Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
Kapják a polgárok a fizut! Irány a 3000!
-
-
Racer77
tag
válasz
üzenetére
Én is aggódtam a kártya miatt, nekem 1hónap volt amíg megjött, semmi info nem volt róla ,csak bedobták egyszer levélként. Annyi volt ,hogy binancenál kártya fülnél "úton van" helyett azt írta hogy aktiváljam a kártyát onnantól még kb 1hét volt mire bedobta a postás. Azt olvastam a supportnál ,hogy nagyon sok az új felhasználó és elhúzódhat a küldés. Szoval még simán megjöhet a kártyád.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Zizi123
üzenetére
Igen?
Akkor ezen is változtattak? Mikor volt ez? Hát ja az már 10+ ezer ft
Ilyen dolgokat hasznos lenne össze szedni az összefoglalóba például.
olyan 3-4 hónapja face csoportban gond nélkül ingyen küldtek újat egy srácnak, csak utána az aktiválásnál kellet support neki, mert a régi kártya maradt neki virtualban és nem kérte az új aktiválását. De elintézték neki. -
viharhozo
addikt
-
shteer
titán
-
omfgk
veterán
válasz
shteer
üzenetére
Talán ez volt az eredeti forrás.
https://forkast.news/vitalik-buterin-ethereum-future-defi-stablecoins/
De konkrétan ilyet nem látok ,hogy azt mondta Vitalik ,hogy 2022 második fele/vége.
Csak olyanokat találtam ,hogy nem hitte azt ,hogy ilyen sokáig elhúzódik... stb. -
Kiskokó
veterán
válasz
üzenetére
+EQMontoya , +Zizi123
Hát akkor az cumi.
De szerintem igényeljetek egy újat és kész. Van rá lehetőség. Múltkor néztem megint csomó dolog változott a card részen. Nem használom még a kártyát,csak legyen alapon lekértem. Meg is jött simán, meg párszor használtam már. Téééényleg nekem is Dojcsés küldemény volt Zizi, azt nem tudom priority-s volt -e viszont. -
-
törölt tag
A könyvelt küldeménynek legalább nyoma van, látszik, hogy hol tart, látszik, hogy ha mondjuk beérkezett x PFÜ-be vagy x postahivatalba, és onnan nem ment ki, akkor hol akadt el a folyamat. Nyomtalanul nem tud eltűnni, a szállítást végző cég pedig felelősséggel tartozik a küldeményért. Jelen esetben az a gond, hogy hiába igényelek másik Binance Visa Card-ot, ahogy a mostanit sem kaptam meg, úgy a következőt sem fogom valószínűleg. A Magyar Postáról meg csak annyit, hogy volt már, hogy a helyi börtönbe kellett bemennem egy csomagért, amit amúgy az ország túlsó végébe küldtem, de a "tisztelt" Magyar Posta véletlenül a sittre vitte be.
-
1-1,5 millabol mi az a konfig amit jelenleg erdemes lenne epiteni?
-
törölt tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Akkor nekem ez már garantáltan nem fog megérkezni. Közel 2 hónapja igényeltem meg, a "Your Binance Visa Card is on its way!" e-mail is már lassan 1 hónapja jött.
Magyarországon élsz? Ha igen, akkor a ki lopná el kérdésedre a válasz: bárki. Én pont emiatt nem küldök semmit sima levélként, mert általában a címzettek nem szokták megkapni, lába kel útközben, mivel sehol semmi nyoma az egésznek. Volt már hogy ragaszkodtak hozzá, hogy mindenképpen így küldjem, mert így sokkal olcsóbb a szállítás, aztán meg ment a csodálkozás, hogy hol a küldemény. Bárhol. Akárhol. Sehol semmi nyoma az egésznek, így az viszi el, az veszi át, az teszi zsebre, aki csak akarja. Nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is.
-
htc07
addikt
válasz
üzenetére
Sima levél, európából, kb. két hét volt nekem is.
Ha nem jön meg, igényelsz egy másikat. Semmi értékes nincs benne, mármint, nem tudják felhasználni amíg nem aktiválod, te meg nem tudod aktiválni, amíg nem kapod meg.
Addig is, Curve kártya mögé gondolom be lehet rakni a virtuális binance kártyát is. Már ha van olyanod.
Egyébként a könyvelt küldeményedet is az lopja el kb. aki akarja.
-
Frozen
addikt
tolja valaki a strix oc ját +1900 memel? 108 mh
-
törölt tag
válasz
Zizi123
üzenetére
Én még áprilisban igényeltem meg. Kb 1 hónap múlva kaptam egy mailt a Binance-től, hogy úton van a kártyám, de se egy tracking number, se semmi nem volt megadva, amivel a küldemény útja követhető lett volna. Azóta se kaptam egyetlen futárcégtől vagy a postától sem semmiféle értesítőt sem e-mailben, sem SMS-ben, pedig lassan már 1 hónapja, hogy a Binance szerint "Your Binance Visa Card is on its way!".
Annyira csak nem lehetnek hülyék a Binance-nél, hogy sima levélként küldik (tehát nem könyvelt küldeményként), mert ha igen, akkor azt az életben nem fogom megkapni, az ilyen dolgok ugyanis csak úgy simán el szoktak tűnni. -
htc07
addikt
Inkább alapvető gazdasági fogalmakkal kellene tisztában lenni.
De kívánom neked, hogy legyen 2000 dollár a dogecoin darabja, 4800-szoros értéknövekedéssel, ami alapján a dogecoin marketcap körülbelül a teljes világ 2017-es GDP-jének duplája, és a jelenlegi teljes kriptopiac kb. 90-szerese lesz. Mert Elon twittelget róla. Sima ügy.
-
Laraxior
titán
6db 3060Ti, darabja 500k-ért. Azon azért van haszon bőven

-
KisApám
addikt
Sziasztok!
NICEHASH-t használnék, de a BITDEFENDER mindig tiltja...
beállítottam a nicehash könyvtárt, hogy hagyja békén, de nem...
valakinek volt hasonló problémája?
-
2018
senior tag
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Miert te amikor anno bejelentettek a btc t es gombokert lehetett venni te komolyan gondoltad volna hogy par ev mulva 11 millio lesz 1 db?
-
South Velen
addikt
válasz
Zoli-bácsi
üzenetére
Én nagyon remélem, hogy igen, mert viccnek durva lenne.
Kibőcsátott mennyiség, mcap, ilyesmi az smafu. Vannak itt súlyos problémák a fejekben
-
törölt tag
Akinak van már, neki a Binance Visa Card kb mennyi idő alatt érkezett meg? Hogyan küldték? Futárral? Vagy posta?
-
2018
senior tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
En miben hiszek?, dodge xrp ada es matic. Ha ezek elerik a 2000 dollar /db árat akkor szállok ki ezekből. Dodbe bol van par 100 db.
Nekem megy a 2x rtx 3080as rig, egy 3080as lapos, meg egy rx 570. Szepen hoz még. Nekem max 1 db 3080 as vgat kellesz majd eladni ha foldbe all az eth, vagy atnyergelek masik banyaszhato coinba, ami felfut majd. Es akkor nem adok el semmit. -
Dare2Live
félisten
"es az eth kinyirasat"
Az ETHt az nyírná ki ha nem állnának át POSra. A 30$/8perc vesenyképtelen a 3cent/10seccel. Az egészet kb max télig cardano hardforkig lehet húzni onnan ha nincs POS fél év alatt minden át fog menni. ICO, NFT, defi... minden. És polka is kanyarban van. Én ha azt látom cardano... hf jön és nem látom azt, hogy eth POS rövidesen indul akkor erősen át fogok súlyozni cardano/polka/xrp vonalra. Mert ETH kinyírja magát a pow miatti lassúság és árakkal.
más:
Milyen lehetőségeket látsz a "top 10" kapitalicációjú coinból ami GPUval bányászható? Ami kapitalizációban nincs top 10ben annak a profitabilitása összeomlik ha akár csak a hash 5%is átmegy rá.szerk más: amúgy jön a nyár, lakásban vagyok én jópár vgamat eladtam. Ha jövő évig kitart a 7$/100MH fixen bukok. Viszont nem lesz baromi meleg, nem lesz vegyes rig, 3060 miatti szivás... és elég szép haszonnal kiszáltam. Vszeg bukok vele pár százezret de így döntöttem. Aztán lehet tévedek.
-
Dare2Live
félisten
válasz
koko52
üzenetére
pontosan ezert pos miatt nem lehet kalkulalni. ez is es az is lehet jo/rossz dontes... ha pos telen jon vszeg jobb dontes eladni amig horror arak vannak ha meg jovo nyaron akkor vszeg nem. persze arfolyam, dif is szamit de a total kalkulalhatatlansag oka a pos.
a pos meg meg azert 'felelmetes' mert a hash 95+%a etht tur.
-
2018
senior tag
válasz
koko52
üzenetére
Szerintem fennt marad az ethereum ugyanugy ahogy meg mindig van btc. Kb 10 evet josolnak a btcnek mert egyre nehezebb lesz kibanyaszni no a diff. Bejohet az eth 2 de ugyan ugy banyaszhato lesz az eth mert sok millio db kinyerheto még. 500 000 re josoljak btc arfolyamot 28000 re meg az eth -t. Annyi valtozas lesz szerintem hogy egy ido utan az asic gepek miatt felmegy a diff eth nal, es akkor nem eri meg majd gpuval banyaszni.
-
-
koko52
nagyúr
Főleg a POS-ra váltás miatt gondolkodom én is a leépítésen. Ha év végéig nem lesz POS akkor az 5700xt rigem kapar 1.2-1.5 millát mai árfolyamon. Jövő év elején legkésőbb szerintem bevezetik. Ha most eladnám kb 3 milla. De mi van ETH felmegy? Mi van ha le?
A 3070-es kártyákkal is így vagyok, de a játék miatt talán eladhatóbb lesz. -
eWro
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
1 kártya arányaiban ugyanannyi idő alatt termeli ki magát mint a 20, és van akinek olyan anyagi szinten van akinek 20 kártya számít annyit mint másnak 1, szóval irreleváns ez az egész szerintem.
-
-
ReFleXx
addikt
válasz
DanielLong
üzenetére
a par kartyas nemetben elo magyaroktol inkabb

-
viharhozo
addikt
válasz
koko52
üzenetére
A banyaszatra akarmilyen szinten alkalmas kartyak 250-400 nap alatt kitermelik az arukat. Uj/hasznalt, tok mindegy.
Ahhoz, h erdemben nyero legyen most eladni, nagyon rovid idon belul, nagyon radikalisan kene sok tenyezonek egyszerre valtoznia. Persze lehet, h ez lesz, de nem ez a valoszinu.
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz
koko52
üzenetére
"Mert pár ezerért nem járatják."
akkor eddig sem járatták pár ezerért.
"Tudok párat aki ez miatt eladta, árulja a második kártyát."
És kinek adta el? Bányásznak. Én adtam el az elmúlt 2hétben vgakat, beszéltem is pár emberrel. Mind bányába ment. Tehát tök8, hogy emiatt eladja. Másik bányász megveszi és nem esik emiatt a hash.
"Ha becsuktak akkor miért ilyen kicsit esett a diff?"
8% nem kicsi. Ha kínát 40%nak veszed fogalmam sincs mennyi akkor a kína bányák 20%át bezárták. Amúgy ha tippelnem kéne sztem a hash 8%át összesen nem adják az 1(2) karis bányászok.
-
3800+
őstag
Ez teljesen felfogas kerdese. Amig megvan a villany en is jaratom a par kartyamat. De en is tudok olyat aki mar gondolkodik hogy az epitett vizes gepet nem jaratja a szivattyu amortizacio miatt peldaul. Szoval egyeni felfogas kerdese hogy ki miert jaratja vagy epp miert nem.

-
válasz
koko52
üzenetére
Nekem így is úgyis megy a gépem egész nap, az, hogy járatom még éjszaka is az csak +7-8 óra, cserébe termeli a manit. A havi +6k-t meg kibírom a villanyszámlában. Még az $5/nap termelésen is megvan a havi villany pár nap alatt. Majd ha lemegy 1-re akkor lehet nem járatom. (bár a coinok termelése talán pont akkor a legjobb)
-
koko52
nagyúr
válasz
Dare2Live
üzenetére
Mert pár ezerért nem járatják. Tudok párat aki ez miatt eladta, árulja a második kártyát. Játékon kívül pedig kilövi, napi pár száz forintért nekik már nem buli.
Kínában van a bányák ~40%-a. Ha becsuktak akkor miért ilyen kicsit esett a diff? Ezt a ~8%-ot simán a kis kiszállók teszik ki szerintem. -
mihione
őstag
-
DanielLong
senior tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Szerintem simán kiszállhatnak az egykártyás gémerek a buliból, mivel nyugaton azért az emberek nem hajolgatnak le olyan sűrűn havi 50-70 Euróért, nem abból fog meggazdagodni. A stressztűrőképességük is alacsonyabb, így számukra boldogabb a tudat, hogy nem dolgozik 0-24-ben a kártya, hátha megdöglene.
Persze az is biztos, hogy ekkora hashrate nem az egykártyás németekből jött össze, de egy kis részét szerintem ők is kiteszik. -
Dare2Live
félisten
válasz
koko52
üzenetére
Én se értem mért szállnának ki a "gamer" bányászok. Vga amúgy is kell játékra. Amikor meg nincs game túr. Teljesen mindegy, hogy számolás/árfolyam függően havi 15.000 vagy 45.000Ftje van belölle az ingyen pénz. Ha a köv félévvben 250.000Ft jön be belölle jó. Ha csak 100.000Ft az is jó. Ha év végéig tud túrni addig túr. Ha már áram se jön be belölle akkor eldönti, hogy jövőt árazva leáll vagy folytatja. De jelenleg az áram se jön ki nagyon-nagyon messze van. Majd 400$os ETHnál....
Én kb kizártnak tartom, hogy emiatt esne a hash. Főleg ekkorát.
-
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nekem már akkor közel 0-n volt a vga amikor elkezdtem vele bányászni
azóta pedig csak termelt. Most is el tudnám adni 750k-ért, csak akkor bizonytalan mikor lehetne vga-m. IGP-vel azért nem szeretnék kínlódni, bár a quake azon is elfut vígan. -
phanzetomox
őstag
Szerintem is, akinek 1 kártyája van, azt egyáltalán nem érdemes eladni. Idővel kitermeli magát, vagy legalább azt az összeget, amit az árcsökkenésével veszít az ember. Ezen minimális a kockázat, főleg ha amúgy is kell egy gamer kártya.
Bár én a rig-emmel is úgy vagyok, hogy amíg fiat-ban átszámolva közel nullára kijön a dolog, addig nem érdemes kiszállni...sőt. Gyűljenek csak a coinok és 4 múlva majd (remélhetőleg) újra megugrik az áruk. Sőt az is benne van, hogy addigra ezek a 3070-esek ritkaság számba mennek majd, mert az összeset felvásárolják a bányászok, mint utolsó jól termelő VGA szériát

Persze sok a "ha" de bízom benne, hogy így lesz. Nem tudom van-e más is, aki hasonló tervvel készül

-
-
koko52
nagyúr
Eth diff 7,33. Ez kb -8-9%. Ez biztosan nem a leálló kínai bányászok, hanem az egy-kétkártyás gémerek lépnek ki. Ez a használt piacon is látszik. Szóval Kína becsukhatná már a bányákat és lehetne a diff 4.
-
szabeska
addikt
T-rex, de igen
Phoenixet megtaláltam az oldalukon, de a dinót nem. Próbálgattam, de csak hibaüzikbe futottam 
Ohh, sikerült, de hol adom meg neki a wallet címemet?
-
-
ReFleXx
addikt
binance poolon ilyen gond nincs, napi kiutalas azt cső

-
szabeska
addikt
koxx: Mi az alap bat fájl szöveg hozzá? Sehol sem találom

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de egy ilyennel lehet bányászgatni

Valamint mi az az OTP-s hackeres felirat a honlapjuk tetején?