- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
kelna91 #125255 üzenetére
Amit kozlo írt azt egészíteném ki még saját tapasztalat alapján. Ha te vagy a károkozó és viszonylag kis kár keletkezik akkor érdemes megpróbálni helyben rendezni a biztosító nélkül... Tudom ezzel sokan nem értenek egyet. December végén sikerült elkaszálnom pár kőcserepet egy benzinkútnál. Semmi extra. Lassan gurultam be aztán nem figyeltem. Megtoltam egyet és mind a 4 megtört sorban. Ezek az út szélére kirakott 2Ft-os gagyi nagyanyám idejéből itt maradt virágcserepek... Mondtam, hogy jó papírozzuk le... A biztosító 55 ezret fizetett ki a benzinkútnak. Ha befizetem akkor nem sorolnak hátra kettővel de így is emelkedik a díj mert károkozó voltam az elmúlt X évben című kérdésre igen a válasz. A járgányon lökhárító csere, doblemez csere, és jobb első ködlámpa csere kellett. Szerencsére Casco van, de 1 hónap volt mire sikerült szervibe eljuttatni a kocsit. Ha minden jól megy ma megyek érte...még nem tudom mennyi lesz a 10% önrész pontos összege, de ahhoz képest, hogy milyen piti kis helyzet elég sokba fáj már a végére minden. Ha megpróbálok egyezkedni, akkor szinte biztos, hogy olcsóbban megúszom... most kb 2 évig iszom a levét valamilyen szinten. Hülye egy helyzet, de jó lecke volt...soha ne bámuld azt a f.szom totemet hanem előre nézz ha benzinkútra kanyarodsz be.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Eredeti játékok OFF topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konteó topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Napelem
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest