Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Talán egy Lotus omega.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Inkább Omega A.
-
-v-
addikt
Yaris GR TC teszt vótmá? [link]
-
norrberth
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Cadillac eldorado
-
-
-v-
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Naplemente.
-
Richard!
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hola!
Opel Omega A, vagy Lotus Omega is lehet szvsz.
-
Snoop-y
veterán
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
simonjoe
üzenetére
Az igen. Én tavaly 2 hétre kaptam náluk időpontot. Precízen és pontosan dolgoznak. Mire mentem az autóért, már bent volt a következő verda, és el is kezdték csinálni.
Viszed - fizetsz - hozod. Nincs mellébeszélés, meg kedvesuram-ozás.
Alaposan dokumentálnak mindent, erről a képeket küldik e-mailben.
Szeretem az ilyen helyeket. Részemről highly recommended.
-
Uh, Gyerekek!! Szerettem volna időpontot kérni az "ÜregÚr"-tól alváz és üregvédelemre. Gondoltam most márciusban már jó idő lesz, és vihetem a nejem Suzuki-ját, meg a Passat-ot. Ledöbbentett a műhely, szeptemberig nincs időpont.
-
tboldi
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Fhanszia.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De amúgy nem szokott, csak a kevésbé szigorú minőségbiztosításon áteső, utángyártott megfelelője (Purflux LS350), olvastam már néhány széteső biztonsági szelepről.

A Hondának gyártottról még soha nem olvastam rosszat, külföldi fórumokon sem. -
tboldi
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
Igen, kivétel az NSX és a Legend a V6-os motor miatt, illetve az S2000, arra meg alacsonyabb, de nagyobb átmérőjű való, de amúgy felmegy rá a "normál" is.

szerk.: Ja, meg a dízeleknek van más szűrőjük, még csak nem is fémházasok, és majdnem minden motorkódhoz más kell. A benzineseknél jóval egyszerűbb a történet.
-
tboldi
nagyúr

Pedig alapvetően jó véleményeket szoktam látni a Fuchs-ról.
szerk.: A kedvenc Shellem 12k Ft/4 liter, ez sem drága.

Az olajszűrő viszont drágább lett, 4400 volt, most 5200. Viszont van itthon egy szintén gyári, de USDM szűrőm is, meg egy Mann is, igazából nem is lenne muszáj gyári Purfluxot vennem. -
tboldi
nagyúr
Shell Helix Ultra ECT 0W30, de a fékfolyadék az lehet Motul. Gondoltam, ha már így is, úgy is légteleníteni kell, le is lehetne cserélni.

Meg egy bal hátsó ABS jeladó, illetve egy futóműállítás, és kész is vagyok.
A kattogást ma sem hallottam egyáltalán, úgyhogy tényleg a kissé hosszú csavar lehetett az oka. Addig meg nem akartam beállíttatni, amíg nem oldódik ez meg, mert hátha kell még néhány alkatrészt cserélni, de úgy látszik, nem lesz rá szükség. -
tboldi
nagyúr
válasz
Richard!
üzenetére
Pont most értem haza a tankolásból, 474,9 Ft a 100-as V-Power. Utoljára 2014-ben tankoltam ugyanennyiért a CB500X-be, és ez eddig a saját rekordom is.
#napifogyi
424,2 km és kereken 33 liter, azaz 7,78. Ahhoz képest, hogy sok volt az egy helyben járatás és a szerelések utáni rövidke próbakörök száma, nem is vészes. -
Richard!
addikt
Ebben a hónapban 26 ft-ot drágult a benzin és 21-et a gázolaj. Szomorú ☹️
-
aero.
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
-
-v-
addikt
Ezt a faszt
[link] -
BigBlackDog
veterán
Most nézegetem, hogy elvileg a mostani 1.5 eTSi Golfban is a száraz hetes DQ200 van, mint a Polóban. Viszont teljesen másképp viselkedik. Visszaváltásnál is talán kevesebbet késlekedik, illetve padlós gyorsítás esetén váltások közben nem csúsztat annyit, mint a Polóban. Ezek szerint ennyire más lenne a "programozása"?
-
-
diegho
nagyúr
706km, 38,91literrel. 5,51 átlag, ami fedcomp szerint 5,3.
-
-
-
rbalint88
veterán
Na na, nalunk a Prius is 7 korul eszik!
Amugy az asszony autoja, max mosni vagy szerelohoz* viszem en a Priust. En az Elantraval jarok vagy az Audival.* termeszetesen nem romlott el, eddig csak elso fektarcsat es betetet kellett cserelni, valamint a drl-t bekotni es katalizatorvedelmet szereltettunk fel.
-
diegho
nagyúr
válasz
focvis
üzenetére
18-19km, attól függ merre megyek, tehát napi 36-38km. Most jelenleg 5,3 átlagot ír az autó tankolás óta, ez eddig a legmagasabb. 100-as benzinnel 4,9 volt, sima 95-el 5,1, de most a nagy hidegek miatt 2 hete kicsit magasabb lett. A legnagyobb meglepi tegnap volt, gondoltam itt a jó idő, menjünk tempósan hazafelé. 120 körüli tempó, ahol lehetett, 4,8 lett az átlag a gép szerint... hát mondom kész feladom, majd rátankolásnál kiderül mekkorát hazudik.
-
MC Pite
Mi most az ajánlás LED terén H11 projektoros lámpatestbe?
(ami bőven 20ezer Ft/pár alatt van árban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)