Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Balazs
aktív tag
BTC-vel áttörtük a 35k-t, ETH-val a 2300-at. Bíztató.
-
3800+
őstag
Akkor az lesz a tuti ha megy a játékos gépbe. Azon játszom, a Ventus meg kapál majd. Köszi!
-
3800+
őstag
Technikai kérdés... jövőhéten bővül a gpu park egy MSI 1660S GamingX-xel és két verzió van szerintetek melyik a biztonságosabb?
A) Bekerül a rigbe egy 650W-os EVGA -hoz ami jelenleg 360W-húz ki a falból. Elvileg elbírná, viszont a kábelezést csak úgy tudom megoldani, hogy azon a kábelen amin 2 db pci-e csati van azokat elosztom 2x2 pci-e 8pines csatira. Szóval egy ágon lenne 2 db 1660S + risereik.
B) Bekerül a játékos gépbe szintén egy 1660 Super mellé, és ott egy 550W-os Seasonic hajtaná ott már ugye külön ágon. Viszont itt nem tudom játék alatt ha lelövöm a bányát a 2. kártya idle marad amíg játszom?
Szerintetek? Nézegetem a használt tápokat, amíg nem kapok megfelelőt addig valahogy meg kéne oldanom.
-
mihione
őstag
Nekem is az elso elszalasztott magas arfolyam utan sikerult egy kis loss-t osszehozni,aztan nagy nehez nullara hoztam es usdt-re valzottam,de mondom ugy nez ki van meg ebbe...aztan jott lassan 1 honapja tarto szep dip

Par hete mar csak trade botozok,eddig jobb mint a hodl es nem kell stresszelni rajta mikor vegyel es adj el.

-
Zizi123
senior tag
válasz
RealTedMosby
üzenetére
En is ugy voltam vele, hogy 2040-rol leesik 1900-ra visszaveszem, es nyertem +5%-ot....
Nyilvan nem ez tortent, hanem kimaradtam +10%-os emelkedesbol eddig...
Ez volt az elso ilyen jellegu probakozasom az elmult 4 honap alatt, amiota banyaszok, de nyilvan, mint az elet minden mas pontjan itt is szivat az elet
-
Zizi123
senior tag
Most eloszor gondoltam azt, hogy meglovagolom a hetkozben nő, hetvegen esik hullamokba, es mivel csak 2 kartyaval nyomom, igy jol jonne 1 kis plusz... Direkt visszaneztem tobb hetet, valoban fel lehet fedezni ilyen tendenciat...
Amiota 2040-nel eladtam az osszes ETH-mat, azota emelkedik folyamatosan...
A f.szom eldurran az ilyentol. -
echterion
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Most, hogy nem mennek a kártyák, lehet, hogy abbahagyják a szívózást.
Én is szívesen vennék valami olcsóbb 3090-est,de a két 3070-esemre a kutya se jelentkezett eddig, le is szedtem a hirdetést. Pedig a kettő árából jó lenne egy 3090-est összerakni, a bányából már kivettem, amit akartam (a két kártya árát). -
-
-
Koszi, megoldottam, van itthon raktaron 650w white evga tap, berakom azt addig.
De meg ha ez maradna is, se lenne gaz, bar ugye nem gold vagy plat de pont a multkor szamolgattam hogy sokszor meg sem eri gold vagy plat tapot venni egy bronz vagy white-hoz kepest mert relativ sok ido amire visszahozza a felarat. -
Egy corsair ax 760 tapon per pill 2db 3080 van. Falbol 540w-ot eszik. Ideiglenesen ra merjek tenni (ma kellett volna megjonnie az ax1600i tapomnak de csak hetfo lesz belole) meg egy 3080-at?
-
Laraxior
titán
Bekacsintunk 2000ala, hogy azert lehessen meg venni koint

-
-
htc07
addikt
Na ki vásárolt be a vizslacoinból?
Ez lett a legjobban teljesítő coinom ma
-
mihione
őstag
En nem banom ezt a hullamvasutazast,megy a grid bot es mindig behuzza a hasznot ezeken a mozgasokon.Bar nyilvan ez csak toredeke mint amit a dipen buktam hodlal.
-
x_pnK
tag
válasz
BeLucZ
üzenetére
Nem kell noname oldalakra regisztrálni, csak Binance-re, hogy vehess BNB-t.
Ha ez megvan, akkor letöltesz egy Metamaskot/Trust Walletet, és onnantól a tárcád segítségével tudsz swapolgatni BNB-t shitekre (és fordítva is persze
) Pancakeswapon.Szerk.:
Nem, a DOGE nem így indult.
Az alapvetően is viccnek indult, az mondjuk igaz, de amögött legalább van egy saját blockchain.
Itt ezek mögött még az sincs, itt a BSC Smart Chain az alapja az egésznek. -
BeLucZ
addikt
válasz
üzenetére
az a baj hogy baromira nincs kedvem beregisztrálgatni 20 féle noname oldalra hogy aztán vehessek bébidogot
pedig olyan cukiha lenne coinbase pro-n ahol kereskedek, akkor azt mondom lehet vennék is pár 10 ezerért, hátha bejön, de így kuka
viszont dogecoin már van ott pár hete, szóval july 21 előtt esély hogy teszek egy próbát, persze nem nagy összeggel
bár lehet inkább btc lesz, de azt akkor is veszek ha megint 30k környékére esik, mert úgyis mindig visszapattan, nem hagyják lemenni 20k-ra ahogy észrevettem. -
x_pnK
tag
válasz
BeLucZ
üzenetére
Mert ezek a shitcoinok jó, hogyha 1 hetet megélnek.
Van egy hatalmas hype a kezdeti órákban/napokban, aztán indul a dump, de az nagyon gyors általában. És arra az ATH-ra már sose néz be újra.
Mivel ezek mögött nincs semmi, egyszerű piramisjáték a 99%-uk, annak háromnegyede rugpull/honeypot, és a maradék 1% talán értelmes projekt.
-
törölt tag
válasz
BeLucZ
üzenetére
Általában BSC láncon futó gyöngyszemek.
https://exchange.pancakeswap.finance/#/swap
+ Nem árt hozzá egy sniper bot, de az már lvl. 100.

-
BeLucZ
addikt
válasz
üzenetére
Miii ez most komoly ?!
Baby DogeCoin ?!
Csak olyan crypto érdekel amivel lehet coinbase pro-n kereskedni. DOGE-vel már lehet, júli 21 környékére tervezek is egy vételt rá, mert ha Jack Dorsey-s eventre tényleg bemegy a Musk egy Shiba kutyussal, akkor tuti kap majd egy lökést az árfolyam
Meg BTC-nek is jót fog tenni, mert arról lesz szó eredetileg. -
BeLucZ
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
BTC-t akartam 29-30 körül csak lecsúsztam róla, így most várok, hátha bekúszik még oda egy kis időre
-
törölt tag
válasz
BeLucZ
üzenetére
Miért nem figyeled Ilonkát

. https://coinmarketcap.com/currencies/baby-doge-coin/
-
aerosmith
őstag
na július van kezdhetne esni az árfolyam
-
-
chungey9
tag
Ha szétnézek van már 300 alatt 3 év garis 3060Ti magyar webshopban is, ráadásul asus. Ebből is jött LHR?
-
-
omfgk
veterán
válasz
Wolf Rambo
üzenetére
Két hét alatt 50.000 forintot csökkent a 1660 Super ára egy üzletben.
Ha ez azt jelenti ,hogy 170k, akkor az bizony sok érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- Fehér Config! 1060 6GB, R5 2600, 16GB DDR4
- GAMER PC: Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5, RTX 5070 Ti, 1TB SSD
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem elhihetitek!