- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Sziasztok,
Akku tötltés.
Utólag olvastam el a kezelési útmutatóban, hogy előszőr a negatív pólusról kell lecssatlakoztatni, utána a pozitívról, én fordítva csináltam. Visszaszerelésnél volt kis szikra (visszszerelelésnél fordított a sorrend, tehát megint nem jól csnáltam).Utána beindítottam az autót és égve maradt a szervó kormány lámpája. Újraindítás, vagy csak a gyújtás le/fel kapcsolása nem oldotta meg. Elindultam velel és elmúlt, újraindítás után sem jött elő.
Ez a hét közepén volt.Tegnap használtam egy picit az autót és két további jelenség volt. Egyszer az ablakemelő nem működött autómata módban (végig nyomnom kellett a gombot), utána meg szólt a rádió és egyszer csak volt egy pukkanás és a rádió kakapcsolt. Utána be lehetett kacsolni és látszólag minden rendben, jó az ablakemelő is és nem világít a szervó lámpa sem.
Kérdésem: Tönkre tehettem valamit? Elmúlnak ezek a jelenségek maguktól, vagy aggódjak.
Másik autóban most vettünk akksit, megkérdeztük az eladót és ő azt mondta, hogy mindegy milyen sorrenben csatlakoztatjuk le / fel a pólusokat.
Valaki el tudná magyarázni, mit számit a sorrent?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest