Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy93
nagyúr
válasz
oliwire
üzenetére
Úgy rémlik a Corsánál is benne van. Szerintem mindenki beleírja, csak nem szokták ezt figyelembe venni a tulajok. Mint ahogy sokan azt sem, hogy a periódus 99%-ban úgy van megadva, hogy X ezer km vagy 1 év. Ez utóbbit figyelmen kívül hagyják és ha nem járnak vele sokat, hagyják benne 3 évet is az olajat ...
-
kisza25
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
szenya vagy

én nem nagyon szoktam elolvasni a használati útmutatót, elsőre megpróbálok magamtól rájönni és, ha nem full logikátlan, akkor sikerülni is szokott
Qru: alap
-
óh, vannak, akik lazán éjszaka mínuszfokban való állás után reggel behuppannak a bódéba, aztán melegítés nélkül padlózva indítva pár perc múlva már az autópályán veretnek jéghidegen.
A 20ezres olajcsere-periódusokat azért betartva.
-
tboy93
nagyúr
válasz
oliwire
üzenetére
Nem mindegy, hogy a 10.000km milyen körülmények között került bele. Accord szervizkönyvében is írják, hogy pl. városi üzemmódban a gyári 15.000km-es periódust meg kell felezni és 7.500km után kisszervíz. Sokkal durvább terhelést kap így az olaj, mintha csak konstans tempóban autópályáznál vele.
-
törölt tag
Sziasztok!
Szélvédő felső 20 centiméteres sávját fóliáznám. Tegnap az első adag fólia ment a kukába, mert gyűrődött, a visszapillantó tükörnél körbe kellett vágni és mikor felraktam el volt csúszva egy centit, ott szakadt is, szóval gány volt. Milyen technikája van ennek? Vagy kívülről rakjam fel? Jól fog tapadni? Van még 4 darab gurigám/próbálkozásom. -
Richard!
addikt
Ha már a kenőanyagoknál tartunk...a speedzone shell reklámja megvót? [link]
-
törölt tag
-
oliwire
őstag
Most az olajcsere után finomabb járást tapasztalok a motorban, pedig 10.000 km után cseréltem. Nektek is érezhető a változás már 10.000 km után is?
-
oliwire
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Az MK2 Focusban úgy volt, hogy magad felé kellett húzni, és ha kicsit húztál, nem kattant, akkor csak villantott, ha nagyobbat, érezted, hogy kattan is, akkor felkapcsolva maradt.
Az MK3.5-nál már úgy van, ahogy a Subarunál leírtad.
-
kisza25
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Majd hazafelé menetközben elolvasom, miközben állítgatom az uconectet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
ZS3NI
üzenetére
Varjal, az utalasnal kell a kozlemenyrovatba beirni az adoazonosito jelet, hogy beazonositsak a befizetest.
A csekken mar eleve rajta van, mint megbizo azonosito.Ha iCsekken fizeted be, ugyanolyannak minosul, mintha postan fizetted volna be es elteszed a letepett, befizetest igazolo reszt.
-
oliwire
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Lehet amúgy az is befolyásolja.. most úgy néz ki, hogy ingázni fogok, napi 2x 50 km fog belemenni. Ezzel valószínű, hogy pontosabb lesz, és kevesebbet fogja befolyásolni az álló helyzet. Egyébként valamennyit beleszámol, mert mikor teletankolásnál nullázom, akkor hazafelé menet, a piros lámpánál nő az átlag, mert még kevés km-t mentem vele.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
oliwire
üzenetére
Arra figyelj szerintem, hogy álló helyzetben ne nagyon járasd! Több típusnál is észrevettem, hogy állóhelyzeti fogyasztást nem számolja bele az átlagba. Ha volt reggelente fél-egy-két perces előmelegítés, akkor mindig jóval kevesebbet mutatott, mint a tankolásból visszaszámolt érték, ha indítást követően szépen lassan indultam is, akkor közelebb volt az általam számolt értékhez.
-
törölt tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Meg ellenőrizni a lámpákat, a kormányt, a keréknyomást, a rendszámot és fékpróbát végezni.
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
Integrale
üzenetére
Jaja, mondano (ahogyan egyik volt kollégám mondta mindig) mondeo mk1 is ilyen, lefelé bekapcs, felfelé meg lehet villogtatni, de érdekes mert mk4-nél már nem így van (nem tudom mióta változtatta meg a Ford) magam felé húzva villog és tovább mozdítva marad úgy. Na, először nekem is tovább maradt világítva, amíg rá nem jöttem, hogy hogyan lehet kikapcsolni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
üzenetére
A WagonR-ben az ablaktörlő működik hasonlóan, ha csak egyet akarsz törölni, akkor csak finoman, még kattanás előttig kell felfelé nyomni, a Hondán meg külön van ez is, felfelé nem is kattan, visszaugrik középre és csak egyet töröl, lefelé kell nyomni, ha szakaszosra vagy folyamatosra akarod állítani.
-
Redneck
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nincs, és nem lehet. A VLC megjelenik ha hozzáadom, de a Waze nem. Mindent végignéztem, alkalmazásengedélyeket, képernyő tükrözést, mindent.
-
-
törölt tag
Most mentem először este a Caddyvel. Hát erre csak a második autónál jöttem rá, hogy lefele kapcsol be és magamfelé kapcsol ki a refi. Ezt ki a tököm találta ki, hogy ellentétes.
-
Redneck
nagyúr
Frissítve lett a Lexus UX250h fedélzeti rendszere. Kábelen már megy az Android Auto, de csak Google térképpel. Hogy lehet a Wazet a kijelzőre tenni?
Hozzáadom az alkalmazást az AA-ban, de nem történik semmi, hiába van bepipálva.
-
MunezXBK
nagyúr
Nem tudom már ki kérdezte, 200-nál 4500-at forog a GT.
Többit számolja ki.

-
-
-
marcusa
addikt
Sziasztok! Le lehet valahol kérdezni hogy meddig van érvényes műszaki az autómon? Abból adódik a dilemma, hogy tavaly nyár elején vásároltam az autót, a forgalmiban 2021.07.22 szerepel a műszaki érvényességi időnél, de ma a kezembe került az autó szervízkönyve és az előző tulaj szervize által vezetett dokumentáció, amin azt írták hogy műszaki vizsga érvényessége 2019.03.06. Jó lenne valami központi adatbázisból hiteles dátumot látni...

Amúgy ez a veszélyhelyzeti vizsga "moratórium" még érvényben van?
Köszi!
-
CactuS
Arcképgyáros
-
A piros erősen megosztó.
A versenyzöld persze nem! 
Más.
Biztos olvastátok a napokban, hogy ügyeskedőket (áfázás?) kapcsolt le a NAV, lefoglaltak x db prémium járgányt.Most volt érkezésem ránézni a hétfő reggeli HaHu-s értesítőre. 7 db C43, hűha! Aztán ahogy rákattintok a 2.-ra: eladták, 3.: szintén, és így tovább. Összefügghet?

Kattintható:
Használtautó.hu robot <robot@hasznaltauto.hu> 2021. márc. 1. 3:36 (2 nappal ezelőtt)címzett: én
Üzenet lefordításaKikapcsolás a következő nyelvhez: magyar
2021. február 28-án az alábbi friss hirdetéseket találtuk Önnek a mentett kereséseinél beállított Autóvadász figyeltetései alapján.
Keresés neve: MERCEDES-BENZ C 43 AMG Normál, Kitűnő, Megkímélt, Újszerű, Sérülésmentes
(személyautó kategória, 7 db friss hirdetés)Keresés indítása most
MERCEDES-BENZ C 43 AMG 4MATIC - SÉRÜLÉSMENTES!
(hirdetéskód: 16778313)
2016/9
11 300 000 Ft
MERCEDES-BENZ C 43 AMG
(hirdetéskód: 16778486)
2017/11
13 890 000 Ft
MERCEDES-BENZ C 43 AMG
(hirdetéskód: 16778484)
2018/3
15 790 000 Ft
MERCEDES-BENZ C 43 AMG
(hirdetéskód: 16778482)
2019/6
18 790 000 Ft
MERCEDES-BENZ C 43 AMG
(hirdetéskód: 16778480)
2020/2
20 790 000 Ft
MERCEDES-BENZ C 43 AMG
(hirdetéskód: 16778476)
2021/2
27 290 000 Ft
MERCEDES-BENZ C 43 AMG
(hirdetéskód: 16778478)
2021/1
28 090 000 Ft
Nem áll szándékomban 20 milkás autót venni, egyelőre az árakat követem.
-
ZS3NI
őstag
A NAV-os gépjárműadó csekket QR kóddal fizettétek? A határozatban olvasom, hogy fel kell tüntetni az adóazonosító jelet közleménybe. Én pl Simple alkalmazást használok, és amikor beszkennelem a QR-t, akkor nincs lehetőségem közleményt írni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Sz@rok, még csak nem is forognak 6000 fölé rendesen.
-
kisza25
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
900eFt drágább és csak 5ajtós/kombiban van/volt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Aaa a turbo az ordog muve!

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Bármikor jöhet egy pöpec Veloster.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Kevésbé értéktartó, itthon a szívó motornak van értéke, na nem mintha abból nem lehetne sz*rt gyártani, sok problémával.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és megy, amerre lát(sz)?