Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
[link] Félre ne érts, nem akarok okoskodni.
DE!
1. első lila lehetett volna egy ellenállás
2. aztán a fekete görbe (200 napos mozgóátlag)
3. szaggatott piros a trendvonal
4. második lila (ami már háromszor megfogta az esést)
5. és végül a Fibo 38-50 és 62%Mit ad isten a Fibo 62% egybe esett a második lilával
Szóval ezek voltak a lehetséges komolyabb ellenállások.
Ha ezt is átviszi , na az nagyon nagy gáz lett volnaNem , nem trédeltem ezt. ETHra mentem rá mint említettem, én abban sokkal több fantáziát látok
-
Frozen
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
ebben igazad van ,de azért elég meredeken esett nagyon durván azért ott ha bárki eladott az esések közt is ha nem is egészet ,akkor is nyert. Ha most egy minimálisat bekockázt az ember pl 100 eurot akkor nem tök mind1? gondolom azért +50 -100 euro sokaknál nem tétel ,ha meg akaszt vele akkor meg örül neki. Én még a 10-20% ra is rájátszok, egyébként meg idő kérdése mikor fogja magát összerotyni szóval ha max nem most veszed meg akkor vissza veszed 2x annyi mennyiségben pár hónap vagy egy fél év múlva.
nem lesz mindig aki beletolja a lovét ,hogy megmeneküljön az árfolyam. Én pont ezért tartom euroban a pénzt és nem coinban. Hogy ha valami van kapásból tudjak reagálni.
(ha már kripto meg hodl az is ugyan ugy lotto erre korábban céloztam ,mert nem tudod mi lesz az árfolyammal és azt sem ha egyszer össze esik utána lesz e valaha ujra ára, az hogy lesz csak találgatás elég ha elmeszelik törvényekkel .....amugy a multkor már a hackerek is ellene voltak csak egy példa hogy nem lehet tudni mi lesz x idő múlva lottó az egész) -
EQMontoya
veterán
válasz
üzenetére
Azert valahogy az a tapasztalatom, hogy aki keresett lathato penzt az ethn az elmult par honapban, az nem arrol osztja az eszt, hogy hogy kell, hanem csendben orul, hogy sikerult neki.
Es nem azert, mert irigyli az ember masoktol a tanacsot, hanem mert penzugyi dolgokban nem szeretnem vallalni a felelosseget azert, ha valaki hulyeseget csinal mondjuk a tanacsomra. Nem csak az anyagit, az erkolcsit sem.Egyetlen egyszer irtam, hogy "HOLD", [itt] , amikor eleg nyilvanvalo volt, hogy nagy party lesz utana. Lett is, onnan meg kozel 100% egy honapon belul.
De meg ma is folotte vagyunk 40%-kal (ujra). -
EQMontoya
veterán
válasz
Frozen
üzenetére
Jogyerek, persze.
Aki meg tudta, hogy be fog esni, es beshortolta 30x-os tokeattetellel, az most vehet ket Porschet az uj haz garazsaba.Az nem gyanus, hogy hianyzik hozza a josgomb? Utolag a grafikont nezve konnyu osztani az eszt, de honnan a f..ombol tudta volna barki, hogy hol lesz az alja/teteje?
-
-
Frozen
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Hát pedig aki eladta 2200-3600€ közti árfolyamon és visszavette 1500€ árfolyamon az szakított vele min 40-50% ot.......
aki meg holdozta az meg semmit ugyan ott van.
66287kenwood
erre utaltaltam korábban a minap,hogy mi lesz a rengeteg kártyával, szerintem kevés mennyiséget írtál javarész érdemes megnézni itt a forumon mennyien vannak 5-10 db kártyákkal azokat kiszámolod simán van több ezer db és aki itt nincs fent és annál is van ?
-
BeLucZ
addikt
válasz
retekbacsi
üzenetére
Azt mondod ? Tiltott gyümölcs a legédesebb effektus közrejátszhat a továbbiakban ? Amúgy szerintem értelmetlen tiltani, hadd legyen már mindenkinek a saját dolga és felelőssége, hogy mibe fektet és mennyit. Majd biztos több millió kínai csak úgy hagyja bukni a kriptopénzét nem ? Gondolom úgyis megoldják, megkerülik valahogy a rendszert.
-
Mi lehet arra a magyarázat hogy múlt héten 403 KH/s volt a kártyám vertcoin alatt, most meg 498 kH/s?
-
kenwood
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ha megjelenik par nap alatt mondjuk 2-3000 db. ,csak itt a hardverapron, akkor szerinted minden elado kivarja a sorat,vagy elkezdenek egymassal versenyezni arban ?
150-200k is sok penz, meg annyiert sem fogja a gamer piac felszivni az osszeset. -
-
tototos
addikt
Mindenhol 20 30% tegnaphoz képest. Az azért nem olyan rossz ha valaki tudott tegnap venni nagyobb mennyiségben
-
BeLucZ
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
azt nem tom, de gyanítom hogy hamarosan helyreállítják azt is, igencsak illene, mivel sztem a userek nagy része oda pakolja át a zsozsettát

-
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
kenwood
üzenetére
Hát hogy a 3070 nem lesz 100-120 abba közepes összegeben mernék fogadni, ha 200-ra lemenne az ára az már valóságos csoda lenne (feltételezve hogy ugyan ennyiért nem lehet majd megkapni a boltban)
MSRP 500€ az 175 ezer, de ugye az összes kártya alapból MSRP felett van, tehát nagyon minimum is 200. -
BeLucZ
addikt
Újra van kifizetés nájszhesen
"Wallet withdrawals are enabled, but please expect delays due to additional security checks and high volume of withdrawals."
-
BeLucZ
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Nekem valamiért mégis rossz érzésem van. Lehet vihar előtti csend ?
Mondjuk ha mostanság nem böfög be senki negatívat a kriptóra és nem tiltja be több ország és Musk sem fog alávágni, akkor lehet lesz egy lassú emelkedés... Bár felőlem mehetne az egekbe is.
Mondjuk az ilyen 8-10 ezer dolláros év végi ETH jóslások szerintem totál irreálisak, jó indulattal beállhat szerintem ilyen 3500-ra. -
-
Menetelünk szépen felfelé, tudtam én hogy nem szabad pánik eladni.
-
válasz
bobalazs
üzenetére
bocsi igy teljes a kép. lényeg: A Tron elnökének az egy milliárd dolláros likviditása mentette meg az Etht hogy 1000_1500 dollárig zuhanjon.
A report by Wu Blockchain claims that ETH’s price barely escaped from a bigger fall. Data provided by Philippe Castonguay shows that Justin Sun, CEO at the Tron Foundation, has a $1 billion position on the Ethereum-based Liquity Protocol.
This 606,000 ETH position was almost liquidated and, due to its size, could have caused the price to crashed below $1,500 or $1,000 approximately. Castonguay said: -
-
-
-
F_Balazs
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Hát az ATI az már nemigen.
-
MZsoltee
veterán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Vagy kénytelenek lesznek komolyabb fejlődést felmutatni az új szériáknál, hogy legyen értelme megvenni.
-
koko52
nagyúr
ETH: 8$/100 MHs
-
-
EQMontoya
veterán
Na, a tegnapi nap utan a mai... kb. 7 USD /100MH, ha ilyen tempoban megy tovabb.
-
Dare2Live
félisten
ethash kb 45%a asic.
ez volt az egyik fejleszto erveben hogy mert nem lehet sikeres egy 'banyasz lazadas'.
-
Frozen
addikt
válasz
aerosmith
üzenetére
Szerinted ha tobb 100ezer vagy millo db kartya piacra kerul mennyi lesz arra? Nem eri meg eladni....
Másik ki venné meg? Oke az elso parat a gamerek elkapkodjak igen es a tobbi 90%?
+ Még számold hozzá a boltba is tele lesz minden hiszen a gyártó sprt nem fogják leállítani. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Frozen
üzenetére
Nemtudom mit fognak csinálni a VGA-kal, de szerintem ez nagyobb probléma mint amekkorának kinéz.
Asic eth-ra szvsz nem áll hangárokban millió számra mint pl BTC esetén.
A bányászok pedig tovább eladást generálnak nem pedig coinárfolyam felhajtó hatással bírnak. Nehezen tudom elképzelni hogy egyszerűen felhypolnak egy 3 éve kintlévő coint.
Nem mondom hogy MINDENKI le fogja kapcsolni a bányát RÖGTÖN. Lesznek próbálkozások, de a többség ki fog tárazni ebben biztos vagyok. Amint tényleg a látóhatárra kerül a PoS. -
-
aerosmith
őstag
Ilyet amúgy se csinálnék soha. Egy kábelről vagy csak risereket vagy csak 1 VGAt szabad ellátni.
A legtöbb kártyám 2 x 8 csatis így egy PCIe kábel elég hozzá kivéve azoknál a tápoknál amin csak 1 PCIe van a kábel végén, azok kapják az Y-t.
Viszont egy kábelről meghajthatsz 2 risert. Oda kelleni fog az Y mert nem lesz elég az eredeti kábelen a 2 pcie csati távolsága.
-
aerosmith
őstag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Itthonról Blitzwolf ha nem gond hogy nem tudja a két csatit külön monitorozni fogyasztásra.
Telefonos appról felügyelhető, portonként ki/bekapcsolható.https://blitzwolf.hu/blitzwolf-bw-shp7-okos-aljzat
-
Frozen
addikt
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
És szerinted akkor mi lesz a rengeteg gpu ,asic sorsa? Most nem arról az 5-10 db ra gondolok ami 1-2 embernél van. Hanem arra mint ameikor egy egesz szoba vavy hangar van vele tele...
Valamire majd csak lehet hasznalni hiszen kotve hiszem,hogy pl egy hangarban levonyi vga csak ugy kidobnanak a kukaba. A piacra kidobni megint nincs értelme mert,mindenki kirakja es akkor annak ara is centes lesz..
-
coolmpi
aktív tag
Kollégám 18-ban nem adta el a 2 db bitcoinját 20K-s csúcson, mert azt mondta majd lesz ez még 100K is majd akkor adja el. Most beszéltem vele, hogy eladta-e 70K-n. Azt mondta, "Még nem volt 100K"...
Úgy tűnik igaza lehet, és a hold jó döntés volt akkor, és talán most is. (bár hozzátette azért fájt neki amikor 2 hét eltéréssel látta a coin árának alakulását
) -
-
mihione
őstag
Hat a 120k szerintem is eros bar ugye volt olyan elemzes is ami egy regebbi kitorest hasonlitott a mostani mozgasokkal es ott egy az egyben kb ugyanazt mutatta a grafikon (szoval a duplazas elotti mozgasok nagyon hasonloak voltak mint most,bar ez 1-2 napja keringett,a tegnap nagy dip elott) Azota nem talalkoztam hirrel ami irt volna rola hogy jelenleg hogy all ez a dolog...Es igaz az eth elvalasa is amit irtal,viszont ha tenyleg hamarosan jon a pos akkor szerintem benne van egy erosebb emelkedes megint,lasd pl elon tweetje miatti pumpot az ada,matic es tobbi nem energiazabalo blokklancos coinoknal.Nehez okosnak lenni,talan az a legjobb ha felezi az ember a portfolijat btcvel es nem csak ethben tart.En jelenleg kissebb coinokban nem mertem rakni,csak adaban van kb portfoliom 20%-a.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Agyrák666
üzenetére
Amivel viszont senki nem számol, ha ez a félelmetes hashpower bármelyik kis coinra átmegy azonnal összekakilja magát a difficulty és fél nap alatt bezuhan a profitability. Centekre. Mert semmi gyakorlati haszna és fundamentuma ezeknek a coinoknak és senki nem használja őket. És ezt mindegy melyikkel és hányszor játszák majd el a bányászok.
Ergó ha ETH vége, szvsz ennyi volt a bányászat. -
krepp
tag
Mindenesetre én a jelenlegi árak mellett már nem mernék vga-t bányászásra venni....
Elképzelni sem tudom mi történne a kis coinok árfolyamával ha rászabadulna a jelenlegi ETH bányász kapacitás....
Valaki? Belenézne az üveggömbjébe? -
koko52
nagyúr
válasz
DanielLong
üzenetére
1,5kw. Nincs gond a villannyal 1500w az nem tétel, egy hajszárító többet eszik. Amúgy is erős a kábelezés a fogyasztók miatt (szauna, villanytűzhely, főzőlap, bojler és egy nagy napelemrendszer miatt van 3*25A). Ablak bukón, kereszthuzat. Ha meleg lesz van klíma. A ház erősen szigetelt, télen kifűtötte az alsó részét a háznak.
-
-
tototos
addikt
Tegnap olvasgattam a pow és pos dolgokról. Ezek szerint ha átáll pos-ra az ETH akkor annyi az ETH bányászatnak? Ha jól értem pos-nál már az számít kinek mennyi pénze van és nem az hogy mennyi a számítási kapacitás.
-
Kobe
veterán
válasz
mihione
üzenetére
Az ETH sztem reg elvalt a BTC tol, jo pelda ra a korabbi novekedes es a tegnapi zutty, teljesen mas % ertekvaltozas volt megfigyelheto koztuk, max az irany volt hasonlo.
De az ETH historikusan elegge tiszteli az MA50-et es rendszerint konnyen pattan rola normal forgalom mellett, de nagy forgalom mellett ala kerulve (nagy zutty) utan csak kiemelkedo forgalom mellett tudja felfele visszavenni (szep nagy zoood gyertyaval). Annak meg egyelore nem latszik a jele, eleg verszegeny a forgalom. Persze ez sem 100%, de ha meg 1-2 napig kuzd vele es nincs valami balna mozgas, eselyesebb hogy megnezi az 1600at szerintem.
Ha azt lefele tori, na az mar rekt kategoria.... A tegnapi portfolion cripto kapitulalaskent eladott marketing bullshit kb semmi ahhoz kepest :) akkor eselyesen kifogy a zsurnalisztak tintaja
-
mihione
őstag
Na pasztmek, en meg 3500 korul bevasaroltam hogy majd lesz ez meg 4000.Elhamarkodott dontes volt...vettem volna most 2500-600 kornyeken
De ha a btc ugrik viszi magaval az ethet is nem?Elemzok szerint a mostani nagy dip miatt eleg magasra mutat a btc arfolyama 120k is lehet. -
echterion
nagyúr
válasz
aerosmith
üzenetére
Egyetértek, ilyen összegeknél jobb biztosra menni.
Ezért kérdeznélek is, hogy mi a helyzet a molex-ről táplált PCIe tápcsatikkal? Az ilyen átalakítókban gondolom, még nagyobb a veszély, nem? csak azért kérdezem, mert nálam pl. ha jönne egy harmadik kártya is a gépbe (tervbe van egy kisebb kari még), de mind a 4db 8pines csati foglalt már és annak a kártyának akkor csak molex-ről tudnám az egy 8pines csatit megoldani. -
Kobe
veterán
Csak halkan mondom addig, hogy senkit ne erjen meglepeteskent, ETH kuzd az MA50-el mimt diszno a jegen. Ha ma / holnap nem tud felette zarni, akkor eselyesen benez 1600 ala
-
DanielLong
senior tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Érdekes mód Európában olcsóbban találtam ilyen dugót: 4 darab 30€, mindig akciós. Eddig stabil, hasonlót mér, mint a fogyasztásmérő és az app megbízható. Még értesítést is küld, ha elveszti az áramot.
-
-
koko52
nagyúr
30m2.
EQMontoya: mem 90C felett valamennyivel az 5700xt-ken és a 3070-eken is. Ventik nem tudom, automata, de a hátulra felszerelt 12cm-es ventik keresztülfújják a rigeket, rengeteget számít. Ja és minden kártyának 12cm helye van, amekkora venti + a szélső hátlapját is fújatom.
-
Hohocali
aktív tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Minerstat?
Monitoroz, és automatikusan be tud avatkozni, stb. -
Hohocali
aktív tag
válasz
BoC1ka
üzenetére
Én ilyet. Eredetileg 1200W-os tápot raktam volna rá, de azok horror árban mennek. Így most 3db 850W-os táp visz 11 kártyát. 2 ilyen táp van bedugva egy linkelt szünetmentesbe.
Az internetet adó router nincs szünetmenetesen, így áramszünet esetén leáll a bánya és visszaesik a fogyasztás. -
EQMontoya
veterán
válasz
koko52
üzenetére
Ezen továbbra is csodálkozom amugy, valamit nagyon máshogy csinálunk.
Nekem az 5700 xt-knek adni kellett 40-50% fordulatot, hogy a memória emberi hőmérsékletű maradjon, ott mar azert van hangja. Szoval abból inkabb vizesre megyek, ha van. Nyilvan ha nitrod van, vagy valami hasonló spéci, az más.
Cserebe építettem egy riget, és először megállt bennem az ütő, hogy beszart a tapom. Állt ugyanis a ventije. Oké, akkor a lapon/procin/ventiken felül csak két rx590 meg egy vega volt rajta, de ez igy is 400w terhelés, és konkrétan a felpassziv tap ezen a szinten meg nem gondolta, hogy egyáltalán bármennyire is kellene forgatni a ventit. Corsair rm850 amugy.
-
tototos
addikt
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Csakis Blitzwolfot vennék. Nekem van Zigbee változat, és elég pontosan mér szerintem.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Használtok valamilyen WiFi-s smart plug-ot a rig(ek) monitorozására, kapcsolgatására?
Ali-n van egy csomó, olyat szeretnék ami tud fogyasztást is mérni, és ha gáz van távolról egy le/fel kapcsolással újra tudom indítani a rendszert.
Csak a fene tudja melyik jó, melyik mér pontosan, melyiknek az appja megbízható, melyik enged be kínai vírusokat a belső hálózatomra...
Van valami bevált modell, nagyobb gyártótól?
-
BoC1ka
senior tag
Használ valaki szünetmentes tápegységet? Ha igen milyent mekkora teljesítményhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Energiaital topic
- Sweet.tv - internetes TV
- nVidia tulajok OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

aki meg holdozta az meg semmit ugyan ott van.
kíváncsi lennék erre mit írnak a nagy könyvek. Szerintem lennének olyanok akik kis áron felvasarolnak aztán haszon reményében tárolnák egy ideig

Mondjuk ha mostanság nem böfög be senki negatívat a kriptóra és nem tiltja be több ország és Musk sem fog alávágni, akkor lehet lesz egy lassú emelkedés... Bár felőlem mehetne az egekbe is.

Eladják másnak, az szépen gyűjti rá a mánit, én meg leszedem...
És ledgerből is uez.