Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Soltee1
üzenetére
Akkor viszont már nincs igazából semmi ami hozzányúlhatna egyáltalán a futó alkalmazáshoz mert a Magisk magától nem csinál semmit a PIF meg nem nyúl semmi máshoz csak a GMS-hez. Nem tudok róla hogy beleszólna a Firebase-be. Még annyi ötletem van hogy tedd fel a PIF 16.6 helyett (ami egy teszt verzió még, amúgy se javasolt még a használata) pl. a v15.9.9-et vagy bármit ami a v16.5 előtti mert abban lett betéve a Dobby framework update, vagy eleve használd az osm0sis fork-ot. Lehet akkor nálad a Dobby hook framework-el akadna össze?
-
Soltee1
tag
Na újraraktam az egész telót az elejétől.
Programok telepítve, barion fut.
Majd magisk canary, PIF 16.6, Shamiko (mert sima app kényszerített rejtéssel nem ment a K&H)
Magisk app rejtés
És már nem is megy a barion.
Nem zavarhat be semmi és mégse megy....
Ugyan ilyen telón 2 hómapja minden ok volt csak az tönkre ment.
Az összefoglalót szana-széjjel olvastam. Bár rengeteg már az ellentmondásos leírás, a változások miatt.....
Mit tehetnék még? -
crok
Topikgazda
válasz
Soltee1
üzenetére
Annyi mindenképp hogy OOM-el száll el (Out-Of-Memory).. vagyis túl sok memóriát foglal és kicsapja a rendszer hogy ne lehessen nagyobb baj. A magiskhide-ot ésvagy Deltát maxxx. speciális esetben van értelme feltenni de szerintem a tied egyáltalán nem az az eset. Valami helyben lesz nálad, valami amit vagy eddig nem említettél vagy nem is gondolsz talán rá hogy gondot okozhat.
at com.google.firebase.provider.FirebaseInitProvider.onCreate
Ez az ami kezdhette vagyis ez a call - talán valamelyik modulod (valami Pixelesítő, hasonló..) vagy LSPosed vagy egy Zygisk hívás piszkálja meg egy Google féle hook miatt, nem tudom (nem szeretem a stabbing in the dark metódust.. Ez a hibaüzenet már csak a következmény nem az ok maga, talán előtte többet is elárul amúgy - összefoglaló legvégén ott van egy csomó lehetőség egyébként hogy ossz meg hosszú logot).
Azt mindenesetre tudom hogy ha én simán el tudom indítani (két készülékkel is) akkor nálad lesz valami. -
Soltee1
tag
Amúgy kell nekem még a magiskhide 1.10.3 / HuskyDG MagiskDelta?
MAgisk Canary 27004 van fent. -
Soltee1
tag
FATAL EXCEPTION: main
Process: barion.app, PID: 12607
java.lang.OutOfMemoryError: Failed to allocate a 413718800 byte allocation with 809511 free bytes and 253MB until OOM, target footprint 3238047, growth limit 268435456
at com.google.firebase.provider.FirebaseInitProvider.onCreate(:408)
at android.content.ContentProvider.attachInfo(ContentProvider.java:2455)
at android.content.ContentProvider.attachInfo(ContentProvider.java:2418)
at com.google.firebase.provider.FirebaseInitProvider.attachInfo(:0)
at android.app.ActivityThread.installProvider(ActivityThread.java:7666)
at android.app.ActivityThread.installContentProviders(ActivityThread.java:7135)
at android.app.ActivityThread.handleBindApplication(ActivityThread.java:6892)
at android.app.ActivityThread.access$1600(ActivityThread.java:261)
at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:2154)
at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:111)
at android.os.Looper.loopOnce(Looper.java:238)
at android.os.Looper.loop(Looper.java:357)
at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:8090)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
at com.android.internal.os.RuntimeInit$MethodAndArgsCaller.run(RuntimeInit.java:548)
at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:1026) -
Soltee1
tag
Töröltem az lsposed modult-nem indult.
Töröltem az lsposedet a magsikből-így sem indul.
Természetesen minden alkalommal kényszerített leállítás, tárhely törlés.
TBchekker mindent rendben talál.
root joggal fut accsettings, adaway. De gondolom ezek nem zavarhatnak be.
Barionon kívűl minden megy. Több banki alkalmazás, wallet, minden csak ez az egy rohadmányos app nem. Pedig kellene, mert sok számla csak ezen fizethető, plusz a parkolás is ezen a legjobb....
-
Soltee1
tag
Ooo nagyon szépen köszönöm, hogy ennyire segítesz!!!
Tehát a hooking az az amikor az lsposedben futtatok egy modult? Vagy csak telepítek, mert csak kikapcsoltam a magiskben az lsposedet és így sem megy.
Visszakapcsolom és törlöm a modult. Próba után írok.
Köszönöm mégegyszer!!!!
-
crok
Topikgazda
válasz
Soltee1
üzenetére
LSPosed hooking nélkül simán indul a Barion, még eltört PlayIntegrity-vel is (Basic-el is simán fut úgyhogy biztosan nem néz PlayIntegrity-t -- mármint jelenleg). Ha csak az LSPosed modul fent van attól még simán indul és fut (bár ugye minek van fent egyedül ha nincs más fent csak maga az LSPosed.. annak nincs értelme) de ha már van fent LSPosed modul ami csinál hook-ot már crash-el a Barion.
-
Soltee1
tag
A Barion nem akar indulni, csak bevillanik a barion indító kép és kilép. Pif 16.6 al is. Minden más rendben van. Ennyire durván figyel valamit?
Enforce ki van kapcsolva tiltólistán fent.
Minden más banki alkalmazás ok. Wallet is. Csak ez az egy nem. -
crok
Topikgazda
Kint van Telegramon a PIF v16.6 teszt verziója, abban már most ez a husky alapú pif.json van benne.
-
crok
Topikgazda
Ezzel a Pixel 8 Pro (husky) Beta ROM-ból készített pif.json-el megy a Device integrity és az RCS üzenetküldés is (forrás: PIF Telegram channel):
{
"BRAND": "google",
"BUILD_ID": "AP31.240517.022",
"DEVICE": "husky",
"FINGERPRINT": "google/husky_beta/husky:15/AP31.240517.022/11948202:user/release-keys",
"FIRST_API_LEVEL": "32",
"FORCE_BASIC_ATTESTATION": "true",
"ID": "AP31.240517.022",
"MANUFACTURER": "Google",
"MODEL": "Pixel 8 Pro",
"PRODUCT": "husky_beta",
"SECURITY_PATCH": "2024-06-05",
"VNDK_VERSION": "",
"dalvik.vm.appimageformat": "lz4",
"dalvik.vm.dex2oat-Xms": "64m",
"dalvik.vm.dex2oat-Xmx": "512m",
"dalvik.vm.dex2oat-max-image-block-size": "524288",
"dalvik.vm.dex2oat-minidebuginfo": "true",
"dalvik.vm.dex2oat-resolve-startup-strings": "true",
"dalvik.vm.dexopt.secondary": "true",
"dalvik.vm.dexopt.thermal-cutoff": "2",
"dalvik.vm.image-dex2oat-Xms": "64m",
"dalvik.vm.image-dex2oat-Xmx": "64m",
"dalvik.vm.madvise.artfile.size": "4294967295",
"dalvik.vm.madvise.odexfile.size": "104857600",
"dalvik.vm.madvise.vdexfile.size": "104857600",
"dalvik.vm.minidebuginfo": "true",
"dalvik.vm.usap_pool_enabled": "false",
"dalvik.vm.usap_pool_refill_delay_ms": "3000",
"dalvik.vm.usap_pool_size_max": "3",
"dalvik.vm.usap_pool_size_min": "1",
"dalvik.vm.usap_refill_threshold": "1",
"dalvik.vm.useartservice": "true",
"dalvik.vm.usejit": "true",
"debug.atrace.tags.enableflags": "0",
"net.bt.name": "Android",
"persist.settings.large_screen_opt.enabled": "false",
"persist.traced.enable": "1",
"pm.dexopt.ab-ota": "speed-profile",
"pm.dexopt.bg-dexopt": "speed-profile",
"pm.dexopt.boot-after-mainline-update": "verify",
"pm.dexopt.boot-after-ota": "verify",
"pm.dexopt.cmdline": "verify",
"pm.dexopt.first-boot": "verify",
"pm.dexopt.inactive": "verify",
"pm.dexopt.install": "speed-profile",
"pm.dexopt.install-bulk": "speed-profile",
"pm.dexopt.install-bulk-downgraded": "verify",
"pm.dexopt.install-bulk-secondary": "verify",
"pm.dexopt.install-bulk-secondary-downgraded": "verify",
"pm.dexopt.install-fast": "skip",
"pm.dexopt.post-boot": "verify",
"pm.dexopt.shared": "speed",
"ro.actionable_compatible_property.enabled": "true",
"ro.adb.secure": "1",
"ro.allow.mock.location": "0",
"ro.apex.updatable": "true",
"ro.build.date": "Mon Jun 10 17:11:45 UTC 2024",
"ro.build.date.utc": "1718039505",
"ro.build.description": "husky_beta-user 15 AP31.240517.022 11948202 release-keys",
"ro.build.display.id": "AP31.240517.022",
"ro.build.flavor": "husky_beta-user",
"ro.build.host": "r-5ed19c9f6e4ddbc5-v0mt",
"ro.build.user": "android-build",
"ro.build.version.all_codenames": "REL",
"ro.build.version.codename": "REL",
"ro.build.version.known_codenames": "Base,Base11,Cupcake,Donut,Eclair,Eclair01,EclairMr1,Froyo,Gingerbread,GingerbreadMr1,Honeycomb,HoneycombMr1,HoneycombMr2,IceCreamSandwich,IceCreamSandwichMr1,JellyBean,JellyBeanMr1,JellyBeanMr2,Kitkat,KitkatWatch,Lollipop,LollipopMr1,M,N,NMr1,O,OMr1,P,Q,R,S,Sv2,Tiramisu,UpsideDownCake,VanillaIceCream",
"ro.build.version.min_supported_target_sdk": "28",
"ro.build.version.preview_sdk": "0",
"ro.build.version.preview_sdk_fingerprint": "REL",
"ro.build.version.release_or_codename": "15",
"ro.build.version.release_or_preview_display": "15",
"ro.camerax.extensions.enabled": "true",
"ro.dalvik.vm.native.bridge": "0",
"ro.debuggable": "0",
"ro.force.debuggable": "0",
"ro.hotword.detection_service_required": "true",
"ro.launcher.blur.appLaunch": "0",
"ro.llndk.api_level": "202404",
"ro.postinstall.fstab.prefix": "/system",
"ro.product.cpu.abi": "arm64-v8a",
"ro.product.locale": "en-US",
"ro.secure": "1",
"ro.system.build.date": "Mon Jun 10 17:11:45 UTC 2024",
"ro.system.build.date.utc": "1718039505",
"ro.system.build.id": "AP31.240517.022",
"ro.system.build.tags": "release-keys",
"ro.system.build.type": "user",
"ro.system.build.version.incremental": "11948202",
"ro.system.build.version.release": "15",
"ro.system.build.version.release_or_codename": "15",
"ro.system.product.cpu.abilist": "arm64-v8a",
"ro.system.product.cpu.abilist64": "arm64-v8a",
"ro.treble.enabled": "true",
"security.perf_harden": "1"
} -
crok
Topikgazda
PlayIntegrityFix v16.5 - Van benne egy javítás (Dobby hook framework update) amivel voltak összeakadások a múltban (akkor csúnyán el is törte a userek nagy százalékánál..) szóval ha eddig a v16.3 vagy v16.4-el (vagy akár még a v15.9.9-el) nem ment át a device integrity érdemes lehet megpróbálni frissíteni de ha eddig ment barmelyik masikkal akkor nyugodtan hagyjatok ki.
-
crok
Topikgazda
A "tuloldal" szerint biztonsagosabb a kenyes adatok tarolasa, par alkalmazas (bank es jatek) mar most is megkoveteli.
Az osszefoglaloban kb. leirtam es ket alapos (de angol..) linket is tettem be, keress arra, higy "A SafetyNet kivezetésre kerül és helyette a Play Integrity lesz bevezetve". -
-
crok
Topikgazda
-
ktomcat
senior tag
Ha mostanság neki futnék egy olyan rom telepítésnek ami nem biztos hogy signed, akkor melyik modulverzióval járhatok jelenleg (idei, óráig) jól? 16.2 akkor billent tegnap óta? Sailfishre írták hogy banned de 15.9 alatt mégis megy?
-
rErEaT
senior tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Jogos, nálam is eltört minden

De legalább volt pár óráig strong is
-
dilajoska1
őstag
Nálam reggel a v16.2-vel volt strong, most már device sincs. Ment vissza a v15.9.9, azzal most van basic és device is.
-
crok
Topikgazda
Azóta van v16.2 is de pre-release, esetleg az.. Vagy simán vissza kell flash-elni az utolsó működőt (v15.9.9 vagy az osm0sis v9-et).
@LaySoft: ha nem megy a v16.2 se akkor simán nevezd vissza / írd vissza és reboot (vagy összefoglaló szerint csapd ki a folyamatot) aztán profit.
@user26: semeddig, holnapig, holnaputánig, jövő évig, örökre, egyórát még..
@niklebi: azon nem is fog menni mert azzal összeakad alapból (azzal max. az osm0sis féle fork menne de az ugye ezeket a mókákat nem tartalmazza).
De azért mindenki tartsa szem előtt hogy itt minden IS experiemental!!!
-
niklebi
senior tag
Nekem se jó. Xiaomi EU HypesOs stabil van a telefonon + Xíaomi Modul.
-
LaySoft
tag
Felraktam, de nincs Strong. Ezt írja Telegram-on:
If Strong still not passing, try changing DEVICE_INITIAL_SDK_INT value in pif.json, by default is 34 to force a hardware attestation. Try leaving it blank, with other number...
De nem tudom kipróbálni, mert átnevezte a pif.json-t old-ra... -
crok
Topikgazda
PlayIntegrityFix v16 inkabb ezt probaljatok ki (:
-
crok
Topikgazda
válasz
xabolcs
üzenetére
A FrameWorkPatcherGO-ról beszél és attól még kell hogy a ROM alá legyen rendesen írva (írta is hogy custom ROM-al nemigen megy - erre gondolt), a leak-elt keybox-okat (sw attestation cert) is záros időn beül visszavonja a Google általában. Már volt egy ugyanilyen eset, élt 2 napot. Próbáld ki amúgy, veszteni nem vesztesz vele semmit - max az időd.
-
xabolcs
őstag
Amirol most beszel chiteroman, strong integrity, ahhoz tenyleg nem kell nem publikus kulcsokkal alairt ROM?
Sajnos meg nem irtak ala az eszkozeim ROM-jait a maintainer-ek, sajat alairassal egyelore nem foglalkoztam. -
mekker
őstag
Üdv!
Pixelify modul: az a tanácsom, hogy a Google fontokat nem érdemes telepíteni. Nálam valami más hatással kombózva olyat eredményezett, hogy mindig kicrashelt tőle a GPay. Logcat alapján a betűtípus fájlja okozott hozzáférési problémát, majd null-pointer dereferálása miatt állt le a program futása. Legalábbis ezt tudtam kikövetkeztetni. -
logineres
tag
Bocsánat a késői visszaírásért, de szórakoztam vele egy kicsit, mert nem nagyon akart jó lenni. A getprop-al kiadott még 3 lineage sort, de a systemless hosts-al lehet én csesztem el valamit, de csak azokat a sorokat tudtam eltüntetni ahol az értékekben volt lineage szó. Rw-vel valamiért nem tudtam szerkeszthetővé tenni a build.prop-ot bármit is csináltam, mountolni se tudtam rendesen a /system-et, lehet a f2fs partició típus miatt, de ebben nem vagyok biztos. Viszont a Magiskhide props config-al sikerült törölnöm a sorokat, és app újra telepítés után működik a KH..
Köszönöm a segítséget! -
user26
senior tag
Üdv! @crok
Az Oneplus törli a drm kulcsokat a rendszerbetöltő megnyitásakor, erre van, vagy létezik kiskapú ? Valamilyen modul, vagy akármi. Csak érdeklődök.
Xiaominál nincs ilyen gond, vagyis legalábbis a Netflix L1 tanúsított. -
crok
Topikgazda
Frissült osm0sis Play Integrity Fork-ja: v9 - én használom tesztelésre, nem tudom itt van-e aki még ezt használja és nem a chiteroman PIF-et.
-
-
logineres
tag
-
Shummo
senior tag
Sziasztok.Elnézést de segítségre lenne szükségem.
Újra kellett raknom a telefonomat és most a google wallet nem engedi hozzáadni a kártyákat. Viszotn sajnos nem tudtam felírni, hogy milyen modulok voltak a telon.Xiaomi 13ról lenne szó (Hyperos . XIAOMI.EU)
Ami megvan:Magisk
shamiko
XiaomiEUModule_2024.05.22.apk
illetv vannak LSPosed modulokVan még esetleg valamire szükség?
-
crok
Topikgazda
válasz
logineres
üzenetére
Hát nálam a Magisk rejtésben van (ugye random néven) Shamiko-val egy ArrowOS tesztkészüléken és simán indul a K&H, nem volt az sose túl igényes. DE..
Az Evolution-X-ed áttért a LineageOS alapra amiről írnak is az XDA thread-jükben amit viszont nem szeretnek a K&H-nál.. ki kell gyomlálni a lineage-re utaló prop-okat. -
logineres
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Mi 9t pro(raphael)-ről lenne szó Evolution X rom van rajta, viszont a K&h alkalmazás az istenért se tudom működésre bírni. Az alábbi hibát kapom.
Nagyon amatőr vagyok még ebben a témában, de gondolom a root-ot érzékeli az app és azért nem akar átengedni a bejelentkezésen.
Evolotion X új buildjében alapból van device+basic integrity szóval ezzel nem foglalkoztam, de magisk vagy magisk kitsuneval próbáltam denylist-ben/magiskhide-al, shamiko-val is. De eggyel se akart átengedni.. Olvastam, hogy initio kollégának a rafi app se ment a magisk miatt, nélküle is próbáltam belépni, de így sem volt jó. Esetleg valami ötletetek van mi lehet a gond?Előre is köszi a segítséget.
-
rErEaT
senior tag
Itt is ír róla egyébként a fejlesztő, "Known Bug/Tips/Fix":
-
crok
Topikgazda
Annyira nem hihetetlen

Lehetoseg pedig nincs mert a komplett ROM-ot kellene ujraforgatnod es alairnod de azt mondod a fejleszto annak ellenere le se s.*r hogy fizeto vendeg vagy.. es amugy is offtopik itt a kerdesed.
Esetleg custom theme -> custom LTE icon?
-
initio
csendes tag
Hihetetlen: működik

A Samsungon a SystemUI APK-t szerkeszteni szoktam hogy a4G helyett LTE ikont jelenítsen meg. Sajna ezután a rendszer, ha restartolom, nem indul... Teljes káosz van.
Mivel gondolom az A14 mindenen is keresi az aláírást, ami a szerkesztés miatt eltűnik!Milyen lehetőségek vannak a SystemUI.apk ellenőrzésének bypassolására, hogy az ikon csere miatt ne haljon le restartkor?
Próbáltam minden féle CSC szerkesztést, átírni xml-t stb, az ikon mindin 4G maradt.
Egyedül a a SystemUI-ban a res/drawable-ben a " sys_data_Connected_4g_plus.xml " átnevezés és felülírás cseréli az ikont...XDA-n kb 1 éve fórumozok, és kb az a válasz, hogy "jó az a 4G ikon, engedjem el stb.. " szóval érdemben semmi. Nem érdekes ha a teljes teló aláírás ellenőrzését ki kell lőni. Nekem ez az ikon téma fontos. Érdemben lenne javaslat erre?
-
crok
Topikgazda
Jó, fagyaszd le a Magisk alkalmazást vagy egyenesen töröld (persze miután kivetted a rejtésből). Többeknél megoldotta az OTP-t is többek közt. Most látom mi az a Fox Múmia.. kérlek.. könyörögve kérlek.. nevezd rendes nevén.. Ha nincs LSPosed modulod akkor kell az neked egyáltalán? Juteszembe (ha már fizettél érte) miért nem írsz a fejlesztőnek hogy a ROM-jával nem megy a myRaiffeisen? Nekem megy a ROM-okon amiket használnuk..
-
initio
csendes tag
válasz
LaySoft
üzenetére
Én szépen ki is fizetem mindig a paid tier-t
A képeket csatolom a rom-toolról és a fox múmiáról.
[kép]
Értem hogy Play Int van, de a magisk-al kapcsolatosan:
A neve eredetileg is " Alpha " és nem magisk, és eleve úgy települ hogy rejtett.
Olvastam az összefoglalót.
A helyzet sajnos változatlan, a mult heti update-ig a Rafi app ment azóta már indításkor felvillan és eltűnik, az otp pedig teljesen hulla, böngészőre lép hogy rootolt a phone. -
crok
Topikgazda
A SafetyNet-et nézni egy bő éve értelmetlen, régesrégen Play Integrity van helyette.
Összefoglalóban van teszter de a tesztet megcsinálja a Play Store is.
Fagyaszd le a Magisk alkalmazást vagy töröld akár (szintén összefoglaló).
Ja és Zygisk
A romtool-ról meg főleg FoxMúmiáról meg még nem is hallottam de ahogy látom nem is nagyon érted mit csinálsz pontosan
Mondjuk azt se fogom megérteni soha hogy miért használ valaki olyan ROM-ot amiből van paid tier
De nyilván te tudod. -
initio
csendes tag
Üdv mindenki.
Próbáltam visszaolvasni, de a válasz nincs meg
Dr Ketan Rom, Android 14, Samsung s24 Ultra, U09 Ketan Rom
Safety net ok, A két felső a teszten:
Device és Basic az zőld pipa a strong piros.Az OTP appja már tavaly óta nem bírható sehogy működésre, de most a Raiffeisen is elkezdte. Teló reinstall megvolt, még a vallet is megy és az érintéses fizetés is (ideig óráig gondolom... ) De kellene megoldás, az OTP, de ha arra nem is a Rafira mindenképpen.
A ketan rom, ( Drketanrom.com ) mindent megcsinál magától elviekben.
a Magisk felépítésekor reboot, majd a romtool azzal kezdi hogy felteszi amit kell FoxMúmia, meg Api Checker, meg Zigrisk meg bugris
meg mindent is, majd restart.
A magisk-ban legújabra frissítve a PIF, és a SafetyNet sensitive props, és a Shamiko, Zygrisk Lsposed, Zigrisk-detach....Mit tegyek hogy menjenek a banki appok?
kérlek segítsetek plz.
-
LaySoft
tag
Itt a log:
06-10 20:24:36.847 22411 22428 D PIF : [dalvik.vm.dexopt.secondary]: true06-10 20:24:36.893 22411 22428 D PIF : Service: 'KeyStore' | Algorithm: 'AndroidKeyStore'06-10 20:24:36.893 22411 22428 D PIF : Service: 'KeyStore' | Algorithm: 'AndroidKeyStore'06-10 20:24:36.898 22411 22428 D PIF : Service: 'KeyPairGenerator' | Algorithm: 'EC'06-10 20:24:36.898 22411 22428 D PIF : Service: 'KeyPairGenerator' | Algorithm: 'EC'06-10 20:24:36.931 22411 22428 D PIF : Service: 'KeyStore' | Algorithm: 'AndroidKeyStore'06-10 20:24:37.063 22411 22428 D PIF : [ro.build.version.security_patch]: 2017-12-0506-10 20:24:37.130 22411 22428 D PIF : [ro.secure]: 106-10 20:24:37.130 22411 22428 D PIF : [ro.debuggable]: 006-10 20:24:37.130 22411 22428 D PIF : [sys.usb.state]: none06-10 20:24:37.130 22411 22428 D PIF : [ro.boot.flash.locked]: 106-10 20:24:37.130 22411 22428 D PIF : [ro.boot.vbmeta.device_state]: locked06-10 20:24:37.133 22411 22428 D PIF : [ro.vendor.api_level]: 2506-10 20:24:37.133 22411 22428 D PIF : [hwservicemanager.ready]: true06-10 20:24:37.134 22411 22428 D PIF : [ro.vendor.api_level]: 2506-10 20:24:37.135 22411 22428 D PIF : [ro.vndk.version]: 3506-10 20:24:37.139 22411 22428 D PIF : [ro.surface_flinger.has_wide_color_display]: true06-10 20:24:37.139 22411 22428 D PIF : [ro.surface_flinger.has_HDR_display]: true06-10 20:24:37.142 22411 22428 D PIF : [ro.build.id]: OPM1.171019.01106-10 20:24:37.167 22411 22428 D PIF : [ro.vendor.api_level]: 2506-10 20:24:37.238 22411 22428 D PIF : [ro.zygote]: zygote64_3206-10 20:24:37.238 22411 22428 D PIF : [ro.product.first_api_level]: 2506-10 20:24:37.238 22411 22428 D PIF : [ro.boot.verifiedbootstate]: green -
szimi57
őstag
válasz
gazsintaor
üzenetére
Ajánlom ezt a romot, [link] folyamatosan frissül, a legutóbbi 05.31. Ugyancsak paranoid romom van, ugyanattól a fejlesztőtől. A készülékem más. Per pillanat megy a Wallet Magisk nélkül.
-
LaySoft
tag
A fiam Poco F3 crDroid-ot futtató telefonján elment a device integrity, ezért frissítettem a legújabbra, mert írták a release notes-ban, hogy "signed passing PI". A frissítés után Magisk nélkül még basic sincs, pedig a crDroid-ok szokták tudni a device-t is root nélkül. Nosza akkor Magisk, PIF 15.9.9 és ugyanúgy még basic sincs. TB Checker root checking-nél minden pass. Mit próbáljak még?
Egy ősrégi OnePlus 3T-n viszont Android 11-es LineageOS-el, Magisk, PIF 15.9.9, és van basic-, meg device integrity is.
-
crok
Topikgazda
válasz
gazsintaor
üzenetére
Azzal viszont (USNF) meg semmi más nem fog, se Play Integrity se más.
Mindegy, te tudod úgyis hogy kell-e, nem kell, etc.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Robotporszívók
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Videószerkesztés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest