Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aradebil2
senior tag
-
siot
csendes tag
válasz
aradebil2 #76579 üzenetére
"ETH 2.0 stakelésben még mindig az a legnagyobb kockázat, hogy nem tudod mikor lesz a merge, és mikor férsz hozzá ismét a pénzedhez...nem véletlenül lehet pl. Binance-n 85-90%-kal olcsóbban megvenni a bestakelt ETH-et..."
Ezt kifejtenéd egy kicsit részletesebben?
Próbáltam Binance-en megtalálni, hol lehet "bestake"-elt ETH-et venni, de nem találtam nyomát.
-
-
-
xabolcs
őstag
válasz
aradebil2 #75617 üzenetére
Probalok masok karan tanulni, szoval nem terveztem Polygon halozaton MATIC-ot utalni Coinbase exchange-re.
Ellenben tenyleg ott szeretnem tudni a penzemet, szoval mar csak ezert is probalom kiokoskodni, hogy hogyan lesz Polygon-os wETH-bol barmilyen portfolio a Coinbase exchange-en, ha mar itt a forumon is tobben porul jartak.
Muszaj leszek kivarni mig megcsinaljak a Polygon halozatukat a szereplok.
SzlobiG :
kenwood linkjen talalhato decemberi bomba eltolasa mar "Last Call" allapotban van, harom napja.
Last Call: 📢 This EIP is in the last call for review stage. The authors wish to finalize the EIP and appreciate feedback.
Hatarido: dec. 8.Biztos, hogy el fogjak tolni (majusig) es a terveik szerint akkor lesz a kovetkezo fork is.
-
xabolcs
őstag
válasz
aradebil2 #75327 üzenetére
(Ide kapcsolodik leginkabb, azert valaszolok erre a hozzaszolasodra)
Par hete a Flexpool.io is tamogatja a Polygon halozaton keresztuli wETH-es kifizetest.
A magas gas miatt mar reg atleptem a kifizetes valtasnal megengedett legmagasabb 0.01 ETH egyenleget, ezert a support-ot (oldalon bal lent: HELP) igenybeveve egy alairt uzenettel atkertem az egyenlegemet egy masik, de mar a poolon egyszer banyaszott cimre.
Par nap alatt meg is tortent az egyenleg atvitel, s atallithattam Polygonra a kifizetesemet.Minimumon hagyva a kifizetest meg is jott az elso, 0.01 ETH-es kifizetes, wETH-ben, a Polygon halozaton.
Gondoltam megutaztatom az exchange-ek kozott, hogy vegul a CoinBase exchange-en kosson ki.
Az meg ugy megy! Hat nem!
A Polygon-os "Swap for Gas Token" nem megy: Due to certain technical issues relating to meta-transactions, the gas swap feature is not available currently. Please check back shortly.
Jo, akkor banyaszva lesz, nem swap-elve! Csinaltak mar itt is nehanyan.
Irany az unMineable, Matic kivalaszt, Polygon halozat kivalaszt, varakozik. Furcsa mod, nekik is epp meggyulik a bajuk a Polygon halozattal: Polygon payouts are under maintenanceVarhatok, mire meglesz az elso MATIC-om.
Airdrop scam gyanant viszont kaptam 56 ezer dollart ero (
) 43000 LELX.IO tokent.
Elso dolgom volt elrejteni, hogy ne zavarjon! -
Frozen
addikt
válasz
aradebil2 #73963 üzenetére
#73957Geresics
Igen jól érted ,de azt nem szabad elfelejteni,hogy ez a jelenlegi árfolyamon van és a gép többi fogyasztása sincs benne (ami további 30-80w körül van)Szóval ha esik az árfolyam a bevétel is fog esni.
Folyamatosan cserélve voltak az adressek nem véletlen. És azért lett kiszedve ,mert elérte a kitűzött célt. -
Hohocali
aktív tag
válasz
aradebil2 #71755 üzenetére
Eddig - elméletben - eljutottam én is.
A problémám a következő lépéssel van: ETH-t veszek a Binance-n, és withdraw Trustwallet-be. De itt bejön a fee, ami az egész kavarást értelmetlenné teszi, nem?
Vagy van erre valami jobb megoldás? A cél a Trustwallet-ben levő ETH. -
Hohocali
aktív tag
válasz
aradebil2 #71749 üzenetére
Oké, akkor írd már le ide léci tőmondatokban, hogy hogyan juttatom el ethermine-ról az ETH-t a Trustwallet-be. Szerintem sokakat érdekelne. Sehogy se látom, hogyan tudnám kikerülni a transfer díját. Kösz!
Próbaképp kezdeményeztem (nem hajtottam végre) withdraw-t Binance-ról Trustwallet-be és Gateio-ra is (ERC20). Azt írja a fee 0,0035ETH.
Ha fordítva kezdeményezem Trustwallet-ből Binance-ra (ERC20), akkor a fee 0,0099ETH.
Mit rontok el, hogy a Binance withdraw nem horror? Épp ellenkezőleg látom. -
Hohocali
aktív tag
válasz
aradebil2 #71387 üzenetére
Ha jól gongolom a Polygon csak akkor segít, ha váltóra akarod vinni az ETH-t. Ha wallet-be, akkor nincs jelentősége, mert a váltóról wallet-be mozgatás ugyanazt a költséget emészti fel. Nem számítva azt, hogy így a saját váltódon áll az ETH, nem az Ethermine-on. Illetve megoldás lehet még az, hogy a Metamask-ot nevezem ki wallet-omnak.
-
w73istvan
csendes tag
válasz
aradebil2 #71314 üzenetére
A problémát én abban látom, hogy a Metamaskos címemről utaltak el pénzt, úgy hogy a Metamask nem tud róla. Ilyen alapon csinálhatok bármennyi új címet, ha a Metasktól függetlenül hozzáfér más is. A Metamask azon kivül, hogy feet generál mire való, ha tőle függetlenül történnek tranzakciók?
Már nem tudom miért vettem igénybe őket, de átállok közvetlen Binance walletre. -
Frozen
addikt
válasz
aradebil2 #71217 üzenetére
nekem az asztali kb olyan 63-64 környékét tud ha kopra felhúzom akkor megy kb 65 el ,de 59 en járatom mivel hosszútávra terveztem velük.
Nyilván a mobilt sem ennyin hajtom 24 be csak megmutattam hogy elvileg ez is 3070 és mennyivel gyorsabb.Kenwood 41c (mag) / 76 c (mem) 100.52 mh val még mindig a 3080
Ezt akár elhiszed akár nem, én csináltam a padozást és az újrapasztázást is.és ez egy asus oc strix nem egy gatyi model amiből levan sporolva a réz
-
3800+
őstag
válasz
aradebil2 #71129 üzenetére
Teljesen jogos csak amit igy leirtal utvonalat nekem meg nem volt hozza ingerenciam hogy nekiuljek. Bar en azota coinbase-re koltoztem amig rendezodik a binance mizeria.
Megerkezett nekem is egy XFX Merc 6600XT. A legfrisseb driver az ajanlott hozza? Csak az meg non-whql...
-
Kiskokó
veterán
válasz
aradebil2 #71074 üzenetére
Ilyenekre ti honnan jöttök rá amúgy ?
Mondjuk ez pont nem érint, de ilyen trükkök , tippek gyűjteményt lehetne csinálni szerintem.
Annyira mélyen ez még nem érdekelt, azt se tudom, hogy működik a Pancake. Az alapokat megoszthatnád ha van rá időd leírni. Bár nem tervezem használni.
köszi -
Frozen
addikt
-
Frozen
addikt
-
válasz
aradebil2 #71066 üzenetére
Ha jól látom, akkor a Yoroi viszont csak kvázi tárolni tud, tehát ha hosszú távon nem akarok ERG-t tartani, hanem azonnal váltanám másra akkor előnyösebb az exchange. Vagy amit már olvastam itt, hogy Yoroi->Gate.io->Coinbase pl., de ez huh, még két új regisztráció...
-
Frozen
addikt
válasz
aradebil2 #71023 üzenetére
én meg ugy vettem észre ,hogy az árfolyam befolyásolja a gáz meg a többivel nem foglalkoztam és öszintén nem is érdekel annyit lehetne olvasni a sok erről arról ,hogy tök felesleges időtőltés, ha az árfolyma bezuhan sokkal jobban jön a bányából ha meg felmegy az árfolyam kevesebb ezen kivül meg mind1 mennyi jön mert ugy sem lehet vele semmit csinálni ennyi és kész max ha veszél még több kártyát
-
x_pnK
tag
-
koko52
nagyúr
válasz
aradebil2 #69695 üzenetére
Emag, MesiaMarkt, Posta leveleket kapok, állandóan ifos 21 vagy mit kapok ingyen csak át kellene vennem, a posta költséget kérik 2100 ft.
Havonta 1x öröklök is, usás nagybácsim van állítólag (vagyis meghalt). 40-50k dollárt öröklök, kérik a bankkártya adataimat hogy utalhassák. Valamiért cvc kóddal. -
Fetyoka0
tag
válasz
aradebil2 #69256 üzenetére
Itt megmaradhat az automatikus kifizetés Polygon nélkül is?(IP verifikálás után)
Van egy ilyen sor is:
Ethereum Layer 1 (Gas limit: 100,000)
-) Daily automatic payout of all balances above your configured payout threshold (10 - 0.01 ETH, network tx fee paid by the miner, default max acceptable gas price will be 40 GWei). -
Nimrod
addikt
válasz
aradebil2 #69333 üzenetére
Az is megy
Hohocali én azt mondanám legközelebbi fizetési gondnál borítsd rájuk az asztalt, most már csak tippelgetni lehet az okról. Van amikor az is számít kártyás fizetéseknél, hogy touch (contactless) vagy slot-on keresztül ment a kártya a POS-nak, utóbbi egy csomó esetben működik míg az előbbi sokszor nem (mert mondjuk a POS ezer éve újra sem lett indítva és hasonló okokból). Illetve a POS kezelőjének (futár) ki is kell választania a kártya típusát, de amúgy ritkán szokott gond lenni, többsége rutinos.
-
krepp
tag
válasz
aradebil2 #69282 üzenetére
Tényleg jó ez a leírás!
Betömött egy két rést az én tudásomban is.Ennek ellenére azért a neten sokfelé megtalálható információk között elég sokféle vélemény van arról hogy deflációs e, vagy nem.
A "minden coin tulajdonképpen az" tól a " ETH 2.0 már tulajdonképpen az lesz" en keresztül, a "nem, soha nem lesz az" ig mindent olvasni... -
krepp
tag
válasz
aradebil2 #69280 üzenetére
"Part of the EIP-1559 mechanism, aside from changing the fee auction structure, is to burn the “base fee,” which will make the Ethereum economy deflationary over time."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest