.1.3-as Zygisk Assistant modulok vannak fent, kikapcsolt Magisk beépített Zygisk mellett. -
Norby86
őstag
-
Norby86
őstag
válasz
SerialWin7 #6400 üzenetére
Kipróbálom akkor a 27-es Magisk verzióval, hátha úgy majd működik. Nálam szemre megy a ZygiskNext és a Shamiko modul is, legalábbis a Gránit bank app szépen működik ha Denylisthez adom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest